Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да възпитаваме и обучаваме децата индиго?  (Прочетена 8606 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #15 -: Декември 28, 2010, 20:34:48 »

Хей ама все пак не шашкайте майките си така Усмивчица))) Можеж да и кажеш - мамо аз се чуствам различна , защото............, прочетох за такива като мен и една Американска психоложка ги нарича деца- индиго.Можеш да прочетеш и да и преразказваш и да искаш по-обстойното и мнение по въпроса, да и кажеш какво те интересува , какво чустваш.
Да не е помислила жената , че става дума за поредната мода. А ти прецени ,че си индиго , ще ни разкажеш ли повече за теб в темата - Да се запознаем ! и не на последно място
ДОБРЕ ДОШЛА ГАБСИ
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
nia.boneva6
Гост
« Отговор #16 -: Декември 28, 2010, 22:36:00 »

Габси, щом е важно за теб майка ти да повярва, може да помолиш за съвет и твоята приятелка, и майка й? Не знам Усмивчица
Добре дошла!
А тя по какъв начин би променила отношението си, ако има пред вид че си такава?
Активен
nre
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 129

« Отговор #17 -: Януари 28, 2011, 20:02:32 »

Цитат
"Как да възпитаваме и обучаваме децата индиго?"
Както трябва да възпитаваме и всички други деца - с любов, грижа, внимание, зачитане, диалог, обучение, поучаване, интеграция, чувство за отговорност и т.н.

Активен
Sobercho
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


« Отговор #18 -: Май 07, 2011, 10:41:30 »

Трябва да ни оставят да учим това което ни влече,не онова което е "задължително" да учим.Трябва да ни се даде персонална подготовка а не обща.Всеки има собствени потенциали и трябва да ги развива.А не всички да ставаме едно с прототипа изграден от "старото" общество ! Поставил съм си за цел в живота да стана първо "някой" и после да се заема с решаването на този въпрос !
Активен

В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #19 -: Януари 27, 2012, 13:44:45 »

  О.к. има вероятност при мен да дойде да прави технически проект едно момче със синдром на Аспергер (Аспержер). Ако се разрешат административните затруднения с намирането на работно място , ще работим няколко месеца заедно.

  Освен, че трябва да се погрижа да му дам ясно структуриран план на работа и да внимавам да съм сигурна, че е разбрал какво се опитвам да му кажа, дайте някакъв съвет как се работи с такова "дете".
  Според мен е "звездно момче", но заради възрастта му питам тук , при индиготата. Мисля, че е от "звездните", заради смесения му интерес към технологиите и от друга страна философия.

  Дали има определени растения (стайни цветя) или камъни, или нещо с определен цвят, които бих могла да сложа в офиса при него, които биха му помогнали да поддържа вътрешен баланс?
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright