Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 4 5 [6] 7   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Клопки в астрала и възможни последици  (Прочетена 9085 пъти)
Do_It
Eyes of consciousness
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 241


Strange Bird

« Отговор #75 -: Септември 02, 2011, 18:46:35 »

Много хора се страхуват. И то предимно от самите себе си. Не се познават (вярно, че цял живот можем да се себеопознаваме, но когато моментът, в който трябва вече да се познавате до някакво ниво се разминава с реалното себепознание в дадения момент, се получават сривове - от разминаването, нещо сте/сме пропуснали и ви го тикат в очите по бруталния начин, скоростния - да го поемете този урок по себепознание). Ще ви кажа, че понякога наистина ми звучат нелепо някои обяснения с тези астрали.
Имаше едни други случаи на обвинения в обсебване. Някой, ако не се побере във вашата рамка на разбиране (ограничение), вие му лепвате обяснението, че е обсебен от астрал. Някои сте способни дори на заплахи - няма нищо, това е част от вас, от възможния ви Аз. Но бъдейки по-смели, изправете се пред заплахата и вижте, че може би заплахата не е в онова пред вас, а в онова във вас.
И пак ще го повтарям и ще продължавам, докато стана неиздръжливо банална и противна, дразнеща, непоносима - осъзнатост. Понякога може да губим стабилността си, но осъзнатостта трябва да е опората. Без нея сте загубени. Всеки си носи онова бяло късче в себе си. Наречето го "искра светлина". Тя е свръзката ви. И сами можете да я осъществите. Не са нужни други. Не обяснявайте слабостта си с астрали, а бъдете силни и осъзнати - вдигнете се, когато паднете.
"Промяната идва в посока отвътре-навън." Света ще е онова, което оставите в него. И ако всеки го осъзнае, той от самосебе си ще стане по-приветливо място.
Ако спрете да вярвате и обяснявате нещата с обсебване, в същото време живее във вас осъзнатостта и топлината, вярата в онзи слънчев кът у вас самите, чистотата, усещането за вас във вас... силата да го отстоявате самите вие за самите вас си, в съзнанието ви... тогава... Тогава!
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 19:37:53 от Do_It » Активен

air_fairy
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #76 -: Септември 03, 2011, 12:00:22 »

  Пускам  интересно допълнение към темата

  МИСЛИТЕ РАЖДАТ ЧУДОВИЩА
  Ана МАРКОВА

  Че мисълта е материална и може да намери директно физическо въплъщение, е известно отдавна. Не толкова популярен е фактът, че енергията на силните емоции и желания материализира  зловредни същности, които могат сериозно да вгорчат живота ни. Има и екстрасенси, и хора на изкуството, които улавят, и дори да виждат тези процеси.

  Б.С., скулптор, силен сензитив със зрение за “тънките енергии”, описва какво се случва по време на разгорещен спор. Атмосферата е била “преобогатена” със зле прикрита ревност, завист и всякакви крайно негативни емоции:

  “Между хората, между краката им, отпред, отстрани и отзад бавно се люлееха плоски, тесни, различно дълги сенки. Извираха от пода и се устремяваха нагоре. Безплътни създания, подобно на морските водорасли ламинария, които се люлеят в такт с подводните течения. Това бяха живи същности, принадлежаха на конкретни личности и повтаряха техните движения, както кобра пред свирката на индийския факир...”

  Не ги виждаме, но са винаги тук

  Официалната наука засега си затваря очите пред данните, че редом с хората и животните (състоящи се от белтъчни вещества), планетата ни се обитава и от други, различни от нас живи същества. Те са изградени не от познатата ни материя, а от “гроздове” особени физически полета. Езотеричната литература ги нарича астрални същности, обитатели на “тънките светове» на Земята. По многообразие те не само че не отстъпват на познатия ни животински свят, но даже го и превъзхождат.

  Не ги виждаме, но ги фиксират точни геофизични прибори.  Специални ленти улавят ултравиолетовите и инфрачервените излъчвания на родените в съзнанието ни силни емоции и мисли, отдавна наречени “мисълформи”.

  Потвърждения за реалността им са получени напоследък и от двете страни на океана. В Русия например акад. А. Охатрин е успял да заснеме тънкоенергийни образувания, свързани с човешката дейност, нарекъл ги “клъстери”. Върху фотографиите се виждат ясно не само енергийните бликове, отделяни от телата при силни преживявания, но и внедрилите се в нас ефирни същности.

  Непоколебима воля и силен интелект

  Какво са мисълформите? Според изследователите те са психически създания и чрез тях общуваме с енергоинформационното поле на планетата. Материализират осъзнатите, а понякога и най-дълбоко спотаените ни мисли и желания. Мисълформите могат да съществуват единствено чрез енергията на мислите, които ги раждат. Колкото по-често се повтаря една и съща мисъл, толкова по-голям потенциал набира и толкова по-жизнеспособна и активна става мисълформата.

  Мисълформата въздейства едновременно и върху своя създател и върху окръжаващото го пространство.

  Доста изследователи свързват образуването на мисълформите с  менталната и астралната аура (“телата на желанията”). Тези обвивки се задействат при възникването на мисълформите и определят не само тяхното “поведение”, но и външния им вид, и цвета, които екстрасенсите прекрасно различават.

  Менталното тяло е много красиво, излъчва спектрална или розова светлина. Ако преобладават възвишените мисли, менталното тяло става лъчисто със сини и виолетови нюанси. Съответно на това, отделящата се от него чиста мисълформа ще излъчва огромна енергия, направлявана от непоколебима воля и силен интелект.

  По друг начин изглежда и се държи мисълформата с негативни мисли и страсти, съсредоточени върху външни обекти на желанията. Тя възниква и работи в ниския слой на астралния свят. Оцветена в мътни отенъци на кафеникавите, мръсно-зелените и червените цветове.

  Възникнала веднъж, мисълформата “прелива” в информационни потоци, съединява се с идентични мисълформи на други хора. При това напълно се “отчуждава” от своя “родител” и се стреми да повиши жизнения си ресурс за сметка на отрицателните мисли на тези, към които се превключва. За тази цел, по един или друг начин тя ни въздейства, създавайки скандали и изблици на негативна енергия, с която се подхранва.

  Съществуването на мисълформите се обяснява добре с представата за “елементалните същности”, т.нар. елементали. Те ни заобикалят от всички страни. Тази странна полуразумна форма на живот откликва и се влияе с голяма лекота от човешката мисъл. Всеки импулс, изпратен от менталното или астралното тяло, за известно време се превръща в нещо като живо същество.

  Същества, които ни пречат да живеем

  Ани Безант, известната изследователка на връзката между мислите и желанията ни с формата и цвета на родените от тях мисълформи, интервюирала много екстрасенси и съставила уникален албум. Например, мисълформата, породена от ревност притежава рядко неприятен облик: “Нейният особен ръждиво-зеленикав цвят веднага подсказва на опитния ясновидец, че е израз на ревността. А формата й - вдигнала главата си змия, символизира желанието на индивида да открие онова, което най-малко би искал да види”. Това описание на Ани Безант удивително съвпада със странните полупрозрачни същности, за които разказва скулптора Б.С.

  С мисълформите са свързани и нощните кошмари при децата. Те възникват в помещения, “замърсени” с низши астрални същности. Децата са много чувствителни към появата им и понякога категорично отказват да спят в едни или други стаи, защото там ги преследват кошмари. Искренността на детските преживявания се потвърждава от тибетския маг Тайрон, притежаващ способността да вижда енергийните същности на заобикалящия свят. Често, заедно с посетителите в неговия парапсихологически салон попадат и различни мисълформи. За да поддържат живота си те са принудени да се захранват с енергия и прилепват към енергийната обвивка на човека, за да изсмукват енергията му. Имено с това тибетският маг обяснява нощните детски кошмари.

  Екстрасенсите и другите специалисти, занимаващи се с  биолечение, след сеанс или инстинктивно изтръскват ръцете си, или дълго ги обливат с течаща вода, за да неутрализират отрицателната енергия от контакта с болните. Неотдавна се доказа, че в тези случаи истината се крие не само и не толкова в енергетиката, а именно в същите мисълформи. Със специална апаратура, улавяща освен видимата част на спектъра, но и инфрачервената и ултравиолетовата е заснета аурата при екстрасенсите преди и след лечебен сеанс.

  На снимките добре се различават не само графичните отпечатъци на пръстите, окръжени от ореол, но и странни плазмоиди, докосващи се до короната му. За тяхното реално присъствие свидетелства деформацията на светлинната корона. По външен вид тя напомня следа от разтичаща се капка. Плазмоидите имат собствена, но значително по-малка по интензивност, отколкото при пръстите, корона на светене и това говори за тяхната материалност. Според повечето изследователи тези плазмоиди са незрими енергийни паразити, от които можем да се отървем само със старателно изтръскване или измиване на ръцете.

  У дома стана тежко

  Памет притежават не само хората, но и другите живи същества, а също така и предметите. Помещенията, в които прекарваме времето си, по особен начин запомнят мислите и чувствата ни и даже енергийно се променят под тяхното въздействие. Енергетиката им привлича “чужденци” - странични “мисълформи”. Добре е, ако у дома ви се “заселят” за по-дълго положителни емоции, - тогава мисълформите-чужденци само ще подсилят благоприятната атмосфера. Но ако стаите са “замърсени” със свади, интриги и скандали, привлечените отвън мисълформи още по-силно ще влошат обстановката.

  Как се прогонва тъмната енергия?

  Може да потърсите екстрасенси, но може да се мине и без тях като прибегнете към натрупания във всяка страна вековен опит.

  Отначало проверете дали наистина жилището ви се е “обзавело” с натрапници от астрала. С църковна свещ не само се откриват, но и се изгарят “нечистите гости”. Запалете я и обиколете бавно с нея стаите, като се движите покрай стените им. В местата с негативна енергия свещта пръщи, искри, восъкът потъмнява. Движете свещта по посока на часовниковата стрелка, докато пламъкът не се изчисти. Процедурата трябва да се провежда редовно, особено в детските стаи.

  Металния звън изчиства и тялото и околността. Навсякъде злите духове и силите на мрака са прогонвани с всевъзможни камбанки, звънчета и дайрета. Съвременната наука потвърждава мъдростта на предците - както мощният камбанен звън, така и по-малките акустични вълни действат дезинфекциращо. Низкочестотните вибрации и инфразвуците унищожават микроорганизмите и  разрушават негативните същности от астрала.

  Методи за премахване на недобрите мисълформи има достатъчно много. Най-добрият от всички е позитивното мислене. Чистите сърца и умове са най-добрите защитници от всякакви враждебни астрални нападения. Аурата на такива хора не  взаимодейства с грубата енергия на негативни мисълформи. Те могат мирно и спокойно да живеят сред окръжаващата ги завист и ненавист. И обратното, докато у човека бродят зли и користни мисли, низки и извратени желания, той ще бъде уязвим за атаките на най-различни тъмни нападатели.

  Източник: в. Свръхестественото
  http://www.svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100&Itemid=122
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #77 -: Септември 03, 2011, 17:25:57 »

  Не бях я чувал, Ана Маркова, като име. Добре говори.
  Не знам дали става дума за една и съща, но изглежда не е случаен човек.
  http://novinar.bg/news/ana-markova-uchilishten-psiholog-na-udushenata-paola_NzczOzM1.html
  Активен
  kailash
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9

  « Отговор #78 -: Септември 03, 2011, 20:31:58 »

                                                                                                                   Здравей, Ду ит,
  Когато ума ни е объркан от много четене и мислите са такива.Тук не става въпрос за страхове,въпреки че те улесняват негативната енергия и по лесно можем да бъдем обсебени  от мъртви нееволюирали души или по нисши същества от по фина материя или астрали както се изразяваш.Тук става въпрос за целенасочено търсене на такива астрали и нали знаеш който търси намира.Тук не става въпрос за смелост,а за глупост поради незнаене.Например можем да търсим лъв и като го намерим той може да иска да ни изяде,а ние да не знаем как да се предпазим,така че защо да търсим лъв ако не сме готови за срещата с него.Защо да предизвикваме съдбата,а след това да се молим за спасение.Така,че първо трябва да израстнем духовно и тогава никакви астрали или обсебвания не могат да ни засегнат или пък негативна енергия,напротив те ще бягат от нас защото ще имаме специални защитни сили.Няма да създаваме такива негативни астрали чрез нашите емоции,мисли,думи и дела и няма да се налага да чистим домовете си със свещи,с ниско честотни звуци или по друг начин.И тогава няма да се страхуваме от себе си,а ще бъдем уверени в себе си.Отворения ум без его винаги проверява новите и различни идеи и ако се докажат ги приема.Егото винаги реагира на различните идеи,дори да са правилни.Така,че вниманието ни е добре да не бъде върху астралите или отиването в астралния свят,а върху духовното ни израстване цялостната ни трансформация - на чувства,мисли думи и дела.Когато сме в духовния свят целия астрален свят ще работи за нас.Може би донякъде искаше да кажеш същото,но беше малко неясно.Прощавай ако е прозвучало малко като поучително и може би не изясних какво значи да израстнем духовно, но това е друга тема.Просто изказвам мнение не е задължително да съм прав,просто се опитай да го почувстваш с интуицията на сърцето си,а не чрез ума.И ако почувстваш че това е правилния път пиши ако ли пък не, пак пиши кой път чувстваш за правилен.Много благословии!
  Активен
  Do_It
  Eyes of consciousness
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 241


  Strange Bird

  « Отговор #79 -: Септември 03, 2011, 21:08:28 »

  Не знам защо е адресирано до мен Усмивчица.


  Искам да задам въпрос:
  Какво разбирате под астрал? Обладаване/чуждо влияние? Други "същества"? Свои/твои чувства, мисли, Аз-ове и прочие?
  Как разглеждате материята и антиматерията? Частиците - "черна", "бяла", процеса на съществуването им...
  « Последна редакция: Септември 03, 2011, 21:14:43 от Do_It » Активен

  kailash
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9

  « Отговор #80 -: Септември 04, 2011, 15:41:57 »

                                                                                                                          Здравей,До Ит,отново!
  Моят коментар е адресиран до теб по разбираеми причини,защото в изложението си ти подканваш другите хора да проявят повече смелост в търсенето си в астралния свят.Не мисля че опознаваме себе си цял живот,ние или осъзнаваме истината за себе си и Вселената за един миг или може изобщо да нея осъзнаем.Терминът обсебен от астрал който употребяваш не е точен,думата Аз -ове също е неправилна - има един истински Аз който е себето или духът и той е част и частичка от Космическото същество.Стабилността за която говориш е невинността и смирението,наблюдението без реагиране,мирът в тебе който идва поради радостта,че работиш за цялото без да търсиш ползи или имаш очаквания.Освен това тук не става въпрос само за астрали.Но няма значение,не считам че е важно да обсъждаме какво е астрал.Освен това, това няма да ти помогне в твоето духовно израстване изобщо освен ако не се стремиш към това.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #81 -: Септември 04, 2011, 16:42:35 »

  Няма смисъл от крайности си мисля ,защото всеки си има влечения ,път и мисия. Работата за равновесие в различните нива е известна от отколе време , половината празници в българският фолклор е посветена на подържането на равновесието, както и с всяка друга работа, има специалисти и общи работници,все някой трябва и тази работа да върши. Тъй че , не се занимавай с астрала или няма страшно давай е същото, като - учи математика или за кво ти е ,няма да те храни. Всеки сам за себе си разбира в какво е добър, какво му се отдава и къде да се насочи. Естествено има и погрешни решения , но проба-грешка ,сменяш специалността и така всеки със собствения си път на развитие. Да ринеш обори ,не е приятно ,но все някой трябва да го прави ,може да си ходи вмирисан цял живот ,но това не го изключва от общата картинка.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  kailash
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9

  « Отговор #82 -: Септември 04, 2011, 21:05:13 »

  Много интересно мнение и кой е средния път -след като нито се занимаваш с астрала,нито не се занимаваш.Висиш някъде посредата в очакване на избор.Не мисля че това е правилно разбиране за баланс.По-скоро е някаква реакция.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #83 -: Септември 04, 2011, 21:58:18 »

  Не ме разбра , говоря ,че има хора които се занимават с астрала изучават го и работят , има хора които се занимават с други неща, изборът е личен ,както имаме специалисти и не всички разбираме средно от математика. Сега понеже е опасна материя ,пак ще направя сравнение примерно с ядрените физици ,едни правят бомби ,другите обществено полезна енергия и така. Има ли смисъл да забраним изучаването на атома, или да правим масова пропаганда да се учи ядререна физика, всяка жабка си намира гьола.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Do_It
  Eyes of consciousness
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 241


  Strange Bird

  « Отговор #84 -: Септември 04, 2011, 22:45:04 »

  kailash,

  Само ще ти кажа, че това определение не съм го дала аз. Не обяснявам нещата с обсебване от астрали. Както и смятам, че не си разбрал/а коментара ми "не знам защо е адресирано до мен". И може би не само него  Згреших.
  И дори.... Някак го чупиш всичко.
  Пак се свежда до думи.
  Отказвам се.
  Активен

  kailash
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9

  « Отговор #85 -: Септември 05, 2011, 10:09:03 »

  Tova s nerazbiraneto e dogar trik.Ako imate drugo mnenie prosto go izlojete bez nedomlavki.Vseki ima pravo na sobstveno mnenie i nyama nishto losho v tova,no izobshto ne e stavalo vapros za zabrani.Dali shte se zanimavate s astralniya svyat intenzivno savsem malko ili izobshto ne si e vash izbor,no nyama nishto obshto s krainosti,balans i sreden pat.Prosto nyama logika,za vashe svedenie krainost kogato tvarde mnogo deistvash ili tvarde mnogo si emocionalen ili tvarde mnogo pravish neshto i se pristrastyavash kam nego bez da mojesh da spresh ili da go namalish dori.Pravilniya izbor i balansa idva ot vatre ot intuiciata na sarceto.Nikoi ne e v sastoyanie da promeni izbora ti ili mnenieto ti osven ako nyama svetlina i razbirane otvatre.Taka che kakvoto i da kaja ili obyasnya nyama da ima nikakav efekt osven reakcii.Vapreki che se opitvam da bada maksimalno yasen hora koito nyamat jelanie da go razberat,a oshte po malko pochuvstvat vinagi shte izmislyat kak da reagirat ili pak da kajat che ne sa razbrani.Vmesto da razyasnyat po dodre mnenieto si i dovodite i prichinite za tova.Derzaite v astralite!Az sam dotuk  

  Писането на кирилица във форума е задължително
  « Последна редакция: Септември 05, 2011, 15:04:40 от Eona Lightholder » Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #86 -: Септември 05, 2011, 12:50:10 »

  Цитат на: kailash
  Vapreki che se opitvam da bada maksimalno yasen hora koito nyamat jelanie da go razberat,a oshte po malko pochuvstvat vinagi shte izmislyat kak da reagirat ili pak da kajat che ne sa razbrani.Vmesto da razyasnyat po dodre mnenieto si i dovodite i prichinite za tova.Derzaite v astralite!Az sam dotuk  
  Опа, бомпо, дръж се малко по-естествено, бе човек. Аман от недоразбрани и криворазбрани. Като някакъв учител ли се изживяваш, що ли? Учениците ти не си разбират уроците, които им преподаваш?
  Чак се тръшна.  Не можеш да си заслужиш хонорара, който ти плащат бюрократите от финансовото министерство на Висшия Разум ли? Осъзнай се.
  Активен
  Do_It
  Eyes of consciousness
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 241


  Strange Bird

  « Отговор #87 -: Септември 05, 2011, 13:49:04 »

  Нещо ...? Санги и на теб нещо не ти изглежда тавряс цялата работа, а?
  Боже, Боже!
  Благодаря ти, Боже, че ме пазиш да не се наемам като балканче на баир, заради такива коментари на хора, които не разбират написаното и по-лошото - не питат дори, когато не са разбрали, а Заявяват...не разбират, че разбираш... не разбират, че повтарят някои неща като папагал, ама със свои думи и по-малко засегнати точки, които им обягват (очевидно, поради непознаване на някои фактори)...
  На теб защо да ти излагам доводи, като дори не си питал/а за тях и още повече, причината за мнението ми не те касае.
  Айде, жив/а и здрав/а! Усмивчица
  Активен

  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #88 -: Септември 05, 2011, 15:09:11 »

  И аз нещо не зацепвам, колко повече доводи към мнението си да прасна ,ама ще го направя ако разбера какво не е ясно  Згреших
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Lachita
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6

  « Отговор #89 -: Ноември 28, 2011, 10:30:44 »

  Вярването, че хората могат да бъдат обладани от сатанински същества, се корени в средновековната ре­лигиозна система. Тя се основава на страх и е резултат от теологическо суеверие, разрушило безброй съдби през това хилядолетие. Много от тези заблуди в последните два века са отхвърлени, но фундаменталистите все още ги поддържат. Някои религиозни групировки продължават да практикуват гонене на духове. Често установя­вам, че клиенти, които подозират, че в тях са се всели­ли духове, изглежда, нямат контрол над живота си и са обхванати от различни мании. Хора, които чуват гласо­ве, подтикващи ги да вършат злини, са по-скоро шизоф­реници, отколкото обладани.
  Въпреки че в  нашия свят витаят нещастни или пакостни духове, те не обитават човешките съзнания. В духовния свят има съвършен ред, който не позволява такова вмешателство в живота на душите. Навлизането на друго същество в нечие съзнание не само би нару­шило жизнения ни договор, но и би унищожило свободна­та ни воля. Тези фактори са в основата на прераждането и компромисът с тях е недопустим. Идеята, че съ­ществуват външни за нас сатанински сили, които подвеждат и покваряват хората, е мит, създаден от онези, които са се стремели да контролират съзнанието на другите за свои собствени цели. Злото се е зародило и съществува в злонамерения човешки ум. Животът е жесток, но такъв сме го направили ние, обитателите на тази планета.
  Внушението, че сме зли по рождение или че някаква външна сила е обладала съзнанието на зъл човек, прави злото по-лесно приемливо. Това е търсене на оправдание за преднамерената жестокост, щадене на човешкия род и освобождаване от индивидуална и колективна отго­ворност. Когато разглеждаме случаи на серийни убийци или на деца, отнели живота на други деца, наричаме те­зи хора или родени убийци, или подвластни на външни демонични влияния. Това ни спестява неудобството да гадаем защо тези злодеи изпитват удоволствие да при­чиняват страдание на другите, изливайки собствената си болка.
  Няма души чудовища. Хората не се раждат зли. По-скоро се поддават на влиянията на обществото, в кое­то живеят, където вършенето на злини удовлетворява стремежите на покварени личности. Причината за то­ва се корени в човешкия мозък. Изследванията на психо­пати показват, че удоволствието им от причиняване на болка без угризения запълва празнота, която те чувст­ват в самите себе си. Тези неадекватни хора виждат във вършенето на зло източник на власт, сила и влия­ние. Омразата за тях е бягство от реалността на жи­вота, който ненавиждат. Изкривените им съзнания каз­ват: „Щом животът ми не струва нищо, защо да не отнема нечий друг.”

  http://duhovno-razvitie.com/knigi/2009/11/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B5/
  Активен
  Страници:  1 ... 4 5 [6] 7   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Последици от глобалното затопляне
  Обща тематика
  Аэ съм 7 1190 Последна<br />публикация Август 17, 2010, 12:08:46
  от nia.boneva6
  Възможни проблеми
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 11 1077 Последна<br />публикация Януари 25, 2011, 16:53:07
  от Administrator
  Възможни прекъсвания на форума на 26.10.2010г.
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 1 679 Последна<br />публикация Октомври 26, 2010, 22:29:01
  от Administrator

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright