Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Смяна на измеренията  (Прочетена 5678 пъти)
delfin
Гост
« Отговор #15 -: Юли 22, 2009, 00:38:36 »

"През Апокалипсиса, или времето между световете, хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени. Те ще бъдат много и най-различни, тъй като са част от смисъла на живота на земята - да се преживее определен опит. Какво може да ни се случи? Да приключим дългогодишни лични връзки, да променим местожителството или страната си, професията и работата. Всичко ще е следствие от качествената промяна, която ще става в мисленето ни.

Във всеки момент ние вземаме малки или големи решения. Всяко от тях се основава или на страх или на любов. Ако човек следва чувствата и интуицията си, благородството на сърцето си, а не хладния разум, взима по-правилното решение. Мислите са много важни и повлияват всекидневния ни живот. Ние сътворяваме своята реалност чрез мисъл-формите си. Ако те са негативни спрямо другите, това и привличаме. Ако са положителни, такива хора и събития прииждат към нас. Ето защо е толкова важно човек да премахне ненужните отрицателни и осъждащи мисли.

Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. Едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?

Нищо не става случайно. Всички събития са планувани от някого: агенция, институция, правителство, един или друг кръг. Но в интерес на управляващите винаги е било хората да са с притъпено чувство за правдата, за да бъдат по-лесно манипулирани. Така, системно изкривявайки критичната си способност, изгубваме усета да различаваме истината от лъжата.

Съзнанието се разширява
 
В периода преди навлизането в четвъртото измерение човечеството ще изживява явлението “разширение на съзнанието”. Това ново измерение е по-скоро ниво на съзнание, отколкото действително място. Когато човек живее с отворени не седем, а 12 чакри и всички около него възприемат действителността по същия начин, той ще се намира в 4-то измерение.Ето защо способността да се различава, приложена към различни източници на информация, ще стане толкова важна. А днес истината се заглушава по всевъзможни начини, съзнанието е манипулирано и приспивано от различни сили. Много събития за Земята и нейните обитатели идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за разни сценарии, които са възможни в близките години. Някои предупреждават за пълен контрол на съзнанието, нов световен ред от 2003 г., унищожение от негативно настроени извънземни и т.н. Други “успокояват”, че много от хората заедно с планетата Земя, подпомогнати от положително настроени извънземни, ще се преселят в нов свят.

Всички тези и други сценарии са възможни. Зависи от това, в какво човек вярва, дали следва сърцето си и интуицията си или интелекта, чрез който често говорят чуждопланетни сили, преследващи своите цели. Проницателният за информацията и чувствата, които текат в него, докато я усвоява, съответно ще я приеме или отхвърли. Този, който следва посоката за изцеляване на Земята от агресията и омразата, от страха и бездушието, ще отхвърли чуждите на сърцето му мисли. така според пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност и отворят път към новия свят - на безмерната любов."

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=528&st=0&p=3837&#entry3837
Активен
delfin
Гост
« Отговор #16 -: Юли 22, 2009, 00:40:43 »

"От това което четох за "възнесението", различих две тенденции:

1. Ще се възнесат само издигнатите, готовите, чистите и пр., останалите загиват (а безсмъртието на душата?)

2. Една част - издигнатите, готовите, чистите - ще се възнесат (разбирай ще преминат на по-високо ниво, ще се ъпгрейднат) без да губят съзнание. Останалите няма да бъдат в съзнание по време на промяната (предпазна мярка за тях), след пробуждането известно време няма да си спомнят нищо, по-късно ще си възвърнат паметта, но след като бъдат вече ъпгрейднати."


"Според някои метафизични учения, разликите между различните периоди на духовна зрялост на тази планета са твърде големи, което причинява дискомфорт на самата Гея. От една страна имаме зрелите парапсихици, борещи се за мирно и грижовно общество, в което жизнените сили на всяко същество се зачитат и уважават. От друга страна - стихийните и разрушителни енергии се проявяват чрез онези млади души, които не са готови, и са объркани от бързите промени около тях, както в материалния, така и в духовния живот. Няколко източника вече изказаха предположения, че след глобалната катастрофа, свързана с промяната на посоката на Земята, ще се появи нова раса с висока степен на развитие, която ще донесе мир любов и хармония за целия този свят. Това подсказва, че след огромния еволюционен скок младите души, които не могат да овладеят бързите честоти излъчвани от Гея след събитието, ще напуснат Земята, за да се насочат към други космически "детски градини", в които ще се чустват на място, докато дойде и тяхното време да възприемат подобен по мащаби духовен скок в времето."


http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=1629&mode=linear
Активен
delfin
Гост
« Отговор #17 -: Октомври 27, 2009, 19:04:25 »

СМЯНА НА ИЗМЕРЕНИЯТА

Земята има свое собствено съзнание, тя е живо същество. Божествения План на Създателя, който ние всички следваме, съзнателно или несъзнателно, призовава Земята  да се възнесе от реалност, която ние познаваме като 3-то измерение към 4-то измерение (средно или временно съществуване) и след това към 5-то измерение. Всичко това от доста време се предполага да се случи към края на 2012г. или по-рано. Човечеството и всички други живи същества трябва да са готови да се издигнат или да увеличат своите вибрации, за да се придвижат заедно с планетата. Повечето хора нямат повече време да преминават през индивидуално издигане, което може да отнеме още 200 или 390 години. Те са в последната си инкарнация и трябва да се възнесат, за да помогнат да  се установи следващото сътворение на Земята и цялата Вселена. Това означава да запазим тези тела и напрактика да ги върнем както са били на 30 години. Тези които не са готови ще се инкарират отново в 3-то измерение на друга планета. Те немогат да се върнат до по-високото измерение на Земята. „Договорите” на някои хора са изтекли и те ще се върнат към предишните си звездни системи, ако пожелаят, и дори ще се възнесат по–високо от пето измерение. Никой на Земята не е оригинално от тази планета.

Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални, ментални и всички духовни тела се съединяват, за да създадат напълно съзнателно същество. Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества, които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове, други измерения и реалности. Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия! По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят, са илюзорни. Ние живеем в гигантска холограма!

Много измерения познати като "нива", "плоскости",  "mansions" и паралелни светове съществуват на едно и също място едновременно. Те се различават само от градуса на вибрация. Когато ние увеличим нашата вибрация значително, ние променяме измерението!

Мярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм е Шумановия Резонанс, който изглежда се мери по различен начин от някои земни учени в сравнение с информацията от по-високи нива. Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца). Той е започнал да се вдига  по времето на Хармоничната Конвергенция. През август 1987 г. – година на голямо духовно пробуждане. На теория, когато стои постоянно на 13 херца ние ще преминем в 4-то измерение. Според някои източници ние стоим на 12,9 от известно време и ще отидем до 13,8 в близкото бъдеще.

Възнесението се очаква  да бъде постигнато когато сме напълно изложени на енергиите от фотонния пояс. Това е енергийна вълна с форма на „toroid”, през която нашата система преминава два пъти на 26 000 годишен цикъл. Всяко преминаване при предишните цикли е траел около 2000г. Ние сме в момента в този пояс, но сме предпазени от преждевременно фатално възнесение от холографско енергийно поле поставено около нашата слънчева система от Галактическата Федерация на Светлината – нашите съюзници  от други цивилизации в нашата галактика Млечен път. Докато нашето ниво на вибрация расте, някои фотонни енергии постепенно се освобождават в нашата Слънчева система.

Първоначално 12-нишкова ДНК система  ще замени сегашната 2-нишкова система. Ние ще увеличим нашите 7 чакра системи до 13 чакри. Ние също съзнателно ще използваме 100% от нашия мозък вместо 10 до 20 процента в момента. Пълното съзнание ще се върне при нас, това е осъзнаването защо сме тук, какво ще правим в бъдеще и какъв е бил миналия ни живот. Ние ще имаме универсално познание на върха на пръстите си. Или по-скоро на нашите мозъчни рецептори и ще имаме свръх-човешки способности.

От Tony Wicks


Превод: Alien
Активен
delfin
Гост
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2009, 19:05:41 »

Условията за навлизане във физическия живот като човек са относително стриктни. Прилича на постигането на детайлно споразумение. На първо място енергийната форма трябва да се съгласи, че наистина съществува факторът време-пространство. Без това споразумение е невъзможно да има първично човешко съзнание. Енергийната форма трябва да приеме, че съществува време, като например 1980 година, или всяка друга рамка на времето, според земното изчисление. Трябва да не се оспорва също и действителното съществуване на планетата Земя, изградена и създадена във формата, в която е. По-нататък трябва да приеме, че формата на съзнание, изразена като човек, има определени характеристики и ограничения.

Изчистването или сублимацията на предишно преживяване е част от процеса. Това е начинът за представянето, като човек трябва да си подсигури минимално вмешателство, причинено от предишни житейски модели и други реалности. Имайте предвид, че всичко това е изцяло на нивото на съзнателното възприятие, че то не е било донесено от същността на енергийната форма, приела споразумението. Това преживяване ще остане с новообразуваната човешка енергийна форма в несъзнателно състояние. Важно е, защото такова преживяване или цел могат да станат лежащият в основата мотив, който е движещата сила за представянето на тази енергия в човешко съществуване.


Робърт Монро - "Далечни пътувания"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #19 -: Октомври 27, 2009, 19:08:34 »

Като възнесени галактически хора (физически ангели), ние ще имаме възможност да общуваме с всички съзнателни форми на живот в нашата галактика, вселена и отвъд. Ние ще си върнем извънземните сили които сме загубили преди много животи. Телепатията, телепортацията и междупалнетните пътувания без  космически кораби ще бъдат възможни като използваме нашето Светлинно тяло или Меркаба.

Някои хора ще могат да посетят отново или да се върнат към техните предишни звездни системи, от които те идват. Някои ще помогнат да се засели отново Марс, Венера и Малдек, който ще бъде пресътворен от астероидния пояс. По-голямата част ще останат на Земята за новата Златна епоха и ще помогнат да я създадат. Земята ще бъде планета за показ, главен център за търговия, конференции и щаб-квартира на Интергалактическия Съюз на многото галалктики около нас.

Тези които населят Земята, ще станат нейните истински управници, пазители на светлината като поддържат енергийните възли и мрежи около планетата и великите храмове. Делфините и китовете са били обременени с тази задача за прекалено дълго време. Ние ще живеем във великолепни кристални градове вътре в Земята въпреки, че ще изглежда, че те са на повърхността. Това е начина, по който всички високоизмерни цивилизации живеят на други планети. Така живеят много Лемурийци и Атлантци вътре в обвивката на нашата куха Земя, Ние ще се срещнем с тях скоро. Нашата нова цивилизация отново ще се базира на духовните концепции на Лемурия, които от своя страна са били базирани на концепциите на Сириус Б.

Нашата моментна структура на правителствата ще бъде прекратена. Високо интелигентни същества ще ни помогнат да създадем нови управленски съвети базирани на определени вселенски принципи. Ние ще имаме последната дума в определяне на подробностите на новото правителство, без намеса от тези, които в момента управляват правителствата.


Превод: Alien
Активен
delfin
Гост
« Отговор #20 -: Януари 18, 2010, 19:12:19 »

Шумановият резонанс - е явление на образуване на прави (стоящи) електромагнитни вълни между повърхността на Земята и йоносферата в областта на ниските и свръхниските честоти. "Вълните се възбуждат от разряди в облаците (мълнии) и магнитните процеси на Слънцето". Тези вълни се заглушават от много строителни материали, необходими за синхронизация на биологичните ритми и нормалното съществуване на всичко живо на Земята.

Отсъствието на тези вълни може да предизвика главоболие, загуба на ориентация, световъртеж, и т.н., "хората, изпитващи големи натоварвания и стрес, се нуждаят от тези вълни. Освен това, остро усещат отсъствието на Шумановите вълни възрастните и вегетативно чувствителните хора, също и хронично болните".

"Земята и обкръжаващият я въздушен слой (йоносферата) образуват гигантски сферичен резонатор. От гледна точка на радиотехниката това са 2 сфери поместени една в друга, кухината между тях е ограничена от проводими повърхности."

"В такъв резонатор добре се разпространяват ("резонират) вълни с определена дължина". Точната честота на резонанса е 7,83 херца. Също има и върхове на честотите напр. 8, 14, 20, 26, 32 херца. На по-високите честоти резонансите стават почти незабележими. Тези честоти практически съвпадат с честотата на алфа и бета ритмите на главния мозък на човека.

Честотата на вълните се променя в денонощието, тъй като откъм слънчевата страна отразяващият слой (слой на Хевисайд) е разположен по-долу, отколкото нощният отразяващ слой.

Има информация, че "Шумановата честота изведнъж е започнала да нараства! И скоро от 8 херца ще се увеличи до 13-15. А това вече е честотата на бета-ритъма. А бета-ритъмът - това е ритъмът на бодърствуването. Следователно, като стане това, всички хора ще започнат да спят, мечтаят и медитират наяве. И тогава ще им се явят всичките чудеса на 4-измерният свят. В действителност, всичко не е далеч така радужно. За да стане нещо подобно е необходимо, или диаметърът на Земята да се намали на няколко стотин километра, или долната граница на йоносферата да се вдигне от обичайните 60-70 до 300-400. Което, регулярно става. Всяка нощ при това. Още повече: Шумановата честота се променя не само от времето на денонощието, но и от сезона. И затова тя спокойно може да нарасне до 10-11 херца."

"НАСА използва генератори на Шуманови вълни за обезпечаване на нормалната дейност на своя персонал."

"Д-р Робърт Бекер е измерил вълните на главния мозък на много целители по света по време на техни сеанси на изцеление. Той открива, че всички имат еднакви честоти - 7-8 херца, независимо от техните религиозни и духовни традиции, и се синхронизират с Шумановите вълни както по честотата, така и по фазата."

"Дължината на вълните на Шуман примерно е равна на 38 000 км., това съответствува на окръжността на Земята. Също така всяка вълна образува колебания с честота 7,83 херца."

"Шумановата вълна, разпространявайки се със скоростта на светлината, за секунда обикаля планетата 8 пъти."

7-13 херца: По такъв начин циклоните и фронталните раздели генерират вълни именно в този диапазон. Те, разпространявайки се вътре в глобалния резонатор Земя - йоносфера, служат за предвестници на бури за много от представителите на биосферата.


"Космосфера.Ру"

превод: делфин
« Последна редакция: Януари 18, 2010, 22:24:28 от delfin » Активен
Страници:  1 [2]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Съновниците??? Можем ли да им вярваме???
Анкети
giti 8 4297 Последна<br />публикация Ноември 10, 2010, 23:16:26
от nre
Странна... « 1 2 »
Въпроси и отговори
Хера 24 2541 Последна<br />публикация Юни 18, 2010, 22:06:56
от nia.boneva6
Фентъзи книги и научна фантастика
Книги
delfin 0 2107 Последна<br />публикация Януари 11, 2010, 17:20:30
от delfin
Послание от извънземните през 1977
Видео клипове
Аэ съм 0 2630 Последна<br />публикация Юни 20, 2010, 19:39:33
от Аэ съм
Гробницата на Бастет е в Странджа!
Древни цивилизации
Аэ съм 1 4550 Последна<br />публикация Юли 08, 2010, 15:35:01
от Аэ съм

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright