Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Избори  (Прочетена 1485 пъти)
Muko
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 24

« -: Юни 26, 2009, 11:30:22 »

Всички реформи, за които се споменава в съседните теми, по някакъв начин трябва да се прокарат и за целта е нужно да има хора, които да направят това. Може ли в това "демократично" общество, при тези политически играчи това да се осъществи? Моят отговор е - не.
Идват избори за парламент и мислещите за бъдещето би трябвало да дадат гласа си в името на новото. Как да стане това, след като не виждам подходящия кандидат, да не говоря за партия? Да гласувам против всички? Как?
Какво мислите по въпроса?
Активен

Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Юни 26, 2009, 12:16:10 »

  Въпросът е наистина много интересен, но засяга материя,  която не може да се обясни с едно или две изречения и да се даде точен и ясен отговор. По скоро отговорът ще дойде от само себе си при разработена идейна концепция - как точно и какви промени и реформи трябва да се направят в обществото. За тая цел индиготата трябва да се осъзнаят, обединят и конкретизират идейте си за бъдещето. За това съм и създал тема за идеологията където ще се помести фундамента на новата идеология, която всички заедно ще трябва да надграждаме. Колкото за сегашните избори е ясно че всичко трябва да започне с един постепенно разширяващ се саботаж от страна на народа, докато не успее да изхвърли всички политически сили зад борда на управлението на държавата и да се даде възможност на новото начало.
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #2 -: Юни 26, 2009, 12:26:37 »

  Цитат
  Колкото за сегашните избори е ясно че всичко трябва да започне с един постепенно разширяващ се саботаж от страна на народа, докато не успее да изхвърли всички политически сили зад борда на управлението на държавата и да се даде възможност на новото начало.
  С това съм съгласен, но как да стане, по какъв начин? Как да гласуваме, за да ги изхвърлим от управлението?
  Ако не гласуваш-добре дошло за силните партии. Ако гласуваш с недействителна бюлетина(сиреч-майната ви на всички)-пак същото. Ако гласуваш за най-малкото зло(но във всички случаи трябва да е за парламентарно представена партия)-даваш гласа си за узаконяването и във властта, а освен това правиш компромис със собствените си разбирания и съвест.
  Е, излиза, че както и да постъпиш "демокрацията" така го е измислила, че винаги гласуваш за властниците.
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юни 26, 2009, 13:43:13 »

  Абсолютно си прав, точно затова съм отворил всичките тези теми, за да ги развием, популяризираме и на тяхна основа да започнем да градим новото. Ако трябва ще се развие и национално движение с подкрепата на всички инако мислещи хора по света. Този процес трябва да добие мащабност и то планетарна. В противен случай всичко се обезмисля и ще се получи както обичаме да правим вечер на масата ставаме най-велики, сменяме правителства, системи и т.н. но настане ли време за действия, някак си всички отиваме в ъгъла и си траем.
  Активен
  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #4 -: Юни 27, 2009, 12:16:58 »

  Много е важно да отиде да се гласува! Защото ако пак е ниска избирателната активност, ще влязат повече представители от ДПС, както и ако е ниска избирателната активност тогава купуването на гласова е най-ефективно. Защото гласа тогава има по-голяма тежест.

  Много е важно да се гласува, независимо за кого. Добро в този парламент няма, важното е да изберем по-малкото зло. Но има 3 партии, които ми се иска нито 1 депутат от тях да не влезе, но за съжаление това няма да стане. Няма да ги крия партиите те са:
  ДПС - Етническа партия...
  Атака - Крайна партия...
  Ред законност и справедливост - Крайна партия...
  Активен

  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #5 -: Юни 27, 2009, 12:56:22 »

  Цитат
  Много е важно да се гласува, независимо за кого. Добро в този парламент няма, важното е да изберем по-малкото зло.
  По този начин узаконяваме властта точно на тези, които искаме да махнем(поне аз де), доброволно им се подлагаме да ни изцеждат още 4год. По-малкото зло също е зло и няма никакъв шанс да го променим ако гласуваме за него.
  Май единственият изход е да си чакаме 2012....
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  giti
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 27, 2009, 14:04:33 »

  Има един адвокатски термин,който гласи че пасивността също е избор,съответно действие. Ако не гласуваш за по-малкото зло и останеш пасивен-извода е че си избрал по-голямото зло и си го подкрепил.Затова гласувайте!!! Аз за съжаление няма да мога,понеже "хубавото" ни правителство умишлено не е създало условия за хората в чужбина да гласуват.Не мога да мина 1000 км заради едни избори.Скъпичко ще ми излезе. Ядосан
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #7 -: Юли 07, 2009, 04:08:16 »

  В крайна сметка вчера успях да се докопам до изберателните урни Ухилен Макар и да знаех какъв ще е резултата с моя или без моя глас.Направих го за себе си,заради гражданския дълг. Искам да ви споделя нещо важно,което знам....Герб се знаеше,че ще спечели. Тази победа ще доведе на България още по-големи беди. Поредната безлична марионетка е на власт и този път нещата ще са още по-нагли,грозни и гадни от предното правителство. Има и хубава новина-тази нищожна марионетка ще е на власт само 2 години и половина... ще бъде много жестоко пометена от властта.След всичко това най-накрая България ще започне да процъфтява и повярвайте ми Тя ще е лидер в духовното за цялата Земя. Това което ви казвам е получена вселенска информация. Не съм единственната,която е питала за това. Направили са го още 2 души и макар и информацията да е от различни източници,тя е една и съща дума по дума!!!
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #8 -: Юли 07, 2009, 10:20:32 »

  Гити! То на Герб им желая все пак да се намери мъдрост в тях и да имат все пак някакво желание да се започне да се разследват управленията на всички досегашни правителства.
  И ние гласувахме, защото трябваше. Все има някакво по-малко зло засега, за което да се гласува, но... можеш ли да кажеш нещо за след тези 2,5 г.?То не му е тук темата, но как чувстваш този портал, който виждаш - като път към едно от вероятните ни бъдещета или по-скоро като единствен път към само едно бъдеще, т.е. вече към свършване на линейното време и живот в постоянен поток и на минало и на настояще и на бъдеще ?

  Вчера ми попадна на едно място пусната част от предизборната програма на Герб, откъс от глава 13. Ако е наистина такава, каквото четох в тези редове, направо душа да ни е яка - приватизация на НОИ, здравната каса и раздробяване на куп малки частни каси, но най-вече ме потресе следното - приватизация на абсолютно всичко, което е останало държавно - АЕЦ-а ни също (това е престъпление за мен), на Насърчителна банка, всички държавни сгради - почивни бази, дворци, резиденции, стопанства, апартаменти, офиси, на пощите (тези са луди), на НДК, стимулиране на търсенето на природни богатства (вместо да се извадят технологиите свързани с Универсалната Космическа енергия и мисълта, то ще ни доразсипят и природата и планетата (в Перу какво стана с желанието на алчните международни корпорации за Амазонската джунгла и подписаното от перуанския президент споразумение с тях, вследствие прокарания от него закон и индианците се вдигнаха да си защитават земите, после ще продължа по този повод за Змията от светлина, чийто център сега за бъдещите няколко хилядолетия е точно в Перу, явно не напразно са искали там да разбутват, но индианците защитиха Земята) Ако искате нещо повече за тази Змия от светлина, имам книгата на Друнвало Мелхиседек, в която пише за нея и ще извадя контектста.))

  Да си продължа с това, което ме потресе от прогламата, част от която ми попадна - отдаване на концесия на ВСИЧКИ язовири, които още не са дадени, автогари и ж.п. гари, всички въглищни мини, даже мостовете, които ще бъдат межде Видин-Калафат и Оряхово-Бекет, фериботите ни, КППТ-ата (побъркана работа), концесия на всичките ни магистрали (колкото ги има, то ако трябва да се плаща за тези недовършени магестрали и разбитите ни пътища такси допълнително, ще се намали страшно много пътуванията между градовете на обикновените хора и ще се затвориме още повече. Може ли от София до бургас освен цената на бенцина да плащаме още толкова за такси, то всичко ще скочи двойно и тройно??), всичките ни пристанища, летища - на концесия??? и върхът е да се премахне със закон ограничението, което сега има за отдаване на концесия, което е максимум 35 г. (че това си е заробване тотално на всички ни, които живеем в тази страна!?). Но още повече ми дойде - БОГАТИТЕ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ ЗДРАВНИ ВНОСКИ (какво за тях всичко безплатно, а ние да им плащаме??)

  НЕ ИСКАМ да бъда роб, да живея при такива условия, ИСКАМ промяна и ЖЕЛАЯ да се промени всичко това. Трябва ни яко разтърсване на всички живеещи на тази планета, такова разтърсване, че изведнъж да ни се промени самия начин на мислене.  Мисля си, че такова нещо може да стане ако изведнъж започнем да си чуваме мислите, когато всеки може да чува другите какво мислят ще отпадне лъжата, преструвките, лицемерието, тогава искаме не искаме всички ще бъдем като на длан едни пред други и ще започнеме да се замисляме над качеството на мислите си и тогава няма да може да се скрием никъде с лоши мисли и ще започне тотална промяна и в няс и в дейностите, които правим.

  Гити, какво ти е личното мнение какво ще стане и как ще се развият нещата през идните години към настъпващите промени и особено как ти виждаш преломната 2012 г., твоето лично предчувствие, мнение, виждане, вяра, убеденост!!??

  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Юли 07, 2009, 17:29:52 »

  По темата може да се говори много. Моето лично мнение е,че катаклизмите ще станат най-вече при човека. Всичките беди ще дойдат от това,че много хора няма да могат да издържат на високите честоти на вибрация,които отпращат другите хора. Да го обясня по-просто. Представете си, че човечеството е разделено на 2 вида: такива които са на вибрация духовно и такива,които са на вибрация "животинско" Казвам животинско,защото този вид хора са затворени в рамките само на физическите си нужди. Иначе а на еволюционната стълбица бих ги сложила под животните Ухилен Много хора отхвърлят религиозните книги,като Библията например,но това не е правилно. Те просто не могат да разберат контеста на тези книги понеже те са писани на неразбираем стар език. помислите по времето когато е писана Библията на какъв език е трябвало да се напише за да бъде разбрана. Ако днес някой преведе Библията на съвременен език то тя ще бъде научен доклад на всичките науки и философии съществуващи днес. Например Откровението на Йоана говори за битка между доброто и злото и също съобщава,че 666 е числото на човекаспоред мен тази битка ще бъде между тези 2 вида хора,които съществуват днес. Много е голяма разликата в честотитте-това ще доведе до големи катаклизми,вражди и пагубни действия за човечеството. От друга страна тези действия ще повлиаят и на Вселенско ниво. Ще се намесят и в честотите на другите паралелни светове,които са свързани с нашия и от там ще възникнат природни бедствия. Защото всичко е така запланувано,че всяка частица и елемнт от тази вселена да е свързан. И този,който си мисли че е отделен елемнт от това цяло ще бъде първия заличен от него!!!
  « Последна редакция: Юли 07, 2009, 17:31:30 от giti » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #10 -: Юли 07, 2009, 17:38:07 »

  Що се отнася до Герб е не няма да са по-съвестни от предишното правителство. Още повече,че те ще са последното правителство,което ще хване времето на по-горе описаните от мен катаклизми. И за голямо нещастие самия им лидер от "животинския" вид човеци. Обърнали ли сте внимание,че оганя преди да изгасне засилва за последно своята мощ? Е това ще стане и с правителството ни преди да свърши тази стара система на гадости тя ще се засили за последно и ще бъде в най-голямата си мощ.Но знаете ли кой ще ги помете жестоко от властта? Това ще е именно техния им вид-точно хората "животни" ще се надигнат и ще ги разкъсат на парчета
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #11 -: Юли 07, 2009, 20:09:52 »

  Всички сме едно цяло.
   Например мислите ни само ни превръщат в едно цяло- когато живееш на едно място твоите мисли се приплитат с тези на останалите и всички работят на една чистота, но се получава е един токов едура между тези,които личностно работят на по долни чистоти и тези,които са на по-високи и  от там идва проблема
  Активен
  crownedXclown
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 101


  « Отговор #12 -: Юли 09, 2009, 00:06:26 »

  Незнам за вас,но винаги съм се чудела защо всички лъжат  Хммм Безмълвие Не е ли странно.Ако правителството (тези,които го състават) не лъжеха и не правеха всичко,за да вземат още ена хилядарка към заплатата си щеше да е чудесно ^^ Незнам дори аз сама за себе си не мога да си го обясня още  Веселяк
  Активен

  After the era of kings a lonely knight is fighting for lost battles...ahh the war effect...there are no winners in the war.Everybody loses
  delfin
  Гост
  « Отговор #13 -: Юли 11, 2009, 13:21:55 »

  В кърджалийско е било жестоко мръсна работа, пълно с нарушения на изборите. Ето статия, направо ме потресе -

  http://capital.bg/show.php?storyid=753282
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #14 -: Януари 18, 2010, 18:19:52 »

  Гити, за ГЕРБ си права. Ето една статия в този дух - има опастност да ни страт близо 2 млрд. евро -

  http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4803&sectionid=5&id=0000901

  "Европа разлюбва Бойко Борисов"
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Нашите избори определят нашата съдба
  Обща тематика
  Бунтарката 1 1158 Последна<br />публикация Юли 23, 2009, 23:36:02
  от delfin

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright