Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници:  1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Гласово лечение по телефона  (Прочетена 17942 пъти)
Ванина
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


 • Град: Варна
 • « Отговор #60 -: Октомври 28, 2010, 18:12:47 »

  Има ли някой който да си е излекувал благодарение на контакта с Надя Андреева сериозно заболяване от тези дето са описани в страницата и:

  Примерно: ДИАБЕТ тип 1 или тип 2, хипо или хипер функция на ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА,
  ЗАБОЛЯВАНЕ НА КОСТИТЕ И ОСТЕОПОРОЗА,    
  РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СВЪРЗАНИ С ТЯХ МЕТАСТАЗИ .....и както споменах вчера дегенеративни прблеми на гръбначния стълб..........


  Не че ми е толкова важна тази жена,  ама тя е навсякъде.......преди малко без да съм я търсила пак на нея попаднах във фейсбук.
  Много упорито се афишира в цялото интернет пространство.
  Има ли някой да се похвали със сравнително сериозно заболяване излекуван от нея?!?!
  Иначе такива дребни неща боля ме глава, обадих и се мина ми......не мисля че показват нещо. Мен вчера ме боля зъб и днес вече ми мина без да съм контактувала с Надя Андреева!
  « Последна редакция: Октомври 28, 2010, 18:21:54 от Ванина » Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #61 -: Октомври 28, 2010, 18:26:03 »

  Вани само можем да чакаме хора със сериозни заболявания ,които Надя е излекувала да дойдат тук .Аз съм чула ,че има. Но все пак темата е нова и само някои от нас имаха контакт с нея, слава Богу без сериозни заболявания.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  johny
  Гост
  « Отговор #62 -: Януари 31, 2011, 15:22:39 »

  проба
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #63 -: Януари 31, 2011, 15:28:52 »

  Мерси. Понеже днес си говорехме и за вода ,който живее в Варна и около , може да си взима вода от Надето, с нея се увеличава пречистващата сила ,не само на организма но и на енергийния поток. 
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #64 -: Март 01, 2011, 16:02:37 »

  http://burgaska-jena.com/?bn=92&act=int&nid=1133

  Надя Андреева-лечител

  *За жалост,народът е много болен и много беден,казва жената-глас, която лекува по телефона
  Интервю на Таня Анастасова  Продължаваме да ви разказваме за жени, чиято сила е в провиждане и лекуване. Ние, от в."Бургаска жена" не вземаме позиция. Сами си направете изводите, прочетете и преценете кой е стойностният и кой - ментето.

  Иначе, Надя е позната на повечето бургазлии от първите години на прехода. Работи в Захарния завод като телефонистка. На 35 години получава силна енергия, с която започва да лекува хората по телефона. В главата й идва мисъл-форма, която й подсказва какво да прави. Наричат я лечителката от Камено. И го прави-цели 11 години. Съкращават я, познава нямането и нищетата, но не спира да помага на другите. Загърбва ясновидството, за да концентрира силата си в лечението. Семейна, с две деца и две внучета, Надя излъчва доброта и съпричастие. Разговорът с нея става леко и без прегради. За лечителството, за неверието и шарлатанството, за добротата у хората и нейната липса-и още куп питания завихрят това интервю.

  -Надя, как за първи път разбра ,че си по-различна от останалите хора?

  -О месец април/преди 11 години/, до декември, започнах да усещам как всяка една болка по собственото ми тяло изчезва от самосебе си. Само докато си помисля за нея и тя отшумяваше. На 17 декември ми се появи жестока, плашеща болка в главата. Тогава се получи информацията, мисъл-форма, че това ми е дарба, енергия от висш космически разум. "Ще лекуваш"-ми се каза. От този ден, досега, аз го правя. Не съм по-различна от другите. Като Вас съм, еднаква. Да живееш без болка, това е най-голямото богатство, което един човек може да притежава. Аз до 35 години съм живяла в болки.Имах здравословни проблеми, всеки божи ден.
  -Кога си родена?
  -През 1956 година.На 55 години съм.

  -У теб се е натрупало доста огорчение от миналото, в резултат на различни удари под кръста. Сподели, доколкото е възможно с нашите читатели!?

  -Бях на 35 г.,когато си получих дарбата. Не подозирах, че наистина ще имам такива удари, защото правех добро. Всеки се обажда, говорим, отнемам му болката и затварям телефона. Нищо не искаш от този човек-само да му отнемеш болката. Не можех да проумея обидите, който ми нанасяха, но знаех, че ще ставам все по-силна в годините.И се молих само да издържа на изпитанието.За да имам тази дарба, значи Бог е преценил, че съм силна и мога да издържа.Прекалено много обиди са ми нанасяли, но оцелях.

  -В този комерсиален свят, звучи невероятно - една жена, за Бог да прости да лекува с телефон без импулси и да взима болката на страдащите върху себе си.Как се спасяваш после от тази отрицателна енергия?

  -Имам си начин за спасяване от отрицателната енергия. А колкото до лекуването ми, все още, за съжаление има хора, който не могат, и не искат да проумеят, че аз съм лекувала от добра воля. Без пари.

  -Твърдиш, че лекуваш ракови заболявания, наред с останалите. Как става това? Нали се сещаш какво недоверие може да предизвика този факт?

  -Всяко едно образувание може да е или доброкачествено, или злокачествено. Лекарите се произнасят, когато вземат проби от тъканта за изследване. Докато при нас, резултатът се знае още в началото. Но за съжаление, хората не желаят да си споделят резултатите. Просто се крият, не искат. Доказала съм се в раковите заболявания. Но в последните години почти не исках нито имена, нито телефони, защото се убедих ,че те просто си крият резултатите. Сега мога да споделя случая с лекари -доценти от Стара Загора и Ямбол. Това се случи на бащата на един млад лекар, който беше със злокачествен тумор на белия дроб. Човекът дойде при мен само веднъж, после взимаха само заредена вода. След като го оперират, образованието се преобръща в доброкачествено. Ако този човек беше пил още вода, тя щеше да се стопи тумора. Хирургът го призна, но каза:"Надя, не мога да те подкрепя, ще имам проблеми"!

  -Наистина звучи невероятно, разбираш ли? Това граничи с фантастиката,затова събужда неверие!

  -Бих призовала всички хора, на който съм помогнала през годините, чрез Вашия вестник да се обадят анонимно, или с инициали. И да разкажат своята история.

  -Освен ракови, твърдиш, че лекуваш заболявания на храносмилателната, ендокринната, дихателната ,половата система. Сърдечни, костни и куп още болести-не е ли твърде голям този диапазон за малкото сили на един човек?

  -Не. Ще Ви кажа ,че всички тези заболявания на хора, на който съм помагала, съм ги събирала през годините. Отделно, водата, която едно дружество изследва в София е с доказани качества. Тези хора ми описаха в документ всички заболявания, който се повлияват от заредената вода.

  -Чудото и енергообмена, който осъществяваш с пациентите ли "работят" за повлияване на техните болежки?

  -За вярата става въпрос. В нея е чудото. Вярата е на първо място. Има и такива хора, които казват: "Не вярвам много, но ако можеш нещо, помогни ми"! Допуснах много грешки. Опитвах се да лекувам хора, който не вярват. Как да стане? Не съм Бог, аз съм един проводник на енергията, с която лекувам. Само децата ми и семейството ми знаят, какво означава това.

  -На енергийната намеса от разстояние се базира учението "Рейки", източните лечителски практики. Как точно вярата отваря чакрите на човека? Имаш ли отговор на този въпрос?

  -За мен вярата на един човек или я има, или я няма.Вярата, това е връзката на човешката душа с Бога. Вярата и молитвата. Това са ни тънките нишки с Космоса. Всяка една молитва, отправена към Бог, е чута.
  -Как гледат на теб лекарите?

  -Аз съм лекувала много доктори. Обаждат се по телефона и казват: аз съм лекар,ако нещо можеш, помогни ми! А има и които се обаждат, но крият, че са лекари. Но аз съм ясновидка и знам, че са такива. За мен няма значение кой какъв е. Нито по народност,нито по професия, или пол. Който ме е потърсил за помощ, значи аз съм длъжна да му помогна. Давам от себе си онова, което ми е даром дадено.По този начин живея. Въздействам като говоря. Мисля, че няма закон в България, който да ти забранява да говориш, да живееш. Начинът ми на живот е това. Мога да проведа сеанс на улицата, в автобуса. Няма значение къде. И разстоянието няма значение.
  -Имаш ли представа за силата, която е в теб?

  -Не мисля, че е било необходимо да търся ясновидци, който да ми обясняват за моята сила. Никога не съм казала нито една лоша дума за колегите. Нека всеки да прави това, което му е дадено. На никого не преча и не искам и на мен да ми се пречи.

  -Ти си ясновидка ,а предпочиташ да се легитимираш като лечител. Защо?

  -Защото мисля ,че е много по-ценно да отнемеш една човешка болка. Знаете ли какво означава един човек да го е боляло година и в един момент ти да му отнемеш болката? Гледа те и казва:"Не може да бъде"! Добре, стани, болката я няма. Колкото до ясновидството, в природата има добри и лоши неща. Природата ми е такава ,че аз не мога да кажа лошите неща. Предпочитам само да отнема болката и да върна усмивката на човека.

  -Какво ще кажеш за откровените мошеници и спекуланти с човешката болка и безпаричие?

  -Всеки сам отговаря за онова, което прави. Никого не съдя. Правя добро и ще продължавам да го правя.

  -Да направим един експеримент! Виждаме се за първи път.Какво гласи мисълта-форма в главата ти за моята личност?

  -...Чист човек си, за мен. Още в началото те приех, когато се чухме по телефона. И знаех, че ще си човекът, който ще пише за мен.
  -С какви болести най-често те търсят?

  -Българският народ е толкова беден, толкова болен...Понякога изпитвам ужас, че няма здрав народ. С всякакъв вид заболявания. За съжаление, има много малки деца, болни от рак. Изпадам в ужас от това, което виждам. Днес, преди да дойда на интервюто, идваха от Тутракан.Майка сподели за 26 годишно момиче, болно от рак. Действах и по телефона и момичето веднага усети присъствието на енергията. Мога и по скайпа. Само докато си пишем, им става по-леко. Това показва ,че хората започват да се променят. Аз винаги през годините това съм целяла. Опитвала съм да променя малко в тяхното мислене. Не може с тази отрова на завистта и омразата да си здрав. Не може. Не можеш ли като срещнеш един човек да му се усмихнеш? Колко усмихнати хора има по улицата?Няма.

  -Не случайно холистичната медицина търси причината дълбоко в поведението на хората.Нима не си даваме сметка ,че лошото ни влияе на полево равнище, след което минава и на физическо?

  -Точно това ни унищожава нас.Тези три думички-злоба, завист,омраза.

  -Дали от лошия живот сме такива? Но има и по-бедни народи ,в Азия, например?

  -Мисля ,че не само от бедността. В гена ни е заложено. Когато бях в Испания, видях колко усмихнати са те.Не им пука от нищо. А българите и в чужбина са лоши и злобни.

  -Една препоръка към нашите читатели и всички онези, които ще те потърсят по телефоните?

  -Прощавайте си, за да продължите напред! И бъдете добри, защото всяко направено добро, рано, или късно се връща при източника. Изчистете от сърцата си злината, тогава щастието ще дойде при вас.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #65 -: Март 01, 2011, 16:04:06 »

  Коментари по статията

  Светла Петкова

  Казвам се Светла и съм от София. Наистина не познавам друга като Надя.Детето ми е на 6 и имаше стафилококи в гърлото. Не исках да го тровя с антибиотици, от които няма гаранция за излекуване.Говорихме по скайпа с Надя, то пи от заредената и вода в продължение на 1 месец , след което нямаше и помен от стафилококите. На мен самата ми отне болки в гърба и в главата.Доверете и се. Ще усетите човещината в гласа и. И ще получите помощ за болките си.

  Дияна

  БЛАГОДАРЯ от сърце , Наде ! Помагала си много пъти на моето семейство .Първият път когато ме донесе на ръце съпругът ми при теб , дори не знаех къде отивам , но след един час аз си тръгнах от твоя дом със собствените си крака и без болката , която ти отне ,пред изумените погледи на хората чакащи отвън .От тогава всеки път когато сме идвали за помощ при теб ,ти всеки път извършваше по едно малко чудо ! затова бъди жива и здрава и все така всеотдайна и нека Господ Бог и Майка Богородица винаги да са с теб и прекрасното ти семейство ! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !

  Дида

  Успех на Надя! Защото знам, че всяка нейна дума, казана по-горе, е ИСТИНА.Много бих искала и аз да й помогна с каквото и да било, защото тя ми е помагала безброй пъти (или както тя обича да казва - силата е тази, която помага, а тя самата е само неин проводник ).Аз виждам нея, затова казвам, че тя помага:).Но силата се усеща.Всеки път. Бъди благословена,Наде! И за доброто, което правиш вече много години, и за стоицизма, който проявяваш, сблъсквайки се с недоброжелателни хора. Усмивчица И честита Баба Марта!

  Kremena Marinova

  Kazvam s Kremena i sam ot burgas.Imah kista na leviqt qichnik s razmeri 40 na 53.Oplashih se mnogo bqha golemi bolki lejah v bolnica izpih mnogo lekarstva no nikakav efekt.Togava razbrah za Nadq.I otidoh pri neq samo s 1 sians i 2-3 dena pieh ot vodata i kistata mi iz4ezna.Tazi jena e boji dar.Sa6to taka imah i mnogo boleznen cikal povra6tah prepadah sas strashni bolki i tova mi mina.Tazi jena naistina pomaga.Vazvarna mi usmivkata na liceto svarshiha mi bolkite.Blagodarq ti Nadq

  Eвгени Димитров

  Здравейте, казвам се Евгени от гр.Габрово.Искам да споделя своето преживяване със Надя. Миналата година-2010 заведох сина си при Надя-детето е в трети клас и понякога от превъзбуда започва да заеква-не е постоянно, но когато се случи той започва да се притеснява, а и съучениците му започват да му се подиграват.Това започна да го прави несигурен и затворен-и най-лошото-започна да го таи в себе си, което не е добре.След посещението вземахме заредена вода, а след като тя свърши (около месец) започнахме да си говорим по телефона и по Skype.След почти една година трябва да отбележа, че в момента проблема е почти разрешен-чете, разказва, говори и на моменти леко се усеща, но не и това, което беше...Продължаваме да работим с Надя и детето и вярвам, че тя ще му помогне. Пропуснах да кажа, че преди това работихме половин година с Логопед, както и съм ходил при други нейни "колежки"...Парите, които съм дал няма да посочвам колко са...А ефекта беше НУЛА. Друго-аз имах от около 20 години хроничен трахеит-мине ли грипна вълна започвах да се окашлям доооста дълго време.При положение, че не пуша и никога не съм пушил не е никак нормално.Веднъж след като беше приключила с детето и споделих за проблема (началото на тази зима беше и тъкмо бях започнал да кашлям отново...Два сеанса от нейна страна.Отивайки на работа един колега ме погледна и каза:-Ти днес нещо не кашляш...А аз само се усмихнах и мислено си казах:-Благодаря ти Надя !... Това е.Хората се познават по делата, а не по думите и рекламите във вестници и медии. Знам, че който търси-намира.Аз търсих помощ за детето си, а намерих и за себе си.Но когато отидеш при Лечителя му се довери и повярвай, че той е проводник на Висшият Разум и може да ти помогне.Ако е истински-ще разбереш.Не казвам, че Надя е универсално лекарство.тя е Човек като мен и теб, но разликата е, че все още е запазила Човещината в себе си, защото те човекоподобните станаха много, ама Човеците са малко. Щях да пропусна-заплащането...няма фиксирана цена.(Не е като в кварталната бакалия.)-Кой колкото може да и остави, кой колкото му се откъсне от сърцето.. А замисляли ли сме се-Колко струва здравето ?...
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  monikasa
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9


  « Отговор #66 -: Март 11, 2011, 21:34:32 »

  Вече се бях притеснила, не ми се иска да пиша повече, все ще се намери някой да те наплюе! Радвам се да прочета написаното. Аз нямам страшни болки, но говоря често с Надето и съм много доволна, зарежда ме много положително, говоря не да се лекувам, а да се почувствам добре. Това е форум, в който се обсъждат неща, които нямат някакви доказателства и материални неща, естеството е по-абстрактно тук, уж всички участват с такива идеи, но непрекъснато се искат доказателства, кажете това, дайте примери за онова. Ако нещо ни се струва някак невъзможно, означава ли, че Е невъзможно? Напротив! Мисля, че преди да се обвниняваме или каквото и да е, трябва да се предположи и другата възможност! Все пак възможно е само онова, в което истински вярваме! Всичко друго е празно.
  Наде, вярвам в теб с цялото си сърце и ти ми помагаш.
  Мир и любов за всички Усмивчица)
  Активен

  ЛЮБОВ е да раздаваш
  душата си без жал
  и мигом да забравяш
  кому, какво си дал.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #67 -: Май 26, 2011, 14:50:58 »

  http://www.kompasbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16014&Itemid=40

  Интервю на Михаил Димитров с лечителката от Камено

  Надя Андреева е проводник на Божествената енергия. Лечителката от Камено е известна във всички краища на България със способността си от разстояние да отнема болката. Може да звучи невероятно, но тумори и язви изчезват само след разговор с нея.  Медицинските изследвания на хората, които тя е спасила от тежки заболявания, доказват способността й да лекува. За съжаление обаче малко хора се решават да я подкрепят. Надя иска най-после някой да я чуе, да не се унищожават истинските лечители.
  Домът й в Камено е като Рай за тези, които я търсят за помощ. Много хора я посещават с надеждата да се избавят от страданията си и да се сдобият с лечебна вода, заредена от нея с енергията, която й се дава от Бог.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  notlike
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 74


 • Град: Варна
 • Възходът на планетата на идиотите

  « Отговор #68 -: Май 27, 2011, 12:27:32 »

  Изчетох малко материал и мога да ви кажа нещо - който търси, намира. Такова "натрапване" не е от полза нито на тая жена, нито на нас. Никоя помощ, която се натяква на хората, не е помощ. Човек трябва да помага тогава и само тогава, когато ТОЙ пожелае. В другите случаи е по-скоро намеса в чужд живот..
  Активен

  Зад всяка хвалба се крие завист. Зад всеки упрек се крие добро намерение. Зад всяко хубаво нещо стои интерес, а зад всяка тежка ирония дебна аз и се хиля на идиотщината на тоз' прост народ!
  Sentinel
  SentinelOfLove
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 369


 • Град: Sofia
 • « Отговор #69 -: Май 27, 2011, 13:55:01 »

  Всеки може да лекува.. и аз мога и дори телефон не ми трябва Усмивчица  Прегръдка
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 357


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #70 -: Август 03, 2011, 19:04:11 »

  Мен винаги са ме съмнявали подобни хора Усмивчица Освен чрез Рейки не виждам как иначе ще успеят,но въпросът е дали всички умеят да използват енергията си правилно?
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  таничка
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #71 -: Октомври 21, 2011, 23:29:23 »

  Вчера ходих при въпросната лечителка.
  Каза че ако някой иска да се запише при нея за лечение,да ползва телефоните и  за това,но физическото лечение да се извършва на място при нея,а не по телефона.
  Активен
  таничка
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #72 -: Октомври 21, 2011, 23:41:11 »

  А иначе ефект има при моят мъж и свекърва ми още днес.Мъжа ми беше с остра болка в крака,в следствие на мъртва кост.Вчера в деня когато ходихме при Надя,той имаше много силна болка вечерта.Сипах му 50мл от водата заредена от лечителката и сутринта се събуди почти без никаква болка,беше удивен!
  Свекърва ми има наистина много болести за съжаление.Тази сутрин се е събудила без дългогодишната си болка в кръста.След като се е раздвижила сутринта е получила схващане в кръста,но този път ми сподели че е била решила да не пие обезболяващи и да се маже с обичайното мазило,което и загрява кръста и облекчава болката.Вместо това е изпила 50мл от водата и с учудване забелязаля че веднага болката изчезнала.
  Не правя реклама споделям факти!
  След време ще пиша за още резултати!
  Активен
  Ванина
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96


 • Град: Варна
 • « Отговор #73 -: Декември 27, 2011, 20:53:57 »

  Вчера ходих при въпросната лечителка.
  Каза че ако някой иска да се запише при нея за лечение,да ползва телефоните и  за това,но физическото лечение да се извършва на място при нея,а не по телефона.
  Това е сериозен напредък, в смисъл телефоните да се ползват само за записване!
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2561


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #74 -: Април 04, 2012, 16:37:45 »

  Днеска големи патила. Трети ден ми е от операцията на 2та мъдреца и се събудих още в 5.30 с болки , тресеме и не можах да стана сутринта. Тамън се надигнах и бебо взе ,че падна от стола си високия заедно с него и си удари главата , повърна. На мен ми стана ясно ,че е сътресение и хукнах за дрехи ,че бях по пижама. Влизайки в стаята директно срещу часовника застанах и показваше 11:11 и аз се поуспокоих от паниката и се мобилизирах. Отидохме до доктора , той каза ,че е първа степен защото си е адекватен , но трябва да го наблюдаваме. В къщи повърна още 2 пъти и така малко се подобри,започна да си поиграва по мъничко. Мен вече ми стана доста зле от стреса и пуснах компа , да видя кой от тукашните лечители е на линия ,малко да ни поусвести. Едвам се пуснал скайпа и гледам Надето ми пуска две филмчета .Не се бяхме чували отдавна ,нямаше я и аз и се зарадвах и оплаках и тя ми предложи да и звънна. Побъбрихме си ,още в началото като я чу бебо дойде да и вика здрасти и побесня ,т.е нормалното си негово състояние ,започна да тича и да скача. Болката от операцията намаля и аз се осаферих Усмивчица Много се радвам и благодаря и на нея и на ангелите ,които днес ми я пратиха и ме успокоиха в тази стресова ситуация. Ето и едно от филмчетата ,които ми прати, много са сладки, но другото е по голямо не мога да го прикача Тъжен
  * Virusut_Lubov.pps (799.5 KB - свалено 264 пъти.)
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Упражнения и лечение с цветовете
  Ароматерапия и цветотерапия
  giti 7 5716 Последна<br />публикация Август 15, 2010, 18:04:14
  от giti
  Лечение на Рак (болест на психиката)
  Здрав дух здраво тяло
  Админ 3 5785 Последна<br />публикация Януари 23, 2010, 08:28:19
  от delfin
  Лечение на хроничен фарингит
  Изцеление от природата
  Рай 13 56223 Последна<br />публикация Март 02, 2011, 11:43:28
  от Ametist
  Лечение на Аритмия
  Изцеление от природата
  Админ 0 16357 Последна<br />публикация Февруари 08, 2011, 17:10:20
  от Админ
  Лечение на Белодробен емфизем
  Изцеление от природата
  Админ 0 5463 Последна<br />публикация Февруари 08, 2011, 18:14:46
  от Админ

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Ширинан | Психолог  © Copyright