Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Художник-феномен: 2013-та година ще разтърси България  (Прочетена 8386 пъти)
Evolution
Гост
« -: Декември 14, 2010, 15:02:49 »

“Царичина проговаря...” е най-новият проект на художника Димитър Свиленов, който се открива на 17 ноември в държавната агенция "Архиви" на ул. “Московска” №5 в София.

“Крайно време е вече да не се спестява нищо, да не се вкарва в рамка и да не се “фризира” това, което се случва с мен и моите картини – с обяснението, че ще бъде шокиращо и дори страшно! Трябва да се разкаже всичко едно към едно, независимо, че хората могат първоначално да се стреснат!”, убеден е художникът..
Валерия КАЛЧЕВА


- Казваш, че България е много възлово място за планетата и това си разбрал в Царичина, където рисуваш?
- Аз съм спокоен за България. България няма да се загуби никога, тя ще остане, защото в нея има един кивот, който е много важен. Това е eдин от кивотите, който крепи енергията на цялата планета. Той се намира точно под капсулата, в която рисувам в Царичина. Като съм там, го виждам, защото влизам при него енергийно. Представлява дълбока пещера, а в нея има едно същество в полуживо състояние. На външен вид изглежда стряскащо, прилича на мумия. За него няма време, няма години, няма епохи, нищо не може да му влияе. Безсмъртно е. То е част от двигателя на тази планета. Стои си необезпокоявано - и така трябва да бъде. То е като генератор, който непрекъснато излъчва. Чрез неговата енергия аз рисувам картините си. Предстоят ми още 12 етапа на рисуване в Царичина. Тази изложба в момента е първата, ще има още 12.

- Кога за пръв път почувства извънземно присъствие?
- Като малък. Бях на 9 години. Няма да го забравя никога. Имаше един образ, който точно в 2 часа през нощта заставаше на прозореца. Безполово същество, високо дна метра. Лежах си в леглото и го виждах.
Имаше и екстремни ситуации. На два пъти това същество прекрачи границата и влизаше вътре в стаята при мен.
Сякаш силен ток минаваше през тялото ми. Изтръпвах, изстивах, имах чувството, че се издигам над леглото, в един момент не усещах нищо под себе си. Исках да крещя, но не можех. Много се плашех. А когато всичко свършеше, чувствах невероятно спокойствие.
Исках да спя винаги на светната лампа, нашите ме местеха в друга стая, но и това не се оказа спасение. Случката се повтаряше в продължение на няколко години. За мен тогава съществото беше чудовище. Не съм си го обяснявал като извънземно или като каквото и да било.

- По-късно случвало ли ти се е нещо, което да потвърди енергията, която притежаваш?
- Бях тук, в ателието, с моя предишен мениджър. Той определяше картините ми като енергетични. Но искаше да му покажа видимо моята енергия. Веднъж махнах с ръка и токът в кооперацията изгасна, настана абсолютна тъмнина. Той пожела да отиде до тоалетната и каза: “Ще ми трябва светлина!” Казах: “Добре”. И лампата в банята светна. Но с жълтеникава светлина... След малко токът в цялата кооперация се върна.
По това време ми се случи още нещо стрнно и стряскащо. Имах един мобилен телефон с предплатена карта, който изобщо не ползвах. И пак сме седнали с Жоро и си говорим... Изведнъж телефонът иззвъня от подтиснат номер. Вдигнах. Чу се един много силен, метален, плътен, тежък глас. Казах: “Да, разбрах кой се обажда!” Гласът ми отвърна: “Вървиш в правилната посока!” Подадох телефона на Жоро, и той да чуе, за да не каже, че си измислям.

- Какво очаква България и света, знаеш ли?
- От 2012 г. на Земята започва преход на много силно енергийно ниво. Светът няма да свърши. Никой не го е създал, за да го унищожи. Цялата вселена в момента работи за този преход.
След 2012 г. една година ще започне да тече като един месец. През тази година ще има сътресения, но те няма да са пагубни. Но всички дълго ще помним 2013 г. Каквото трябва, ще се намести и премести при планетите на точното място! През тази година ще се променят коренно човешки съдби! 2013 г. ще разтърси България!
През 2014 г. всичко тръгва нагоре. През 2017 г. светът вече няма да бъде същият, ще се изчисти от лошото.

- Лесно ли се живее с мисия като твоята? Имаш ли, например, приятелка?
- Имах дълга връзка. Но от 2008 г., откакто рисувам, това за мен е голям проблем. В началото и тялото ми, и душата ми много страдаха, имах нужда... Но Ану е казал на Камен, че ако имам в момента връзка, това ще пречи на мисията ми.
Казал е, че след 2017 г. не само ще имам връзка, но и съпруга и две деца. Дотогава ще приключи най-силната част на мисията ми. След 2017 г. вече ще имам избор...
Бог Ану ме кара да рисувам. Отскоро започнах да го споменавам, да говоря за него. Защо трябва да го крия?!!

- Как го откри този бог?
- Седях си тук, в ателието. Преди да започна да рисувам, почувствах, че трябва да записвам. Седнах пред листа. Изписах: “Здравей, как си, аз съм Ану!” Това е уникално усещане, много силна енергия. Ану е богът, който е разделил земята от небето.

- Как общуваш с него, кога?
- Два-три пъти в седмицата. След контакта се чувствам изтощен, имам невероятна болка в главата и замайване. В началото си мислех, че кръвното ми е много високо или много ниско. Отивах на лекар - кръвното ми беше абсолютно нормално. След ден-два се оправях. Наистина, не е приятно...
Много често общувам с него чрез мениджъра ми Камен Велков. Понякога, когато рисувам и той е при мен, започва разговорът с бог Ану... Аз съм в медитация. По някакъв начин Ану влиза в тялото ми. Камен задава въпроси и получава отговорите чрез моите уста. Но начинът му на изразяване не бил моят – думите, които използвал, словоредът, всичко - било коренно различно. Камен казва, че говорел на изящен български език, какъвто трудно може да се чуе днес. Интересното е, че след това аз не си спомням какво те са говорили чрез мен. На следващия ден Камен ми разказва. Най-често Ану казвал кога имам нужда от почивка, давал някакви други съвети към мен, обяснявал му за моята мисия, как чрез картините си аз трябва да променя света, говорели си и на философски теми.

- Защо тръгна да рисуваш точно в Царичина, където навремето военните копаеха в дирене на материални следи от космическия разум?
- Бог Ану каза: “Тръгваш за клетката!” На еди коя си дата, в еди колко часа... Всичко!
Подготвих се и тръгнахме с Камен. Чувствах се като програмиран. Движех се автоматично. Пристигнахме в... Царичина. Напътствах се интуитивно накъде трябва да вървим. Стигнахме до една могила, от която се вижда църквата, параклиса и центъра на селото. Това място стана моята база, където оставих платната, боите... Мястото, където трябваше да рисувам се оказа 100 м по-нагоре. И него намерих, сякаш някой ме водеше натам. Така започна всичко.

- Какво представлява мястото?
- Няма нищо там - едно прекрасно пространство. Всичко около мен е плътно бяло. Поглеждам към тревата – и зеленото на тревата е покрито също с бяла материя. Целият съм в един кръг, в нещо като капсула. В нея не усещам въздуха, не усещам тялото си. Намирам се в безвремие и безтегловност.
Вземам платната, сядам на земята и започвам да рисувам с ръце. Изпадам в нещо като медитация. Усещам присъствие, усещам, че съм заобиколен, но не вдигам глава. Едва като се изправям, виждам, че около мен са 9 много красиви същества, с продълговати лица, високи, с красиви, дълбоки очи, по-скоро безполови, всички - абсолютно еднакви. Нарисувал съм ги в една картина. Това са същества, които в ежедневния живот хората наричат извънземни.
На едно отиване до Царичина рисувам 5 картини с три ходенета до капсулата. Могилата, на която рисувам, е най-силното енергийно място в България.
След рисуването излизам с невероятна енергия. Шофирам без проблем до София, перфектно, след влизането в града всички светофари до дома ми светят в “зелено”... След като се прибера - рухвам. Трябват ми три дни, за да дойда не себе си.

- Можеш ли да покажеш нещо реално, когато се връщаш от капсулата, в която рисуваш, за да докажеш, че там се случва нещо особено?
- Първият път, няма да разбравя, много ми се искаше да занеса на Камен някакъв знак, че съм бил в капсулата, да покажа какво съм изживял. Той не можеше да понесе натоварването и да стигне с мен до мястото. Остана на могилата, която наричам базов лагер. Установих със съжаление, че освен картините – няма какво друго да му покажа. Но приближавайки към него видях, че на ръцете ми са изписани с червен цвят, много тънко като с тънкописец буквите X, F, S и някакви йероглифи... Камен извика: “Дай да го снимам! Дай да го снимам!” Но аз не му позволих, нещо ми е подсказвало, че трябва да го спра, не знам какво... Още не съм се бил върнал изцяло в действителността. След половин час буквите изчезнаха...

Източник: http://www.plovdivmedia.com/32981.html
Активен
xxxx
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 157


« Отговор #1 -: Декември 14, 2010, 17:06:00 »

доста интересно онзи ден си мислех дали няма някой който да рисува такива картини и ето  Ухилен
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #2 -: Декември 14, 2010, 21:14:19 »

Дано да прочетеш и нещо което истински да ти хареса в този форум защото има голямо изобилие от информация тук.

Но в крайна сметка като се замисля нищо не е глупаво или умно,ние сме тези които му придаваме смисъл.

В този ред на мисли ти пожелавам да предадеш положителен и изпълнен със радост смисъл в твоя житот както и във форума.

Разбира се само ако ти пожелаеш Намигване
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Престолски
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 425

« Отговор #3 -: Декември 14, 2010, 23:39:44 »

Evolution, мерси за инфото...
...аз пък се чудех, кога ли пак ще започне да се говори за Царичина?
Някой знае ли как ще излизат поредиците, през месец ли, или кога ще бъде последната изложба?
Активен

☺ ∞♥ oNe レo√乇
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Декември 15, 2010, 03:49:18 »

Хайде моля следете за информацията , кога ще е изложбата , дано да е докато съм си в БГ и да ходиме заедно
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 03:57:56 »

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Dimitr-Svilenov/146172741051

Това  страницата му във фейса, има картини ,а аз слагам една ,която ми хареса много. Казва се - Между два свята Усмивчица* mejdu dva sviata.jpg (69.69 KB, 498x604 - видяно 471 пъти.)
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #6 -: Декември 15, 2010, 04:29:49 »

Писах му мейл и го поканих да дойде тук да си побеседваме ,ако има време. Усмивчица
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« Отговор #7 -: Декември 15, 2010, 16:58:43 »

Може би, това са аурите на хората,този свят ,който все още не виждаме.
Еона страхотна идея,че си го поканила.А може би, вече е тук.
Интересни картини в последно време рисуването с пръсти се превърна един много ефективен метод ,който разкрива нашето състояние, у нас има много такива артцентрове.Картините на Димитър Свиленов са много интересни.Ето една коят много ми хареса.
http://www.facebook.com/pages/Dimitr-Svilenov/146172741051?v=info#!/photo.php?fbid=148141906051&set=a.148140421051.115269.146172741051&pid=2600433&id=146172741051
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 17:31:57 от zvezdichka » Активен
небесният ангел
Гост
« Отговор #8 -: Декември 15, 2010, 17:26:40 »

Само малко ще се отклоня от хубавата темата-простете ми,не зная в този период при вас как е но от половин месец при мен имаше някакво странно затишие,дори вече си мислех че нещо не ми е наред.Изведнъж започнах да си мисля за аурата и хоп появиха се нови материали по темата.
От близо година,две все се сещам за Царичина-не зная защо просто е много странно,изпитвам непреодолимо желание да отида до там,все едно че има нещо важно там и ето пак хоп материал свързан с Царичина Усмивчица-дали е просто случайност всичко което се случва или всяко нещо следва точно определен план? Згреших
Вгледах се в картината-сълзи това е първото което напира в мен,и някакво спокойствие и дори тържество на душата.Много чувства наведнъж,изведнъж.
Благодаря за темата!
Надявам се художника да посети форума!
Активен
Стела
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 52


 • Град: Варна
 • « Отговор #9 -: Януари 02, 2011, 20:23:15 »

  ...дали е просто случайност всичко което се случва...

  Дали е случайност? Небесни ангеле, аз смятам, че ти знаеш отговора!   Сърце
  Активен

  "Есть только миг между прошлым и будущим. Именно он называется жизнь."
  taken
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 145


  « Отговор #10 -: Януари 02, 2011, 20:38:49 »

  За кой "небесен" ангел говориме Плезещ се
  Активен
  Стела
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 52


 • Град: Варна
 • « Отговор #11 -: Януари 02, 2011, 20:55:57 »

  За кой "небесен" ангел говориме Плезещ се
  За "небесният ангел", поствал малко по-горе, който се чуди дали разни неща са случайности.  Плезещ се
  (в моя пост трябваше да има цитат, а аз все още се оправям малко трудно с опциите тук, но това е временно явление  Намигване)
  Активен

  "Есть только миг между прошлым и будущим. Именно он называется жизнь."
  Димитър Свиленов
  Гост
  « Отговор #12 -: Януари 31, 2011, 10:48:57 »

  Здравейте, чак сега открих форума. Предстои ми изложба на 17 Февруари във Виена. На 17 Март 2011г., е откриването на изложбата "Царичина - Порта към измеренията" от 19ч., в АРТ Галерия НДК. На откриването ще нарисувам една картина. Поздрав!
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Януари 31, 2011, 14:38:28 »

  аааааа ще я изпусна Тъжен пиши ни къде са ти изложбите по света , че и ние сме пръснати навред. Ще се радваме да споделяш и особенно инфо покрай картините. Имаме идея за едно пролетно пътуване на форума към Царичина , Кръстова гора и други интересни места.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Ametist
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 103


 • Град: София
 • « Отговор #14 -: Януари 31, 2011, 16:19:41 »

  Ще бъде интересно да видим как рисуваш. Присъствието задължително
  Активен

  Вяра Любов Надежда Мъдрост
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright