Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Звездните деца  (Прочетена 11548 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 07, 2009, 17:12:13 »

Звездните деца са една ясно отличима група малчугани със специални дарби. Някои части от тяхната генетична структура са се пробудили и носят в нашия свят помощ от междузвезден произход. В бъдещето тези деца ще споделят нови технологии и разбиране на науките, за които днес едва започваме да се досещаме. Звездното дете може да бъде определено като дете от човешки и извънземен произход едновременно. Много са възможните причини за извънземния елемент в техния облик. Може да е вследствие на възпроизводство, генно инженерство (целящо смесване на различни раси), биомедицински технологии, телепатична връзка с друго съзнание ("пренасяне" на едно съзнание в друго) или дори нарочно предизвикано прераждане на Звезден гост в човешко тяло. Сред Звездните гости са някои от децата с успоредни аспекти.

Празнотите в археологическите доказателства подсказват, че по някое време в човешката еволюция сме правили големи скокове в технологиите, металургията, алхимията и архитектурата - дори сме преминавали в други светове на съзнание, неразбрани и досега. Много неща от човешката история и еволюция остават необяснени. С други думи, липсват големи части информация за модела на физическото развитие на човечеството.

..

Например по стените в древноегипетските гробници се виждат доказателства за работа с енергиите. В тези рисунки има много фигури, които носят кълба от бяла светлина, орби от червена енергия или изобретения, които очевидно са някакъв вид електроизолационни тръби, подобни на съвременните батерии. В древните текстове също се споменава за тези неща. В шумерските "Плочи на сътворението" се споменава за расата на Анунаки, за която се казва, че е дошла от 10-тата планета в Слънчевата система. По подобен начин в Битие, 1-та книга от Библията, се говори за гиганти, които паднали от небето, смесили се със земяните и създали цяла нова раса от даровити хора. Всъщност, в древната литература има много данни, показващи, че никога не сме били сами във Вселената и че всъщност сме повлияни от гости от други времена и места.

...
Празнотите в археологическите открития, рисуваните в старите картини обекти и свещените слова, писани отдавна, подсказват, че може би е имало случаи, когато посетители от други места във Вселената са идвали на Земята и са допринасяли за генетичното ни развитие или с директно съешаване с хора, или с целенасочено внасяне на тяхна ДНК в нашите развиващи се биологични организми.

В днешния свят има безброй зрели хора, кото носят в себе си част от онзи генетичен древен материал. Тяхната ДНК се е пробудила по нови начини, предизвиквайки цяла гама нови видове чувствителност. Тези възрастни имат чувството, че не им е мястото в този свят и изпитват постоянна нужда да си отидат "у дома". Много от тях притежават медиумни или други дарби, като например вродена способност да виждат какво става на други места, да лекуват или изобщо "да знаят" неща, които би следвало да са им неизвестни. Тези хора са наричани Звездни семена. Звездните семена изпитват и влечение към определени звезди или съзвездия, най-често Орион, Плеядите, Арктур и Сириус. Някои от тяхса особено привързани към Сириус В, който се върти в тандем със Сириус. За някои от Звездните семена са характерни владеене на езици, живопис, литература, музика и символи, които издават техния междузвезден произход. Звездните семена са предшественици на нашите Звездни деца, които са по-напреднали в генетично и еволюционно отношение. Когато ДНК от междузвезден произход започва да еволюира по естествен начин, в нашия свят се появяват Звездните деца.

Енергийните им полета са гладки, сякаш от коприна, без никакви смущения. Тези полета представляват реки от светлинни честоти, които се движат безпрепятствено, като по този начин образумат, утешават и презареждат децата. Звездните деца идват в нашия свят с невероятна интелигентност. Те притежават склонност и разбиране на науките е научните принципи, които често затрудняват "нормалните" възрастни. Обожават да говорят за квантовата реалност.

Звездните деца често сънуват, че летят, както и стаи, пълни с бяла или цветна светлина. Други характерни за тях сънища са как се издигат в небесата с кораби и разговарят със същества от други светове. Много от тези хлапета също така въздействат по уникален начин на електронните уреди - смущават работата им или ги карат произволно да се включват и изключват. Когато някои Звездни деца минават по улицата, уличното осветление угасва. Те имат силна интуиция и в много от случаите разбират изтънко енергийното лечение. С помощта на своите медиумни дарби са в състояние да поставят точна диагноза на болести във физическото тяло. Съща така умеят да влияят телепатично на другите и много от тях са ясновидци. За някои е известно, че левитират и владеят телекинезата.

Тези удивителни малчугани са сходни с Кристалните деца по това, че мислят секционно. ... Притежават невероятна способност за едновременно обработване на огромни количества информация. Понякога оставят впечатлението, че "свалят" информация отнякъде, и могат да говорят по различни теми, без каквито и да било данни да са учили някога за тези неща в училище или другаде. За част от тях се знае, че са способни да изчезват и да се появяват другаде, което доста разстройва родителите им!

Звездните деца често са осъзнати за другите измерения. За тях е лесно да прекосяват по много реалности едновременно и дори да ги обсъждат с околните.... Също така са в състояние да разширяват или свиват времето - могат действително да навпавят събитията по-дълги или по-кратки, като излизат извън времето и го манипулират. Имат вродено разбиране, че съзнанието е по-бързо от светлината и използват своето, за да променят времевите връзки както си пожелаят. Звездните деца освен това имат изострено чувство за околната среда и активно се интересуват от състоянието на планетата.

Физически погледнато, тези деца в повечето случаи са с глави, малко по-големи от обичайното. Поради тази им особеност при раждането им по-често се налага цезарово сечение. Също така имат температура винаги с 1-2 градуса по-ниска от нормалното, което показва, че телата им изразходват по-пестеливо енергията. Звездните деца обикновено имат силна имунна система и при нормални обстоятелства са изключително здрави. За съжаление дарбите на много от тях остават непризнати и впоследствие те изпадат в депресия и/или се разболяват вследствие на дискомфорта, който чувстват.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 07, 2009, 17:34:53 »

...
Много от децата не се вместват плътно в една или друга категориа. Все пак има някои основни характеристики, които са уникални за всяка от групите.

...

Те са толкова блестящи, че рядко се намира кой да ги разбере. Някои от тях прекарват толкова много време изолирани в своята осъзнатост, че се лутат безнадеждно в дарбите си. А имат толкова много да споделят!

Човешката ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет. Клетъчната ни памет носи данни за предците, които данни пък определят семейните поведенчески модели. Информацията от ДНК, а съответно и от клетъчната памет, се предава на земните ни преживявания. Някои хора действително имат ясни спомени за свои минали прераждания. Други пък усещат физически неразположения и болки без никаква очевидна причина, но съвсем реални тук и сега. Спомените от минали прераждания, които се съхраняват в телата ни, са съвсем истински, също както симптомите, които причиняват. Поради това Звездните деца често страдат от неща, които медицината трудно може да обясни, ако изобщо е в състояние да намери някакъв отговор. Телата им изваждат спомени за минали конфликти или рани със същата лекато, с която се проявява блестящият им интелект. Децата може да страдат от болки, треска, неразположения, депресия, нарушени органни функции или други аномални симптоми.

...

Забелязала съм, че много от Звездните деца с проблеми обикновено имат блокажи в енергийната система или прикачени паразити. Разбира се, не всички Звездни деца страдат от подобни неща, но ако изведнъж бъдат повалени от необясними болести, вероятно трябва да бъде прегледана една друга част от анатомията им - етерните им тела.

...

Звездните деца са чудни същества. Те не само притежават интелектуални и физически дарби, но и съзнават важността на духовната връзка с Източника и цялото сътворение. Имат едни и същи духовни прозрения и им е приятно за изследват връзките между физическия, метафизичния и духовния аспект на съществуването. Много от тях са движени от вродена необходимост да помагат на хората да преоткриват цялостния си потенциал. Също така искат да направят света по-добър. Стремят се да донесат мир посредством състраданието и добрите си дела. Работят, за да излекуват Земята, иусещат енергиите на планетите. Ако някой прояви желание да ги слуша, с охота му разправят за нашето семейство сред звездите. Звездните деца притежават интелект и разбиране за Вселената, които в крайна сметка ще ни донесат нови, вълнуващи технологии. Тези тихнологии ще бъдат в симбиоза с нашата планета и ще допринесат много за удобството на цялото човечество.

Звездните деца не са някакъв куриоз, а просто нормален етап от нашето еволюционно развитие. Те са предшественици на други, още по-интелектуално напреднали същества. Трябва да даваме на тези деца всичко възможно, за да подхранваме големия им умствен капацитет. Необходимо е и да полагаме грижи за крехките им телца. Най-главното обаче е да осъзнаем, че нещата, за които ни говорят, не са фантазия, а описания на една по-голяма реалност, която един ден ще бъде част от нашето ежедневие, технологии и живот.


"Децата на новото време"
Активен
giti
Гост
« Отговор #2 -: Юли 13, 2009, 16:02:54 »

За себе си съм сигурна, че съм индиго, но и откривам доста сходства със звезните деца. Например аз притежавам повечето способности, които им се преписват, като изключа телекенеза и тлепортирване. Също, като тях всичко, което знам, като че ли го черпя от някъде на момента. Въз основа на всичко това, се чудя дали не правим грешка разделяйки и лепвайки етикети на индиго, кристални, звезди и преходни деца. Възможно е като цяло да сме еднакви, но развивайки се по различни насоки и честоти. Хммм
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 04:37:59 от giti » Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Юли 14, 2009, 00:46:20 »

То затова и самата авторка си дава, че всичко се прелива от едно в друго, но се разделят, защото има едни черти при една група са по-ясно изразени, а други черти при друга група са по-изразени.
Активен
divine
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


« Отговор #4 -: Ноември 08, 2009, 00:17:18 »

Здравейте!

Скоро за първи път срещнах термина "Звездни семена" и ми стана много интересно за какво ли става въпрос.
Естествено ето, че информацията се появи и след като изчетх горния материал, осъзнавам, че аз съм звездно семенце. Сега съм на 29, а още в тийнейджърските години започнах да се осъзнавам и събуждам като индиго, но сега разбирам и още нещо.
През целия си живот винаги, когато погледна звездно небе, погледът ми търси първо Орион. Като малка разглеждах една книжка за астрономия и единственото, което запомних е съзвездието Орион. Направило ми е много силно впечатление тогава, но никога не съм обръщала специално внимание на този факт.
Освен това помня колко ме озадачаваха хора, за които бе немислимо да има извънземни, а филмите, в които ги предтавят като агресивни владетели бяха според мен ужасна несправедливост. Помня как обяснявах на нашите, че когато се покажат пред хората, те няма да са лоши ...Усмивчица Аз си знаех, че Там горе има добри същества.

Информацията, която получавам интуитивно, едва в последните няколко години започнах да си я тълкувам и да обръщам повече внимание. Дежа вю, осъзнато сънуване, видения наяве, странни усещания и мисли..., сега наблюдавам внимателно и виждам посланията за личния ми духовен път.

И наистина мога да споделя с всички, на които не им е лесно да живеят в Пустинните дни, че в моментите на най-големите ми страхове и ужаси, които са ми се случвали, винаги съм търсила зрънцето истина, парченцето от пъзела за живота... и сега съм благодарна.

Понеже е време за пробуждане, а не всеки се разсънва от докосването на перце, понякога Висшият ни Аз просто ни разтърсва със събития или емоции, които може би ще кажем са брутални, но необходими, за да осъзнаем, че нямаме много време за губене.., .даже никакво Усмивчица

Пожелавам ви да съберете всичките си части и аспекти и да живеете в Светлина всеки миг!
Приятно ми е да се запознаем. Усмивчица
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 13:22:04 от delfin » Активен

Аз СЪМ това, което АЗ СЪМ
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2009, 13:24:22 »

Добре дошла, Дивайн!

Много от аспектите си ще ги съберем не сега, а вървейки по Вечния, Безкраен Път до сливане с Безкрая, но оттам започват нови и нови пътища... и така винаги един Безкраен Безкрай. Там е моето У Дома, и там се чувствам в безопастност.
Активен
izida
Гост
« Отговор #6 -: Март 03, 2010, 23:04:51 »

Лелеее,...аз съм извънземно! Сега разбирам заобикалящите ме, не им е лесно-))

"Човешката" ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет" - Знам някой неща, без да има от къде, съзнанието ми ги казва! Необходимо е само веднъж да чуя или зърна нещо, не ми е необходима повече информация. По цялото тяло ме побиват тръпки, свива ми се гръдния кош, очите ми се пълнят със сълзи, сърцето започва да бие учестено, и това за мен е сигурен знак, че съм на прав път. И знам, просто знам, че това което съм прочела,чула, видяла,помислила, е за мен. Това е най-силният сигнал който изпитва човешкото ми тяло. Това е клетъчната ми памет.

"Някои части от тяхната генетична структура са се пробудили "Знам,че това е повод за сериозна дискусия и изследвания, но винаги съм го усещала, без определена причина, просто го знех. Изпитах такова облекчение, след като някой вече го е открил и написал! Ето пак изпитвам това чувство с побиването на тръпки.-)) Мнооого приятно усещане-))
Имам различно ДНК, и засилен метаболизам. Знам, че каквото и да погълна (не разбирайте съвсем преносно Веселяк), ще го обработя и изхвърля за нула време без да ми повлияе. Упойки не ме ловят, алкохол също, наркотици също! Това е повод за сериозна дискусия, но винаги съм го усещала, без определена причина.

"Звездните деца често сънуват, че летят"- това го сънувам постояно, също че скачам от високо и  не се разбивам, нещо ме отблъсква от земята на 2-3м. После разбрах, че електромагнитното поле е 10000000000000000000000000 пъти по-силно от гравитацията и то би трансформирало удъра, в грациозно спускане, ама на друга планета. Това съм го писала вече в друга тема! Като дете, все чаках на прозореца да дойеде летящата чиния, да ми покажат, че не са ме забравили.

"Също така са в състояние да разширяват или свиват времето - могат действително да навпавят събитията по-дълги или по-кратки, като излизат извън времето и го манипулират. " - това бих го перефразирала, но общо взето е така. Отново дълга тема.

"Също така имат температура винаги с 1-2 градуса по-ниска от нормалното, което показва, че телата им изразходват по-пестеливо енергията" - винаги съм мислила, че все си купувам счупени термометри. Макс. 34,5 или 35,0.

"Звездните деца обикновено имат силна имунна система и при нормални обстоятелства са изключително здрави." - и това е така, най-тежкото заболяване е грип отшумяващ за 3-4 дни, без медикаменти.


П.С. надявам се, това майка ми никога да не го прочете Веселяк Веселяк Веселяк

Толкова се радвам, че има място на което мога да споделя подобни неща, без да ме вземат за "тотална щета", БЛАГОДАРЯ Ви, че сте тук!
« Последна редакция: Март 04, 2010, 00:03:46 от izida » Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Март 03, 2010, 23:29:10 »

Активен
Merlin
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #8 -: Май 04, 2010, 19:16:08 »

  Индиго деца,Звездни деца,Кристални деца.Четох много(в началото ми беше просто интересно)форуми,мнения на учени и доктори и
просто не можа да схвана нещо.От всичко прочетено забелязах,че съчетава симптоми от трите вида,ако мога така да се изразя,деца.И от тук си задавам въпроса ,,Единсвен ли съм?".Чусвам се самотен.Няма определена група в която да се впиша.Просто чувставам всички различни от мен.Щом витях този сайт си помислих че някой мойе да ми даде отговор на въпросите ми.
« Последна редакция: Май 04, 2010, 19:30:08 от Merlin » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #9 -: Май 04, 2010, 19:54:09 »

И аз съм така!

Предполагам и почти всички в този форум са така!

Просто,защото много от тези деца са пълна измишльотина с цел повече на пари.

Индиговите деца са си единия вид,а кристалните другия!

Активен
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Май 05, 2010, 15:32:48 »

   Индиго деца,Звездни деца,Кристални деца.Четох много(в началото ми беше просто интересно)форуми,мнения на учени и доктори и
  просто не можа да схвана нещо.От всичко прочетено забелязах,че съчетава симптоми от трите вида,ако мога така да се изразя,деца.И от тук си задавам въпроса ,,Единсвен ли съм?".Чусвам се самотен.Няма определена група в която да се впиша.Просто чувставам всички различни от мен.Щом витях този сайт си помислих че някой мойе да ми даде отговор на въпросите ми.


  Мерлин, ще прозвуча банално, но ще го кажа- отговорите се намират в самия теб. Всеки един от нас се е чувствал самотен, неразбран, различен. То и затова сме се събрали тук- да си споделяме, да общуваме, да се подкрепяме.
  Активен
  KaTeRlEjKa
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 46


 • Град: Варна
 • хм.......

  WWW
  « Отговор #11 -: Октомври 28, 2010, 13:46:06 »

  Сякаш някой ми отговори на въпросите... Усмивчица Аз не мога да определя в коя група съм но..... всички тези неща който прочетох.....Винаги когато погледна към небето и виждам орион аххах, като някаква настройка на мозъка...и за съзнаването на информация без източник....Това, което най-много ме притеснява е че виждам света изкуствен.....сякаш всеки и всичко е изкуствено....незнам аз ли съм объркана или? И не мога да си намеря мястото незнам къде е но май определено не е тук защото сякаш този свят е съвсем наопъки...... Голяма обърквация Усмивчица Също така се чувствам страшно съмотна.... няма дом за мен......и странните сънища който сънувам за места който няма как да са на земята.... Уфф прекалено много говоря за себе си.... а аз не обичам много много..... Ако има някой съмишленик...на тоталната обърквация... Усмивчица
  Активен

  hm.....
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #12 -: Октомври 28, 2010, 14:14:01 »

  http://indigota.com/index.php?topic=28.0

  Катерлежче виж това особенно 12 точкkа , сигурно ще ти даде отговори

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #13 -: Декември 22, 2010, 03:38:57 »

  Ето още малко информация, малко са общи приказките, отсявайте  сами с интуицията си.

  ЗВЕЗДНИ ХОРА
  Холивудските филми и книгите, които целят сензация, изобразяват извънземните като зли и войнствено настроени. Всъщност, от тяхна гледна точка, тъкмо земните жители изглеждат агресивни и склонни към насилие - до такава степен, че мнозина са призовани да приемат човешки облик, за да се опитат да предотвратят масовото самоунищожение на човечеството. Ние наричаме тези добро¬намерени помощници "Звездни хора" (или просто "Звездните").
  Да благодарим на Бог за Звездните хора. Те са дошли от различни физически и нефизически галактики и са заживели като земни хора, за да сеят добро там, където е най-необходимо. С характерната си благост, те помагат за намаляване на стреса, гнева и яростта, достигнали до такива нива, които биха ни довели до ядрена война. Ако Земята бъде унищожена, негативните последствия от тази катастрофа ще се разпространят в много галактики. Задачата на Звездните е да я предотвратят на всяка цена. Основният начин, по който могат да изпълнят тази благо-родна задача, е като проявяват доброта и уважение към другите - за да се получи нещо като "ефекта на доминото".
  Всеки един ден, със спокойна усмивка Звездни-те изпълняват алтруистичния си дълг към хората. Онези, на които помагат, почти не ги забелязват, но те служат на доброто не за облаги или признание.
  За тях дългът е естествена необходимост - сякаш някаква вътрешна програма ги подтиква към действие. Не се вълнуват, че хората рядко се сещат да им благодарят.
  Звездните хора винаги се оказват там, където тяхната помощ е най-необходима. Те могат да бъдат касиерки в супермаркета, пощенски раздавачи, банкови служители или сътрудници за работа с клиенти в някоя фирма. Видът и поведението им не привличат внимание. Те предпочитат да стоят "зад кулисите". Мисията им не предполага публичност, напротив - Звездните обичат да действат като "добротворци под прикритие" и биха искали да останат незабелязани.
  За много от тях това е първото идване на Земя¬та. И тъй като на тази планета има твърде много насилие - физическо и емоционално - Звездните хора често са толкова потресени, че искат да се върнат у дома. Та нали това е едно от най-неспокойните места във Вселената и тъкмо по тази причина Космическите сили са ни сложили под карантина - за да не вредим на останалите планети. Земята е опасна до такава степен, че я оприличават на тинейджър, натъпкан със стероиди, със зареден автомат в ръце.
  Тъй като много хора биха се изплашили от нахлуването на извънземни - независимо колко са доброжелателни - тези могъщи и благородни същества са избрали да приемат човешки облик, за да заживеят сред нас. Отвътре те са като всички други: прекрасни искри от Божествената светлина, сътворени от един и същ Създател. Но тъй като са живели извън пределите на Земята, външният им вид и поведение могат да се сторят странни на хората.

    Звездните нямат достатъчно социален опит на Земята и често се чувстват отхвърлени от хората. Мнозина от интервюираните за тази книга споделят, че са били обект на жестоки подигравки в детството, а понякога и в зряла възраст.
  По тази причина те изпитват дълбока носталгия към планетата, от която са дошли, на която са се чувствали добре и са били наясно със социалните порядки. Извънземната Линда си спомня:
  "По време на пубертета често седях в градината пред къщи и се молех да пристигне летяща чиния и да ме вземе оттук, да ме отведе у дома." Подобни неща разказва и Скот: "Цял живот куфарите ми са стегнати и съм готов да тръгна за вкъщи, образно казано. Бих пред¬почел да работя "от другата страна" като духовен водач. Спомням си, че съм живял на друга планета, преди да дойда тук, но ме помолиха да участвам в драмата, която в момента се разиграва на Земята."
  Звездните хора имат характерен физически облик, който ги отличава от останалите. Те рядко се вписват в средностатистическия ръст. Повечето мъже са високи и слаби, а жените обикновено са ниски, някои са слаби, други - закръглени. Разбира се, и тук има изключения, но като правило телата им - както и животът им - обикновено излизат от нормата.
  Лицата им често са тесни и удължени, особено ако имат високи и слаби фигури. Лицата на по-дребните Звездни са закръглени. Вероятно планетата, от която идват, слага отпечатък върху специфичните им физически характеристики.
  Звездните хора имат странни очи, например екзотичен цвят на ирисите, необичайна форма на очите или на клепачите.   |
  Звездните по цял свят имат очи с необикновена форма или цвят. Често наподобяват полумесец (като преобърната буква U). На цвят са сиви, зелени или черно-кафяви и сякаш светят отвътре, като че ли отзад са скрити ярки лампички. Понякога имат по-светли кръгове в ирисите.
  Тъй като не обичат да привличат вниманието върху себе си, те се обличат в удобни и практични дрехи, вместо да следват модните тенденции. Жените почти не се гримират и много-много не се занимават с косите си. Една Звездна, която интервюирах, ми каза, че не се старае особено да си боядисва косата и да си прави прически, въпреки че е професионална фризьорка!
  Звездните хора имат парадоксален характер: от една страна, те горят от желание да помагат на другите, дори когато не ги молят за това, а от друга, изглеждат затворени и дистанцирани, дори понякога ги смятат за "хладни". Те са тук да вършат добрини, без да се налага да потъват прекалено дълбоко в чувства и емоции, които са им чужди. По-важното за тях е да изпълнят задачите си, отколкото да се въвличат в близки взаимоотношения.
  Звездните хора обичат развитите технологии и обикновено са сред първите, които си купуват (или изобретяват) най-новите уреди. Колекционират мий-различни интересни мобилни телефони и вся-

  какви други свръхмодерни устройства. Част от колективната им задача е да подпомагат техническия прогрес и развитието на науката за благото на човечеството.
  Интересното е, че сред Звездните няма много знаменитости, тъй като обичат да стоят зад кулиси-те. Един Звезден по-скоро би режисирал филм, от-колкото да играе главната роля в него. И все пак, според мен Опра Уинфри и Киану Рийвс са Звездни хора с благородна мисия, които използват медиите като средство да обучават другите. Мнозина смятат, че филмът "Матрицата" с Киану Рийвс в главната роля, носи твърде своевременното предупреждение за зависимостта на човечеството от технологиите.
  Много Звездни хора се чудят каква е житейската им мисия и с огромно облекчение установяват, че тя предполага просто да бъдат полезни във всякак¬ви ситуации - с други думи, да помагат там, където са необходими. Те нямат някаква специфична "работа" или "задача", която трябва да изпълнят в живота си, а просто да направят всичко възможно да върнат усмивките по лицата на намръщените хора.
  Извънземната Кет казва:
  "Струва ми се, че съм изпратена тук, за да бъда на разположение на всички, които имат нужда от моята помощ. Не минава и ден, без някой да не поиска съдействие от мен под една или друга форма. Понякога е доста объркващо, защото никога не съм усещала да имам някаква "истинска" житейска мисия."
  Кет с облекчение разбра, че всъщност мисията й е непрекъснато да помага и да прави добро.

  Дорийн Върчу
  Земните ангели

  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #14 -: Декември 22, 2010, 09:37:40 »

  От по-горния пост не разбрах едно-тези същества хора ли са или не,и спомнят ли си че са от друга планета?
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Признаци за разпознаване на Звездните деца
  Други деца на новото време
  delfin 8 6484 Последна<br />публикация Май 15, 2011, 17:25:58
  от Eona Lightholder
  Индигови деца или деца под индиго
  Децата индиго
  Админ 0 3542 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:36:57
  от Админ
  Нещо интересно за звездните деца!!!
  Обща тематика
  Kissing You Good Night 2 1190 Последна<br />публикация Април 30, 2011, 10:20:32
  от Kissing You Good Night
  21 супер деца
  Други деца на новото време
  krem 1 1390 Последна<br />публикация Ноември 26, 2012, 17:25:44
  от Sunshine(sun)
  Двете деца Исус
  Духовни учения
  Ich 0 1147 Последна<br />публикация Януари 06, 2013, 15:29:25
  от Ich

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright