Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 4 5 [6]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индиго = Човек  (Прочетена 4477 пъти)
Ир
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 47


Всичко излишно е вредно!!!

WWW
« Отговор #75 -: Ноември 11, 2010, 00:20:37 »

Ами махнете я тогава темата.. И без това никой не чете нито един пост както трябва.... Щом няма полза и премахването е решение, премахнете я!

П.С И без това съм я "копи/пейст".... от нета барабар с Триадата.... Веселяк
Активен

Аз съм неделима част от Силата, която ме е сътворила, и тази сила ме е дарила със способността да създавам обстоятелствата в своя живот. Наслаждавам се на знанието, че притежавам силата на ума си и мога да го използвам както пожелая.
www.help-amelia.info
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #76 -: Ноември 11, 2010, 01:04:31 »

  Ами махнете я тогава темата.. И без това никой не чете нито един пост както трябва.... Щом няма полза и премахването е решение, премахнете я!

  Хубава си е темата.
  Получиха се мнения, защитаващи различни гледни точки.
  Ако не подхождаме прекалено емоционално и не избухваме ненужно, мисля, че всеки може да намери в изложеното нещо полезно за себе си. 
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #77 -: Ноември 11, 2010, 01:15:33 »

   Веднъж започната темата не е добре да се премахва. Просто изразяваме мнения, а това за четенето на постовете на другите не е само в тази тема, спокойно Веселяк
  Активен
  Teleca
  Гост
  « Отговор #78 -: Ноември 11, 2010, 16:14:57 »

  Цитат
  Не съм навирил нос, заради това че съм нещо повече от обикновените хора.

  Цитат
  А на вас - обикновените хора, хрумвало ли ви е колко ни е трудно на нас във вашия свят?

  Как определяш кой е обикновен и кой е необикновен?


  На Х им е малко трудно сред обикновените Земляни, просто са много чувствителни ... затова си слагат една висока каменна стена на която най-отгоре има бодлива тел, пред стената слагат телена ограда и пускат високо напрежение, зад стената - един огромен ров с киселина, след рова в 15 метров радиус се слагат мини, а по средата има няколко ракетни установки, две огромни горелки и една клетка от адамантии. В клетката се заключва частичка от душата - чиста и непокътната ... горко на този който се опита да стигне до нея, без разрешение от притежателя й


  Какво значение има цвета на аурата ? Все едно да кажеш - този е жълт японец, значи е еди си какъв ... всички са хора, независимо от цвета на кожата, цвета на аурата, цвета на очите. Това което определя човека не е цвета на каквото и да било, а отношението му към хората и света около него, начина му на мислене, душевността му. Има различни групи хора, просто някой имат значително повече опитност от други.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #79 -: Ноември 11, 2010, 16:40:12 »

  Ех,с извинение пак ос*ахте работата.... Веселяк!


  Все пак ще си кажа и аз мнението....

  Не,не виждам смисъл да го казвам....същност ще кажа,че за мен тази тема е безсмислена,защото ако водя разговор на темата индиго=човек ще се върна много назад в развитието си.Имам предвид,че за мен няма хора-индиго или обикновенни човеци-всички ми се виждат еднакви и външно и вътрешно...не зна,мое наблюдение!


  Апостл,що се отнася до това дали си избран за нещо....внимавай какво си пожелаваш! Усмивчица


  Ако наистина имаш мисия и то духовна не трябва да казваш на хората,че си нещо повече от тях,защото човеците се комплексират(да не говорим за онези с другата аура хаха)и накрая ще те отхвърлят!Както са отхвърлили и Петър Дънов,както и накрая са предали Хитлер!


  Преди седмици сънувах сън,а след него имах прозрение.
  Човек не се ражда с придобита мисия.Тя идва след 33 му година,а пред този период човек учи уроци.Когато научи достатъчно той започва да осъзнава духовната си роля и започва да я изпълнява.

  До тази 33 година е много по-трудно,особено ако имаш ясно съзнание,че имаш такава мисия.(Хитлер е имал такова съзнание,или по-точно самосъзнание)
  Според мен годината през,която ще осъзнаеш себе си е закодирана в числата на раждането на един човек.  Когато човек осъзнае духовната си роля(нека поясня:всеки човек има такава роля,но малцина се освобождават от стереотипите на обществото,за да я изпълнят)той трябва да изгради основа.

  Основата на Петър Дънов е била духовна и затова е успял.На Хитлер е била с изразена лидерска насока,както и чрез насилие,и затова не е успял.За този факт говори,че накрая всички го предават! Усмивчица
  Аз знам,че тези,които предават Хитлер не са били готови(развити) за това,което той им е предоставял.Хитлер е осъзнал това и затова е действал така-коли и беси.А това явно не е бил правилния подход.

  Петър Дънов също е по-развит от съвременниците си и затова го предат.Но тези,които го предават-това сме ние,сънародниците му!Ние сме предатели! Усмивчица Тъжен Усмивчица

  Затова Бог ще направи така,че човеците да станат готови за тези учения.Тогава ще се появят хора,които ще ги разпространят с любов.А любовта е търпение и благосклонност.Само тогава света ще преуспее!Но факта,че се замисляме по тези въпроси сочи,че това време иде! Усмивчица
  Активен
  Ир
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 47


  Всичко излишно е вредно!!!

  WWW
  « Отговор #80 -: Ноември 15, 2010, 21:19:03 »

  Здравей Ир. Искам да те попитам няколко въпроса. Коя тема или къде изобщо в  този форум усети някакво игнориране, някакво разделение между хората на индигови и не индигови? Нима преди да влезеш в сайта за първи път имаше тест за преминаване или някакъв стопер?
  Нима това определение не помага на един куп родители да възприемат и помогнат на "побърканите" си деца? Ти самата имаш ли способности? Може би ако имаш щеше да потърсиш отговори за това защо си с тези уникални способности?
  Или може би си поредният човек, който си мисли, че да си индигов човек е концерт по желание, а не колко стара ти е душата и на какво ниво на развитие си?

  Защо някои от вас говорят без да се замислят?
   Ако искате при мен мисъл има в изобилие, може да ви дам малко Усмивчица
   Не мисля, че някой тук прави разделение между хората, а просто се допълва информацията или по-скоро се загатва за разширяване на обхвата в който виждаме нещата.
   Навярно всеки има заложени дарби, които може да развива в настоящия живот.  Всеки би могъл да прави нещо някога във времето напред, но не са много онези, които го могат сега. Човек много обича да философства, но философията свършва, когато осъзнае какво се случва и започне да се случва на него. От моя гледна точка аз също мога да творя, но какъв е смисъла да говоря за нещо, което още не съм проявил още повече да давам акъл на онези, които вече го могат? Всички сме човеци, но с различни души и ако има разлика, то тя е от там. Просто едни са по-напреднали от други. Така наречените деца "индиго" идват тук не случайно, всичко се случва с причина, но не всеки е способен да я види.
   


  Щом виждаш енергия, която обикновения човек не вижда, мисля, че това е нещо положително.

  http://indigota.com/index.php?topic=2609.msg33610#msg33610

  Сълза и смях....            
  « Последна редакция: Ноември 15, 2010, 22:00:52 от Ир » Активен

  Аз съм неделима част от Силата, която ме е сътворила, и тази сила ме е дарила със способността да създавам обстоятелствата в своя живот. Наслаждавам се на знанието, че притежавам силата на ума си и мога да го използвам както пожелая.
  www.help-amelia.info
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #81 -: Ноември 15, 2010, 22:00:47 »

  Искам да попитам, какво лошо видя в някои определени коментари, които ще цитирам:

  Възможно ли е медитацията и балансирането да са дали резултат толкова рано.
  Пък мен това ме радва и без това съм нетърпелив, ама дали резултата е положителен или отрицателен не мога да си обесня.

  А ти защо медитираш? Каква ти е целта?
  ^ Най-обикновен въпрос.


  В момента търся литература относно "чакрите", някой ако има предложения, подавайте насам  .

  Ако търсиш подробно научно изложение, препоръчвам ти
  тази тема, която ще има продължение.

  Разбира има и много други достъпни материали.
  ^Препоръчване на някаква литература. Е, тук да се вижда.. еди-кой е по-голям от еди-кого?

  Еми да, откакто се помня и капки ми слагах, ама спрях, че ми ставаше зле от тях, не знам защо.
  Това от някакво значение ли е, пък и тези щурци?

  Цитат
  След започването на балансирането което правиш чрез медитация,се получават различни неща.Осъзнаването е състояние чрез което всичките ти сензори започват да работят. Процесът се състои в това,че сетивата ни осъзнават в дълбочина детайлите.Сините сфери например са част от подвижните енергийни частици.Първо хубаво нещо е,че си започнал да ги виждаш,второ си видял и тяхния цвят и трето вече има и звук Усмивчица Което трябва да те радва а не обратното:) Това са един вид частите от общ пъзел докато не видиш цялата картинка.А тя е много хубава Усмивчица Може би се чудиш как така става толкова бързо всичко и дали е в резултат от нещата които правиш Усмивчица Да така е;) В момента се намираме във вече започнал ускорен процес и всичко става и се развива много по бързо:) А и ти както си нетърпелив ще се радваш и на бързи резултати Намигване
  Цитат

  Не успявам да контролирам страха си и мисля, че това малко ме спъва.
  Пък и снощи като се събудих посред нощ, без видима причина, направо си се стреснах като ги чух пак.
  ^ Истина. Страхът спъва хората. Това е молба за някакъв съвет относно нещо си - е, нещо лошо?

  Когато някой споделя "необичайно преживяване" и моли за съвет, това трябва ли да значи, че се големее? И че има разделение между тези, които виждат и чуват нещо, и тези, които виждат и чуват по-различни неща?
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #82 -: Ноември 15, 2010, 22:03:19 »  Щом виждаш енергия, която обикновения човек не вижда, мисля, че това е нещо положително.

  http://indigota.com/index.php?topic=2609.msg33610#msg33610

  Сълза и смях....            
  Дано не ме разбереш погрешно, не целя да се заяждам. Според мен, проблема е, че имаш някаква вътрешна вражда с идеята за индиговите. Навсякъде виждаш разделение на "индигови" и "неиндигови". Човек вижда това, което иска, това, което има нужда да види, ако искаш да го няма това разделение най-смиленото, което можеш да направиш е да поработиш над себе си. (Това не важи само за теб, всички ние имаме да работим над себе си, но всеки в различни свери)
  Аз лично в посочения коментар, не виждам това, което ти виждаш.
  Щом виждаш енергия, която обикновения човек не вижда, мисля, че това е нещо положително.

  Не само за индиговите е възможно да виждат енергия... под "обикновения човек" се има предвид потъналия в материалния живот, (вечно бързащ, вечно недоволен от нещо), който е много далеч от истинската си същност. А истинската ни същност поне според мен е Любов.
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Страници:  1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright