Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пирокинезата  (Прочетена 825 пъти)
dope40
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


« -: Ноември 04, 2010, 21:20:02 »

Пирокинезата е способността да контролираш, запалваш или изгасяш огън, използвайки силата на ума си.
Това е опасно. Трябва да си умел и опитен в работата и насочването на енергия, защото неопитния може да си причини опасни изгаряния, дори и да има силна аура. Изключително силна аура е необходима за да усвоите пирокинезата.

1. Започнете със запалването на свещ.

2. За да работите с това безопасно, трябва да сте умели в изгасянето на пламъци, преди да започнете да ги палите. Разположете двете си ръце, дланите обърнати една срещу друга на около 1.3 см от всяка страна на пламъка и насочете енергия в пламъка, като волята ви е насочена към неговото изгасяне. Това е изключително високо ниво на работа и трабва да имате силна аура. Опитайте се да се концентрирате върху образуването на черна енергия между дланите си, там където трябва да бъде пламъка.

3. За да запалите пламък: изпълнете Загряващата Медитация, и насочете енергията, която произвеждате към чакрите на дланите (приблизително средата на дланта, точка Лао Гун по китайските класификации – бел. моя).

4. Изгасете свеща. Разположете двете длани една срещу друга на около 1.3 см от всяка страна на фитила на свеща, който трябва да бъде като жив въглен (вероятно визират момента след изгасянето на свеща, в който няма пламък, но краят на фитила още свети в оранжево-червено. Това продължава не повече от 3 секунди. А може и да искат да сложите живо въгленче – текстът не е много ясен. – бел. моя)

5. Насочете енергия от чакрите на ръцете си и концентрирайте интензивна топлина върху въгленчето и волята си върху това да пламне.

6. Изгасете пламъка, концентрирайте егергия между дланите си върху въгленчето на фитила и я насочете към запалването на пламъка, още веднъж. С достатъчно енергия и концентрация ще се презапали.

7. Като напредвате местете дланите все по-далеч една от друга.

8. Когато сте опитен в запалването от 60-90 см разстояние между дланите, се концентрирайте въргу запалването на фитила на свеща, без въглен. Палете студен фитил.

В допълнение към използването на енергия от чакрите на дланите, може да използвате енергия от Третото си око. Третото око има дириктна линия от енергия към точката в която са фокусирани очите ви. Веднъж като станете умели в горното, опитайте да използвате по-мако и по-малко от енергията на ръцете. Отново: важно е да се научите да гасите пламъци, преди да се учите да ги палите.

Разширете аурата си докато влезе в контакт с пламъка на свеща. Той трябва да бъде на 30 или по-малко сантиметра пред вас. Свържете аурата си и изгасете пламъка.

Когато усвоите това, направете същото, но запалете въгленчето.

Когато можете да запалите свеща само с аурата си, използвайте аурата си за да се свържете с предмет на 30-тина сантиметра пред вас и започнете да проектирате топлина, катто правехте с дланите си. Като напредвате се отдалечавайте от предмета все по-далеч.
Активен

pure at the heart because i deal with mind
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #1 -: Ноември 04, 2010, 23:27:29 »

Пирокинезата е способността да контролираш, запалваш или изгасяш огън, използвайки силата на ума си.
Това е опасно.


Кое му е опасното? Ако свеща е на маса далеч от вас е добре. Другото е че не става винаги, когато искаме, а в определени състояния на ума.Усмивчица
Виж астралната проекция е опасна.Усмивчица За пирокинезата е опасно хабенето на енергия за контролиране на нещо, което не ти е нужно. Както левитацията... с нея и една крушка не можеш да смениш Ухилен (ако стане естествено, без да го налагаш добре, но да се сремиш към него.. после какво?) Много хора си мислят, че развивайки, такива неща ги правят по-развити, а всъщост само търсят самоизява за да се почувстват по-специални.Усмивчица
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
nia.boneva6
Гост
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2010, 23:29:07 »

Опасно е, докато човек се научи да го контролира правилно. Иначе после не е опасно.. Згреших
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright