Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 8 9 [10] 11   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Кристалните деца  (Прочетена 45491 пъти)
VasiVasi
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #135 -: Октомври 06, 2012, 14:05:59 »

Е да разкажа и аз моята история...

Понеже съм студентка дъщеря ми я гледа основно баба ми - много образована и интелигентна жена с модерно мислене. Та един ден ми казва: "Аз какво прочетох във вестника, Василена е дете индиго, те били такива и такива и тя е такава". След време решавам да прочета с какво толкова се отличават тези деца, и до каква степен моята Василена прилича на тях, защото наистина и аз забелязвам, че е различна. И така намирам една статия за деца индиго, чета и не мога да си правя кой знае какви изводи, защото тя е само на 2г. и 5м. Пише, че много рано проговаряли, а тя все още една дума не е казала, само си бърбори на нейния си език Усмивчица Пише, че имали проблем с авторитета - тук се доближава до тях, защото не понася някой да и се налага, винаги иска да става каквото си е наумила... За други прилики и разлики в момента не мога да се сетя.

Обаче намирам и статията за кристалните деца. Зачитам я и какво пише та - появявали се в сънищата на родителите си още преди да се родят. Е кълна се, сънувала съм я още преди да се запозная с баща и. Имах един приятел тогава с воднисто сини очи, а моите са зелени. Сънувам че съм родила бебе. Прибира се той от работа и застава до креватчето да се радва на детето. ТЯ беше с бели дрехи, но аз знам че е момиче. Та ТЯ спи, със снежно бяла кожа, дълги черни мигли и по-красива от приказка. В един момент рязко отваря очи, а те черни като катран. Приятелят ми пита: "На това дете защо са му черни очите?" и аз се събуждам...

И така две години по-късно аз родих дъщеря си, която изглежда точно по този начин - бяла като сняг, а очите и черни като маслини. Единствената разлика между нея и бебето от съня ми е, че то имаше пухкави бузки, а тъй като Василена се роди недоносена е по-слабичка, но пак е много красива. И където и да отидем става център на внимание. Всичко толкова много я обичат и и се радват, а тя така ги гушка и милва...

Е някой може ли да ми каже кристално ли ми е детето, индигово ли е или е просто нормално детенце, което е много обичливо и на моменти с тежък характер и повечко инати???
Активен
krem
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 139


« Отговор #136 -: Октомври 08, 2012, 10:33:09 »

VasiVasi според мен е нормално кристално Усмивчица Защото те са много нормални, но абсолютно прекрасни Усмивчица
Тежкият храктер и инатите май вървят ръка за ръка, защото те знаят по-правилни начини от нас, как да стават нещата и ни учат Усмивчица това от собствен опит.
Сериозно, мисля, че кристалните изобщо не са изключение в тези дни, а какво е и какво следва от това, интуицията на майка най-добре ще ти подскаже. И аз съм новак тук, но откакто се е родил синът ми не съм спряла да го наблюдавам и да се водя по него, да го третирам като личност още от раждането, още преди да открия информацията за кристалните. Тя само обогати виждането ми, не промени особено усещането ми за него. Децата ни учат най-добре кое е правилното за тях, само трябва внимателно да ги слушаме.
Активен

just keep your mind open

love actually is all around
fighty
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #137 -: Ноември 09, 2012, 10:46:40 »

Здравейте.

Искам да ви разкажа за дъщеря си. Разпознавам я до голяма степен в описанието на кристалните деца.

Първото , което искам да кажа е ,че знаех името й преди да се роди.Нямам никакъв спомен откъде и кога съм го решила или избрала, но просто не стоеше като въпрос. В последствие разбрах ,че името й означава много красиви неща на различни езици. Любимото ми значение е "мъдро дете". Когато бях бременна имах усещането ,че е момче. Но имах готово име за момиче. В момента е на 8. Когато се роди това, което правеше впечатление беше мъдрият й поглед. Изглеждаше , сякаш знае неща, които ние не знаем. Не е синеока, макар че беше докъм 2 годишна възраст. Проговори много рано и проговори като голям човек. В началото ми беше много трудно да се разбирам с нея- макар че усещах ,че имам много силна връзка с не ( и не говоря за връзка майка-дете) ми беше трудно да се ..."синхронизирам " с нея. Близките ми я третираха като дете на възрастта , на която си беше ,когато сме имали конфликти ми казваха "ама тя е още мъничка" , а аз се опитвах да обясня ,че тя е много по-мъдра и наясно отколкото могат да си представят. С времето с нея се ..."намерихме" и сега специалните ни взаимоотношения са в хармония. Дъщеря ми е парламентьор. Тя не обича да влиза в конфликт и когато около нея се поражда такъв се чувства длъжна (или просто й е естествено?) да се намеси и да възстанови баланса. Вълнуват я много силно темите за любовта, за взаимоотношенията, за справедливостта. Когато беше на около 3 ме разпитваше много често за Бог. Храни се изключително малко и е изключително придричива към храната. Отне ми години ,за да стигна до извода,че не трябва да се боря с това. Никога през живота си не е опитвала плод или зеленчук , особено към плодовете има много специално отношение.Изпитва погнуса от тях до степен, до която ако я прегърнеш след като си ял плод й е неприятно и се сковава. Не яде и нищо, което има вид , цвят или мирис на плод-сокове, бонбонни, сладка и т.н Храни се основно с мляко и житни. Когато беше малка кръщаваше куклите си с необичайни имена. Например Брулия и Такла. Или Ел. Реплика от 2.5 годишна възраст " мъжът ми е от Марс" . Изключително разпиляна и отнесена е. Обожава малките деца и е много мила и грижовна с тях. Не си спомням да е наранила дете на детската площадка, да е оскубала или ухапала някого, да не е отстъпила играчка. Не е инатлива, дори напротив- в името на мира е готова да отстъпи от всичко. Макар ,че е на 8 вярва във света на феите , говори ми за техния език, описва ми света им. Страхува се от животни обаче, което ми е някак странно. Хем ги обича и не позволява на никого да ги наранява, хем се страхува от тях. Когато брат й се удари му прави "лекове" - събира листа и разни неща и налага удареното място.
Вълнува ме и един друг въпрос- как общуват помежду си кристалните и индиговите деца? Не зная моята дъщеря дали е кристална, но съм сигурна ,че племенницата ми е индиго. Дете с изключителна чувствителност, чувство за справедливост, нетърпимост към наложени авторитети и правила и сила , самоувереност и борбеност. Тя е на 7. Когато са заедно двете общуват трудно. Племенницата ми се дразни на дъщеря ми затова,че е склонна да променя мнението си , да отстъпва от позициите си , затова ,че е мека , понякога страхлива .
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #138 -: Ноември 09, 2012, 12:13:40 »

  Ако преодолеят различията си с твоя помощ,
  представяш ли си на какво са способни заедно?
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #139 -: Ноември 09, 2012, 16:04:04 »

  Моят малък наскоро се замислих, че от както започнахме да рисуваме - той казва какво иска и аз рисувам, защото още не може сам, все държи на картинките да рисуваме по две слънца. Винаги. И навън все казва че са изгряли малкото и голямото слънце, даже снощи вечерта и му казвам - няма ги слънцата спинкат, тъмно е, а той- неее там са. Въобще стане ли дума за слънце , все настоява че са две вече.

  Случайно и детско ми се виждаше, но снощи се замислих, че може би не Усмивчица))) Ей така просто с усмивка споделям.
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #140 -: Ноември 09, 2012, 17:37:30 »

  С риск да разваля атмосферата ще спомена
  че Юпитер си е неосъществена звезда.
  Въпрос на време е да си набави още водород
  от космоса за да достигне критична гравитация
  и да започне термоядрен синтез...
  Така че младежа  krem е по своему прав.
  И все пак си давам сметка че и съвсем друго
  може да има предвид едно детско и чисто
  съзнание.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 446


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #141 -: Ноември 10, 2012, 08:36:04 »

  Аааа, Роко, няма да дам така лесно Юпитер! После с какво ще си правя хороскопите на приятелчетата? А и освен това как ще ни пази от метеорити? Или пак по старата схема с модификация, че ще яде метеоритите пържени?
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #142 -: Ноември 10, 2012, 16:42:26 »

  Астрологията и гадаенето по звездите са дяволска история. Тези глупости с индиго и кристали хора биват приемани много лесно от човеците, защото те оправдават безумията, които вършат. В интерес на истината, ако едно дете иска много и е нахално в опита да си го вземе, то не е индиго или кристал, а просто много разглезено. Ако един младеж буйства прекалено много то той не е специален, индиго или кристал, а просто индоктриниран от медиите на новия световен ред.  И ако днешните деца знаят повече от предишните - така е, защото живеем в по-динамичен свят отпреди. Но вижте дали са полезни тия знания, които се дават.
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #143 -: Ноември 10, 2012, 18:14:26 »

  В голяма степен съм съгласен с теб Рабено относно
  понятията и етикетите с които както винаги се
  злоупотребява и се обръщат дори и в доходен бизнес.
  Не е лоша идея да се избягва пряко да наричаш кое е
  глупост - това се приема и за обида понякога.
  По-лесно е да изразиш и докажеш гледна точка
  и хората сами да преценят кое е глупост или не.
  Истина е че медиите бълват помия нонстоп...но има и
  изключения за които си струва да говорим и акцентираме
  като отправна точка.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #144 -: Ноември 10, 2012, 23:04:30 »

     Странник, ако някой вземе един камък, удари те с него, разкървави ти главата и ти го напсуваш(човека, който те е ударил), а той ти направи невинна гримаса и рече: Не е камък това, а благословия!...Какво? Няма ли да го наречеш глупост!? 
     С този пример искам да кажа, че много от хората, които ги измислят тия учения и езотерични термини много ясно знаят, че проповядват глупости и "помия нонстоп".
     Аз бих нарекъл и постъпката с камъка, и лъжливите проповеди, с едно име - глупост. Не наричам никого глупак. Ако ти обаче си решил да приемеш глупостите за свой мироглед, нормално е да се засегнеш. Но, да си кажем истината, засягането ти няма да е по моя вина, а по твоя.
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #145 -: Ноември 10, 2012, 23:37:26 »

  За пореден път ти отговарям Рабено по един и същ начин -
  трябва много да съм забатачил нещата че някой
  да дойде да ме удря с камъни или да ми прави
  каквото и да е.
  По правило хората си вървят по улицата и без
  да се замерват с камъни -това е основното им
  състояние.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #146 -: Ноември 11, 2012, 08:18:10 »

  По правило хората си вървят по улицата и без
  да се замерват с камъни -това е основното им
  състояние.

    Има и такива, които не са наред с главата, които биха ти хвърлили един камък без причина.  Ухилен
    Тогава каква гледна точка през техните очи ще предложиш ти?
  Активен
  Недим Мусин
  IKARUS 263.10 NOTORIUS LUXURIOUS EDITION - SIMPLE COPY - OWNER: ME
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31


 • Град: Варна - Велико Търново - Силистра (околия)
 • В триъгълника между най-красивите места в България

  « Отговор #147 -: Ноември 11, 2012, 10:31:11 »

  Аз съм, не знам какъв ти е проблемът, но не си избивай комплексите на нас. Да не би да ти изядохме супата, че така ни мразиш всички?

  Освен това, аз самият съм кристално дете, ако може да се вярва на Борката, който ме е сканирал по не знам какъв начин.
  Ето какво ми е свойствено:
  1. Изключително толерантна и състрадателна натура съм.
  2. Но много не си давам вид пред хората, защото ще ми се покатерят на главата да танцуват кючек (случвало ми се е и сега го правя като пред охранителна мерка).
  3. Много обичам природата, независимо кое време на годината е - радвам се на януарския сняг, обичам майския дъжд, юлските бури много ме радват, а листопадът ми докарва едно успокоение, каквото малко хора знаят.
  4. Макар и след мощен удар с гаечен ключ, се научих да работя с фините енергии и природните стихии. Затова не е много добре да бъда ядосан във ваше присъствие.
  5. Мога да съм много обичлив, но и да ненавиждам жарко.
  6. Мога да зареждам храна с енергия.
  7. Също така мога да вдъхвам вяра на хората (това понякога много помага)
  8. И хората освен това казват, че съм очарователен.
  Така че ето какво е да си кристален. Не е да съм глезено детенце, дето се чуди на кой да си го изкара.
  Аз съм, защо като ми нашепва Борката, че си много кристален, не демонстрираш своята толерантна и любяща натура, а пращаш мало и големо по дяволите?
  Активен

  Борката не е лошо момче, ама май е решил, че може и инак... Е, аз пък няма да му дам! НЪЦ!
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #148 -: Ноември 11, 2012, 17:25:50 »

   Има и такива, които не са наред с главата, които биха ти хвърлили един камък без причина.  Ухилен
    Тогава каква гледна точка през техните очи ще предложиш ти?

  Нека който се смята за безгрешен пръв хвърли камък по ближния.

  И децата хвърлят камъни,без да знаят колко може да заболи...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #149 -: Ноември 14, 2012, 02:17:50 »

  Да поговорим за реални постижения искате ли!? Усмивчица Какво всъщност ги интересува децата- индиго или децата- кристали?!Лесно е да се разпознаят само те самите по между си и  то едва когато видят на какво са способни заедно в този свят, коментирайте!Може би някой ще ни разкаже интересни случки случили се само когато е бил с някой друг като него? Усмивчица
  Предварително моля без подли забележи или смях или омаловажаване на ситуациите, понеже нито едно нещо, колкото и глупаво да е то не е маловажно.
  Активен
  Страници:  1 ... 8 9 [10] 11   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Признаци за разпознаване на Кристалните деца « 1 2 3 4 »
  Други деца на новото време
  delfin 50 23272 Последна<br />публикация Декември 23, 2011, 03:09:09
  от Ariam
  Индиговите и Кристалните Деца
  Децата индиго
  giti 9 7136 Последна<br />публикация Юни 30, 2011, 15:09:14
  от Gabbie Unfaithful
  За Индиговите и кристалните деца по БТВ на 29.08.09
  Обща тематика
  Админ 6 3130 Последна<br />публикация Декември 30, 2010, 22:09:29
  от nre
  Кристалните деца-Дорийн Върчу
  Книги
  Eona Lightholder 8 11108 Последна<br />публикация Септември 18, 2010, 23:42:06
  от Eona Lightholder
  Въпрос за Кристалните деца
  Други деца на новото време
  Kissing You Good Night 13 4821 Последна<br />публикация Юли 08, 2016, 18:44:21
  от Eona Lightholder

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright