Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Медицински недоразумения  (Прочетена 1816 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 30, 2009, 23:35:05 »

ХАРМОНИЯТА И РАБОТАТА НА МОЗЪКА


...
Често поради някои стимули или промени във връзките на енергийната функция едно дете от новата еволюция може да изглежда различно или дори с очевиден недъг. С други думи, някои от Децата на новото време на пръв поглед не функционират "нормално" на умствено, емоционално или физическо равнище. Някои имат какви ли не недъзи, от дребни до значителни. Част от тях са с тежка инвалидност, но демонстрират духовна яснота, издаваща мъдрост, далеч над тази на повечето възрастни. Най-силно засегнатите деца в повечето случаи не говорят или не могат за говорят, но повечето от тях общуват по телепатия с повече лекота, отколкото доста от нас с думи. Някои от тези малчугани също така не се държат "нормално", както се очаква в определени ситуации. Други сякаш са "отнесени4 или "не на този свят". Това е, защото техният свят е далеч по-богат от нашето простичко ежедневие.

Част от тези деца са просто "с различни дарби". Те са със силно развита интуиция и големи таланти, но въпреки това имат очевидни затруднения с линейното усвояване на знания или ученето наизуст. Поради високата си интелигентност те често се отегчават, показвайки признаци на апатия, под формата на лоши резултати в училище или проблемно поведение.

...

Енергийните модели често зациклят в части на мозъка и това нарушава достъпа на детето до съответните области на интелекта. И обратното, при някои деца енергийните полета в мозъка се сливат, създавайки поле от енергия, което отваря достъп до неизползвани от повечето хора части от мозъка.

...

Съзнанието на Новите деца все повече се изостря за други реалности и многоизмерни светове. Всъщност съзнанието им с течение на времето се освобождава напълно от ограниченията на времето и пространството. ... Тази осъзнатост наричам въвеждане - състоянието, в което мозъчните вълни са се обединили и човекът започва да усеща, че има и други реалности. Преживяванията обаче не стигат по-далеч. Следващият етап е общуването, което включва съзнателно взаимодействие с други реалности. Детето не само съзнава, че ги има; но и започва да общува често с тях. Това означава, че вижда и говори със същества от тези равнища на реалността. Общуването означава и съзнателно преживяване на енергиите на другите реалности, дори попиване на знания от тях. Децата са в състояние да виждат своите собствени наставници и подобни ефирни същества, да общуват и дори да се сприятеляват с тях. Освен това умеят да проектират съзнанието си във Вселената и да пътуват във времето и пространството, донасяйки в нашия свят мъдрост далече отвъд него.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 30, 2009, 23:46:24 »

АУТИЗЪМ


Понякога децата родени с голями дарби, но незабелязвани и ненасърчавани, започват да се отдръпват в другите реалности. Те изглеждат като затворени в себе си, с частично или напълно увредено осъзнаване на заобикалящата ги триизмерна действителност.

А истината е, че просто им се струва по-лесно да се оттеглят в състоянието на чисто съзнание, отколкото да се чувстват нечути и непризнати. За тях е трудно да изразяват с ежедневния човешки език етерните преживявания, до които съзнанието им достига с такава лекота. Разбира се, не всяка поставена диагноза аутизъм е резултат от недоразумение, но това се случва все по-често, тъй като в нашия свят се появяват все нови и нови изключителни деца.

...

Усещането за докосване кара много от тези т.нар. деца с аутизъм да се чувствуват застрашени. Това е, защото, когато бъдат докоснати от някого, те усещат всичко, което той някога е преживял - най-дълбоките му страхове и чувства, светлото и тъмното в него. Освен това повечето деца с аутизъм не понадят да бъдат ограничавани по какъвто и да било начин, защото и така им е трудно да живеят в телата си. Част от тях не понасят дори дрехи или обувки. Това не се отнася за всички деца с аутизъм, но е явление, което определено се вписва в контекста на Новите деца.

...

Когато и електрическото и електромагнитното поле се завъртят в една посока, вратите на времето и пространството се отварят, преградите между нашата реалност и тази на другите светове изчезват, а гравитацията престава да съществува. Именно по този начин действа антигравитационната технология, а НЛО идват и си отиват от нашия свят. Това е и начинът, по който се постига пътуването във времето и по който човешкото съзнание работи в тази и другите реалности.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 01, 2009, 00:06:44 »

СДВ И СХДВ


Децата с нови модели на мозъчните вълни често се проявяват като синдром на дефицит на вниманието (СДВ) или синдром на хиперактивност с дефицит на вниманието (СХДВ). Това означава, че детето е затруднено да изпълнява една задача дълго време, да задържа вниманието си или да се съсредоточава. Истината обаче е, че Децата на новото време не мислят по същия начин като предците си. Хората обикновено разсъждават линейно, т.е. една мисъл следва логически друга и т.н., образувайки права спретната линия. Ролята на всяка брънка от веригата на разума е да свърже една информация със следващата, докато се изгради история, която да изглежда смислена.

Мозъците на Децата на новото време работят по друг начин. Вместо да използват линейната логика, те мислят секционно. В мозъците на тези забележителни деца има страшно много чекмедженца, като в тях се съхраняват различни видове информация. Чекмедженцата се отварят по секци, често по много наведнъж.
...
Когато мислят, Децата на новото време са способни да минават от една област в друга, разпознавайки и съхранявайки данни за по-нататъшна употреба или докато съберат достатъчно информация, която изцяло да изглежда смислена.

Особено Кристалните и Звездните деца, на пръв поглед страдат от СДВ или СХДВ. Истината обаче е , че тези деца нямат нужда да обмислят дълго нещата - защото вече разполагат с информация, спретнато подредена за бъдеща употреба! Аз предпочитам да разглеждам СХДВ като способност за скоростно обработване на информация от различните измерения.

Децата на новото време притежават вродената способност да оставят съзнанието си да се рее когато и където поискат - като същевременно те продължават да живеят в триизмерния свят!

...

Техниката на децата им позволява да асимилират данните със свръхсветлинна скорост. За тях тази скорост е естествена. Много от тях не съзнават, че са различни; те просто функционират така, както са създадени.
Тази на пръв поглед разхвърляна дейност често остава неразбрана от учители, родители и настойници. ... Такива деца често изпадат от образователната система и биват определяни като проблемни. Накрая те намразват обществото, което не иска или не може да ги разбере. Те и без това се чувствуват различни, тъй като осъзнатостта им далеч надхвърля представите на околните. В резултат самооценката им се влошава, появяват се поведенчески проблеми, може би дори подтиснатост, и те лека-полека престават да общуват с хората, тъй като и без това никой не ги чува.

...

Една от най-великите истини, които Децата на новото време знаят без никаква сянка от съмнение, е, че всички сме едно.
...
Нашето общество подобно на много други, се нуждае, най-общо казано, от някого, когото да обвинява за своята глупост, и винаги е имало хора, преследвани, задето правят нещо необикновено - или обратното, задето не правят нищо. Обществото трябва да промени схващаниятга си за Децата на новото време или все повече от тях ще изпадат в изолация, въпреки че могат до донесат големи положителни промени в нашия свят.Мег Блекбърн Лоузи - "Децата на новото време"
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Медицински синап
Даровете на природата
Админ 0 2048 Последна<br />публикация Февруари 09, 2011, 23:51:23
от Админ

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright