Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Цветовете на аурата - тайна и мистика  (Прочетена 2624 пъти)
pufi
Hide from the Sun
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « -: Декември 19, 2010, 20:42:36 »

  Днес навярно дори децата знаят, че размерът, цветът и формата на аурата характеризират здравословното състояние на човека, определят неговото настроение и поведение. Но как да разберем какъв цвят е нашата аура? Как да се научим да я виждаме? .
  ЗАБЕЛЕЖКА ЗА НОВАЦИ

  Най-лесният начин да видите аурата си е да я заснемете с аура-камера. Ако искате да се научите да виждате аурата подобно на екстрасенсите, ще се наложи доста да се потрудите и да потренирате.

  Съществуват няколко начина, позволяващи човек да види аурата си, но всеки от тях предполага изработването на "особен поглед", при който очите се приближават към носа и се нарушава яснотата на зрението. За тренировка на такъв поглед съществуват специални албуми, които се наричат „Трето око".

  Още един важен момент е, че е най-лесно да се види аурата с периферното зрение. Опитайте!

  ПЪРВИ НАЧИН

  Изчакайте да се смрачи и помолете ваш близък да застане на фона на неярка стена или тъкан. Отпуснете се и гледайте, без да мигате, малко над главата на този човек. И не се отчайвайте, ако от първия път нищо не излезе и не успеете да видите абсолютно нищо.

  ВТОРИ НАЧИН
   

  В сумрака разгледайте собствената си ръка или крака си с "особен поглед" или с помощта на периферното зрение. Резултатът няма да закъснее.

  ТРЕТИ НАЧИН

  Включете ярка светлина, протегнете ръка напред и гледайте върху нея, без да откъсвате поглед. След това започнете бавно да изключвате светлината. (За такава практика е подходяща лампа, която гасне не мигновено, а постепенно).

  ЧЕТВЪРТИ НАЧИН

  Седнете срещу огледало и гледайте областта, разположена на 3-4 см над главата.

  Имайте предвид, че хората, които правят първите си крачки в процеса на наблюдаване на аурата, я виждат като бял дим или различни цветови изблици. Ако успеете да задържите видението в течение на няколко секунди, се смята за добър резултат. Продължавайте заниманията и с времето вашите видения ще се прояснят.

  Когато успеете да видите аурата, веднага ще ви стане ясно защо казват, че мисълта е материална. При появата на лоша мисъл аурата става черна, при възникването на добра - синьо-лилава. Излиза, че с мислите си ние формираме собствената си аура!

  САМОДИАГНОСТИКА

  Вече сте се научили да виждате аурата? Нашите поздравления! Сега се запознайте със значенията на различните цветове.

  Червеният цвят издава гняв, необуздана страст или всепоглъщащо желание. Хората, в чиято аура преобладава този нюанс, обичат лидерството и се стремят към него на всяка цена. Освен това червеният цвят показва известни нарушения в нервната система и не е цвят, характеризиращ идеално здрав човек.

  Розовият говори за незрелост на натурата, наивност и инфантилност. Показва и това, че човекът е прекалено раздразнен и нищо не може да направи по този въпрос. Този цвят сякаш казва: нервите ми са опънати до краен предел.

  Оранжевият говори за високомерие и стремеж да се спазва дистанция в отношенията с другите хора. От друга страна, той издава мъдър, разсъдлив човек. Златистият оттенък в оранжевото говори за висок интелект, кафеникавият - за вялост.

  Жълтият може да се интерпретира двояко. Ако то е със златист оттенък, издава спокоен, мъдър и талантлив човек. Наличието на червени или розови оттенъци е показател, че пред вас е избухлив и доста завистлив индивид.

  Синият винаги е бил цвят на духовността. Яркосиньото говори за това, че човекът върви по пътя, който му е предназначен свише. Показва и наличието в живота му на искрена любов. Небесносиният издава трепетна и плаха натура, вечно съмняваща се в себе си. Равният блестящ тъмносин цвят често се смята за цвят на хората, на които е възложена особена мисия.

  Зеленият означава, че човекът се намира в пълна хармония със себе си и със света, показва и неговите целителски способности.

  Лилавият предполага висша степен на религиозност. Такъв човек често получава послания свише и живее, съветвайки се за всичко със своя бог.

  Бяло-сребристият цвят се среща рядко и е белег за наличието на голям талант. Освен това това е цветът на щастливите хора.

  Сивият говори за депресия.

  Кафявият - за вялост и нежелание за живот и работа.

  Черният показва болест и травми на органите, над които се появява.

  КАРТИТЕ НА АУРАТА

  По-простият начин да се запознаете със своята аура се състои в създаването на пластини на аурата (можете да ги наречете карти за гадаене). Изрежете от цветна хартия 14 пластинки с различни цветове. След това, без да гледате, изтеглете три или четири от тях. Това е вашата аура. Ако ви се паднат черни, сиви или кафяви карти - има над какво да се замислите.

  И помнете: аурата е не само показател за жизнената сила и активността на човека. Ако сте раздразнени, в аурата се виждат черни дупки, през които в организма ви попадат болестите. Ако раздразнението или ненавистта са предизвикани от конкретен човек, ще се вижда как от дупките изтича енергия към този, който ги предизвиква.

  Следователно, колкото по-спокоен е човек, толкова по-силна е неговата аура. Мислете само за хубави неща, не желайте никому зло и вашата аура ще е ярка и здрава.
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #1 -: Декември 20, 2010, 16:48:10 »

  Pufi  пуснала си инфо за цветовете на аурата...а ти самата виждаш ли ги?
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 13:53:56 »

  Понякога успява съвсем леко да ги видя като очертания около човек.Друг път като си затворя очите просто разбирам какъв цвят е аурата на човека пред мен Усмивчица
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 21:40:46 »

  А на мене рядко ми се случва, да виждам аура на въодушевен човек, който в момента се занимава с някакво изкуство. Или пък на някое детенце...
  Активен
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #4 -: Декември 23, 2010, 10:38:55 »

  За аурите упражнението е следното....като застанете пред човека започвате да изреждате мислено цветовете на дъгата, един /или повече/ ще ви остане в съзнанието като мисъл да кънти...хващате се за него...това е цвета на аурата в момента. След като го отработите няколко пъти / с различни хора/ ще добиете увереност в решенита си.
  В началото аурите се усещат, като мисъл...след няколко тренировки се виждат и като цвят.
  Активен
  johny
  Гост
  « Отговор #5 -: Януари 07, 2011, 17:30:41 »

  Нямаше ли една друга подобна тема с илюстрации в нея?Не мога да я намеря.
   Аз например виждам аурата си най-добре на тъмен,черен фон или так където пада сянка.Нз защо така.Всъщност има ли значение фона и той може ли да промени цветовете?
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #6 -: Януари 07, 2011, 21:01:48 »

  Нямаше ли една друга подобна тема с илюстрации в нея?Не мога да я намеря.
   Аз например виждам аурата си най-добре на тъмен,черен фон или так където пада сянка.Нз защо така.Всъщност има ли значение фона и той може ли да промени цветовете?
  http://indigota.com/index.php?topic=2803.0
  Активен
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #7 -: Януари 10, 2011, 16:24:46 »

  Нямаше ли една друга подобна тема с илюстрации в нея?Не мога да я намеря.
   Аз например виждам аурата си най-добре на тъмен,черен фон или так където пада сянка.Нз защо така.Всъщност има ли значение фона и той може ли да промени цветовете?

  Фона няма никакво значение....така или иначе аурата я виждаш с вътрешното си око. Просто в началото е нужна настройка и подсъзнанието си избира най-лесната за него. Аз например в началото ги виждах само като си изместя очите с 20 градуса в страни от човека.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Великата Тайна на Водата « 1 2 »
  Филми
  Админ 22 11732 Последна<br />публикация Септември 30, 2012, 21:51:33
  от Свързан
  Мистика на числата
  Астрология и нумерология
  Админ 0 3837 Последна<br />публикация Януари 26, 2010, 20:52:34
  от Админ
  ЦВЕТОВЕТЕ НА НЕБЕТО - Aurora
  Снимки
  dayana 4 1851 Последна<br />публикация Януари 26, 2012, 19:02:23
  от dayana
  МИСТИКА....
  Духовни учения
  apostoloff 0 682 Последна<br />публикация Ноември 30, 2011, 06:23:41
  от apostoloff
  Най-странната тайна!!!
  Видео клипове
  Слънчев лъч 3 3147 Последна<br />публикация Февруари 07, 2012, 16:38:14
  от Sita

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright