Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Промени в еволюцията  (Прочетена 1840 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 28, 2009, 16:42:47 »

Ние, Кристалните и Звездните деца, може да изглеждаме невероятно надарени, но се нуждаем от способността на света да се вслушва истински в думите ни, за да вървим към целта си и да се променяме по възможно най-добрия начин.

Когато усетя, че се вслушват в думите ми, по всяка клетка на тялото ми се разлива облекчение. Това облекчение предизвиква у мен удивителни промени. Установил съм, живеейки като дете на Вселената, и все пак в уникално тяло с негово собствено съзнание, че така усещам най-силна подкрепа.

...

Нима не е очевидно - ние сме на този свят не самоцелно, а с определена задача, свързана с Вселената. Хората трябва да осъзнаят това, тъй като за да се спаси Земята, са нужни огромни човешки маси, излъчващи вибрации на чиста любов. Ние, Новите деца, сме тук, за да ви помогнем в това.

Единствената спояваща сила за материята, каквато и да е тя, е любовта. Любовта е гласът на Новите деца. Вслушвайте се истински във всичките им послания - само така можете да ги правите щастливи, почитате и подпомагате в дадената им от Бог мисия в живота.

Носител на светлина и любов, Никълъс М. Ченси, 9-годВЪВЕДЕНИЕ


Кои са Децата на новото време? Мнозина от тях си спомнят къде са били, преди да дойдат на Земята, като голяма част от тях дори си спомнят предишните си животи. Децата на новото време се делят на няколко категории, но проучванията ми показват, че всяко от тях притежава качества, характерни и за други категории, така че е почти невъзможно да бъдат строго класифицирани.

Не всички от тях са Деца индиго. Децата индиго са рушителите на авторитети; те знаят, че нещо в нашия свят не е наред и че правилата на обществото невинаги отчитат конкретните обстоятелства или отделния човек в дадена ситуация. Карайки ни да се осъзнаем, Децата индиго ни отварят вратите към разбирането и правилното възпитание на следващите поколения.
...
Настоящата книга се съсредоточава върху деца, които са, общо погледнато, по-малки, но много по-напреднали в развитието си от Децата индиго. Това са Кристалните деца, Звездните деца, Земните ангели и Преходните деца (те са нещо като междинна категория).
...

За тези деца разполагаме предимно с информация, която се предава от уста на уста.

...

Всеки от нас е неповторим. Ние представляваме връхната точка на опита си от самото начало на своето съществуване досега. Ние сме всичко, което някога сме преживели.

...

Децата на новото време са вълнуващ скок в човешката еволюция.
Те не се поддават на ограничаващи категории, дори ги правят на пух и прах. Децата на новото време не са насърчавани и възпитавани по начини, подходящи за техните дарби. Тъкмо затова те имат проблеми във всички аспекти на живота си.

...

Няма две еднакви деца, те просто притежават някои общи качества. Нивата на надареност са различни за всяко дете.

...

В практиката си съм се натъквала не на едно дете, което е поразително надарено и което е не само непризнато, но и смятано за инвалид от родители, учители и обгрижващ персонал, които не са успели да оценят важността на неговите различия. Поради това много от тези децаса болни или с недопустимо поведение. Други са толкова интелектуално, духовно и емоционално напреднали, че страдат от дълбоко чувство на непринадлежност. Тяхната нагласа е чужда за повечето хора и поради това остават нечути, пренебрегвани и неоценени.

...

За пръв път разбрах за съществуването на Кристални деца през 1999 г., когато се роди моята внучка. Тя дойде на този свят с извисено съзнание и веднага след раждането започна спокойно да наблюдава онова, което я заобикаляше. По-късно, докато лежеше в скута ми, нейното съзнание направи опит да се надигне и излезе от тялото й, докато тя се бореше с ограниченията на новото си физическо същество.. Виждах я как си налагаше да стане. Съсредоточеността в сините й очички бе много силна, но тя все пак си оставаше в мъничкото телци. Тогава още не подозирах, че тя вероятно бе свикнала да проектира съзнанието си, където искаше, и сега се опитваше да отнесе тялото със себе си. Това бе само началото. Знаех, че внучката ми не е сама в своята одареност, а има и други като нея. Осъзнаването на това ме отведе отвъд любопитството, в неизследваните територии на реалността.

Всяко дете и всяка ситуация са различни.

...

Разбира се, не всички надарени деця приличат на описаните в книгата, но ще се изненадате колко много са като тях!
...
Когато биват възпитавани добре и насърчавани, Децата на новото време продължават да помнят и успоредно с това споделят с нас удивителни наблюдения и дарби. За съжаление, моят опит показва, че в повечето случаи никой не вярва на поразителните разкрития на тези деца. Те говорят много откровено за онова, което виждат и преживяват, но тъй като са лишени от подклепа за своите дарби, скоро започват да забравят онова, което са знаели при идването си на Земята. Така постепенно престават да използват дарбите си.
...
Предишните поколения смятаха, че децата трябва да бъдат гледани, а не слушани. Сега повече от всякога трябва да се вслушваме именно в децата. В траекторията на еволюцията ни като човешки същества Децата на новото време представляват мост към висшето съзнание и, да, дори бъдещето на тази планета . Как ще ги разпознаем? Ще чуем ли това, което имат да ни кажат? Можем ли да направим този скок, знаейки, че тези деца могат да ни отведат далеч отвъд сегашните ни схващания за реалността, във вълнуващи нови светове на съзнание и възможности?

...

Пред нас стои възможност, каквато ни се предоставя за пръв път в историята на човечеството. По мое мнение осъзнаването е 80% от решението на която и да било ситуация. За да стигнем до това осъзнаване, първо трябва да приемем възможността в нашата действителност да има нещо повече от онова, което знаем или допускаме. Това явление надхвълря всички граници на раси и религии, всъщност всички измерими системи от убеждения и социални норми. Както каза сладкодумно Никълъс в началото, трябва истински да се вслушаме в думите на тези деца.

Мег Блекбърн Роузи - "Децата на новото време"
« Последна редакция: Юни 28, 2009, 17:33:38 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 28, 2009, 17:10:23 »

ПРОМЕНИ В ЕВОЛЮЦИЯТА


Еволюцията на човечеството е цикличен процес. Нашите електромагнитни енергийни полета и генетични структури еволюират към първоначалното си състояние, а именно - същата светлина, която е нашият Източник, Бог и Създател. До известна степен всеки от нас носи тази светлина в себе си и тя съдържа спомените за всички времена. Паметта на светлината в нас тласка нашата еволюция обратно към нейния произход.
...
Подобно на махало ние сме минали покрай най-ниската точка на съществуването си и сега движението ни е насочено нагоре. Тъй като с всички сили се стремим към своя Източник, в нас настъпват някои промени.


НОВИТЕ ДНК ВРЪЗКИ


Електромагнитното енергийно поле в и около ДНК предава и получава данни; освен това казва на тялото и финото енергийно поле около него какви промени са необходими. Когато човек изпитва чувства, физически усещания или емоции - всъщност каквото и да било, - цялата му структура откликва и се променя като цялостна електромагнитва система, а РНК осведомява ДНК за преживяното. Съобщенията преминават по фините енергийни системи, които се свързват безброй пъти помежду си. С други думи, нашата ДНК общува с цялото сътворение.

...

Ние използваме много малко от информацията, съдържаща се в нашата ДНК, тъй като сме забравили какъв е пътят за достъп до нея - или поне какъв е бил. Напоследък обаче някои от нас започват да си спомнят.
...
Децата на новото време са жив пример за тази генетична революция. Вместо линейна връзка, електрическите заряди, които са част от механизма на взаимодействие по цялата спирала на ДНК, са започнали да образуват дъги от един сегмент към друг. Така зарядите често прескачат от един сегмент на едната нишка на ДНК към един или повече сегменти от срещуположната нишка.Това е удивително ново развитие.
Когато нашата ДНК се променя, ние еволюираме.

...

Човечеството е започнало да се пробужда за нови реалности и дори за по-висши състояния на съзнанието.
...
Като отговор на промените в нас ДНК и РНК ще продължат да се приспособяват.
...
Кагота ДНК на един, двама, а сетне на все повече и повече хора започне да се променя, идва момент, когато това се превръща в нещо нормално. Мнозина наричат това "критична маса" - моментът, когато едно еволюционно течение се превръща в норма.

...

Не само че децата показват аспекти от висшето съзнание, но наблюдаваме вече дори и при възрастни нива на разширено осъзнаване, които само допреди няколко години бяха нещо нечувано. Поради това децата, които идват на бял свят в резултат на тази нова еволюция, са с пови, по-напреднали модели на комуникация в ДНК.


ОСЪЗНАТОСТТА, ДНК И ЕНЕРГИЯТА


...
Енергийните полета на Децата на новото време са живи предаватели и приемници. Поради това някои от тези малчугани проявяват рядка надареност, като напр. децата ектрасенси от Китай с техните забележителни  постижения или Децата индиго, които общуват по енергийната мрежа. ... Някои от децата дори умеят да пресяват ненужните , други дори няма нужда да го правят, а трети са се научили да обработват цялата информация едновременно, тъй като мозъците им работят по различен начин. За Децата на новото време всички канали са постоянно достъпни, без да им се налага да се настройват на тях. Повсеместно приемане!

Много от Децата на новото време проявяват невиждана осъзнатост, познания и интуиция - всъщност неограничени заложби. Те автоматично използват съзнанието си по начини, които носят на тях и на нас отговори за живота и съществуването отвъд времето. От друга страна, поради структурата на своята ДНК тези деца са чувствителни както към собствените си чувства, така и към тези на околните. Като въплъщение на съзнанието - подсилено от еволюцията на тяхната ДНК - Децата на новото време представляват един напълно нов вид съществуване и продължават да еволюират дълго след раждането си. Техните енергийни полета се адаптират постоянно, променят цветовете си и моделите на движение и цветовите им спектри все повече изсветляват.

Онези от тях, които имат подкрепа в тяхната одареност, цъхтят и създават фантастична живопис, музика и наука и ни носят неизмеримо дълбоки прозрения. Те виждат истината за съществуването ни като човешки същества и притежават способността да изразяват наблюденията си с много обич и чувствителност. За съжаление, голяма част от тях остават нечути. Техните дълбоки прозрения биват отминавани като плод на развинтено въображение. А истината е, че техните възприятия и преживявания са напълно реални!

"Децата на новото време"
Активен
Бунтарката
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 179

 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Август 29, 2009, 16:48:46 »

  Цитат
  За да стигнем до това осъзнаване, първо трябва да приемем възможността в нашата действителност да има нещо повече от онова, което знаем или допускаме.
  Точно това е много трудно за повечето хора ,които познавам.
  Активен

  Внимавай какво си пожелаваш!
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Световното правителство?!
  Програмиране, световен елит
  delfin 12 2526 Последна<br />публикация Юли 25, 2009, 14:51:12
  от delfin
  Съновниците??? Можем ли да им вярваме???
  Анкети
  giti 8 4295 Последна<br />публикация Ноември 10, 2010, 23:16:26
  от nre
  Появата на постчовешкия геоневрон, 2012
  Великият преход
  delfin 10 6381 Последна<br />публикация Февруари 08, 2010, 09:47:46
  от otsawa
  Послание от извънземните през 1977
  Видео клипове
  Аэ съм 0 2629 Последна<br />публикация Юни 20, 2010, 19:39:33
  от Аэ съм
  Имат ли място технологиите в Новия свят/ време ?
  Великият преход
  Georgio 6 1671 Последна<br />публикация Януари 13, 2011, 00:35:52
  от Johnatan Livingston

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright