Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Тайната на тайните  (Прочетена 2441 пъти)
Ivs.SY
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25


« -: Януари 11, 2011, 09:47:57 »

Обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия започна , “Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново.”

Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено, това което ни чака много близко бъдеще!

Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени всеки аспект на нашия живот, толкова много и драстично нека да поставим на вашето внимание няколко други явления свързани с новините през последните седмици.

Напоследък имаше вихрушка от безпокойство в средите на учените относно откритието, че Слънцето влияе на разпада на радиоактивните елементи на Земята. Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на Земята.

Това е влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, беше особенно тревожно и неочаквано. Въглерода, както бе отбелязано преди е основния градивен елемент на живота както знаем. И Въглерод-12е най-изобилстващата форма на Въглерода отговорна за 99% от всички познати форми на на Въглерода. Това е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протони, 6 електрони и 6 неутрони. 6-6-6. Това звучи ли ви познато?
След Кислорода, втория най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, тялото се възвръща към своето състояние на Въглерод-12. След Водорода Хелия и Кислорода, които всичките да газове, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената. Въглерод-12 също е един от петте елемента, който изгражда човешката ДНК. Така Въглерод-12 всъщност е най-важния елемент, когато става на въпрос за живота какъвто го познаваме днес.

Това може би е това, което автора на Откровения е имал предвид като е казвал, че 666 e числото на човека (или числото на Звяра). Това е номера на Въглерод-12, който е в основата на физическото тяло на Човека, което го свързва с физическата Вселена. Това е особено важно, когато ние разбрем, че преобразуване ще се случи с Въглерод-12, който ще връчи на Човека свръхчовешки сили, които ще направят технологичния прогрес напълно излишен!

Всяка тайна идва, когато и е времето. Времето да бъде разкрита, Времето да бъде празнувана. Сега е времето да разкрием тази Тайна на всички Тайни. Тайната на Алхимията. Тайната на Философския камък, който ще промени в символичен смисъл оловото в злато. Тайната на Еликсира на живота. Тайната на Амрита или Амброзия, нектара на безсмъртието! Тайната на нещото, което ние можем да наречем Възнесение, тъй като първоначалното предназначение е да спомогне за идващото Възнасяне. Да оформи портал в по-високото измерение.

Тайната на Въглерод-7!

Въглерод-7 е досега неоткрития изотоп на Въглерода, който има 6 електрона, 6 протони и един неутрон. Това е материалния еквивалент на системата на Кундалини, както и на куба на Метатрон.

Както желязото има свойството да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да поддържа полета от свръх измерения, както желязото и медта в трансформатор могат да усилят магнитното поле.

Естествено, то е формирано в мозъка на духовните специалисти, когато те имат опитности извън тялото или изпълняват други свръхестествени феномени като биолокация, материализация и т.н. По това време излъчването или ореола около главите на тези високо еволюирали същества е всъщност поради излишък от неутрони произведени, когато Въглерод-12 се видоизменя в Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче този Въглерод-7 бързо се разпада в други стабилни форми на материя.
Следователно е почти невъзможно да се улови Въглерод-7 директно от човешкото тяло.

Историята и Религията ни представиха указания за да разкрием това най-удивително нещо, чрез кодирани цифрограми, символи и загадъчни текстове. Но бе забулено в най-объркващи фрази и символи, тъй като това познание в погрешни ръце би означавало разрушаването на тази планета. Такава е тази сила. В такъв случай вие може да попитате, защо я разкриваме сега, тъй като същия риск съществува и сега. Има две основни причини за това откровение по това време:

1. Сега сме на прага на най-значителната промяна, която човечеството някога е преживявала. Сега е време всички тайни да бъдат разкрити. Ние притежавахме тази тайна от много време. И Природата ни говори чрез знаци, че времето за тази тайна е дошло.

2. Въпреки, че атомната структура и характеристики на този чуден материал са разкрити тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, освен в скъпите ускорители на елементарни частици.

В системата Кундалини, конфигурацията 6-6-1 е представена от мъжки и женски аспекти на 6 по-ниски чакри и седма, която е неутрална чакра, която е Сахасрара.

В Йудаизма, Метатрон е считан за посредник между БОГ и хората, често е представян като куб оформен от тринадесет кръга, включвайки един централен кръг, заобиколен от 6 вътрешни и 6 външни кръгове.

В Християнството, Тайната вечеря на Леонардо да Винчи, която описва момента преди неговото разпъване и последващото Възкресение и Възнесение е символ символизираш тази 6-6-1 конфигурация, където 6 апостола са от всяка страна на Исус Христос.

Интересно е да се отбележи, че Кундалини, Метатрон и Христос са носители на Възнесението в различни духовни системи.

Това познание е било известно да напредналите цивилизации отвъд нашата планета, които ни наблюдават от хилядолетия. Освобождаването на тази информация по това време има за задача да ускори Разкриването. Това познание със силата да разширява нашия ум ще направи всичкия технологичен процес и икономическа система напълно излишни, тъй като в ерата на Проявлението и Изобилието, която ни очаква от 2012г., технологията и парите няма да имат значение.

В този предиод на Разкриване, ще бъде извършено Обучението на Човека. По това време Колективния Ум на Човека ще претърпи квантова промяна къ просторност. Критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен и материалистичен начин на живот, към живот без Его, любвеобилен и духовен живот. Слънчевата активност по това време ще се усили.

Крайното преобразуване, което ще бъде вследствие от Слънцето ще бъде преобразуването на Въглерод-12 в човешката ДНК в Въглрод-7. Това ще даде възможност на Човека да оцелее от Крайния Двоен Катаклизъм на Внезапното Избухване-Изместването на полюсите и преселването към по-високо измерима Нова Земя.

Това е графика, която трябва да осъзнаем.


      Прилагам и клипче към темата  Плезещ се
  http://www.youtube.com/watch?v=080SZFGnJOI
 
Активен
Georgio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


WWW
« Отговор #1 -: Януари 11, 2011, 12:35:11 »

Клипчеее  Защо не почна с това Усмивчица

Иначе интересна информация. За водорода като енергия на бъдещето чета в "В дълбочините на бъдещето" на Джеймс Кантън. Той разглежда нещата от една по- прагматична точка. Все пак е интересно:

Предимства на водорода в бъдеще :

Надежден източник на енергия: Достъпността на един такъв надежден източник на енергия осмисля изследванията по отношение на водорода

Приспособимост: Водородът може да предостави енергия за личен и обществен транспорт, както и за множество други зависещи от енергията уреди, машини и потребности.

Предоставящ възможности за независимост: Премахването на необходимостта да се разчита на чужди монополи и зависимостта от петролната геополитика си струва инвестицията.

Опазващ околната среда.
Водородът произвежда като отпадъчно вещество вода, макар че все пак е потребен петрол за производството на водородно гориво.

Водородът може да бъде използван днес.
Знаем, че водородът може да продоставя енергия още сега - макар да е твърде скъп и да не е внедрен масово за употреба в транспорта.

Неограничен по своето количество. Водородът би могъл да представлява неограничен източник на енергия.

В перспектива евтин и финансово ефективен. Ако войната в Ирак струва на Съединените щати между 500 милиярда и 1 билион долара и бяхме инвестирали половината от  тези пари за водородна енергия, щяхме да станем свидетели на огромен пробив в енергетиката - и то изключително бърз.
Активен

otsawa
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #2 -: Февруари 28, 2011, 22:14:31 »

http://www.youtube.com/watch?v=080SZFGnJOI&feature=player_embedded
Активен
Ivs.SY
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25


« Отговор #3 -: Февруари 28, 2011, 23:27:05 »

Вече има такава тема
http://indigota.com/index.php?topic=2944.0
Активен
otsawa
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #4 -: Март 01, 2011, 13:27:51 »

[
img]http://www.indigota.com/jslibs/smiles/imgs/small/a/6.gif[/img]Съжалявам !Сега го открих за себе си!Любов и светлина! Намасте!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Разкриха тайната на римското печено
Любопитни факти
delfin 0 827 Последна<br />публикация Януари 06, 2010, 21:01:22
от delfin
Индианците пираха пазят тайната на щастието - настоящия момент
Любопитни факти
praiseyou 0 1594 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 15:44:48
от praiseyou
Тайната на тайните
Филми
Bobi 1 1241 Последна<br />публикация Декември 07, 2011, 14:37:56
от 3008
ТАЙНАТА НА СОДАТА -Лечение и Приложение
Здрав дух здраво тяло
еос 0 1692 Последна<br />публикация Януари 23, 2013, 00:40:13
от еос
Методът Тайната
Вселенски закони
rosi_999 5 1164 Последна<br />публикация Май 23, 2013, 21:07:59
от kapitana

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright