Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ЕДНА НЕОБЯСНИМА ЗАГАДКА  (Прочетена 1123 пъти)
apostoloff
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


 • Град: София
 • Астрология с главно "А"!

  WWW
  « -: Декември 31, 2010, 01:23:58 »

              СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ДЕТЕКТИВИ

   На 15 декември 1980 година медицинската сестра Ета Смит чула по радиото съобщение за изчезването на друга медицинска сестра, която полицията усилено издирвала. Докато слушала, Ета внезапно получила видение. Тя съвсем ясно „съзряла” трупа на издирваната, захвърлен в един каньон. Смит веднага се свързала с един от следователите по случая и му посочила въпросното място. Това бил каньонът Лопес, а Ета Смит дори описала с подробности дрехите на жертвата.

  Скептично настроеният следовател изпратил все пак една полицейска кола до каньона. Там ченгетата действително открили трупа на изчезналата Мелани Юрайб.

  Полицията задържала веднага Ета Смит. Разпитвали новоизлюпената ясновидка три дни подред в напълно изолирана килия. За нейно щастие обаче междувременно били задържани трима мъже, които признали, че са изнасилили и убили Мелани Юрайб.

  Макар че този случай предизвикал истинска сензация в Щатите, далеч по- известни от Ета Смит и до ден днешен са двама други свръхестествени детективи- Питър Хъркъс и Жерар Кроазие.
  Способностите на Хъркъс се проявили след тежка мозъчна травма. След злополуката той започнал да проявява своите паранормални способности. 

  Така например през 1947 година го помолили да помогне при разследването на убийство. Хъркъс опипал шлифера на убития и веднага разбрал, че жертвата е убита от баща си, а оръжието на убийството е скрито на тавана.

  Полицията действително открила оръжието на посоченото място, а отпечатъците от пръсти по него наистина били от бащата.

  По- късно Хъркъс бил привлечен да разкрие убийците на Шарън Тейт- жената на Роман Полански. Той много точно описал цялата садистична шайка на Чарлз Менсън, която в наркотичен бяс изкорми бременната актриса…

  Не по- малко удивителен феномен е и Жерар Кроазе. Към него за помощ се обърнали от Скотланд Ярд. Помолили го да разкрие така наречения Йоркширски изкормвач- бруталният убиец на тринадесет жени.
  Кроазе заявил, че престъпникът се казва Питър и че работи в спедиторска фирма. Предсказал също така, че въпросният Питър живее в Брадфорд, западен Йоркшир, във висока къща под номер 6.

  Тази информация се оказала поразително точна. По- късно бил задържан мъж на име Питър Сътклиф, който работел за транспортната компания „Кларк Холдинг”. Той живеел на улица „Гардън Лейн”, номер… 6!

  Описаните явления са известни под научното наименование „психометрия” и се изучават усърдно от психолози, психиатри и парапсихолози. Засега се знае малко по въпроса.
  Много изследователи са на мнение, че материята притежава своего рода памет и психометрията не е нищо друго освен особен вид ясновидство, което води до прозрения чрез декодиране на запаметени от материята вибрации. Тази памет на материята дава възможност на някои феноменални личности да описват характера, външния вид и съдбата на даден човек само след едно докосване до предмета, който някога е бил в негово притежание.

  Не може да се смята, че психометрията като явление е напълно  изяснена. Проучванията обаче продължават…

  АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
  Активен

  ***************

  Апостол Апостолов

  www.SuperAstro.net
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дилън - една история
  Децата индиго
  delfin 0 2307 Последна<br />публикация Юли 01, 2009, 21:15:54
  от delfin
  Шунгит Камъкът загадка!!
  Минерални и скъпоценни камъни
  The One 1 2594 Последна<br />публикация Октомври 18, 2010, 18:56:24
  от The One
  Една от професиите на бъдещето
  Йога
  ivan 0 1745 Последна<br />публикация Април 07, 2011, 22:58:06
  от ivan
  Как една снимка може да подобри нашето биополе?
  Видео клипове
  Търсач 0 960 Последна<br />публикация Юли 13, 2011, 12:58:35
  от Търсач
  ЦЕНАТА НА ЕДНА МЕЧТА...СЪПОСТАВЕНА С ПЕРФЕКТНИЯТ КОНКУРЕНТ В СЪВЪРШЕНИЯ ДИЗАЙН
  Книги
  Xristina 0 976 Последна<br />публикация Ноември 23, 2011, 00:49:08
  от Xristina

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright