Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сугилит  (Прочетена 3241 пъти)
selekt
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 13


« -: Ноември 17, 2010, 20:58:55 »

 Физически свойства: Сугилита е камък с неповторим червено -виолетов цвят и бива описван като гроздово желе. Той е калиево -феролитиев силикат, с твърдост 6-6,5 и шестоъгълна кристална решетка. Розово-лавандуловия му цвят се дължи на следите от манган. Макар да е открит в Япония през 1944г., сугилита започва да се обработваедва през 1975г., когато в Южна Африка са намерени залежи на сугилит с добро качество.
 Легенди : Няма легенди и митове за сугилита заради сравнително новото  му откритие.
 Чакра: трето око , теменна.
 Според посланието на самия минерал: "Аз съм Божествено проявление на Любовта." Сунгилитът ни дава урок , който понякога трудно разбираме - това , че ние сме проявление на безусловната любов. Той е много нежен и самоутвърждаващ камък и с неговите енергии разбираме, че сме ангели в човешка форма - божи същества. Сугилитът помага при преодоляване на склонност към прекалено строго осъждане, както към вас самите, така и към другите, което води до изолация.


* 222045241109.jpg (49.89 KB, 400x400 - видяно 393 пъти.)
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright