Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 7   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Клопки в астрала и възможни последици  (Прочетена 9167 пъти)
demy
Daniela
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « -: Ноември 05, 2010, 00:40:21 »

  След една седмица чудене, реших да започна тази тема и да споделя.... реших  да споделя понеже за всичките тези години не намерих информация, която да ми обясни Защо?

   Когато бях на 22(сега съм на 30) години бях обсебена от дух (астрал). Всичко започна със сън, тогава сунувах всяка вечер как летя, сунувах и мн странни стаи като облак в които си почивах с приятели... Една вечер пак сунувах че летим, обикаляахме различни стаи и в една от тези стаи беше мъж около 40 годишен, показваше ни как да лекуваме, тогава той се обърна към мен и ме попита дали искам и аз, замислих се и казах Да. Тогава той влезна в мен през гърлото в този момент се мъчех да се събудя, беше мн трудно, но събуждайки се чувството продължаваше. Толкова си спомням от този момент, дори не помня колко време е минало месеци или година докато стигна до жената която ми помогна да го махнем. Спомням си само, че накрая бях със синио-сив тен на лицето и знаех, че някой иска да ме убие, знаех и че умирам.
   Оказа се че е влюбен в мен и иска да ме убие, мислеше, че по този начин след като умра ще съм при него и ще може да сме заедно......Бях го прихванала от приятелка, която контактуваше с кой и аз незнам.... Тази моя приятелка в момента е наркоманка или поне беше последно когато я видях.
   В следствие на това, аз нямах нищо здраво по мен си. косата ми падаше на кичури, имах проблеми със щитовидната жлеза, бъбреци, яйчници, сливици, синузит, много зле с нервната система, зъбите също ми се развалиха и мисля е безмислено да изброявам повече.
  Изгонването на този дух продължи 4-5 дена..... в тези дни аз се борех за живота си. Имаше един ден в който бях на границата усещах как душата ми напуска тялото ми, но аз се борих. Тогава много силно усещах любовта около мен... много странно чувство. Имаше и един глас, който ме пита какво искам, дадоха ми избор да избирам да умра или не, казаха ми, че плановете са ми променени и че всичко се е объркало, но ако искам мога да живея. избрах да живея и да служа на светлината...обещах, че повече няма да се поддавам на тъмнината.
   Тук искам да вметна, че тъмнината и отрицателното е много завладяващо и е трудно да се усетиш как и се потдаваш... просто идва момент в който толкова те е превзела, че трудно можеш да се измъкнеш. И най гадното е мислиш, че всичко идва от теб, а всъщност има един глас който е в главата ти и те управлява.
   Така духа излезна от мен, излезна през гърлото от там, от където беше влезнал...следващата половин година по щастлива не съм била никога, имах чувството че летя, чувствах се чиста като дете.
   Два месеца след това се запознах с едно момче, той ме потърси....запознанството беше в интернет, след около седмица две, дойде момент в който почна да говори за живота ми, започна да говори не хубави неща за мен и колко ужасен човек съм.... Е и той беше с другарче даже 2, заведох го при жената която ми помогна.... Видях го след една година, беше съвсем различен човек със свеж вид и нов бизнес, който му вървеше добре.
  От тогава живота напрекъснато ме среща с хора с подобни проблеми....

  Бих искала в тази тема да споделяме как заблуждава астрала....

  Моите последици са: оказа се, че още от 16 годишна възраст постоянно съм била посещавана, аз не съм знаела, чувството е топли вълни и започвам цялата да горя. В следствие на това за живота ми до 22 години смятам, че не е моя живот, нямам идея кога съм била аз и кога не съм била.... спомням си само определени моменти от него и в съзнанието ми са като нещо от предишен живот което си спомням.

  Ами как действа тъмния астрал....
  Действат над мислите ни и не осъзнатите хора, много лесно се поддават. Мисли които са признак, че не идват от теб са например: "Никой не ме обича", "всички ме мразят", "никой не ме харесва"....( това си е лично мое заключение) При мен и при хората които съм срещала така са действали.
  « Последна редакция: Ноември 05, 2010, 00:51:01 от demy » Активен
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #1 -: Ноември 05, 2010, 00:46:46 »

  Като отговор защо ми се е случило..... и защо се случва, четох, че обсебването е кармично наказание, на друго място казваха, пак че е кармично, но обсебващия иска разрешение от господ... това малко фантасмагории ми се струват....

  Моите лични усещания са пък, че лошите(аз така им викам) просто са ме работили да мина на тяхна страна, но общо взето все още нямам конкретен отговор, който да ме задоволи.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #2 -: Ноември 05, 2010, 01:51:00 »

  Мило Деми,радвам се че си се измъкнала,а отговорът едвали може да се облече в думи.
  Сетих се колко съм благодарна ,че имам жив ангел на земята - моята баба ,светената водичка с която ни ръсеше,кръстчета и кончета и много вяра,любов и молитви към общо 10деца - 3 дъщери-5внука и 2 правнука. сега знам ,че тя е съградила в началото една стабилна протекция. Сега знам и моето ангелче как ме пази, но аз се боря и сама. Не мисля , че е само кармично ,свойството на олепвае на разни работи - земни и астрални.Това идва и от колко е отворен един човек по принцип.Вчера публикувах един сън и сега съм щастлива ,че бебо ме събуди навреме. Знам само ,че никога не се колебая да поискам защита.Любящите същества са не по-малко около нас. Хора и нехора.Много те прегръщам и никакви лепки повече да ходят по теб.Ама как да не се влюбват като си такова слънчице.

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  stefanica
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 180

 • Град: sofia
 • « Отговор #3 -: Ноември 05, 2010, 02:09:09 »

  Здравей, Demy ! Разбирам добре какво ти се е случило... едно от нещата които мога да ти кажа от личен опит е,че това не е кармично! Обсебването се случва поради различни причини.Чиста енергия,доброта,наивност,неопитност...следва- израстване.Пътя на нашето израстване винаги минава през астрала,защотото това са нива на пластове,вертикални.Колкото повече израстваме толкова по високо се изкачваме.Астрала както знаем е най-низшата форма и там се намират всякакви същества от 'тъмната' страна.Те придобиват всякакви образи,казват това което пробозжа сърцето,такаче да докосне емоционалната ни страна.Това е тяхния начин за 'проникване'.Понеже са много ловки много хора попадат в капана им...
  Активен

  Щом има желание,винаги има и начин Усмивчица
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #4 -: Ноември 05, 2010, 02:49:09 »

  Благодаря и на двете за отговора ви

  Пуснах темата понеже наистина има много малко информация, виждам и в отделни теми, да се оплакват от подобни проблеми. Мисля, че има има много хора които се лутат като мен с въпросите  без отговор.
  Преди да пусна темата, четох и в темата страшни сънища, едно момиче сподели, че я преследват на сън.
  Мен също ме преследваха преди, сега съм се затворила за всякакви контакти и нямам проблеми.

  Сега се сещам да издиря из форума където е писано по тази тема и да го пеистна тук.

   И stefanica можеш ли малко по подробно да разкажеш за клопките.... би ми се искало ако има и други попаднали в тези клопки да споделят какви са.
  Например каквото съм видяла съм изчела, ама за такъв влюбен тип като моя никъде не се споменаваше, че е възможно обсебване от любов... то и си звучи много странно.
  Активен
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #5 -: Ноември 05, 2010, 03:10:06 »

  Намерих един отговор на Гити, пеиствам го понеже мсиля, че е полезен като информация
  Цитат
  AIA тези същества,които те парализират и нараняват са от астрала. Някои ги наричат ларви. Това са същества които са най-долу на еволюционната стълбица и се хранят със страха и тъгата на хората.Хора,като мен и теб са им най-любимата храна,защото можем да ги виждаме и съответно страха ни е по-голям. Аз ги гоня,като казвам молитва и им заповядвам да си заминат. Когато и това не помага се насилвам да се смея-това е нещото,което много ги дразни-радостта. Трудно е винаги,защото те могат да парализират цялото тяло,така че да не можеш да обелиш и дума. Аз винаги съм можела да си мърдам единственно големия пръст на крака,което ми е доста странно. Открих,че среброто ги гони,затова не си свалям сребарния синджир от врата,дори и когато се къпя. Ще ти кажа молитвата,която аз използвам,но искам да знаеш,че ти сама трябва да откриеш думите с които да ги пъдиш. Аз стигнах до моята случайно....бях споделила с една жена какво ме пати постоянно и тя ми каза:"Това ще да са лоши същества,защо не пробваш да ги прогониш,като повтаряш думите "кръвта на Исус Христос",това може и да ги прогони" Незнам от къде и беше хрумнало тази идея,но нямаше ефект. В отчаяния си опит да ги прогоня-телепатично естественно,защото те не ти дават възможност да говориш,та в отчаяния си опит веднъж започнах молитва,която ги прогони. Като казвам молитва не си мисли за молитва,като общоприетия й вариант....аз дори и на Господ,като му се моля му заповядвам и му казвам искам това ,дай ми и т.н. Ухилен

  Молитвата: В името на Йехова, Исус Христос и Светия дух,призовавам ви да си замините веднага.
                   В името на Йехова, Исус Христос и Светия дух,не ме е страх от вас отивайте си веднага.
                   В името на Йехова, Исус Христос и светия дух,заповядвам ви да си замините далеч от мен!
  Така си я казах първия път,когато подейства и така си я карам до ден днешен. Чувала съм също,че солта може да ги гони...не съм пробвала,защото открих свои си начин, а и не винаги човек може да има сол в себе си. Но дома си можеш да го декорираш,като мене с едра сол в чашки за свещи,но в никакъв случай не пали свещите-те ще изпият енергията на солта...огъня е най-силния елемнт.Тази декорация съм я направила за да предпазя дома си от всякакви "зли"сили(кавичките са защото злото и доброто,според мен съществува само в главите ни,което позволява да се матеарилизрва,но във вселената не съществува или поне вселенските същества не познават такива явления) И запомни от патило,че страха е най-големия враг на човечеството и трябва да го отстраниш за да се прибориш с тези сили,които те нападат.
  Активен
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #6 -: Ноември 05, 2010, 10:01:01 »

   Здравей Demy, радвам се,че си успяла да се справиш със случилото се.
   Като се замисля и аз имам известен "опит" с тези същества. Може би най-важното е,че винаги успяват да открият слабите места и да се възползват по такъв начин, подобен на изпечените джебчии, когато разбираш, че нещо ти липсва чак когато се прибереш вкъщи. И когато ги открият понякога атакуват директно и се чудиш от къде ти е дошло. Способен съм да бъда слабо емоционален, но и пълният спектър от емоциите не ми е чужд. Дори и наглед добрите ти страни съумяват да превърнат в слабо място. Научил съм се да вниквам в проблемите на хората, разбирайки емоциите им, но тези същества съумяват по такъв начин да подкладят огъня, че тези емоции се превръщат в мои.
   Разбрах, че са много ловки, но далеч не са по-силни от нас. Просто съумяват да използват така съзнанието ни, че понякога се изпада в патова ситуация. В момента съм в процес на изучаване и това, което разбирам е, че е нужно да се подходи директно с тях, без овъртане, с ясно изразено намерение какво желаеш да направиш.
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #7 -: Ноември 05, 2010, 11:20:27 »

  Моите последици са: оказа се, че още от 16 годишна възраст постоянно съм била посещавана, аз не съм знаела, чувството е топли вълни и започвам цялата да горя.

  Имаше ли покачване на телесната температура без причина? Може ли малко повече информация за това, ако е така?

  П.П. питам, защото съм имала такива периоди в 11 или 12 клас, които отдавах на енергиен вампиризъм...
  Активен
  stefanica
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 180

 • Град: sofia
 • « Отговор #8 -: Ноември 05, 2010, 11:55:10 »

  Demy, моя опит с подобен влюбен продължи около 10 месеца....страшничко беше.Той се всели в 4 човека,през такива катаклизми преминахме,че нямам думи...всеки ден се изправяхме едновременно пред живота и смърта.Тогава видях нагледно как се живее в преплетен паралел.
  Активен

  Щом има желание,винаги има и начин Усмивчица
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #9 -: Ноември 05, 2010, 13:29:51 »

  Моите последици са: оказа се, че още от 16 годишна възраст постоянно съм била посещавана, аз не съм знаела, чувството е топли вълни и започвам цялата да горя.

  Имаше ли покачване на телесната температура без причина? Може ли малко повече информация за това, ако е така?

  П.П. питам, защото съм имала такива периоди в 11 или 12 клас, които отдавах на енергиен вампиризъм...

  Ами не съм си мерила температурата в такива моменти. Чувството е на топли вълни, които минават през тялото ти и започвам цялата да горя и да се потя. В такива моменти съм карала майка ми да ме пипне и ми е казвала, че горя.
  По принцип аз не вдигам температура(само ако съм много болна и е около 40 градуса), и телесната ми температура е по ниска от общоприетото.
  Активен
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #10 -: Ноември 05, 2010, 13:43:10 »

  Demy, моя опит с подобен влюбен продължи около 10 месеца....страшничко беше.Той се всели в 4 човека,през такива катаклизми преминахме,че нямам думи...всеки ден се изправяхме едновременно пред живота и смърта.Тогава видях нагледно как се живее в преплетен паралел.

  Мила stefanica, радвам се че си успяла да се избавиш и справиш и то в такъв дълъг период. Аз съм срещала 3-ма обсебени и само 1 от тях се справи, момчето за което писах по горе, даже и той само на 1 сеанс дойде, а ние с екстрасенската продължихме без него да му правим сеансите.
  И слава богу, че този искаше само мен и не се всели в някой от семейството ми.
    Иначе и екстрасенската ме предупреди, че духовете се прехвърлят и че след като излезне от мен е мн възможно да се прехвърли в някой от семейството ми или близките.

  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #11 -: Ноември 05, 2010, 14:00:05 »

  Благодаря за отговора, Деми
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #12 -: Ноември 05, 2010, 14:06:18 »

  Понеже ми е интересно точно това влюбване се сетих за фолклора и поверията , че когато една мома залинее и се разболее,казвали че змей я люби.
  От друга страна се сещам за едни писаници за рептилите, които понеже земните условия не им позволяват да съществуват в 3Д-то нрмално , обитават ниските астрали и от там командвали елита на човечеството.
  Та мисля че се мотаеме около един и същи слон и му виждаме само различните части
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  demy
  Daniela
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 114


 • Град: Sofia
 • « Отговор #13 -: Ноември 05, 2010, 14:41:34 »

  Дам Ео мн общи неща има.... сега ще дам пример.
  С един  познат който беше обсебен, не от дух като моя, не и от тези които съм срещала, екстрасенската ми каза, че са дяволчета.. тези същите тогава много ги бях ядосала и ме бяха погнали. Това е преди 1 година.
  та този мой познат, беше дилър..... опитах се тогава да му помогна и му казах, че има неприятни същества около него, първо отрече, после каза че го вижда и че се бие с него, че мн злобно му се зъби.
  Та това момче, толкова беше обладоно от лошотията, че на него му харесваше, казваше на мен ми харесва да съм лош и не искам да съм добър, харесваше му и да се занимава с наркотици, харесваше му и да се бие с хората....
  Но това същество което беше с него, изобщо не беше просто някакъв си дух или обикновен астрал...изключително ледено на усещане и отрицателно, и доста силно.
  След срещата си с него се убедих за мен си, че хората замесени в такива неща, не са сами, а до тях има прекрепено поне 1 такова същество.
  Наблюдавам и управляващите ни политици - в началото имат хубав и свеж вид, Нооо... до половин-една година, започват да изглеждат съсухрени, бледи и не толкова симпатични. Бойко Борисов е типичен пример.... за мен този човек се състари за отрицателно време. А защо ли?
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #14 -: Ноември 05, 2010, 14:53:41 »

  Ами Обама само за половин година. Така беше и със Софиянски преди време....
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  [1] 2 3 ... 7   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Последици от глобалното затопляне
  Обща тематика
  Аэ съм 7 1207 Последна<br />публикация Август 17, 2010, 12:08:46
  от nia.boneva6
  Възможни проблеми
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 11 1096 Последна<br />публикация Януари 25, 2011, 16:53:07
  от Administrator
  Възможни прекъсвания на форума на 26.10.2010г.
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 1 699 Последна<br />публикация Октомври 26, 2010, 22:29:01
  от Administrator

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright