Духовно развитие

          

Анкета
Въпрос: Одобрявате ли Турция,културата и и бъдещото и членство
Да - 7 (46.7%)
Не - 8 (53.3%)
Общ брой гласове: 11

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: За или против членството на Турция в ЕС,и въобще за и против Турция и културата  (Прочетена 1897 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Октомври 07, 2010, 16:49:58 »

Аз не одобрявам нищо! Усмивчица
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 17:03:59 от rabeno » Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2010, 16:52:21 »

Защо няма отговор "нито едно от двете"
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Октомври 07, 2010, 16:54:26 »

Щеше да е глупаво да има!Всеки щеше да го натисне. Усмивчица
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2010, 16:57:13 »

Турция и нейната ку... за нейната какво
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Октомври 07, 2010, 17:04:34 »

Кой натисна да?!

Аз натиснах не!

Не бъдете анонимни,хайде!
Активен
giti
Гост
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2010, 17:36:02 »

Rabeno, добави отговор "все ми е тая" мн. те моля, че да гласувам и аз.... Нещо с политика не искам да се цапам... Плезещ се
Активен
Dez
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 34


 • Град: град Мездра
 • « Отговор #6 -: Октомври 09, 2010, 16:38:45 »

  Аз общо взето съм против. Просто начина по който се опитват да се изкарат европейска държава е отблъскващ.
  Активен
  marushka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 112

  WWW
  « Отговор #7 -: Ноември 09, 2010, 20:40:58 »

  ЗАЩО ТУРЦИЯ ДА не е от Европейския съюз - ние българите сме с отрицателно мнение от турското робство,но не трябва да е така -
  сега трябва да има друго време - време на разбирателството -
  време на един духовен център 
  Активен

  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #8 -: Ноември 09, 2010, 23:06:37 »

  Марушка,това време не е настъпило! Усмивчица

  То се вижда-относно Турция,добре си разиграват коня спрямо нас,но Бог ще ги накаже най-яко!

  Знаеш пророчеството,че Турция ще изчезне като народ и държава,нали? Усмивчица
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #9 -: Ноември 09, 2010, 23:33:05 »

  Извинявам се, но ще попитам, тази тема какво общо има с духовното развитие? В моята глава единствено контрастира с него по всякакъв начин. Остава да си пуснем и тема за всеки един политик по отделно.  Плезещ се

  Аз лично не вярвам, че ЕС ще оцелее още дълго, ако можех сигурно и България нямаше да приема в него Ухилен или по-точно и аз съм за отговора "все ми е тая"
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #10 -: Ноември 10, 2010, 01:17:48 »

  Турците не са това, което бяха. Така е. Сега действат завоалирано. Лично аз съм против. При евентуална мобилизация, бих отишъл, но за съжаление няма да има такава. Не мога да съм пасивен, тъй като това би било глас - ЗА. Когато гласувам, не ме интересува, кой от нашите несретници ще заеме, дадена позиция. За мен е важното да не е турчин. Те гласуват до един и не са пасивни.


  СПОРЕД ПОКОЙНАТА БАБА СЛАВА, ГУБИМ ЧАСТ ОТ РОДОПИТЕ, АКО НЕ СЕ НАМЕСИМ НА ВРЕМЕ.

  Според Слава Севрюкова ( ясновидка, починала през 90 те , малко позната обаче в България, въпреки че е призната и от самата Ванга) има опасност да се отдели част или целите Родопи от България. Предлагам ви да прочетете някои от нейните пророчества казани преди около 15 г.

  Накъде се носи България сред грохота на слави и падения? Какво е бъдещето на държавата ни, според тихата жрица, разчитаща летописите на Вечността?
  Слава Севрюкова с болка прогнозира:
  - Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога (не уточнява кога - б. а.) значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът.
  - Ще се изтръгне? Какво говориш?!... Коя част? Пророчицата с тегоба конкретизира откъде ще бъде доорязана все по-обедняващата Родина:
  - Югоизточната.
  Следейки тенденцията на развитие, не е трудно да се досетим какво загатва. Свръхболезнена тема за народа. Как ще се извърши анексията? - По военен път? Не, визираните събития едва ли ще протекат грубо, с конфронтация и агресия. По-вероятно е да се разлеят в календара незабележимо бавно. С коварния мирен "преход" - чрез конформизъм и заслепяваща демагогия. С плавно отродяване от българското. С пълзяща, задушаваща национална асимилация.
  Една утеха - "изтръгването" все пак може да е символично. Да, но може да не е. Етносът в югоизточния родопски регион се лишава от народностно самосъзнание. Гледа се не наша телевизия, слуша не наша музика, ползва не наш език. Ислямизацията на Родопа е минирана с минарета. Като гъби след дъжд никнат, роят се джамии и паметници, възхваляващи героизма на довчерашните поробители.
  Кой го допуска? С каква цел? Нима данъчно "прозорливите" управници забравят - без език няма народ? В тези джамии се настаняват ходжи. „Като ги построят, ще тръгнат проповедниците, след това ще замаршируват войските и ще се намести работата..."- Горчиви проникновения в последните години от живота на Николай Хайтов. В житиеописателната книга "През сито и решето" бие страшна тревога за опасността да бъдат откъснати Родопите от Майка България.

  Това зловещо събитие може да стане и без пушка да пукне - не с рязане на глави, а почти неусетно. Поетапно - с коварно промиване на мозъци в мирно време. Да се доразвие дъгата на верско противопоставяне от Хърватска, Косово, Босна, Херцеговина, Македония насам. И от нас - към далечните руски републики.
  Не, тези опасения не са лишени от съдържание. В Смолянска област, например, служат едва 12 свещеници срещу 200 ходжи. А християните там са 4 пъти повече от мюсюлманите. Перфидно еничарство. Защо бездействат отците на святата ни Православна църква? Това не е обикновена драма. Трагедия е!
  Не е изключено утре онези райони с основание да поискат автономия от "демократична" България. И "демократично" да я получат. „Цяло чудо ще е, ако в съвременните обстоятелства опазим настоящите граници на нашата територия" - експлозивно отбелязва в едно от късните си интервюта интуитивният Хайтов.
  Кога ще се извърши поредната, може би най-срамна епопея? По времето на кой политик? На кой буден писател, реагирал остро срещу задаващото се зло?... Ако това се развихри в типичния балкански стил, като в Босна, Херцеговина, Косово, въпреки предупрежденията, нека тежи на съвестта на премъдрите ни политици. Ако пък по чудо се размине, изненадата ще е огромна, познавайки възможностите на феномена Слава Севрюкова.
  Дали след събитието няма да е непоправимо късно? Не трябва ли час по-скоро да се дири съдебна отговорност за виновниците, допуснали чудовищни безобразия, застрашаващи с разруха страната ни? Да се сепнат и най-сетне поне с мъничко родолюбив ентусиазъм овластените стожери на националния суверенитет да предотвратят сепаратизма?
  „Какво толкова?" - Ще вдигнат рамене преситени колониални управници. С този акт международните сили може да направят нещо като "кръвопускане". Да ни посъживят със средновековни методи на лечение. И частичната екзекуция да изиграе роля на обединяващ фактор.
  Дотам ли ще ни доведат „прославените водачи", подмолно или открито саботиращи свободното национално развитие? В страна, за която иронично казват - царял хаос, а само престъпността била перфектно организирана. Не звучи ли това като присъда?
  Светът се променя шеметно. Не са изключени изненади при смяна съотношението на силите. Ако това се сбъдне, Родопите ще се превърнат в огромна не-зарастваща рана за народа. Кой е допускал възможността за окупация на остров Кипър при разделянето му на гръцки и турски? А тя се състоя с лекота. При това и гърците и турците са членове на НАТО. Нов "кипърски вариант" ли съзира голямата прорицателка, ашладисан на български терен? Какво пък, каквото е "драснато свише", ще стане. Особено при такъв "прозорлив олигархичен елит"..
  И двете пророчици са единодушни - анексията е неизбежна. За Слава Севрюкова: „Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити..."
  (Сега е повече от ясно какво е имала предвид -сбъдналото се членство в Евросъюза - б. а.)
  „В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди."
  Подготвяйки сънародниците за опасност от сепаратизъм във време, когато в България са немислими протурските движения (седемдесетте години на миналия век), пророчицата се явява смел страж на народността. Прогнозира събитие, без каквито и да са признаци за него. Бие тревога за целостта на националните граници далече преди угрозата.
  Не е трудно да допуснем - с война никога не ще изгубим Родопа. По мирен път - да.
  Според Слава Севрюкова: „Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция."
  „Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее (ох, най-сетне! - б. а.) за позабравеното "отечество любезно".
  Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ"- с болка вещае пророчицата.
  „Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа - споделя пророчицата пред Пушка Златарева и Красимира Шопова. - Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната.
  В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя."
  Следейки развитието в страната, сякаш все повече вървим към сбъдване на пророчеството. Засега все още не се открояват абсолютно никакви тенденции за подвеждане под съдебна отговорност на нашенските грабители.
  Открит е болезненият въпрос: защо чувството на солидарност на народа ни се проявява само в периоди на върховни изпитания на границата на оцеляване?

  ето още едно от тази пророчица

  България ще се оправи 2017-1018  Славка Севрюкова за България и света

  Светлина пред България предрича феноменката.

  България има особено геополитическо разположение и както е добре известно от историята, трудно се живее в такъв регион. Но според Слава това е много полезно за каляване на душите.

  През 1990 г. Слава казва, че не по-рано от 2000 г. ще дойде цар Симеон 2, но няма да е цар. “Ще опита нещичко да стори, но няма да успее. Преди това синът му принц Кирил ще се установи в страната като съветник”. Събитията в политиката от последните години доказват, че и това пророчество се сбъдва.

  Прорицателката изповядва: “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”

  Това предрича Слава Севрюкова още преди 1990 година. “Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ­ ще я крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- ­2018 година. България ще се оправи едва тогава”.

  Помнете - ­ силната вяра и любовта могат да променят дори съдбата!

  Знанието носи болка. Мъдра е съдбата ­ оттласква ни от бряг на бряг,

  заглаждайки като речни камъни режещите ръбове на нашите несъвършенства.

  Щастието и нещастието изграждат пътя. Мъдростта е крайната цел. Доброта и любов я осветяват. Празник е деня, в който сме добри!

  Насилието е силата на слабите.

  Власт и облага, блясък и слава. Само който не се e докосвал до тях, е наистина чист. Но двойно по-чист е този, който се е докосвал до тях, но не се е омърсил.

  Много партии ще управляват България, но все ще я крадат. Жена ще оправи страната, но чак през 2018 година.

  Помнете! Ще удивим човечеството! Големи умове ще излязат от нашето племе. Със световен принос в много области нa човешкото знание ­ наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Българското племе никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи ще изчезнат, ние ­ не. Никога! Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.

  Човешкият род няма да бъде изтрит от лицето на земята. Виждам унищожения. Неузнаваеми промени. Обновеното човечество ще се лиши от една нелепа и страшна своя съставка ­ озвереността. Хармонията ще се възстанови след бедствията.

  Колкото повече се затопля климатът, толкова по-изстудяват човешките

  отношения. Не човечеството е в опасност, а людете, изгубили човечност.

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=AJOZhCpmmuw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AJOZhCpmmuw</a>
  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=5jxUY-DoxfE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5jxUY-DoxfE</a>
  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=__WFdz2Iszk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=__WFdz2Iszk</a>

  Нямам нищо против, нито една вяра, етнос, култура или народност.
  Имам против - налагането им.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #11 -: Февруари 09, 2011, 19:17:53 »

  Ако Турция нахлуе, бихте ли скочили да защитите българските територии?
  Активен
  sleepindreams
  Stilio
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 13


 • Град: Силистра, Перник, София
 • WWW
  « Отговор #12 -: Февруари 21, 2011, 02:21:31 »

  Прекалено много негативно мислене...Не знам какво против имате Турция. Това пълна глупост.
  Едно време хората са се борили за земя. Българите са отстоявали. Да така е.Били сме в робство, но вече не е така. събудете се и вижте кой е истинския враг... не е Турция, повярвайте ми.
  Натиснах ДА, защото това е моя отговор.
  Съжалявам, но тази тема е напълно не на място. Не мисля че и е мястото в този Форум.
  Активен

  Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

  http://www.themostexpensivecandle.com/
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Copy/Paste или Линк - за и против « 1 2 3 »
  Обща тематика
  sanguinary 32 1852 Последна<br />публикация Септември 17, 2010, 13:25:37
  от gorgon4e
  Как Българите стават граждани на турция
  За България
  Аэ съм 1 1142 Последна<br />публикация Октомври 07, 2010, 17:28:15
  от Аэ съм
  За или против една обща религия « 1 2 ... 9 10 »
  Анкети
  dope40 142 11224 Последна<br />публикация Септември 02, 2013, 19:42:03
  от вожда
  Грехът против Бащата и грехът против Майката
  Духовни учения
  Търсач 0 871 Последна<br />публикация Май 26, 2011, 11:35:31
  от Търсач
  За или против пиратството на книги , музика и т.н.....
  Книги
  Elea 11 966 Последна<br />публикация Октомври 28, 2012, 21:49:36
  от Странник

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright