Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индиговите деца идват, за да променят света  (Прочетена 3779 пъти)
giti
Гост
« -: Юли 13, 2009, 17:56:42 »


Ще ви предложим мнението на американския специалист по темата “децата-индиго” Рон Холт. Той събира информация за тях от целия свят. Те се наричат деца-индиго, защото тяхната аура е със синьо-виолетов цвят. Това са първите деца, които са се родили в края на 70-те и началото на 80-те години и са чувствителни или много чувствителни. Готови са да приемат нови знания, които са непостижими за нас. Тяхното ниво и подход към осъзнаване са много високи. Това се проявява и в техните емоции, и в тяхното поведение. Например за много от тях е достъпно влизането на енергийно ниво. Те са способни да видят същества, които ние наричаме ангели. Често притежават телепатия и разбират езика на животните. Всичко това плаши техните родители и те се опитват да излъжат децата си, че това е само някаква приказка. Не е измислица и това, че те могат да разкажат какви са били в миналите си животи и че помнят абсолютно всичко от своето раждане. Едно четиригодишно момиченце заявило на лекаря, че не иска повече да идва на Земята, защото... “две години носела памперси, три години не можела нормално да разговаря и поради това не уважавала себе си”. Още не била съобщила, че преди раждането си е била богиня - съединила съдбата на майка си и баща си, за да я родят. А в още по-предишен живот била принцеса - дори започнала да маниерничи по такъв начин, че това твърдение не оставило никакви съмнения.

НА ТЯХ ИМ Е ТРУДНО ДА ЖИВЕЯТ В НАШАТА РЕАЛНОСТ

Те се различават най-вече по това, че дълбоко осъзнават всичко, което се случва около нас. И те правят грешки, но притежават уникалната способност да схващат новото, особено цифровите технологии. Да не говорим за компютрите. Затова в училище са много проблемни. Възмущават се, че ги занимават с някакви архаични и допотопни знания и на всичкото отгоре ги изпитват за това. Те искат отделни програми, които да са им полезни в живота. Всяко дете-индиго живее много трудно в такава бавна реалност като нашата. И този проблем се превръща в глобален. Много такива деца се раждат сега и според Рон Холт, за да не се стигне до безизходна ситуация, обществото трябва да създаде нова методика, която да помогне да обясни на децата-индиго тези правила, по които живеят нормалните обикновени хора. Но според господин Холт все още не се прави почти нищо за това. Само определени училища разбрали, че трябва да включат нови методики на обучение. А в Мексико има обществена организация, която обединява родителите на децата-индиго, и правителството поддържа тази организация. В Корея пък преустроили много училища и получили резултат: децата започнали да се обучават по-добре и да се концентрират по-лесно. Дори провеждали следния експеримент: завързвали им очите и те четели текстовете с длани и стъпала.

Освен това боледуват не поради понижен имунитет, а на нервна основа. Помага им само нетрадиционно лечение, найвече масажът, а не лекарствата. Оказва се, че виолетовият цвят променя генома, защото в него има много повече енергийни вибрации. Това позволява на тези деца да възприемат и осъзнават друга информация. Оттук идват техните телепатични способности, общуването им с ангели, осъзнаването на мъдростта. Може би информационното поле на Космоса е готово да даде на човечеството нови - висши знания, чрез нови, по-способни същества.

ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ СВЕТА

Рон Холт е сигурен, че детето-индиго се проявява добре тогава, когато го поддържат родителите, учителите, близките.В противен случай стават агресивни. Такова дете е способно и талантливо, но трудно може да му се внуши доверие. Ще припомним четири подобни един на друг инцидента, случили се преди година в Америка и Европа, когато деца разстрелват свои съученици и преподаватели. Всички те са били деца-индиго. Те били неразбрани и това се оказал техният протест. С една дума, ако вашето дете е такова, се вслушвайте в него, говорете му като с равен, уважавайте мнението му, не спирайте творческите му пориви. Рон Холт смята, че всичко е в наши ръце. “И не те, а ние трябва да се настроим към тях така, че да не им пречим да изпълняват своята мисия - казва г-н Холт. - Та те са дошли да променят света. Тяхната основна задача е да носят кратката версия на духовност и божественост едновременно. И това не е нищо ново: в църквата от векове се говори на тази тема, само че го правят дълго и много често неразбираемо. Мисията на Индиго е да даде твърда, ясна и разбираема същност на нашата връзка с Бога, за да се върне хармонията в нашия свят.”
 
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 14, 2009, 00:32:13 »

Индигото вече има още две развити спирали на ДНК. Така си се раждат. Имаше нещо и с бройката хромозоми, но по памет не помня точно какво беше.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2009, 23:17:54 »

„Тъй като тази ера в момента е на "Виолетовите" всеки, които не изпълнява това, за което е дошъл на земята, може да го доведе до усещането за вътрешен "тласък" и дори до вътрешно "земетресение". Вътрешните им сили изглежда ги разклащат и натискат да започнат да действат, за да изпълнят целта, за която са дошли на земята. Виолетови знаят, че са тук, за да направят нещо значимо. Въпреки това, те не винаги са сигурни, какво е това  нещо и как да го постигнат.


А,ето ви и целия материал ; …


Reds

Червените са физически и сексуални (буквален превод). Те обичат да изразяват себе си чрез своята чувственост и техните физически тела.  Те живеят живота си тук и сега с голямо удоволствие, сила, смелост и самочувствие.

Червените обичат да живеят във физическата реалност, за да манипулират тяхната среда. Реалността, трябва да бъде реална/конкретна/ ясна за тях. Трябва да могат да виждат, пипат/ усещат на допир, слушат, вкусят и помиришат реалността. Червените не са абстрактни мислители. Стената си е стена и не е необходимо по-нататъшно обсъждане или спекулация дали е стена. Реалността е буквална, а не етерична или сложна.

Червените изискват доказателство, че нещо съществува. Те трябва да имат конкретно и осезаемо вещество. Червените ни напомнят, че имаме органи, че ние сме материя – плът и кръв. Тези строги личности ползват физическите аспекти на живота. Те не се опитват да видят живота, както илюзия или да се опитват да избягат от него, във фантастичен свят.


Oranges

Оранжевите са вълнуващите се, търсачите, и прибързващите от аура спектъра. Те обичат предизвикателството и емоциите на физическата опасност. Те обичат да предизвикват тяхната околна среда и излизат извън рамките на всички приети физическите граници.

Оранжевите поставят живота си на линията просто да се чувстват живи, залозите трябва да бъдат наистина на живот или смърт, за оранжевите, за да изпитат чувство на удовлетворение и осъществяване.

Те обичат адреналина от вълнението в лицето на опасността.

За оранжевите, тръпката, изкусните умения, както и емоциите са най-важното в живота. Всичко останало е просто пасивно съществуване.

Актьорът и дубльор Джеки Чан, е добре известен пример на човек с оранжева аура.


Magentas

Пурпурните са редки и не се срещат често. Пурпурните са свободомислещите хора в аура спектъра. Те обикновено изглеждат като странни самотници. Те виждат живота от различна и необичайна перспектива. Те не избират да спазват обществените нрави, очаквания и стандарти.

Те не следват ритъма на барабанистите на обществото, а следват ритъма на техните собствени барабанисти.

Пурпурните обичат да шокират хората, да ги разклащат от тяхното обикновено, монотонно съществуване. За пример – Пурпурните ще ходят надолу по улицата облечени в диви дрехи и с лилави индиански кичури. Другите хора обикновено нямат нерви или желание да живеят живота по начина, по който го правят пурпурните.

Поради тяхното скандално поведение, Пурпурните предпочитат да живеят в големите градове, където те все още не се открояват като много различни и не са под натиска на установения ред. Тези свободни духове обикновено не са загрижени за това, което мислят другите, но в големите градове за тях е по-подходящо, защото имат свободата да изразят себе си.

Много хора с комбинация от жълта и виолетова аура мислят, че те са Пурпурни, защото те са с много сходни качества и опит. Прочетете за живота смисъла на Жълтите, Виолетовите, и Пурпурните, за да откриете, кой е вашият реален цвят.

Пурпурните са склонни да се фокусират и наслаждават върху странното, чудато и необичайното на физическия свят. Те не са загрижени за духовните, хуманитарни или екологични каузи по начина, по който са Жълтите или Виолетови. Пурпурните предпочитат да живеят в „заети" градове. Жълтите предпочитат да живеят в по-естествена среда.


Yellows

Жълтите са най-закачливо-обичащите, свободни по дух, енергични и непринудени личности в аура спектъра. Жълтите са прекрасни, чувствителни, оптимистични същества, чиито живот има за цел да донесат радост на хората. Да се забавляват и да се помогне да се излекува планетата.

Жълтите могат да бъдат много срамежливи и чувствителни или могат да бъдат искрата/ живеца на партито. Тези игриви характери имат страхотно чувство за хумор. Обичат да се смеят и да карат другите да се смеят. Жълтите вярват, че животът е, за да изпитват удоволствие. Искат да живеят живота си свободно и спонтанно. С вечна усмивка на лицето си, те напомнят на хората да не гледат на себе си или проблемите си прекалено на сериозно.

Жълтите биха предпочели да не работят изобщо освен, ако работата им не е забавна, като игра, или творческа. Те обичат природата и често имат опасения за оцеляването на дивата природа и околната среда. Кучетата са много внимателни към Жълтите и често стават най-добрите им приятели.


Tans

Жълто кафявите

Светлите, любопитни, абстрактни жълто-кафяви са уникални характери в умственото семейство. Те са най-близо до детинското от всички жълто-кафяви. Абстрактните жълто-кафяви са открити приветливи и дружелюбни. Те са изключително оптимистични личности. Въпреки че те често имат висока енергия, тя обикновено се разпръсва. Те са склонни да започнат да вършат много неща едновременно.

Всички останали жълто-кафяви личности преработват информацията по един много логичен и последователен начин. Те действат във всяка стъпка от едно до десет. Абстрактните жълто-кафяви виждат всички детайли и стъпки, които трябва да бъдат обработени, но те не постъпват по обикновения начин.

Абстрактните жълто-кафяви имат мислене на посоки/ случайно мислене за посоката, която да изберат. Вместо да се процедира стъпка по стъпка, те се опитват да работят по всички стъпки едновременно. Те нямат чувството, че всяка една стъпка е приоритет – първата стъпка е просто още едно парченце от проекта, като може да бъде свършено последно. Тези чувствителни индивиди често правят впечатление на разсеяни, за другите хора.

Абстрактните жълто-кафяви често оставят нещата си не на място или ги губят и обикновено не могат да си спомнят къде са ги оставили за последно.

Техният живот може да бъде в постоянно състояние на объркване и постоянно разстроени. Абстрактната жълто-кафява енергия е толкова нефокусирана в себе си, че хората, около тези, които я притежават, имат желание да ги свалят на тяхното ниво.

Абстрактните жълто-кафяви имат енергия подобна на тази на огнените fireflies (огнените птици може би) или колибри. Техните бързо вибриращи крила се движат сто пъти в секунда, тъй като те непрекъснато променят курса си във въздуха.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Ноември 12, 2009, 23:21:16 »

Екологични жълто-кафяви

Цветът е дълбок жълто-кафяв със слой от оцветена в горско зелено лента. Екологичните жълто-кафяви са мостът между физическите и умствените
представители в аура спектъра.

Екологичните жълто-кафяви опознават реалността като физически пипат тяхната среда и след това психично я анализират. Понякога жълто / жълто-кафявите комбинации, които са подтиснали свободния си жълт аспект и смятат себе си за екологични жълто кафяви. Важно е жълто / жълто-кафявите да намерят начин да се свържат с техният жълт аспект, вместо да вярват, че са екологични жълто-кафяви.

Както Логичните жълто-кафяви и чувствителните жълто-кафяви, екологичните жълто-кафяви желаят сигурност, стабилност и логика. Те работят най-добре в един свят от правила, граници, норми и логични резултати, които следват основните закони на причината и следствието.

Екологичните жълто-кафяви предпочитат структурата и дисциплината. Те се справят в живота по един систематичен и последователен начин, както Логическите жълто-кафяви, но те имат допълнителна способност да съдят или отмерват в средата им чрез вътрешното възприятие (каквото и да значи това).

Тези невероятни личности могат интуитивно да анализират пространствени ситуации. Те могат с мисъл точно да измерят разстоянието от едната страна на стаята до останалите просто наблюдавайки ги. Екологичните жълто-кафяви отнасят кинетично-психологическите си впечатления и умствените си спрямо средата.


The Logical Tan

Логическите жълто-кафяви имат светла жълто-кафява лента, която обкръжава тялото и обикновено се държи плътно към него. Това отразява логическата жълто-кафява склонност да задържат чувствата и мислите си за себе си.

Логическите жълто-кафяви са много логически и аналитични. Те избират да обработят всяка стъпка, от едно до 10. Логическата жълто-кафяви не харесват това да прескочат или пропуснат каквото и да е. Техният начин на обработка/ процедиране не може да бъде накаран да върви по-бързо. Те трябва да анализират и разберат логиката във всяка стъпка, преди да пристъпят към следващата.

Логичните жълто-кафяви искат да се създаде основата на нещо, а след това бавно се изгради тухла по тухла, стъпка по стъпка. В противен случай, те се страхуват, че целия проект ще се разруши върху тях.

Те не се привличат от риска. Тези методични мислители трябва да видят всички данни и всички факти, преди да направят какъвто и да е ход.

Всичко за логическите жълто-кафяви се извършва по ред и по последователен начин. Всеки детайл е внимателно обработен.

Логическите жълто-кафяви обикновено се държат по обичаен начин. За тях е по-удобно да повтарят едни и същи задължения ден след ден. Те не обичат рутината им да бъде променяна. Дори пренареждането на мебелите в домовете им може да ги накара да се чувстват неудобно, докато се приспособят към новата ситуация.

Логическите жълто-кафяви са най-гъвкавите и адаптивни личности на аура спектъра. Тяхното чувство за сигурност се придържа към надеждността и предсказуемостта.

Чувствителните жълто-кафяви са мост между умствените цветове и емоционалните цветове. Техните аури са комбинация от светлокафяв цвят със светлосиня лента обгръщаща тялото. Техните индивидуалности са фина комбинация от психическите жълто-кафяви качества и емоционалните качества на синята аура.

Чувствителните жълто-кафяви включват характеристики на умственото/ психичното, аналитичната логика с любов и интуитивно състрадание. Тези нежни личности са тихи, чувствителни и изискващи. Те предпочитат като логическите жълто-кафяви, да се гради рационално върху една добра основа и аналитично да изпипват детайлите.

Чувствителните жълто-кафяви са по-емоционални и интуитивни, отколкото логическите жълто-кафяви, но те са склонни да задържат своите чувства за себе си. Когато възникне проблем, чувствителни жълто-кафяви ще се оттеглят вътре в себе си, за да намерят най-практичното решение.


Greens (най близо съм до зелените)

Зелените са едни от най-силните и интелигентни хора в аура спектъра. Зелените са изключително светли. Те работят с информация и идеи бързо; скачайки от едно на десет. Те не обичат да се занимават с всички стъпки и детайлите между тях.

Един проект, който е твърде подробен е досаден и скучен за Зелените. Те предпочитат да разработят идеята, да организират план, а след това да делегират на някой друг да се грижи за подробностите.

Зелените са много привлечени от пари, власт и бизнес. Тези бързи мислители са много организирани и ефикасни. Пишат списъци и ефективно отписват точките в списъка, когато те са изпълнени. Зелените разпознават модели и откриват решения много бързо.

Когато Зелените имат правомощия, те могат да постигнат всичко. Те обичат да определят целите си и са решени да ги постигнат. Зелените са "Двигатели и разклащащи", когато става въпрос за предприемане на действия. Те обикновено са и работохолиците на планетата.

Зелените са високо конкурентни и се наслаждават на предизвикателствата. Имат добра преценка за риска и умеят да го поемат. Хазартът е нещо обикновено за Зелените, особено ако има възможност за големи печалби.

Силно волеви, тези мощни личности определят собствения си път и начин на действие, който те обикновено чувстват, че е правилният път. Човек рядко е в състояние да оспори Зелените.

Кристалните аури са ясни и са известни като „аура хамелеони". Както хамелеоните, техните аури ще променят цветовете си, за да съответстват на аурата на тези хора, с които осъществяват контакт. Те приемат характеристиките, моделите на поведението, емоциите и мислите на аура цвета, с който осъществяват контакт.

Силата на кристалните е, че могат бързо да се разбират с почти всички. Например Жълтите смятат, че може да са свързани с кристални, които когато са с тях, да действат и мислят като жълти. По-късно, когато същите кристални прекарват време с Чувствителните жълто-кафяви, жълто-кафявите могат да се чувстват така, сякаш са намерени сродни души.

Въпреки това несъответствията на кристалните могат да объркат хората. Една минута кристалните мислят и се държат като Зелените, а малко по-късно, те могат да приличат повече на сините. Колкото повече те се свързват и правят връзка с другите, толкова повече се променя личността им.

Тъй като кристалните са склонни да приемат цветовете на другите аури, понякога хората могат да се чувстват енергийно източени, когато те са в тяхно присъствие. Когато са силни, кристалните могат да бъдат ясен проводник или канал за лечебна енергия. Като естествени лечители кристалните помогнат на своите клиенти да изчистят блокажи, като по този начин дават възможност на клиентите си да направят място на естествените лечебни процеси да се осъществят.


Докато изцеляват, балансираните кристали са в състояние да поддържат своите мисли и емоции извън това, което правят, като по този начин правят изцелението по-чисто. Кристали не винаги разбират техните лечебни способности. Това често може да ги плаши и обърква или да ги кара да се чувстват претоварени. Тези редки души, често са физически крехки и деликатни.

Поради тяхната необичайна чувствителност, те могат да лекуват само един човек в даден момент. След това те трябва да отидат на спокойно място, за да почистят аурата си. Работа с прекалено много хора може да ги доведе до „изгаряне", т.е. да им прегрее инсталацията (burn-out).

Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2009, 23:25:53 »

Blues

Сините са едни от най-нежните и помагащи личности от типовете аура цветове. Те живеят чрез сърцето и емоциите си. Тяхната цел е да дават любов, да учат на любов и да учат другите, че те са обичани. Техните приоритети са любовта, взаимоотношенията, и духовността.

Сините традиционно са преподаватели, съветници и медицински сестри. По същество са любящи, възпитаващи. Пазачите на планетата. Сините постоянно помагат на другите. Те искат да се уверят, че всеки се чувства обичан и приет. Хората винаги се обръщат към сините за помощ и съвет, защото Сините винаги ще са на среща да помогнат. Те са тези, които предоставят рамото си на другия за да поплаче.

Сините са най-емоционалните личности в аура спектъра. Те могат да се разплачат, ако изпуснат шапката си. Сините плачат, когато са щастливи, наранени, ядосани, тъжни или дори без очевидна причина. Дори гледането на сантиментална реклама по телевизията може да ги разплаче.

Виолетовите са вдъхновяващи визионери (визуализиращи), ръководители и учители, които са тук, за да помогнат да се спаси планетата. Повечето Виолетови се чувстват привлечени да образоват масите, да вдъхновяват високи идеали, да се подобри качеството на живот на планетата или да помогнат да спасят хората, животните и околната среда.

Всички Виолетовите имат вътрешно чувство, че те са тук, за да направят нещо важно. Повечето се чувстват по този начин от малки. Като деца, много Виолетовите си представят, че станат известни или пътуват по планетата или че вероятно се включват в хуманитарни каузи като корпуса на мира. Много от тези харизматични личности поемат роли като лидери и учители, докато други виолетови предпочитат да достигнат до хората чрез
музиката, филмите или други форми на изкуството.

Тъй като тази ера в момента е на "Виолетовите" всеки, които не изпълнява това, за което е дошъл на земята, може да го доведе до усещането за вътрешен "тласък" и дори до вътрешно "земетресение". Вътрешните им сили изглежда ги разклащат и натискат да започнат да действат, за да изпълнят целта, за която са дошли на земята. Виолетови знаят, че са тук, за да направят нещо значимо. Въпреки това, те не винаги са сигурни, какво е това
нещо и как да го постигнат.

Много Виолетови научават като деца, че техните мечти и стремежи са нереалистични и така те са губят контакт с техните истински виждания за живота, нещата и света.

За виолетовите е важно да се свържат със своята цел и визия за живота, както и да предприемат действия за изпълнението й. В противен случай те винаги ще се чувстват неосъществени. Те винаги ще усещат, че нещо им липсва в живота. Виолетовите трябва да се научат да забавят крачка достатъчно дълго, за да се вслушат във вътрешния си глас и да се свържат със своята вътрешна визия за живота.

Лавандуловите – Фантазия, чародейство, сънища, митове, духовни същества, ангели, феи – са концепции, представи и идеи изпълващи умът на лавандуловите.

Лавандуловите са склонни да живеят в един фантастичен свят. Те предпочитат да прекарват времето си извън техните тела, където животът е хубав и чаровен. Предизвикателство за тези ефирни същества е да живеят в триизмерна реалност. Лавандуловите предпочитат да си представят въображаеми картини за света с пеперуди, цветя и дървесни нимфи, отколкото мръсотия, бетон и големи градове. Физическата действителност изглежда студена и груба за тях.

Тези чувствителни същества са нестабилни и крехки, а техният външен вид често е слаб и блед.

Кожата на лавандуловите често е бяла, защото те не обичат да бъдат на открито, освен, ако не са заобиколени от красиви цветя и градини. Тези деца като личности са чувствителни и прости. Лавандуловите биха предпочели да прекарват времето си гледайки плуващите облаци или фантазирайки. Те предпочитат да избягат от тази реалност с всичките й изисквания и отговорности.

Поведението на Лавандуловите е склонно да разочарова онези, които очакват от тях да са надеждни и отговорни. Лавандуловите нямат разбиране за това, какво означава да свършат отговорна работа или да се печелят пари. Те по-добре познават различните измерения и въображаемите светове.

Лавандуловите дори имат трудно отношение с понятията за времето, пространството и физическата материя. Те са склонни да изпитват събитията във въображението си, но те обикновено не са достатъчно обосновани във физическата реалност, за да постигнат нещо наистина устойчиво, / стабилно/, трайно.

Мен ми лъха на склонност към алкохол, наркотици и други вещества, които се ползват за бягство от реалния свят.

Индиговата аура е най-новата аура от цветовите аури, появила се на планетата. Индиговите имат нова енергия, ново съзнание, и са носители на нова ера на мир и хармония. Те чувстват, че за да се спаси планетата, да се образоват масите и да се подобри начина на живот. Индиговите са тук, за да живеят като примери за ново високо съзнание.

Когато пиша това по-голямата част от хората с индигова аура са деца, въпреки че са налице няколко с индигова аура, които са дошли като предшественици.

Думите, използвани за описване на хората с индигова аура включват честност, силна интуиция, душевност/ психологически/ медиумни способности, независимост, смелост, силна воля, и чувствителност.

Индиговите са стари души, които знаят кои са те и къде идват. Някои смятат индиговите за странни, особени, чудати и ексцентрични. Тези настоятелни и уверени индивиди се раждат със своите цялостни духовни спомени. Много родители съобщават, че техните деца с индигова аура възхитяват с ярки подробности за минал живот или скорошни срещи с духовни същества. Родителите също така съобщават, че тези деца могат да четат техните умове и изглежда имат невероятни психически способности. Родителите често не знаят как да „повдигнат" в развитието им тези невероятни малки същества.

Една необикновена характеристика на индиговите е, че те често се появяват двуполови. Често е трудно да се каже дали индиговите са мъжки или женски, хомосексуални, хетеросексуални, бисексуални или, а сексуални. Това е, когато, ако индиговите имат и двете (Ин и Ян – мъжко и женско), мъжки и женски качества в тях. Тяхната сексуалност не е основната им загриженост, обаче, тя е тяхната духовност.

Червен пласт на аурата. Хората не се раждат с червен пласт на аурата. Червения цвят обикновено се добавя като външна лента в началото на живота, защото личността чувства нужда от защита. Червеното покритие може да предложи защита, но също може да се превърне в ужасно бреме за носене.

Двете най-прости индикации, че личността носи червено покритие са чувствата на силен гняв и ярост, или непрекъсната борба и само саботаж. Ако тези хора евентуално не премахнат Червеното покритие от тяхната аура, техните защитни щитове, вероятно ще се превърнат техен затвор.

Хората обикновено се сдобиват с Червено покритие на аурата поради една или повече от следните причини:

Те са имали застрашаващи живота им преживявания при раждане или когато са били млади, което е причина за тях да смятат, че те могат да умрат или че светът не е безопасно място. Примери за живото-застрашаващи ситуации могат да включват усложнения при раждане, тежко заболяване, задушаване
или преживява опасност от удавяне.

Много хора не помнят тези ситуации / инциденти и така източника на гнева им или агресивността остава загадка за тях самите. Те често имат чувство на страх, безпокоят се или имат усещане за предстоящо бедствие, поради неизвестни за тях причини.

Хората също могат да добавят червено покритие на аурата си, ако те са физически, емоционално или умствено изоставени или отхвърлени. Червеното покритие често се появява при хора, които са били нежелани деца, приети или разделени от родителите, когато са били още малки. Това може да се отнася и за децата, които се чувстват емоционално изоставени от майка си, дори и когато майка им е физически около тях.

Най-очевидната причина, която може да се проследи за придобиването на червено покритие в аура са случаите, в които хората са били жертва на физически, емоционални или психически злоупотреби. Децата, които са били сексуално насилвани, физически пребивани или обиждани от родителите си обикновено чувстват, че светът е опасен и че имат необходимост от защита, за да оцелеят.

Червеното покритие може да се появи дори около децата, които се чувстват емоционално или физически задушавани или подтискани. Те се чувстват предадени от възрастните, които е трябвало да ги обичат, поддържат и защитават от най-ранна детска възраст. Не всеки, който се чувства изоставен от майка си обаче има червено покритие. Опитът или иначе казано – преживяването трябва да има голяма интензивност или да сериозно да заплашва за емоционалните или физическите им инстинкти за оцеляване.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Декември 22, 2009, 17:38:13 »

"Те са тук. Te са чистосърдечни, независими, непоколебими. Не желаят да бъдат напъхвани в никакви калъпи и схеми. Не е лесно да им внушиш, че са виновни за нещо нито пък да ги накажеш. Не са готови да бъдат третирани несправедливо, да преглъщат унижения, да се подчинят. Те изобщо не се нуждаят от родители, чиито представи за родителството са като досегашните. Училището, каквото е в момента, не им вършии работа. Обществените структури не им вдъхват доверие.

Те не могат да се примирят с онова, което човечеството е проспало и смятало за приемливо с векове. Сега идват като по поръчка, за да не ни оставят на мира, докато не променим себе си и света. Тук са, за да ни дадат шанс за израстване. Тези деца са по-развити от повечето от нас. Наричат ги "индигови", защото умеят да се свързват с вътрешното си знание. Наричат ги "нови", защото са мостът към новия вид човек, който ще живее със съзнанието си за духовната си същност.

Ние си мислим, че искат да се отнасяме към тях като към равностойни възрастни. Това обаче не е вярно. Те искат да се отнасяме към тях като към равностойни души и желаят да съхранят по-дълго у себе си най-ценното от детската си същност.

Нека да осъзнаем, че днешните деца са различни, да ги разберем и да им помогнем!"


http://www.kpacota.com/books/
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright