Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 6 7 [8]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пищящи/жужащи звуци  (Прочетена 10102 пъти)
Old_Soul
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

 • Град: Pleven
 • « Отговор #105 -: Септември 29, 2012, 00:24:23 »

  Когато магнитното поле на някоя от тези планети захване пакет заредени частици идващи от слънцето този пакет започва да обикаля планетата с определена честота и това поражда излъчване на електромагнитни вълни. Този сигнал не би трябвало да се получава когато нивото на слънчевата активност е ниска (имам впредвид като цяло за годината, а не ниска за деня, защото им трябва около седмица да изминат това разстояние).
  Единствено звукът от Големия взрив е що-годе постоянен.
  А самото чуване на сигнала - има хора, които са по-чувствителни от другите и особено ако имат лошо направена амалгамена пломба се превръщат в ходещи радиоприемници, защото слабите токове от сигнала се разпространяват по зъбния нерв и активират слуховия нерв...
  Активен
  Bora
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8

  « Отговор #106 -: Септември 29, 2012, 10:48:18 »

  Нямам нито една пломба, а звуците ги чувам от сравнително скоро, след като започнах да медитирам. Понякога чувам два или три звука едновременно. В крайна сметка престанах да медитирам, защото не знаех какво чувам и се бях притеснила.
  Активен
  Berbera
  Berber
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 56

 • Град: Варна
 • WWW
  « Отговор #107 -: Септември 29, 2012, 11:43:40 »

  От година и половина чувам един звук в главата си. Представлява нещо като свистене или по- точно когато свърши телевизионната програма и има само бели и черни снежинки- как се чува свистене, съскане. Това е през цялото денонощие, като през деня не му обръщам внимание заради шума и многото ангажирани мисли, но вечер когато си легна и е тихо и спокойно направо кънти в главата ми. От линковете горе не можах да чуя нещо което да прилича на този звук. Някаква идея или насока как да разбера какво представлява този звук, ще съм благодарен Усмивчица
  Активен
  Berbera
  Berber
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 56

 • Град: Варна
 • WWW
  « Отговор #108 -: Септември 29, 2012, 13:21:03 »

  Прегледах симптомите на Мениеров синдром, но бих казал че не изпитвам нищо подобно, дори обратното слухът ми е доста по- развит за сметка на очите /събуждал съм се от ходене на буболечка по стената Усмивчица/.
  Активен
  Wiki_
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31

 • Град: София
 • « Отговор #109 -: Ноември 15, 2012, 20:01:17 »

  Снощи в лявото ми ухо нещо шумеше,свистеше...Помощ.Ако и тази нощ се повтори няма да издържа.
  Адски неприятно е.
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #110 -: Ноември 15, 2012, 20:44:09 »

  Wiki_ ако изключим сценарии
  за проблем със здравето
  все пак
  каквото и да чуваш е само проява
  на нещо от теб,както и нова чуваемост
  ако мога така да се изразя.
  В този смисъл какво да кажат хората
  които виждат мисли,аури и т.н. ?
  Просто го приеми доколкото ти е възможно
  и го изучавай какво е това новото на хоризонта.
  И някак стигаме до момента какво си пожелаваме
  понякога...   Усмивчица
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  zenitov
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 38


 • Град: София
 • RED BULL GIVES YOU...super bad farts

  « Отговор #111 -: Ноември 15, 2012, 22:56:34 »

  Снощи в лявото ми ухо нещо шумеше,свистеше...Помощ.Ако и тази нощ се повтори няма да издържа.
  Адски неприятно е.
    Ще издържиш, ако случаят ти е като моят, то звукът е целял именно да те уплаши и паникьоса. Моето мнение е по-скоро да го игнорираш, като си пуснеш ТВ или компа, въпреки, че към телевизията нямам грам уважение, то поне на мен ми помага да не се заплесвам по звука и той изчезва. А ако ти е бил неприятен, то ти си прецени дали да го приемаш  и изучаваш, както казва Странник(не казвам, че греши, дори "правилно" и "грешно" мисля, че не важат в подобни случаи, а е индивидуално) Каквото и да ти казваме, ти най-добре слушай своите чувства(без страха) и настроения.
  Активен

  Не е важно какво ми говорят, а какво чувам...(факт)
  Wiki_
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31

 • Град: София
 • « Отговор #112 -: Ноември 16, 2012, 09:59:48 »

  Определено ще го изучавам.Тази сутрин докато по средата на една от прозявките ми чух в дясното си ухо нещо като автомобилен клаксон и прозявката прекъсна.Дали двата звука имат нещо общо?
  Активен
  anna1989
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12

  « Отговор #113 -: Януари 31, 2013, 22:49:31 »

  Хора какви са тези звуци какво означават ? Понякога ме вбесяват , при мен не е постоянно а понякога  , моят звук е нисък дебел тон изчистен има понякога свистене сякаш е отворена врата. Случвало ми се е и по 30 мин. с този тон .
  Активен
  еос
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 184


  « Отговор #114 -: Февруари 06, 2013, 11:16:18 »

  Препоръчвам на всички, които чувате различни звуци да отидете някъде в планината, където няма толкова вълни и подобни лъчения. Тогава кажете чувате ли ги и какво чувате. Случва се слухът ни да се изостри и да чуем различни честоти, които постоянно са около нас в града. Обикновено това означава, че в този момент сме в съзнание за това. В други случаи това е, както спомена и Странник - "нова чуваемост"  или просто разширяване на съзнанието... но не си мислете нещо крайно езотерично...Просто в този момент, различавате всяка честота, както ако се храните със съзнание, може да усетите добре всеки вкус. На мен ушите ми постоянно пищят в тишината...все пак кога сме в пълна тишина?... рядкoст е...
  Активен

  entire ocean in a drop
  Борислава
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34

  « Отговор #115 -: Февруари 25, 2013, 11:12:31 »


        Здравейте,много ми е приятно да ви срещна!
  Това ,което ме доведе тук са именно тези звуци,които аз също улавям.Всичко започна в началото на лято 2012-световъртеж,изтръпване на цялото тяло-намирах се в мига,преди да изпадна в безсъзнание.От 20 години насам,всяка година поне по веднъж изпадам в безсъзнание,така че познавам симптомите.Изтръпване на крайниците,студ,тръпката се качва към мозъка,причерняване и .....припадане и...нищо....А това,което ми се случва сега е почти всекидневно-чувството ме обхваща,но не се стига до загуба на съзнание.Сега да кажа за звуците,а на другото ще намеря най-подходящите теми във форума.
     Звуците ги чувам през целия ден,като естествено се усилват вечерно време-до скоро не можех да заспивам от тях.Сетих се да направя нещо съвсем елементарно,за да разбера дали съществуват само в моята главица или идват отвън.Просто си запуших ушите.И звукът изчезна.Чувах единствено приятния звук от работата на тялото ми.Което значи,че звукът е отвън,че щом хората около мен не го чуват,а аз -да,то просто съм по-чувствителна от околните ми същества.Това ме успокои и сега не ми пречи.Имам усещане,че трябва да ми се предаде нещо,но аз не успявам да го декодирам,или не съм настроена на правилната честота и за това се чува пращене,като между два радио или телевизионни канала.
    Е не бързам-като му дойде времето ще разбера каквото има да се разбира.
      Желая Ви Приказен ден!
     
  Активен
  balar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « Отговор #116 -: Февруари 25, 2013, 13:31:30 »

  Вероятно се получават при натрупване на различни видове отрицателна енергия.
  Активен
  Paradox
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5


 • Град: San Diego,CA
 • « Отговор #117 -: Април 05, 2013, 14:17:21 »

  Здравейте на всички Усмивчица
  Тъкмо разглеждах темата за звуците и реших да споделя една случка от това лято , която може да се каже ,че е е най-интересната ми досега!!!
  Аз живея в от няколко години в Калифорния и това лято с приятели решихме да отидем за няколко дни на къмпинг в Аризона и намерихме много интересно място в един от индианските резервати и останахме там за няколко дни . Последната вечер седяхме на един хълм (доста висок) и в един момент пред нас се появиха светлини , като че идваха от самолет или хеликоптер само ,че без никакъв звук настъпи невероятна тишина и въпросното нешщо беше буквално пред нас на нивото на очите ни все едно се задвижваше от чиста енергия .Първоначално всички се стъписахме в следващия момент повечето се втурнаха да си взимат телефоните за да снимат и изведнъж започнах да чувам едино ужасно пращене в ушите си което нарастна във някакъв високочестотен шум ,който е почти нетърпим и определено не е предназначен за човешкото звуко възприемане, зави ми се свят и започнах да викам да престане и за части от секундата светлините изчезнаха безлседно така както се бяха появили и шумът спря . Когато се усвестих и погледнах да видя къде са другите видях ,че и те седят на земята с ръце притиснати към ушите и се успокоих ,че не само аз съм доловила този шум. Всичко това се случи за по-малко от минута!
  И докато четях темата за звуците ми светна ,че те наистина са някакъв начин за комуникация , който за повечето от нас са непосилни за разбиране и тези които ги разбират са хора с уникална и ценна дарба . Аз така и не разбрах съобщението онази вечер , но поне едно е сигурно, че каквото и да беше успя да превърне един скептик в 100% вярващ!!! Усмивчица
  Активен
  Борислава
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34

  « Отговор #118 -: Юли 06, 2013, 12:49:18 »

   За себе си вече имам отговор-звукът,който чувам е този на сахасрара чакра.Нещата се поуспокоиха,енергиите се балансират,звукът вече не ме дразни-напротив,успокоява ме,спя като бебе.Световъртежът спря благодарение на заземяването.За първа година започнах да се занимавам със земеделие.Сега не сядам по пейките,а се облягам на дърветата.Имам цветна джунгла у дома.Това е начинът.Никакви лекарства,никакви доктори!Балансирано хранене-3/4 вода и 1/4 храна,осъзнато,дълбоко дишане,физически труд,по-малко мисли-повече тишина.
  Активен
  Страници:  1 ... 6 7 [8]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Звуци и обертонове за медитация и релакс
  Видео клипове
  The One 2 1781 Последна<br />публикация Октомври 05, 2011, 07:53:29
  от kedar
  Звуци, които ви изкарват извън релси :)
  Обща тематика
  Orion 1 936 Последна<br />публикация Януари 22, 2012, 17:36:57
  от Sita
  Медитация звуци от делфини и ангелска симфония
  Видео клипове
  ангелска любов 0 1949 Последна<br />публикация Февруари 05, 2012, 12:24:34
  от ангелска любов
  Необичайни звуци в различни точки на света
  Видео клипове
  Sita 7 1482 Последна<br />публикация Април 06, 2012, 23:43:39
  от protoplasma
  Странни звуци? « 1 2 »
  Необичайни преживявания
  MouseMaiki 18 2801 Последна<br />публикация Ноември 26, 2013, 04:48:48
  от MiMiT0

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright