|
pufi
|
 |
« Отговор #135 -: Февруари 05, 2010, 07:44:39 » |
|
Зависи от самия теб колко ще продължи пробуждането 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Even if you're not Daisy, ... I already fell in love with you, a long time ago..."
|
|
|
|
Dayana777
|
 |
« Отговор #136 -: Февруари 05, 2010, 18:58:36 » |
|
здравейте еми при мене ги има всички признаци аз съм на 16 години освен гадните дежа вута,от които ми става лошо аз понякога забравям най-елементарни неща и то от същия ден а иначе паметта ми работи супер,само чета 2 пъти и помня дори и доста трудни работи а главата ми непрекъснато е пълна с какви ли не неща,мисля не за това което правя в момента,а за доста по-нататъшно дейстивие(създава ми проблеми  ) и дори да искам да си почина от мислите не мога,а точно като ми трябват,те си решават да си починат и просто е гадно..... пиша много хубави есета,поеми и т.н. почна ли да пиша не мога да спра в момента пиша сценарии на филм,в който ще участвам и така си създавам работа ако няма какво да правя направо откачам сама се научих да правя гимнастически упажнения(шпагати,колела...) и толкова често се дразня за устройсто на всичко,че поняккога по цяла нощ не спя и се чудя какво да направя а за фима сама си правя костюмите(ще ви покажа снимки) научих се сама да се бия с пръчка,многоооо е яко и въобще супер само дето не обичам да контактувам с всички хора,просто така ме кара отвътре ходех и на танци,участвах и в кастинга за адреналинки с мои танци абе мога да правя всичко,което поискам без затруднения и идол ми е Зина а някакви дари мога да усещам кое е честен и кой мами това ми харесва много просто е полезно и понякога сънувам бъдещи работи,но малко от тях помня това елошото;) абе с две думи не съм наред:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tallulla
Неактивен
Публикации: 12
Злото трябва да се обезглави!
|
 |
« Отговор #137 -: Февруари 11, 2010, 02:51:32 » |
|
Привет на всички! Имам нужда от помощ, защото си мисля, че ще откача. Абсолютно всичко, написано по-горе се отнася за мен в пълна сила - за всеки един признак. Не знам как да канализирам всичко, което се случва в мен, в момента даже имам чувството, че върви срещу мен. Абсолютно е невъзможно да се съсредоточа върху нещо, а толкова много неща за вършене имам. Напоследък забелязвам, че дори не мога да обоснова някои свои твърдения, въпреки, че в съзнанието ми те са ясно обяснени и правилни. Имам ужасни апокалиптични сънища и видения, много от тях са се сбъднали. Тук е момента да Ви споделя, че периодично ми се явяват демони, една нощ направо левитирах из стаята. На когото се е случвало, той ще ме разбере. Как да започна да водя нормален живот?
Господи, удостой ме да съм оръдие на Твоя мир! Да нося вярата там, където се съмняват, Надеждата, където се отчайват, Радостта, където страдат, Любов, където ненавиждат. Да нося истината там, където се заблуждават, Светлина – в тъмнината. Господи, удостой ме! Да утешавам, а не да очаквам утешение, да разбирам, а не да очаквам разбиране, да обичам, а не да очаквам любов. Защото който дава, той получава. Който забравя себе си, той получава. Който прощава, ще му бъде простено. Който умира, този ще се събуди за вечен живот.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
7dc
Гост
|
 |
« Отговор #138 -: Февруари 11, 2010, 03:54:13 » |
|
Добре дошла, tallulla! Какво наричаш ти нормален живот? Аз си мечтая да имам подобни преживявания.  Тези демони - какво искат от теб? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tallulla
Неактивен
|
 |
« Отговор #139 -: Февруари 11, 2010, 04:10:14 » |
|
Благодаря! Живеем в материален свят, в който, ако не живееш по "правилата", си аут. В моя случай - вероятно лудницата. Откак се помня, живея със съзнането, че съм "различна", че не съм като другите - всичко ми се получава лесно, без нанкави усилия, винаги знам нещата на интуитивно ниво. Бедата е, че имам син, който е като мен, а обществото е нетолерантно и жестоко към такива хора. Мечтая за семпъл, обикновен живот - нищо грандиозно. А главата ми гъмжи от мисли, идеи, картини... Демоните, които ми се явяват искат душата ми. Искат и душата на детето ми. Ярък спомен имам, когато едно такова създание ме караше да подпиша чист розов лист с кръвта си, а аз се съпротивлявах и казвах молитви. На сутринта личния ми ръчен часовник беше спрял - и така и не проработи нормално. В случая, когато левитирах, допускам, че ми се яви самия Принц на Мрака - преживяването беше ужасно - първо видях силует зад прозореца - огромна човекоподобна фигура с нещо като рогата тиара. Държеше ме във въздуха над леглото и искаше да му дам душата си.
EXORCIZO te, immundнssime spнritus, omnis incъrsio adversбrii, omne phantasma, omnis lйgio, in nуmine Dуmini nostri Jesu+Christi eradicбre, et effugбre ab hoc plбsmate Dei +. Ipse tibi нmperat, qui te de supйrnis cжaelуrum in inferiуra terrж demйrgi prжcйpit. Ipse tibi нmperat, qui mari, ventis et tempestбtibus imperбvit. Audi ergo, et time, sбtana, inimice fidei, hostis gйneris humбni, mortis addъctor, vitж raptor, justнtiж declinбtor, malуrum radix, fomes vitiуrum, sedъctor hуminum, prуditur gйntium, incitбtor invнdiж, origo avaritiж, causa discуrdiж, excitбtor dolуrum: quid stas, et resistis, cum scias, Christum Dуminum vias tuas pйrdere? Illum mйtue, qui in Isaac immolбtus est, in Joseph venъndatus, in agno occнsus, in hуmine crucifixus, deinde infйrni triumphбtor fuit. Sequentes crucis fiat in fronte obsessi. Recйde ergo in nуmine Patris +, et Fнlii +, et Spнritus + Sancti: da locum Spirнtui Sancto, per hoc signum sanctж + Crucis Jesu Christi Dуmini nostri: Qui cum Patre et eуdem Spнritu Sancto vivit et regnat Deus, per уmnia sжcula sжculуrum. [...]
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
7dc
Гост
|
 |
« Отговор #140 -: Февруари 11, 2010, 05:17:59 » |
|
А ти опитвала ли си се да му се противопоставяш? В една книга много интересно авторът описваше как е реагирал на такива същности, както демоните при теб (които явно са от низшия астрал) - обвива се мислено с ярка златиста светлина и по този начин е недосегаем за такива демони. Разбира се, трябва и смелост, понеже демонът може да ти влияе, на решенията, като всява страх. Най-важното е да знаеш, че никой не може да вземе душата ти - това, че якой ти я е взел си е чиста йлюзия и ще стоиш затворен в тази илюзия, докато не я прозреш. Надявам се това да окуражи и да строяваш тези демони! Днес, по-късно, сигурно и други съфорумци ще ти дадат съвет! Това общество, вече се е разпукало отвсякъде с неговите "ценности" и парадигми. Затова и се усеща толкова тъмно всичко. Преди изгрев винаги е най-тъмно! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tallulla
Неактивен
|
 |
« Отговор #141 -: Февруари 12, 2010, 01:23:08 » |
|
В началото - първите два-три пъти се страхувах, сега се противопоставям с молитви. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
7dc
Гост
|
 |
« Отговор #142 -: Февруари 12, 2010, 03:38:28 » |
|
Прекрасно правиш - молитвата е едно от най-силните оръжия. Тя си е вид концентриране, медитация и оттам имаш реален шанс да се превърнеш в оръдие на Мира. А силен ли е ефектът от молитвите? Ти как преценяш? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tallulla
Неактивен
|
 |
« Отговор #143 -: Февруари 14, 2010, 03:51:55 » |
|
Молитвата сама по себе си е ефект - поне за мен. За да се помоля, значи имам нужда, която се е появила вследствие на размисъл. Факт е, че след като съм се помолила, започвам да се чувствам по-добре и по-силна дори. Поздравяам всички с празника, който е и троен - Прошка, Св. Трифон и Ден на влюбените!  Желая Ви искрено опрощение, червено вино и изобилна и БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ! Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто. ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
7dc
Гост
|
 |
« Отговор #144 -: Февруари 14, 2010, 04:27:07 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
егоцентрична ексцентричка
|
 |
« Отговор #145 -: Февруари 15, 2010, 12:20:53 » |
|
Здравейте Арелия и ,Tallulla  Добре дошли сред нас! Не сте луди, съзнанието ви се пробужда и предстои да изминете път такъв, какъвто в голяма степен сами си режисирате. Но за да се преборите с всички демони, така че да нямат влияние върху вас, ще трябва да "преборите" закона за поляризацията, дуалистичното начало, който е вкоренен в физичното начало на материалната ни планета. Когато приемете Денонощието, просто като Денонощие, а не като светъл ден и тъмнна нощ, то тогава ще почувствате своята божественна същност! На наблюдатели, не въвлечени в в вечната борба! Знам, изпитвате страх и несигурност заради децата си, но помнете, че тези деца са като вас! Не случайно са ви избрали, и вие трябва да ги подкрепяте, те имат нужда от вас, точно такива каквито сте Вие! Това че сте различни/децата най-вече/, нека не ви тревожи толкова много. Tallulla казваш, 4е постигаш всичко без усобени усилия, така трябва и да бъде, това ще важи с пълна сила и за идните поколения! Те са щастливци, и когато истината излиза от тяхната уста, всички ще слушат, а тези които все още не вярват, няма да има просто какво да кажат/ще са в пълен потрес-)) На някои индивиди, не им е необходимо общество, и обществени норми, но на обществото са нужни индивиди като вашите деца, които да ги пробуждат, за да могат те на свои ред да сторят същото. Цикълът е безкраен, Гледайте знаците!
|
|
|
|
|
Активен
|
Целият свят е в нас самите.
|
|
|
|
Dayana777
|
 |
« Отговор #146 -: Февруари 17, 2010, 21:33:29 » |
|
Здравейте пак, напоследък абсолютно се побърквам. Ужасно много идеи имам, не мога да стоя спокойно и 1 минута. В училище едва не се развиках на директорката: ''Госпожо не виждате ли, че учиме глупости!'' (е то е така де)  Аз съм отлична ученичка, не ми пречи да уча (отнема ми отрицателно време), но просто ни занимават с глупости, а не с неща, които са истински полезни. Само се нервирам защо така лошо е устроено всичко в целия свят. Омръзна ми просто и държа речи на мама какво трябва да се оправи в 12 часа посред нощ. И даже на сън съм говорила, че не ми харесва това, което виждам. Откачено е да мисля за това на 16 години, а и на челото имам бенка под формата на сърце голяма около 1-1,5 см. Моля, посъветвайте ме нещо! Какво да правя?
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 17, 2010, 23:37:33 от delfin »
|
Активен
|
|
|
|
|
Isis
|
 |
« Отговор #147 -: Февруари 20, 2010, 20:51:58 » |
|
Може ли някой от вас да ми каже, колко време минава, докато Пробуждането си свърши. Напр. няколко седмици, месеци или година! Пращам ви мно-о-о-о-ого любов!  
|
|
|
|
|
Активен
|
My own Fear creates within me the Courage.
|
|
|
|
Star Rover
|
 |
« Отговор #148 -: Февруари 20, 2010, 23:40:51 » |
|
Може ли някой от вас да ми каже, колко време минава, докато Пробуждането си свърши. Напр. няколко седмици, месеци или година! Пращам ви мно-о-о-о-ого любов!   Едва ли някой може да ти даде конкретен отговор, защото ще изхожда от себе си - включително и аз. Шаблон няма, при всеки протича различно, но ще се увериш, че процесът е изключително комплексен и това, как ще минеш през него, колко време ще продължи зависи единствено от теб. Ние сега просто си припомняме някои неща и виждаме, че освен кашата, която сме забъркали като реалност поради определени причини, всеки от нас, на различно ниво е прихванал и доста плевели в дългия си сън - много ненужен товар носим и аз, и ти, като мисли, емоции, чувства и тн. Именно поради тези факти пробуждането е относително, защото всеки се налага да се изправи срещу себе си, ама така хубаво да се огледа "Аууу, но това не съм аз!!!", след което ще почне да се освобождова от това онова, да приема, да шлайфа, но най-вече да освободи място за новото, за същественото. Това може да продължи и цял живот, че дори и след това, но може и много по бързо - зависи. Пет години изминаха от както започна при мен и продължавам да се трансформирам и да работя всеки ден. Минаха като година... Не бързаме за никъде всъщност indigo girl, не го мисли, а се наблюдавай и развивай. Контролирай със съзнанието си процесите, защото имаш тази сила и шанс - всеки го има  Имаме си и прекрасни духовни практики, които помагат изключително много за развитието и плавното движение в реалноста, че и извън нея - важни са, защото иначе рискуваме да останем просто едни теоритици в кафето и да си говорим за 2012. Много успехи ти желая, дано съм ти помогнал с нещо! Любов и за теб  
|
|
|
|
|
Активен
|
истината е като водата - все ще си намери път
|
|
|
|
lessus
|
 |
« Отговор #149 -: Февруари 21, 2010, 00:58:06 » |
|
Това е пътят ! И не е нужно да го насилваме - просто трябва да се освободим наистина от страха (който досега ни е насаждан още от миналото - Не прави това защото има наказание! ) Не е нужно да правиш нещо от страх а от желание и с чистото съзнание че ... щях да кажа правилно ,но това е само още една такава дума - правилно/неправилно. И ето следващото нещо от което трябва да се отърсим,както казахте по-нагоре - дуализма - лошо/добро , глупаво/умно , слаб/дебел ...Пак казвам - Истината , колкото и трудно да изглежда със мисленето досега , се съдържа и в "Да" и "Не" едновременно без да се самоизключват. И да - нужно е да се наблюдаваме (вече освободени или не от егото си) и ...нещата ще започнат да си идват на мястото си. и да - Гледайте знаците ! и да - Преди изгрев е най-тъмно!
|
|
|
|
|
Активен
|
Отразената светлина не топли ...
|
|
|
|