Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Клонирането и генетичният кошмар  (Прочетена 822 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 04, 2009, 16:06:53 »

...
Знайте, че ако ви разказват за потенциала на дадена технология, тя вече съществува. Можете да бъдете съвсем сигурни, че човешкият клонинг е бил тестван и презнат за технически "успешен в лаболаториите, много преди да ви бъде представен като футуристична възможност за сондиране на общественото мнение. Както възгледите на учения Айнщайн бяпа превърнати в средство за унищожение, така и най-хуманните едиали на генетиката ще бъдат сведени до най-ниските вибрации на човешкото съзнание, щом паднат моралните бариери и учените бъдат свободни да играят ролята на Бог с човешкия живот.

Тази информация сигурно изглежда позната на наследниците на Атлантида сред вас, като нестройна мисъл от дълбините на паметта им, която им вдъхва страх, но не и изненада, че това се случва отново. Последните поколения на тази цивилизация преживали подобни мутации точно преди потъването на континента и не е случайно, че Върховното Същество прекратило проекта Атлантида, като я потопило дълбоко в лечебните води на подходящо наречения Атлантически океан.

...

Експериментът обаче отново ще се провали, защото човекът не може да изпревари Божествения план, и неговите изкуствено създадени форми на живот няма да заменят съвършенството на живота като проявление на Душата. Съвсем просто някой подобрен интелект или генетично манипулирана биология няма да бъде по-добра от онова, което е живо съзнание в своя естествен кармичен цикъл... живот, който изживява предопределената си инкарнация и умира или преминава, както е планирала предварително Душата, запалила този живот.

...
Отдаването - разпадането на материята, която се превръща в светлина - е ключът към смисъла на живота на нивото на всяко измерение.
...
Завръщането към светлината не е така травмиращо, както идването в материята. Каналът на смъртта. Единият вход води навътре, другият води навън, само че вратата "навътре" ви пренася от светлината към плътността на физическия коридор на вагиналния тунел. Вратата "навън", порталът на освободената душа (като имаме предвид "освободена от ограниченията на физическото съществуване"), съществува единствено като многоизмерен вход, от който душата излиза от плътната материя обратно към светлината, като минава през теменната чакра.Патриша Кори - "Космосът на душата..."
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright