http://burgaska-jena.com/?bn=92&act=int&nid=1133Надя Андреева-лечител
*За жалост,народът е много болен и много беден,казва жената-глас, която лекува по телефона
Интервю на Таня Анастасова
Продължаваме да ви разказваме за жени, чиято сила е в провиждане и лекуване. Ние, от в."Бургаска жена" не вземаме позиция. Сами си направете изводите, прочетете и преценете кой е стойностният и кой - ментето.
Иначе, Надя е позната на повечето бургазлии от първите години на прехода. Работи в Захарния завод като телефонистка. На 35 години получава силна енергия, с която започва да лекува хората по телефона. В главата й идва мисъл-форма, която й подсказва какво да прави. Наричат я лечителката от Камено. И го прави-цели 11 години. Съкращават я, познава нямането и нищетата, но не спира да помага на другите. Загърбва ясновидството, за да концентрира силата си в лечението. Семейна, с две деца и две внучета, Надя излъчва доброта и съпричастие. Разговорът с нея става леко и без прегради. За лечителството, за неверието и шарлатанството, за добротата у хората и нейната липса-и още куп питания завихрят това интервю.
-Надя, как за първи път разбра ,че си по-различна от останалите хора?
-О месец април/преди 11 години/, до декември, започнах да усещам как всяка една болка по собственото ми тяло изчезва от самосебе си. Само докато си помисля за нея и тя отшумяваше. На 17 декември ми се появи жестока, плашеща болка в главата. Тогава се получи информацията, мисъл-форма, че това ми е дарба, енергия от висш космически разум. "Ще лекуваш"-ми се каза. От този ден, досега, аз го правя. Не съм по-различна от другите. Като Вас съм, еднаква. Да живееш без болка, това е най-голямото богатство, което един човек може да притежава. Аз до 35 години съм живяла в болки.Имах здравословни проблеми, всеки божи ден.
-Кога си родена?
-През 1956 година.На 55 години съм.
-У теб се е натрупало доста огорчение от миналото, в резултат на различни удари под кръста. Сподели, доколкото е възможно с нашите читатели!?
-Бях на 35 г.,когато си получих дарбата. Не подозирах, че наистина ще имам такива удари, защото правех добро. Всеки се обажда, говорим, отнемам му болката и затварям телефона. Нищо не искаш от този човек-само да му отнемеш болката. Не можех да проумея обидите, който ми нанасяха, но знаех, че ще ставам все по-силна в годините.И се молих само да издържа на изпитанието.За да имам тази дарба, значи Бог е преценил, че съм силна и мога да издържа.Прекалено много обиди са ми нанасяли, но оцелях.
-В този комерсиален свят, звучи невероятно - една жена, за Бог да прости да лекува с телефон без импулси и да взима болката на страдащите върху себе си.Как се спасяваш после от тази отрицателна енергия?
-Имам си начин за спасяване от отрицателната енергия. А колкото до лекуването ми, все още, за съжаление има хора, който не могат, и не искат да проумеят, че аз съм лекувала от добра воля. Без пари.
-Твърдиш, че лекуваш ракови заболявания, наред с останалите. Как става това? Нали се сещаш какво недоверие може да предизвика този факт?
-Всяко едно образувание може да е или доброкачествено, или злокачествено. Лекарите се произнасят, когато вземат проби от тъканта за изследване. Докато при нас, резултатът се знае още в началото. Но за съжаление, хората не желаят да си споделят резултатите. Просто се крият, не искат. Доказала съм се в раковите заболявания. Но в последните години почти не исках нито имена, нито телефони, защото се убедих ,че те просто си крият резултатите. Сега мога да споделя случая с лекари -доценти от Стара Загора и Ямбол. Това се случи на бащата на един млад лекар, който беше със злокачествен тумор на белия дроб. Човекът дойде при мен само веднъж, после взимаха само заредена вода. След като го оперират, образованието се преобръща в доброкачествено. Ако този човек беше пил още вода, тя щеше да се стопи тумора. Хирургът го призна, но каза:"Надя, не мога да те подкрепя, ще имам проблеми"!
-Наистина звучи невероятно, разбираш ли? Това граничи с фантастиката,затова събужда неверие!
-Бих призовала всички хора, на който съм помогнала през годините, чрез Вашия вестник да се обадят анонимно, или с инициали. И да разкажат своята история.
-Освен ракови, твърдиш, че лекуваш заболявания на храносмилателната, ендокринната, дихателната ,половата система. Сърдечни, костни и куп още болести-не е ли твърде голям този диапазон за малкото сили на един човек?
-Не. Ще Ви кажа ,че всички тези заболявания на хора, на който съм помагала, съм ги събирала през годините. Отделно, водата, която едно дружество изследва в София е с доказани качества. Тези хора ми описаха в документ всички заболявания, който се повлияват от заредената вода.
-Чудото и енергообмена, който осъществяваш с пациентите ли "работят" за повлияване на техните болежки?
-За вярата става въпрос. В нея е чудото. Вярата е на първо място. Има и такива хора, които казват: "Не вярвам много, но ако можеш нещо, помогни ми"! Допуснах много грешки. Опитвах се да лекувам хора, който не вярват. Как да стане? Не съм Бог, аз съм един проводник на енергията, с която лекувам. Само децата ми и семейството ми знаят, какво означава това.
-На енергийната намеса от разстояние се базира учението "Рейки", източните лечителски практики. Как точно вярата отваря чакрите на човека? Имаш ли отговор на този въпрос?
-За мен вярата на един човек или я има, или я няма.Вярата, това е връзката на човешката душа с Бога. Вярата и молитвата. Това са ни тънките нишки с Космоса. Всяка една молитва, отправена към Бог, е чута.
-Как гледат на теб лекарите?
-Аз съм лекувала много доктори. Обаждат се по телефона и казват: аз съм лекар,ако нещо можеш, помогни ми! А има и които се обаждат, но крият, че са лекари. Но аз съм ясновидка и знам, че са такива. За мен няма значение кой какъв е. Нито по народност,нито по професия, или пол. Който ме е потърсил за помощ, значи аз съм длъжна да му помогна. Давам от себе си онова, което ми е даром дадено.По този начин живея. Въздействам като говоря. Мисля, че няма закон в България, който да ти забранява да говориш, да живееш. Начинът ми на живот е това. Мога да проведа сеанс на улицата, в автобуса. Няма значение къде. И разстоянието няма значение.
-Имаш ли представа за силата, която е в теб?
-Не мисля, че е било необходимо да търся ясновидци, който да ми обясняват за моята сила. Никога не съм казала нито една лоша дума за колегите. Нека всеки да прави това, което му е дадено. На никого не преча и не искам и на мен да ми се пречи.
-Ти си ясновидка ,а предпочиташ да се легитимираш като лечител. Защо?
-Защото мисля ,че е много по-ценно да отнемеш една човешка болка. Знаете ли какво означава един човек да го е боляло година и в един момент ти да му отнемеш болката? Гледа те и казва:"Не може да бъде"! Добре, стани, болката я няма. Колкото до ясновидството, в природата има добри и лоши неща. Природата ми е такава ,че аз не мога да кажа лошите неща. Предпочитам само да отнема болката и да върна усмивката на човека.
-Какво ще кажеш за откровените мошеници и спекуланти с човешката болка и безпаричие?
-Всеки сам отговаря за онова, което прави. Никого не съдя. Правя добро и ще продължавам да го правя.
-Да направим един експеримент! Виждаме се за първи път.Какво гласи мисълта-форма в главата ти за моята личност?
-...Чист човек си, за мен. Още в началото те приех, когато се чухме по телефона. И знаех, че ще си човекът, който ще пише за мен.
-С какви болести най-често те търсят?
-Българският народ е толкова беден, толкова болен...Понякога изпитвам ужас, че няма здрав народ. С всякакъв вид заболявания. За съжаление, има много малки деца, болни от рак. Изпадам в ужас от това, което виждам. Днес, преди да дойда на интервюто, идваха от Тутракан.Майка сподели за 26 годишно момиче, болно от рак. Действах и по телефона и момичето веднага усети присъствието на енергията. Мога и по скайпа. Само докато си пишем, им става по-леко. Това показва ,че хората започват да се променят. Аз винаги през годините това съм целяла. Опитвала съм да променя малко в тяхното мислене. Не може с тази отрова на завистта и омразата да си здрав. Не може. Не можеш ли като срещнеш един човек да му се усмихнеш? Колко усмихнати хора има по улицата?Няма.
-Не случайно холистичната медицина търси причината дълбоко в поведението на хората.Нима не си даваме сметка ,че лошото ни влияе на полево равнище, след което минава и на физическо?
-Точно това ни унищожава нас.Тези три думички-злоба, завист,омраза.
-Дали от лошия живот сме такива? Но има и по-бедни народи ,в Азия, например?
-Мисля ,че не само от бедността. В гена ни е заложено. Когато бях в Испания, видях колко усмихнати са те.Не им пука от нищо. А българите и в чужбина са лоши и злобни.
-Една препоръка към нашите читатели и всички онези, които ще те потърсят по телефоните?
-Прощавайте си, за да продължите напред! И бъдете добри, защото всяко направено добро, рано, или късно се връща при източника. Изчистете от сърцата си злината, тогава щастието ще дойде при вас.