Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Цветовете на живота  (Прочетена 6786 пъти)
giti
Гост
« -: Юли 13, 2009, 19:05:29 »

Цветовете на живота  
 
Разполагаме, общо взето, с два начина, за да определим цвета на живота си . Според първия следва внимателно да прочетем описанията на всички цветове и да почувстваме кое най-точно представя личността ни. Повечето хора с лекота "изолират своя жизнен цвят, както и този на близките и приятелите си.

В основата на втория начин е залегнал цветови тест, изискващ да отговорим на различни въпроси. Срещу получените на него точки ще открием в приложението съответстващия ни цвят. Нашият жизнен цвят, цветът на живота ни може да ни помогне да разберем по-дълбоко истинската си мисия и предопределение. Той ще ни даде обяснение защо с едни хора поддържаме добри отношения без специални усилия, a c други не успяваме.

Трябва да отбележим, че разликите между цветовете на живота често са едва доловими. Така например хората със син, жълт или виолетов цвят могат да проявят еднакви емоционални качества. Всички те изпитват едно и също желание за определен вид отношение, но по различни подбуди. Поривът им да помагат на другите е силен, но всеки го изразява по своему. "Синият човек с удоволствие помага на много отделни хора - на емоционално ниво, със съвет, наставления или като им осигурява прехраната (като правило "синята" медицинска сестра се грижи повече за емоционалното, отколкото за физическото състояние на пациентите). "Жълтият" човек би искал да помогне, но не позволява да бъде въвличан твърде в конкретна ситуация. "Виолетовият" човек ще окаже съдействие, но предпочита да е на повече хора едновременно; той подкрепя масите или ги вдъхновява, обаче рядко има търпение или порив да подаде ръка отделно на някого.

Ако старателно следвате един от двата метода, ще почувствате интуитивно кой цвят или кои два цвята са най-близки до истинските особености на вашата личност. Според съществуващата в тази област статистика броят на хората с по един и с по два цвята на живота е почти еднакъв. При "облагодетелстваните" с два, единият обикновено е по-силен.


Синята личност
Обичлива, отдаваща и подкрепяща. Сърцето и чувствата са определящи в живота й. Майчинското начало у нея е силно, затова обгрижва другите и им служи за съветник и опора. Тя по природа е учител или покровител. За приятелите си е готова на всичко, но е склонна да се грижи прекомерно и накрая се разболява. Чувствителна, внимателна, гостоприемна. Емоционална натура, която лесно пролива сълзи, обича безусловно и притежава силна интуиция. Приема хората, прощава им и вижда доброто у тях. Често й лепват етикет на "прекалено мила", така че трябва да се научи да казва "не". Бързо влиза в съзвучие с хора и ситуации; някак вътрешно разбира какво се случва, пребивава предимно в сферата на духа. He се отклонява от това, в което вярва и може да е много убедителна. Иска да бъде обичана, но има проблеми със самочувствието, само-съжалява се, изпитва чувство за вина и често влиза в ролята на жертва и мъченица. Понеже съществува опасност да изпадне в депресия, следва да се научи да обича и себе си. Държи на връзката си с любимия човек и има романтична нагласа.

Детето:
To e любвеобилно, сетивно, чувствително; опитва се да се хареса на родителите си, за да го обичат. Иска да е помощник, да не разочарова или наранява никого. Има добри маниери, спокойно е, играе самичко, грижи се за всички, които не се чувстват добре или са сами.
Занимават го отношенията между половете и то от малко си мечтае за щастлив брак с много деца. Липсва му самочувствие и често страда от несподелена любов. Има високи идеали. Другите деца се отнасят към него със симпатия.

Индиговата личност
Подчертано духовна, с вътрешно чувство за истината в живота и тънка чувствителност. Наясно е с древните мистични учения, знае, че всички ние сме духовни същества. За нея предметната реалност и материята са илюзия, животът е божествена енергия и въобще всичко е енергия и съзнание. Тя е пробудена, ведра, съзидателна, независима, ръководи се от no-висши принципи. Ученолюбива, жадна за знание, нуждае се от него, за да провери онова, което носи в себе си. Върши, каквото смята за правилно. He й въздействат никакъв социален натиск, нито изнудване. He изпитва чувство за вина, не приема схващанията и опитите за наказанието. Честна и пряма, пламенна и открита. He се оставя да я подвеждат под някакъв знаменател, нито да я манипулират. Проявява разбиране към хората. He говори много, обича да остава сама със себе си, гледа на живота като на възможност за придобиване на опит. Може да бъде и боязлива, дезориентирана и да се самоизолира. Понякога се чувства изгубена и чужда в този свят, объркана от земните неща и тогава другите не я разбират. Трябва да се доверява на вътрешния си глас и да го следва.

Детето:
To е много будно, открито и способно да съпреживява чувствата на другите като свои, поради което лесно се разстройва. Това пък го прави боязливо и го потиска.
Нуждае се от малко сън, предпочита да е само и не позволява да го принуждават за каквото и да било. Нищо не може да го отклонени от дадено убеждение - ни наказания, ни молби, ни разумни съвети или физическа сила. Бъде ли заставено все пак, наплашва се и се затваря или се съпротивлява докрай. Жадно е за знания, но иска да получава истински отговори; усеща начаса опита да се заобиколи истината. He намира взаимовръзка между преподаваното в училище и духовността.

Виолетовата личност
Динамична и харизматична; дошла на тази планета, за да бъде водач и да спасява. Трябва да активира предопределението си още в настоящия момент и да започне да я осъществява. Изпитва дълбоки чувства и е изпълнена със съпричастност към целия свят. Обича музиката, тя й действа лечебно. Случва й се да има видения. Обича пътешествията, другите култури, свободата. Може да вижда бъдещето, не се съмнява, че Земята ще продължава да съществува; носи послание за човечеството. Проявява усет за съществуващите по-високи възможности, но често я обявяват за мечтател-идеалист. Иска да е в центъра на вниманието и може да бъде нарцистична, арогантна и надута. Има диктаторски наклонности и трябва да се научи, че всички сме част от едно цяло. В състояние е върши много неща едновременно или пък блокира и се нуждае медитация, за да постигне вътрешно равновесие. Вярва, че всичко ще се подреди с лекота и се надява на помощта на Вселената.

Детето:
Роден предводител, другите деца го следват. Бидейки силно, проявява съчувствие, не злоупотребява с властта си. Осъзнало отрано своята сексуалност, експериментира с тялото си - родителите следва да засягат тази тема много внимателно, за да нарушат естествеността на себеизразяването на детето си посредством физическото. То обича изкуството, чете с удоволствие и само си съчинява разни истории. Притежава изключителна дарба за визуално възприемане.
"Виолетовите" са първите, които могат да виждат аурите, ангелите, другите измерения или енергийните вълни. Родителите трябва да се отнасят с доверие към тези възприятия на децата си, за да поощрят развитието на особените им способности.
« Последна редакция: Юли 13, 2009, 19:07:11 от giti » Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Юли 13, 2009, 19:09:59 »

Качествата на индиговия цвят  
 
Съществуват множество системи, причисляващи човешките модели на поведение към различни цветови групи. Символичното значение на цветовете като израз на нашите емоции и реакции е всеизвестно. Въз основа на многогодишни наблюдения са установени съответствия, които все повече се прецизират. Една от цветовите групи е индиговата. Идентифицирането с нея точно и ясно говори за качествата и заложбите на новите типове деца.
По-долу са изброени качествата, които са присъщи на индиговия цвят, без оглед на някакво степенуване:
Положителни качества на индиговата цветова група:

* Виждане, надхвърлящо физическото възприятие на очите
* Хармония между материалното и духовното
* Електрическа, охлаждаща, прочистваща сила
* Наличие на знание, появило се неизвестно откъде и как
* Връзка с едно по-дълбоко ниво на женската интуиция
* Готовност да се прекрачи през вратата на духовния свят; липса на страх от невидимото
* Неутралност, обективност и приемане
* Вслушване в себе си и доверие във вътрешния глас (вътрешна комуникация)
* Търсене на духовната истина
* Сила и издръжливост
* Увереност в собствените сили
* Дисциплинираност
* Голям организаторски талант, способност за планиране
* Излъчват достойнство, отличават се с благородническа (царствена) осанка, с висока духовност*.
* Дарба да казват правилното нещо в подходящия момент
* Цялостност
* По-добри възприятия в резултат на по-високоразвито съзнание: способност за виждане на минали и бъдещи събития
* Честност
* Липса на егоцентризъм
* Способност за дистанциране и наблюдаване на нещата от позиция, позволяваща по-широк поглед върху им
* Отсъствие на страх по отношение на себе си
* Смелост
* Някаква степен на самообладание, особено що се отнася до концентрацията, медитацията, вътрешната визия и свръхсетивните възприятия
* Разумът се контролира напълно от разширеното съзнание
* Кръвният поток се прочиства от само себе си; обща способност за регенерация
* Способност за контролиране на психичните потоци на финото тяло
* Въздействие върху зрението, слуха и обонянието на психично, емоционално и духовно ниво

Отрицателни качества на индиговата цветова група:
* Прекалено силно самохаресване
* Формализъм
* Гордост
* Тесногръдие
* Печал
* Отхвърляне
* Изолация
* Грандомания
* Нереалистичен идеализъм
* Изолиране от реалността
* Непризнаване на авторитетите
* Чувство за самота
* Депресия
* Съжаление, разкаяние и самомнителност
* Отхвърляне на отговорността
* Склонност към раздаване на присъди

Индиговосините степени на ученето
От гледна точка на духовното всеки човек се намира на определена степен на учене. Ние можем да добием представа за отделните степени посредством символичното им отражение в ученията и енергийните характеристики, съответстващи на различните космически светлинни лъчи*. Във всеки свой живот ние работим с един цветен лъч, като с течение на времето непрекъснато биваме провокирани да му се противопоставим и да го сменим.
За да ви изясня и другите качества на индиговосиния цвят, ви предлагам списък с индиговосините степени на ученето.
Положителни:
1. Свобода и простота. Нежелание да се усложняват нещата, все по-голяма разкрепостеност в мисленето; независимост, естественост; спокойствие.
2. Миролюбив. Усет за космическите закони; стремеж към изчистена от оценки любов, независимо от ситуацията.
3. Представни възможности, визуализация. Способност за виждане на картини с вътрешното зрение; възприемане на недоловими за другите неща, анализаторски качества.
4. Универсална любов. Безрезервна, безкористна дружелюбност; доброжелателно излъчване и провокирането му у другите.
5. Посреднически умения. Способност да влияеш на другите и да ги вдъхновяваш; тактично съобразяване с тях.
6. Нежно и отзивчиво приятелство към другия пол.
7. Общуване. Способност за споделяне на дълбоки чувства и идеи, за изразяване на по-високи идеали.

Отрицателни:
1. Хаос и несигурност. Обърканост по отношение на собствената позиция в различните житейски ситуации и на собственото знание; колебливост; неспособност за вземане на решения; безпорядък; недостатъчна яснота; неспособност за възприемане на нови идеи и разпознаване на истината.
2. Осъждане. Дискриминиране на другите; възприемане в негативен план; изолация. 3. Самомнителност. Оценяване и мислене посредством степенуване (по-висок/по-нисък, по-добър/по-лош, и т.н.); липса на мярка; егоизъм; тесногръдие; склонност да се оправдава; тъмната страна на Юпитер.
4. Непреклонност. Тя е резултат от справедливо самоосъждане; прекомерни очаквания от себе си и от другите; невъзможност да се правят компромиси; репресивно поведение.

Индигото и неговите съответствия на другите нива
Цветовете се свързват също така с различни архетипове начини на поведение, органи или части на физическото тяло, скъпоценни камъни, растения, минерали, животни и прочее. Всеки елемент си има свой цвят и съответстваща му характерна вибрация или честота; доминиращата цветова вибрация на кислорода, например, е синьото. Следователно, липсващите елементи могат да се внесат в тялото под формата на цвят, което по принцип е един от най-простите и същевременно най-точните терапевтични методи, открити някога от хората - името му е хромотерапия. За да обясня възможно най-многостранно защо новите деца се наричат индигови, бих искала да вмъкна още един малък списък с най-важните съответствия между цвета и другите нива:

* Енергиен център: 6-та чакра*, наречена още трето око или център на Христовото съзнание
* Звук: ОМ
* Сила: електрическа и телепатична
* Архетип: жрица и жрец
* Жлези и органи: хипофиза, епифиза, мозък и уши
* Скъпоценни камъни: лазурит, диамант, азурит, флуорит, индиговосин сапфир.
* Химикали и метали: бисмут, бром, хлорхидрат, хром, мед, желязо, олово, калиева основа, стронций, титан."
Активен
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #2 -: Септември 12, 2009, 06:46:19 »

             Не отдавна попаднах на таз информация,не открих такава тема и искам да я споделя.            


 “Тъй като аз „разчитам” аурите от 1983г, аз съм развила способността да разпознавам общите аспекти и индивидуални черти на различните цветове аура.”-Памела Осли


Лична Аура Цветове Тест

Следващите въпроси могат да ви помогнат да разберете кои са истинските цветове в живота ви. Повечето хора имат много различни групи от цветове в тяхната аура. Въпреки това, когато се отговори на тези въпроси, преобладаващата си черти личност ще разкрие една или две доживотни цвят (а). Уверете се, че отговорите на въпросите, въз основа на това наистина какво чувствате, дълбоко вътре,а не за това което мислите, че трябва да бъдат или са били обучени да бъде.


          Аура Цвят # 1-ЧЕРВЕН

    
       отговорете с-Да,/Понякога,/Не

1) Харесва ми  материалната физическата реалност повече от да обсъждам духовни, емоционални и умствени понятия.
2) Мисля, че първостепенно значение и целта на живота ми е да опитам всички физически и животински удоволствия на живота.
3) Аз често имам по-бърз темперамент, но ми минава бързо и не го задържам.
4) Склоннен съм да изразя себе си чрез моята сексуалност и моето физическо тяло повече, отколкото чрез моите емоции или моят интелект.
5) Предпочитам работа, която е физическа и е с непосредствен, осезаем резултат.
6) Склонен съм да бъда индивидуалист.
7) Имам трудности в изразяването на чувствата си към другите.
Готин Аз обикновено съм силен, самоуверен, независим и практичен.
9) Харесва ми като физическо действие по проекти, а не теоретично за идеи и планове.
10) Склонен съм да вярвам само в съществуването на тези неща, които мога физически да докосна.
11) Аз съм устойчив и трудолюбив и обикновено съхранявам останалата част от екипа да продължават.
12) Склонен съм да бъда честен и прям.

          Аура Цвят # 2-ОРАНЖЕВ

1) Склоннен съм да бъда физически смел и да рискувам.
2) Изпитвам наслада от опасно, вълнуващо, физически предизвикателства.
3) Като постоянно работя,семейството ми скучае за мен.
4) Аз предпочитам да прекарват времето си сам.
5) Предпочитам отделните спортове и предизвикателства, отколкото клубните спортове.
6) Харесвам предизвикателството да надхвърлм физическите ограничения.
7) Не ми е нужно да споделям моите емоционални чувства с никого.
Готин Духовни вярвания и понятия, не ме интересуват.
9) Предпочитам професии, които да ми позволят да се опитам с предобитият опит, физическа смелост.
10) Не ме интересува какво мислят другите за мен.
11) Склоннен съм да използвам парите за смели приключения като планинско катерене или състезателен автомобил, отколкото за инвестиции.
12) Хората често ме виждат като самостоятелно абсорбиран и настрана.
  
            Аура цвят # 3-ПУРПУРЕН

1) Действайки глупаво и скандално е забавно и не ме притеснява.
2) Моят начин на живот обикновено е по пищен и ексцентричен.
3) Бих се пробвал да се бракосъчетая няколко пъти само за забавление.
4) Вярвам, спора е необходим и че поддържа живота интересен.
5) Харесва ми странното и необичайното.
6) Аз обикновено не се приспособявам към правилата на обществото или законите.
7) Въпреки, че аз обичам страни и социални събития,но имам неприятности в приятелските отношения, защото моето поведение понякога шокира хора.
Готин Харесва ми скандално артистичено изразяване.
9) Аз обикновено не поемам отговорност за приятели или семейство.
10) Аз съм бърз мислител, но хората рядко разбират моите идеи.
11) Обичам да се запознавам с нови неща, но аз обикновено имам по-кратък период от внимание. Аз често оставям нещата недовършени.
12) Чувствам се самотен и неразбран в повечето време.

            Аура цвят # 4-ЖЪЛТ

1) Много важно за мен е,да имам възможност да играя, да се забавлявам, да се упражнявам и да бъда с хората.
2) Обичам да се смея и да повдигам настроението на хората.
3) Имам или съм имал склонност да прекалявам редовно най-малко едно от следните неща: наркотици, алкохол, цигари, кофеин, секс, физически упражнения, шоколади, бонбони или преяждане.
4) Когато е налице конфликт, първият ми порив е да избягам или да се избегне тази ситуация.
5) Трябват ми физически упражнения или танци на регулярна основа.
6) Аз обичам да съм творчески, артистичен или работите с ръцете си.
7) Харесва ми физическа работа.
Готин Склоннен съм да се виждам по-млад от моята възраст.
9) Моите чувства могат да се наранят много лесно.
10) Иска ми се хората да биха могли да играят през цялото време.
11) Вярвам, че сексът трябва да бъде забавен.
12) Обичам да съм спонтаннен.

            Аура цвят # 5-ЛОГИЧЕСКИ  
                ЖЪЛТО-КАФЕВИ

1) Аз предпочитам сигурни, стабилни работни места, които осигуряват редовно заплащане.
2) Аз не съм емоционален човек.
3) Аз предпочитам да видя доказателство, логика и данни зад идеите.
4) Удоволствие за мен е да работя с механични или електронни приспособления и машини - компютри, калкулатори, апарати и електронни игри.
5) Наслаждавам се на работата с информация.
6) Аз съм много аналитичен, логичен, последователен и мислител.
7) Аз съм практичен с парите и предпочитам сигурни инвестиции.
Готин Аз обикновено следвам правилата и спазвам законите. Предпочитам структурата.
9) Склонен съм да ми отнеме много време, за да вземе решение. (Вземете толкова дълго, колкото желаете, колкото искате да отговорим на този въпрос.)
10) Аз обикновено следвам редовната рутина.
11) Моята нагласа е "тъй като се вярва така."
12) Склонен съм да бъда "Плъх в торба,"окачен върху нещата в случай, че се нуждая от тях.

         Аура Цвят # 6-ЕКОЛОГИЧНИ
              ЖЪЛТО-КАФЕВИ

1) Харесва ми да анализирането и измерването на околната среда.
2) Аз съм в състояние да преценя тегло, разстояние и обем чрез вътрешни сетива. (Не мога да кажа колко тежи нещо,държейки го в ръката ми.)
3) Аз съм логичен и практичен мислител.
4) Бавен съм в създаването на приятелски отношения и обикновено прекарват времето си сам.
5) Парите са важни за мен,те са сигурност и стабилност.
6) Аз съм отговорен, посветен служител, който следва посоките добре.
7) Виждам реалността, логично и триизмерно.
Готин Аз съм много частно лице и държа чувствата си в себе си.
9) Аз съм тих и сдържан, но независим и силен.
10) Предпочитам стабилни работни места и надеждно заплащане.
11) Склоннен съм да бъда сериозен и самоконтролиращ се.
12) При отглеждането на деца, аз ще бъда рационален на строга дисциплина
    
              Аура Цвят # 7-ЧУВСТВИТЕЛНИ  
                   ЖЪЛТО-КАФЕВИ

1) Дома и семейството са два от най-важните приоритети.
2) Чувствам, че подкрепата за обществени дейности и функции, както посещаването на заседания е важно.
3) Аз съм чувствителен, спокоен, търпелив и рационален мислител.
4) Да имаш чувство за сигурност и стабилност в дома ми е важно за мен.
5) Склонен съм да съм пациента слушател.
6) Склонен съм да съм спокоен, резервиран и често срамежлив.
7) Аз предпочитам да разбера логично положението и също съм емоционална подкрепа за нуждите на хората.
Готин Смятам, че даслужиш на човечеството е истинската духовност.
9) Аз предпочитам да работя в подкрепна роля, когато аз се грижа за детайлите, т.е. секретар, счетоводител, домакин, медицински асистент.
10) Аз обикновено поставям нуждите на семейството ми преди моите.
11) Аз предпочитам да работя в структурирана среда.
12) Аз обикновено изработвам емоционалните си разстройства в спокоен, тих и логичен начин

     Аура цвят # 8-АБСТРАКТНИ
           ЖЪЛТО-КАФЕВИ

1) Аз често се чувствам разпръснат, често забравям назначени срещи, или свръх-резервации от графика си с конфликтни назначения.
2) Мога да видя всички детайли,за които трябва да се погрижа, но ми е трудно да реша кои от тях трябва да бъдат направини първи.
3) Моите вещи не са много важно за мен, за това имам проблем да се грижа за тях.
4) Аз постоянно съм пропуснал нещата.
5) Склонен съм да теоретизирам за емоциите, отколкото действително съм имал опит.
6) Предпочитам работните места, които да ми позволяват да работя с произволно всички детайли на проекта.
7) Харесва ми да посещавам социални функции, където може да се говори с много различни хора.
Готин Бивам толкова зает и нещата стават толкова забързани, че често забравям да си плащам сметките.
9) Открит съм,оптимист съм,и съм много любезен.
10) Обичам човечеството, но често съм неприятен в поддържането на интимни отношения.
11) Аз обикновено виждам много решения на даден проблем.
12) Имам много познати, но имам много малко близки приятели.

           Аура цвят # 9-ЗЕЛЕН

1) Мога да бъда работохолик и ми е трудно да си отпочина.
2) Склоннен съм да бъда перфекционист и обикновено съм с изискване към себе си и към другите.
3) Трябва да се уча и да се стимулирам интелектуално.
4) Мога да съм със силна воля и упорит.
5) Три от моите силни приоритети са правенето на много пари, извършване на моите финансови и бизнес цели, и уважаван от други мощни и интелигентни хора.
6) Харесва ми да съм натоварен и делегиране на отговорности на други хора.
7) Обичам нещата да бъдат организирани и добре планирани. Аз често пиша списъци.
Готин Харесва ми предизвикателството на разработването на планове и идеи, а не да правя задълбочена работа.
9) Имам високи стандарти в отношенията и съм склоннен да се отегча лесно от повечето други хора.
10) Мога да стана нетърпелив и разочарован с хора, ако те не са мотивирани и амбициозни.
11) Хората могат да бъдат уплашени от мен.
12) Аз често съм в бързане.

         Аура цвят # 10-СИН

1) Хората често се обръщат към мен с техните емоционални проблеми, а аз обикновено любезно и търпеливо им помогам.
2) Знаят,че се разплаквам лесно.
3) Един от силните ми приоритети е да бъда нежен в взаимоотношенията си.
4) Чувствам се виновен, ако кажа, не на някой.
5) Бог и духовността са много важни за мен.
6) Парите не е основен приоритет за мен.
7) Склонен съм да помагам и да се грижа за всички.
Готин Често са ми студени ръцете и краката.
9) Когато е налице конфликт, искам всички да се обичат помежду си.
10) Любов и хората са най-важните елементи в живота ми.
11) Склонен съм да се чувствам на емоциите на другите хора.
12) Имам затруднение в прекратяване на взаимоотношения.

          Аура Цвят # 11-ВИОЛЕТОВ

1) Аз чувствам, че имам съобщение, за да мине през мен до хората.
2) имам силно желание да помогна за подобряването на планетата.
3) Аз винаги съм смятал, че съм щял да бъда известен или да направя нещо важно.
4) Имал съм желание да изпълня нещо в аудиторията.
5) Ако имах много пари, аз ще пътувам или ще участвам в хуманитарни причини.
6) Аз съм много заинтересуван от космически и универсални концепции.
7) Често съм до края на лидерски позиции или поне в центъра на вниманието.
Готин Лесно визуализирам бъдещи събития.
9) Аз съм страстен в секса и имам силно желание за секс.
10) Мога да участвам в прекалено много проекти по едно и също време.
11) Свободата и независимостта са основните приоритети за мен.
12) Аз ще съм,по-скоро да бъда самостоятелно заето лице.

          Аура цвят # 12-ЛАВАНДУЛОВ

1) Харесва ми фантазия и ме кара да вярвам  повече от "реалния" свят.
2) Аз съм тих, чувствителен и духовен.
3) Имам труден момент в управлението на парите.
4) Склоннен сън да прекарвам много време на саме, дневни сънища.
5) Предпочитам красиви, нежни и фини артистични неща и ми е неприятно с мръсотия, грешки или тежки условия.
6) Често забравям и често "Спейси."
7) Хората ме обвиняват, че е безотговорно и нереалистично.
Готин Имам затруднение в справяне с ежедневните задължения.
9) Аз съм с въображение и творчески мислител, но въпреки това, аз обикновено имам проблеми да следвам моите идеи.
10) Аз като че ли съм извън тялото си повече, отколкото съм в него.
11) Склонен съм да искам другите да решат проблемите ми за мен.
12) Предпочитам да работя в спокойна, нискостесираща среда.

           Аура цвят # 13-КРИСТАЛЕН

1) Често избирам да работя в тиха, спокойна и приятна среда.
2) Аз съм изключително чувствителен и могат да бъда претоварен ако на около са твърде много хора.
3) Трябва да прекарвам много време сам в тиха медитация, за да се снабдя с нови запаси.
4) Прекарвайки тихо време в четене или намирайки се в моята градина е терапевтично за мен.
5) От физическа реалност често се чувства студ, жестока и застрашаваща за мен.
6) Аз не винаги зная как трябва да постъпвам в социални ситуации.
7) Моята духовност и моята ведра вътрешна връзка с Бог, са най-важните аспекти от живота ми.
Готин Често не съм сигурен за това,кокво  трябва да направя на планетата.
9) Склонен съм да се оттеглям, тих и несигурен.
10) Чувствам се по-безопасно и по-сигурно с други кои да поемат отговорноста и вземане на решения за мен.
11) Аз съм внимателен с парите.
12) Често чувства да имам спокойствие, вътрешна лечебна сила.

            Аура цвят # 14-ИНДИГО

1) Видът ми често изглежда двуполов.
2) Събуждането изведнъж ми причинява физическа болка.
3) Имам затруднение, отнасящи се до света в сегашното си състояние и често не се чувствам,че принадлежа тук.
4) Имам затруднения, свързани с физическото си тяло.
5) Аз имам много чувствителна физическа, емоционална и психическа система.
6) Намам никакви проблеми по отношение на сексуалността - хетеросексуалността, хомосексуалността или дву-сексуалността - в себе си или в други.
7) Аз "знаям", че има духовна енергия във всички неща.
Готин Аз имам силно любопитство към физическата реалност,що се отнася до духовността.
9) Аз съм изключително чувствителен и състрадателен, но силно и независим.
10) Склонен съм да поставя под въпрос и предизвикателство стари, догматични убеждения и методи.
11) Не мога да бъда принуден да работя срещу моите убеждения, дори ако това ще направи другите щастливи.
12) Чувствам се по-творчески и духовно "напреднал", отколкото другите.

     "Това е един тест, за да видите, ако имате" червено покритие. "Ако отговорите с" да "на три или повече от тези въпроси, шансовете са е да имате червено покритие. Моля, прочетете раздела за червеното покритие за повече информация. "

    ЧЕРВЕНО ПОКРИТИЕ-НЕ Е ЦВЯТ В ЖИВОТА

1) Често съм интензивно опитен,често  неконтролируеми гняв или ярост.
2) Животът ми изглежда да е постоянна борба.
3) Последователно имам опит по отношение на конфликти и чувство на неудовлетвореност във взаимоотношенията, здравето, парите и / или кариерата.
4) Преживях най-малко един от следните неща като дете
   -а) емоционално, физически или умствени изоставени или отхвърлени (т.е. нежелано дете, усиновено, алкохолци родители и т.н.),
    -б) емоционално, физически и психически малтретирани,
     -C) животозастрашаващо състояние преди раждане, при раждане или в ранна възраст.

    Категории  на които сте отговорили с най-много "да" отговори, изразява вашият Цвят в Живота.« Последна редакция: Септември 12, 2009, 08:50:37 от dayana » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #3 -: Септември 12, 2009, 06:54:11 »

Reds

ЧЕРВЕНИТЕ са физически и сексуални (буквален превод). Те обичат да изразяват себе си чрез своята чувственост и техните физически тела. Те живеят живота си тук и сега с голямо удоволствие, сила, смелост и самочувствие.

Червените обичат да живеят във физическата реалност, за да манипулират тяхната среда. Реалността, трябва да бъде реална/конкретна/ ясна за тях. Трябва да могат да виждат, пипат/ усещат на допир, слушат, вкусят и помиришат реалността. Червените не са абстрактни мислители. Стената си е стена и не е необходимо по-нататъшно обсъждане или спекулация дали е стена. Реалността е буквална, а не етерична или сложна.

Червените изискват доказателство, че нещо съществува. Те трябва да имат конкретно и осезаемо вещество. Червените ни напомнят, че имаме органи, че ние сме материя - плът и кръв. Тези строги личности ползват физическите аспекти на живота. Те не се опитват да видят живота, както илюзия или да се опитват да избягат от него, във фантастичен свят.

Oranges

ОРАНЖЕВИТЕ са вълнуващите се, търсачите, и прибързващите от аура спектъра. Те обичат предизвикателството и емоциите на физическата опасност. Те обичат да предизвикват тяхната околна среда и излизат извън рамките на всички приети физическите граници.
Оранжевите поставят живота си на линията просто да се чувстват живи, залозите трябва да бъдат наистина на живот или смърт, за оранжевите, за да изпитат чувство на удовлетворение и осъществяване.

Те обичат адреналина от вълнението в лицето на опасността.

За оранжевите, тръпката, изкусните умения, както и емоциите са най-важното в живота. Всичко останало е просто пасивно съществуване. Актьорът и дубльор Джеки Чан, е добре известен пример на човек с оранжева аура.

Magentas

ПУРПУРНИТЕ са редки и не се срещат често. Пурпурните са свободомислещите хора в аура спектъра. Те обикновено изглеждат като странни самотници. Те виждат живота от различна и необичайна перспектива. Те не избират да спазват обществените нрави, очаквания и стандарти. Те не следват ритъма на барабанистите на обществото, а следват ритъма на техните собствени барабанисти.

Пурпурните обичат да шокират хората, да ги разклащат от тяхното обикновено, монотонно съществуване. За пример - Пурпурните ще ходят надолу по улицата облечени в диви дрехи и с лилави индиански кичури. Другите хора обикновено нямат нерви или желание да живеят живота по начина, по който го правят пурпурните.

Поради тяхното скандално поведение, Пурпурните предпочитат да живеят в големите градове, където те все още не се открояват като много различни и не са под натиска на установения ред. Тези свободни духове обикновено не са загрижени за това, което мислят другите, но в големите градове за тях е по-подходящо, защото имат свободата да изразят себе си.

Много хора с комбинация от жълта и виолетова аура мислят, че те са Пурпурни, защото те са с много сходни качества и опит. Прочетете за живота смисъла на Жълтите, Виолетовите, и Пурпурните, за да откриете, кой е вашият реален цвят.

Пурпурните са склонни да се фокусират и наслаждават върху странното, чудато и необичайното на физическия свят. Те не са загрижени за духовните, хуманитарни или екологични каузи по начина, по който са Жълтите или Виолетови. Пурпурните предпочитат да живеят в „заети” градове. Жълтите предпочитат да живеят в по-естествена среда.

Yellows

ЖЪЛТИТЕ са най-закачливо-обичащите, свободни по дух, енергични и непринудени личности в аура спектъра. Жълтите са прекрасни, чувствителни, оптимистични същества, чиито живот има за цел да донесат радост на хората. Да се забавляват и да се помогне да се излекува планетата.

Жълтите могат да бъдат много срамежливи и чувствителни или могат да бъдат искрата/ живеца на партито. Тези игриви характери имат страхотно чувство за хумор. Обичат да се смеят и да карат другите да се смеят. Жълтите вярват, че животът е, за да изпитват удоволствие. Искат да живеят живота си свободно и спонтанно. С вечна усмивка на лицето си, те напомнят на хората да не гледат на себе си или проблемите си прекалено на сериозно.

Жълтите биха предпочели да не работят изобщо освен, ако работата им не е забавна, като игра, или творческа. Те обичат природата и често имат опасения за оцеляването на дивата природа и околната среда. Кучетата са много внимателни към Жълтите и често стават най-добрите им приятели.
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 07:05:36 от dayana » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #4 -: Септември 12, 2009, 06:55:31 »

Tans

ЖЪЛТО-КАФЯВИТЕ

Светлите, любопитни, абстрактни жълто-кафяви са уникални характери в умственото семейство. Те са най-близо до детинското от всички жълто-кафяви. Абстрактните жълто-кафяви са открити приветливи и дружелюбни. Те са изключително оптимистични личности. Въпреки че те често имат висока енергия, тя обикновено се разпръсва. Те са склонни да започнат да вършат много неща едновременно.

Всички останали жълто-кафяви личности преработват информацията по един много логичен и последователен начин. Те действат във всяка стъпка от едно до десет. Абстрактните жълто-кафяви виждат всички детайли и стъпки, които трябва да бъдат обработени, но те не постъпват по обикновения начин.

АБСТРАКТНИТЕ ЖЪЛТО-КАФЯВИ имат мислене на посоки/ случайно мислене за посоката, която да изберат. Вместо да се процедира стъпка по стъпка, те се опитват да работят по всички стъпки едновременно. Те нямат чувството, че всяка една стъпка е приоритет - първата стъпка е просто още едно парченце от проекта, като може да бъде свършено последно. Тези чувствителни индивиди често правят впечатление на разсеяни, за другите хора.

Абстрактните жълто-кафяви често оставят нещата си не на място или ги губят и обикновено не могат да си спомнят къде са ги оставили за последно. Техният живот може да бъде в постоянно състояние на объркване и постоянно разстроени. Абстрактната жълто-кафява енергия е толкова нефокусирана в себе си, че хората, около тези, които я притежават, имат желание да ги свалят на тяхното ниво.

Абстрактните жълто-кафяви имат енергия подобна на тази на огнените fireflies (огнените птици може би) или колибри. Техните бързо вибриращи крилата се движат сто пъти в секунда, тъй като те непрекъснато променят курса си във въздуха.

ЕКОЛОГИЧНИ ЖЪЛТО-КАФЯВИ
Цветът е дълбок жълто-кафяв със слой от оцветена в горско зелено лента. Екологичните жълто-кафяви са мостът между физическите и умствените представители в аура спектъра.

Екологичните жълто-кафяви опознават реалността като физически пипат тяхната среда и след това психично я анализират. Понякога жълто / жълто-кафявите комбинации, които са подтиснали свободния си жълт аспект и смятат себе си за екологични жълто кафяви. Важно е жълто / жълто-кафявите да намерят начин да се свържат с техният жълт аспект, вместо да вярват, че са екологични жълто-кафяви.

Както Логичните жълто-кафяви и чувствителните жълто-кафяви, екологичните жълто-кафяви желаят сигурност, стабилност и логика. Те работят най-добре в един свят от правила, граници, норми и логични резултати, които следват основните закони на причината и слЕкологичните жълто-кафяви предпочитат структурата и дисциплината. Те се справят в живота по един систематичен и последователен начин, както Логическите жълто-кафяви, но те имат допълнителна способност да съдят или отмерват в средата им чрез вътрешното възприятие (каквото и да значи това).

Тези невероятни личности могат интуитивно да анализират пространствени ситуации. Те могат с мисъл точно да измерят разстоянието от едната страна на стаята до останалите просто наблюдавайки ги. Екологичните жълто-кафяви отнасят кинетично-психологическите си впечатления и умствените си спрямо средата.

The Logical Tan

ЛОГИЧЕСКИ ЖЪЛТО КАФЯВИ имат светла жълто-кафява лента, която обкръжава тялото и обикновено се държи плътно към него. Това отразява логическата жълто-кафява склонност да задържат чувствата и мислите си за себе си.

Логическите жълто-кафяви са много логически и аналитични. Те избират да обработят всяка стъпка, от едно до 10. Логическата жълто-кафяви не харесват това да прескочат или пропуснат каквото и да е. Техният начин на обработка/ процедиране не може да бъде накаран да върви по-бързо. Те трябва да анализират и разберат логиката във всяка стъпка, преди да пристъпят към следващата.

Логичните жълто-кафяви искат да се създаде основата на нещо, а след това бавно се изгради тухла по тухла, стъпка по стъпка. В противен случай, те се страхуват, че целия проект ще се разруши върху тях.

Те не се привличат от риска. Тези методични мислители трябва да видят всички данни и всички факти, преди да направят какъвто и да е ход. Всичко за логическите жълто-кафяви се извършва по ред и по последователен начин. Всеки детайл е внимателно обработен.

Логическите жълто-кафяви обикновено се държат по обичаен начин. За тях е по-удобно да повтарят едни и същи задължения ден след ден. Те не обичат рутината им да бъде променяна. Дори пренареждането на мебелите в домовете им може да ги накара да се чувстват неудобно, докато се приспособят към новата ситуация.

Логическите жълто-кафяви са най-гъвкавите и адаптивни личности на аура спектъра. Тяхното чувство за сигурност се придържа към надеждността и предсказуемостта.

ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ЖЪЛТО-КАФЯВИ са мост между умствените цветове и емоционалните цветове. Техните аури са комбинация от светлокафяв цвят със светлосиня лента обгръщаща тялото. Техните индивидуалности са фина комбинация от психическите жълто-кафяви качества и емоционалните качества на синята аура.

Чувствителните жълто-кафяви включват характеристики на умственото/ психичното, аналитичната логика с любов и интуитивно състрадание. Тези нежни личности са тихи, чувствителни и изискващи. Те предпочитат като логическите жълто-кафяви, да се гради рационално върху една добра основа и аналитично да изпипват детайлите.

Чувствителните жълто-кафяви са по-емоционални и интуитивни, отколкото логическите жълто-кафяви, но те са склонни да задържат своите чувства за себе си. Когато възникне проблем, чувствителни жълто-кафяви ще се оттеглят вътре в себе си, за да намерят най-практичното решение.

Greens

ЗЕЛЕНИТЕ са едни от най-силните и интелигентни хора в аура спектъра. Зелените са изключително светли. Те работят с информация и идеи бързо; скачайки от едно на десет. Те не обичат да се занимават с всички стъпки и детайлите между тях.

Един проект, който е твърде подробен е досаден и скучен за Зелените. Те предпочитат да разработят идеята, да организират план, а след това да делегират на някой друг да се грижи за подробностите.

Зелените са много привлечени от пари, власт и бизнес. Тези бързи мислители са много организирани и ефикасни. Пишат списъци и ефективно отписват точките в списъка, когато те са изпълнени. Зелените разпознават модели и откриват решения много бързо.

Когато Зелените имат правомощия, те могат да постигнат всичко. Те обичат да определят целите си и са решени да ги постигнат. Зелените са “Двигатели и разклащащи”, когато става въпрос за предприемане на действия. Те обикновено са и работохолиците на планетата.

Зелените са високо конкурентни и се наслаждават на предизвикателствата. Имат добра преценка за риска и умеят да го поемат. Хазартът е нещо обикновено за Зелените, особено ако има възможност за големи печалби.

Силно волеви, тези мощни личности определят собствения си път и начин на действие, който те обикновено чувстват, че е правилният път. Човек рядко е в състояние да оспори Зелените.

КРИСТАЛНИТЕ аури са ясни и са известни като „аура хамелеони”. Както хамелеоните, техните аури ще променят цветовете си, за да съответстват на аурата на тези хора, с които осъществяват контакт. Те приемат характеристиките, моделите на поведението, емоциите и мислите на аура цвета с който осъществяват контакт.

Силата на кристалните е, че могат бързо да се разбират с почти всички. Например Жълтите смятат, че може да са свързани с кристални, които когато са с тях, да действат и мислят като жълти. По-късно, когато същите кристални прекарват време с Чувствителните жълто-кафяви, жълто-кафявите могат да се чувстват така, сякаш са намерени сродни души.

Въпреки това несъответствията на кристалните могат да объркат хората. Една минута кристалните мислят и се държат като Зелените, а малко по-късно, те могат да приличат повече на сините. Колкото повече те се свързват и правят връзка с другите, толкова повече се променя личността им.

Тъй като кристалните са склонни да приемат цветовете на другите аури, понякога хората могат да се чувстват енергийно източени, когато те са в тяхно присъствие. Когато са силни, кристалните могат да бъдат ясен проводник или канал за лечебна енергия. Като естествени лечители кристалните помогнат на своите клиенти да изчистят блокажи, като по този начин дават възможност на клиентите си да направят място на естествените лечебни процеси да се осъществят.


Докато изцеляват, балансираните кристали са в състояние да поддържат своите мисли и емоции извън това, което правят, като по този начин правят изцелението по-чисто. Кристали не винаги разбират техните лечебни способности. Това често може да ги плаши и обърква или да ги кара да се чувстват претоварени. Тези редки души, често са физически крехки и деликатни.

Поради тяхната необичайна чувствителност, те могат да лекуват само един човек в даден момент. След това те трябва да отидат на спокойно място, за да почистят аурата си. Работа с прекалено много хора може да ги доведе до „изгаряне”, т.е. да им прегрее инсталацията (burn-out).
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 07:14:40 от dayana » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #5 -: Септември 12, 2009, 06:57:37 »

Blues

СИНИТЕ са едни от най-нежните и помагащи личности от типовете аура цветове. Те живеят чрез сърцето и емоциите си. Тяхната цел е да дават любов, да учат на любов и да учат другите, че те са обичани. Техните приоритети са любовта, взаимоотношенията, и духовността.

Сините традиционно са преподаватели, съветници и медицински сестри. По същество са любящи, възпитаващи. Пазачите на планетата. Сините постоянно помагат на другите. Те искат да се уверят, че всеки се чувства обичан и приет. Хората винаги се обръщат към сините за помощ и съвет, защото Сините винаги ще са на среща да помогнат. Те са тези, които предоставят рамото си на другия за да поплаче.

Сините са най-емоционалните личности в аура спектъра. Те могат да се разплачат, ако изпуснат шапката си. Сините плачат, когато са щастливи, наранени, ядосани, тъжни или дори без очевидна причина. Дори гледането на сантиментална реклама по телевизията може да ги разплаче.

ВИОЛЕТОВИТЕ са вдъхновяващи визионери (визуализиращи), ръководители и учители, които са тук, за да помогнат да се спаси планетата. Повечето Виолетови се чувстват привлечени да образоват масите, да вдъхновяват високи идеали, да се подобри качеството на живот на планетата или да помогнат да спасят хората, животните и околната среда.

Всички Виолетовите имат вътрешно чувство, че те са тук, за да направят нещо важно. Повечето се чувстват по този начин от малки. Като деца, много Виолетовите си представят, че станат известни или пътуват по планетата или че вероятно се включват в хуманитарни каузи като корпуса на мира. Много от тези харизматични личности поемат роли като лидери и учители, докато други виолетови предпочитат да достигнат до хората чрез музиката, филмите или други форми на изкуството.

Тъй като тази ера в момента е на “Виолетовите” всеки, които не изпълнява това, за което е дошъл на земята, може да го доведе до усещането за вътрешен “тласък” и дори до вътрешно “земетресение”. Вътрешните им сили изглежда ги разклащат и натискат да започнат да действат, за да изпълнят целта, за която са дошли на земята. Виолетови знаят, че са тук, за да направят нещо значимо. Въпреки това, те не винаги са сигурни, какво е това нещо и как да го постигнат.

Много Виолетови научават като деца, че техните мечти и стремежи са нереалистични и така те са губят контакт с техните истински виждания за живота, нещата и света.

За виолетовите е важно да се свържат със своята цел и визия за живота, както и да предприемат действия за изпълнението й. В противен случай те винаги ще се чувстват неосъществени. Те винаги ще усещат, че нещо им липсва в живота. Виолетовите трябва да се научат да забавят крачка достатъчно дълго, за да се вслушат във вътрешния си глас и да се свържат със своята вътрешна визия за живота.

ЛАВАНДУЛОВИТЕ - Фантазия, чародейство, сънища, митове, духовни същества, ангели, феи - са концепции, представи и идеи изпълващи умът на лавандуловите.

Лавандуловите са склонни да живеят в един фантастичен свят. Те предпочитат да прекарват времето си извън техните тела, където животът е хубав и чаровен. Предизвикателство за тези ефирни същества е да живеят в триизмерна реалност. Лавандуловите предпочитат да си представят въображаеми картини за света с пеперуди, цветя и дървесни нимфи, отколкото мръсотия, бетон и големи градове. Физическата действителност изглежда студена и груба за тях. Тези чувствителни същества са нестабилни и крехки, а техният външен вид често е слаб и блед.

Кожата на лавандуловите често е бяла, защото те не обичат да бъдат на открито, освен, ако не са заобиколени от красиви цветя и градини. Тези деца като личности са чувствителни и прости. Лавандуловите биха предпочели да прекарват времето си гледайки плуващите облаци или фантазирайки. Те предпочитат да избягат от тази реалност с всичките й изисквания и отговорности.

Поведението на Лавандуловите е склонно да разочарова онези, които очакват от тях да са надеждни и отговорни. Лавандуловите нямат разбиране за това, какво означава да свършат отговорна работа или да се печелят пари. Те по-добре познават различните измерения и въображаемите светове.

Лавандуловите дори имат трудно отношение с понятията за времето, пространството и физическата материя. Те са склонни да изпитват събитията във въображението си, но те обикновено не са достатъчно обосновани във физическата реалност, за да постигнат нещо наистина устойчиво/ стабилно/ трайно.ИНДИГОВАТА аура е най-новата аура от цветовите аури, появила се на планетата. Индиговите имат нова енергия, ново съзнание, и са носители на нова ера на мир и хармония. Те чувстват, че за да се спаси планетата, да се образоват масите и да се подобри начина на живот. Индиговите са тук, за да живеят като примери за ново високо съзнание.

Когато пиша това по-голямата част от хората с индигова аура са деца, въпреки че са налице няколко с индигова аура, които са дошли като предшественици. Думите, използвани за описване на хората с индигова аура включват честност, силна интуиция, душевност/ психологически/ медиумни способности, независимост, смелост, силна воля, и чувствителност.

Индиговите са стари души, които знаят кои са те и къде идват. Някои смятат индиговите за странни, особени, чудати и ексцентрични. Тези настоятелни и уверени индивиди се раждат със своите цялостни духовни спомени. Много родители съобщават, че техните деца с индигова аура възхитяват с ярки подробности за минал живот или скорошни срещи с духовни същества. Родителите също така съобщават, че тези деца могат да четат техните умове и изглежда имат невероятни психически способности. Родителите често не знаят как да „повдигнат” в развитието им тези невероятни малки същества.

Една необикновена характеристика на индиговите е, че те често се появяват двуполови. Често е трудно да се каже дали индиговите са мъжки или женски, хомосексуални, хетеросексуални, бисексуални или, а сексуални. Това е, когато, ако индиговите имат и двете (Ин и Ян – мъжко и женско), мъжки и женски качества в тях. Тяхната сексуалност не е основната им загриженост, обаче, тя е тяхната духовност.

ЧЕРВЕН ПЛАСТ НА АУРАТА. Хората не се раждат с червен пласт на аурата. Червения цвят обикновено се добавя като външна лента в началото на живота, защото личността чувства нужда от защита. Червеното покритие може да предложи защита, но също може да се превърне в ужасно бреме за носене.

Двете най-прости индикации, че личността носи червено покритие са чувствата на силен гняв и ярост, или непрекъсната борба и само саботаж. Ако тези хора евентуално не премахнат Червеното покритие от тяхната аура, техните защитни щитове, вероятно ще се превърнат техен затвор.

Хората обикновено се сдобиват с Червено покритие на аурата поради една или повече от следните причини:

Те са имали застрашаващи живота им преживявания при раждане или когато са били млади, което е причина за тях да смятат, че те могат да умрат или че светът не е безопасно място. Примери за живото-застрашаващи ситуации могат да включват усложнения при раждане, тежко заболяване, задушаване или преживява опасност от удавяне.

Много хора не помнят тези ситуации / инциденти и така източника на гнева им или агресивността остава загадка за тях самите. Те често имат чувство на страх, безпокоят се или имат усещане за предстоящото бедствие поради неизвестни за тях причини.

Хората също могат да добавят червено покритие на аурата си, ако те са физически, емоционално или умствено изоставени или отхвърлени. Червеното покритие често се появява при хора, които са били нежелани деца, приети или разделени от родителите, когато са били още малки. Това може да се отнася и за децата, които се чувстват емоционално изоставени от майка си, дори и когато майка им е физически около тях.

Най-очевидната причина, която може да се проследи за придобиването на червено покритие в аура са случаите, в които хората са били жертва на физически, емоционални или психически злоупотреби. Децата, които са били сексуално насилвани, физически пребивани или обиждани от родителите си обикновено чувстват, че светът е опасен и че имат необходимост от защита, за да оцелеят.

Червеното покритие може да се появи дори около децата, които се чувстват емоционално или физически задушавани или подтискани. Те се чувстват предадени от възрастните, които е трябвало да ги обичат, поддържат и защитават от най-ранна детска възраст. Не всеки, който се чувства изоставен от майка си обаче има червено покритие. Опитът или иначе казано - преживяването трябва да има голяма интензивност или да сериозно да заплашва за емоционалните или физическите им инстинкти за оцеляване.

За да научите как да се лекува и премахва червеното покритие - Червеното покритие в раздела в книгата на Пам цветовете на живота
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 07:18:26 от dayana » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
giti
Гост
« Отговор #6 -: Септември 12, 2009, 17:06:05 »

Благодаря ти dayana за информацията! Можеш ли, да откриеш нещо за сребристо покритие над аурата в източника на тази информация? От известно време, в определени ситуации около аурата ми се образува сребрист кант и мисълта защо се получава не ме оставя намира. Дори днес търсих отговор на този въпрос и малко след това погледнах публикацията ти тук...., и понеже няма случайни неща си помислих, че може би източника на публикацията ти, съдаржа отговор на въпроса ми. Би ли погледнала? Благодаря!
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 01:15:41 от giti » Активен
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #7 -: Септември 12, 2009, 21:08:30 »

    Здравей, giti!
Това което успях да намеря за сега.

Сребърен
Тези със сребро в тяхната аура често са добри комуникатори или се занимават с проблемите на комуникацията.

Това е цветът на изобилието, духовно и физически. Много светло сребро може да се отрази на много пари, и / или пробуждане на космическия ум.

Много интересен и интересно явление е да се отбележи, че почти всички бременни жени са искри на белите сребро в тяхната аура но това не означава, че когато се наблюдава сребърни искри в аура жена, че тя е бременна./
 това е линка:http://www.healing-journeys-energy.com/Aura-meaning-of-color.html

   Също така можеш да се свържеш лично с Памела Ослие / http://www.auracolors.com/
  Можеш да и пишеш на  e-mail.Надявам се да разбереш това което те интерисува.Ако намеря още информация,ще ти я пратя.А лично аз мисля по-точно чувствам,знам,че ти лично сама за себе си знаеш отговора,просто ти трябва още малко време за да си отговориш сама.Това е така.

  Радвам се,че се срещнах ме и никога нищо не е случаино,това винаги съм го знаела.
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
giti
Гост
« Отговор #8 -: Септември 12, 2009, 21:16:52 »

Благодаря ти миличка!
Ами то май съм го имала отговора,но не съм навързала нещата. В процес съм на духовно израстване и с бясна скорост ми се налива космически ум в главата Ухилен
Активен
giti
Гост
« Отговор #9 -: Октомври 13, 2009, 04:04:55 »

Сега, виждам, че съм пуснала преди няколко месеца същата тема, но тя е останала някъде на дъното.
Ще слея 2-те теми.
Активен
Изида
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Октомври 25, 2009, 17:51:55 »

  giti , появата на сребристи нишки в аурата говори за поява на доста силни парапсихични способности. Усмивчица
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #11 -: Октомври 25, 2009, 19:35:13 »

  Аз искам само да попитам-има ли възможност около аурата да има черни нишки? Угрижен
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Изида
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 4


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Октомври 26, 2009, 15:03:24 »

  Ами има възможност разбира се, това е ако си приела или генерирала ти сама нещо негативно. Обикновено в този етап на отваряне на сетивата сме най-податливи на негативите, защото ставаме като отворен двор в които могат да влязат както хубави хора и събития така и не чак толкова хубави Намигване

  Много хора носят в аурата си отрицателни енергии, под формата на различни образувания, като мисъл-форми, психични отпадъци и локализирана енрегия. Някой от тях са резултат от ежедневните ни мисли, други от паразити полепнали по аурата ни Намигване
  « Последна редакция: Октомври 26, 2009, 18:24:35 от Изида » Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #13 -: Октомври 26, 2009, 21:24:31 »

  Благодаря МНОГО от отговора Плезещ се Плезещ се
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Вещичка
  Гост
  « Отговор #14 -: Ноември 26, 2009, 13:34:51 »

  Отдавна започнах да "виждам" аурата си, но не с отворени очи, а като ги затворя и си изчистя ума. Моята е с цвят на люляк близо до тялото и след него има много искрящо бяла по-дебела ивица, а от няколко дни се появи след бялото и чисто златно лъчение. Интересно ми е да наблюдавам този процес.
  Когато за първи път "видях" аурата на сина си, се изплаших, защото изобщо не предполагах, че виждам аурата му, ами като пълен профан си мислех, че нещо лошо се е прикрепило към него.  Ухилен  Мина седмица, докато се "светна" какво е това.  Веселяк  Неговата е все едно космос - наситено тъмно индигово със звездите като бляскави малки точки... Красиво е . Усмивчица  Аурата на дъщеря ми е като цветна градина с пеперуди - точно цветовете на дъгата...

  До сега обаче съм успяла да "видя" аурите на много малко хора. Иначе на всеки виждам и то с отворени очи етерното тяло /дори и на растенията/ - една белезникава сивкава ивица, следваща очертанията на тялото, на 2-3 см от тялото. Надявам се, че с времето ще успявам все повече и повече.  Веселяк
  « Последна редакция: Ноември 26, 2009, 15:16:06 от delfin » Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Световното правителство?!
  Програмиране, световен елит
  delfin 12 2526 Последна<br />публикация Юли 25, 2009, 14:51:12
  от delfin
  Появата на постчовешкия геоневрон, 2012
  Великият преход
  delfin 10 6381 Последна<br />публикация Февруари 08, 2010, 09:47:46
  от otsawa
  От кой квартал във вашите градове сте?
  Обща тематика
  Аэ съм 6 1369 Последна<br />публикация Май 02, 2010, 22:51:59
  от Аэ съм
  Гробницата на Бастет е в Странджа!
  Древни цивилизации
  Аэ съм 1 4549 Последна<br />публикация Юли 08, 2010, 15:35:01
  от Аэ съм
  Овладяването на Любовта - Дон Мигел Руиз
  Книги
  DArkAngel 13 2924 Последна<br />публикация Ноември 22, 2010, 16:38:52
  от DArkAngel

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright