Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Последните времена според чероките, сиуксите и племето чипеуа  (Прочетена 3164 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Октомври 06, 2010, 17:08:53 »

Последните времена според чероките, сиуксите и племето чипеуа
21.12.2009 г.
- ЧЕРОКИ -
Пророците на племето чероки са предсказали първите две световни войни. Самите чероки понякога се наричат ани-китува или китуваги. Събитията, известни сред бледоликите като световни войни, за тях са Първото и Второто разтърстване на Земята. Очаква се и Трето разтърсване, а според пророчествата им то ще бъде предшествано от следните знамения. Бледоликите ще строят къщи и ще ги пращат на небето. Смята се, че са имали предвид совалките и космическите станции. И когато хората почнат да се качват редовно до тези небесни къщи, това ще е знакът, че Великият дух скоро ще сграбчи Земята, но този път не с една, а с двете си ръце. Така Великият дух ще разтърси Земята за трети път. По това време земята ще е покрита от такива селища, с високи сгради и толкова обширни, че когато човек ходи сред тях, няма да вижда нищо извън тях. Селищата ще са от камък, цели прерии от камък. А във всеки от тези градове ще има и от местните китуваги, но те ще бродят като празни черупки сред прериите от камък. Празни черупки, които ще са като заспали, тоест ще са забравили своето старо Учение.


Щом бледоликите пратят своя орел на Луната, някои от китувагите ще се пробудят и ще избягат от прериите, за да се върнат към стария си начин на живот. Ще се преродят и ще се готвят за идните дни. Но мнозина няма да направят така. Пророците казват, че ще дойдат времена, когато сутрин слънцето ще изгрее над селищата от камък, но когато залязва, от поселенията на бледоликите ще е останал само дим на земята. И хората ще чезнат сред пушеците, включително и от местните китуваги, понеже не са се събудили и не са напуснали прериите от камък.
Така щяло да почне Третото разтърсване на Земята. То ще е много силно, но пророците са убедени, че местните катуваги ще преживеят кошмара. И така червената раса ще се обедини с оцелелите от другите три раси от краищата на света, като четирите цвята ще споделят мъдростта си в новия ден. И ще бъде мир на земята.


Прерия от камък
- ЧИПЕУА -
Мъдреците на племето чипеуа пророкуват за природни бедствия:
- опустошителни разрушения в Калифорния
- земетресения на необичайни места от Острова на костенурката (Северна Америка)
- планините ще станат неустойчиви
- невиждани наводнения
- все по-честа поява на урагани с повишена разрушителна сила
- пожари, които се разпростират на обширни територии
- невиждано земетресение в разлома Нов Мадрид (обхващащ Мисури, Кентъки, Тенеси и Арканзас)
- въздухът ще придобие зеленикав цвят заради урни с много отровен прах, който злодеите ще пръскат по земята. На тези, които пускат урните с праховете, ще им се върне същото. (Сравни това за урните с отровен прах от пророчествата на Митар Тарабич и Алоис Ирлмайер)
- замърсяването на природата ще нараства


Опустошително земетресение (кадър от филма “2012″)
И за други бедствия:
- по-чести самолетни катастрофи
- инциденти с плавателни съдове
- трагедии в увеселителни паркове
- зачестяващи битови трагедии от всякакво естество
И за Епохата на Любовта:
- пълно равенство между хората
- отказ от месна храна
- преустановяване на природните бедствия
- магнитното поле на Земята ще се ползва като безвреден източник на енергия
- повдигане на индианските народи, след като всички оцелели народи ще споделят общ, природосъобразен начин на живот.
- ЛАКОТА -
Индианците от племето лакота, известни още като сиукси, споделят вярванията на братята си от другите северноамерикански племена. Техните пророци описват с подробности някои от предстоящите събития. Един от мъдреците, цитиран от писателя Матю Кинг, казва:

Потъването на Калифорния (кадър от филма “2012″)
“Предричам, че събитията ще стигнат дотам, че Бог ще направи преврат на Земята. Той е много ядосан. И това е най-вече заради жестокостта на белия човек. Ще има много плач и ридания. Не ми се сърдете, но ще стане. Няма начин да избягате от определеното. Бог ще премахне лудостта по Земята. Можете да видите предупредителните знаци. Ще има земетресения. Половината от Калифорния и половината от Вашингтон и Орегон ще отидат под водата. Същото ще е на изток и на юг. Ще има изригвания на вулкани, земни трусове и урагани.”

Със съдействието на Eли Кристъл, САЩ.
Вижте и пророчествата на племето хопи.
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 03:18:13 от Еруин » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #1 -: Октомври 06, 2010, 17:12:54 »

http://www.ivanstamenov.com/2009/12/810/


Ето направо сайта,от който намерих инфото. Усмивчица


Интересното е,че аз си представям войната така,както си я представя и баварския пророк.
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Октомври 06, 2010, 17:46:09 »

  rabeno,войната отдавна е започнала - наближава апогея вече.
  Не коментирам пророчествата,а просто факта че се вадят апокалиптични картини за да се отвлича вниманието,да има страх...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #3 -: Октомври 06, 2010, 17:50:10 »

  Ами не знам вас дали ви е страх от тези апокалиптични картини,ама мене хич не ме е... Ухилен Дори ми е нетърпеливо.
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #4 -: Октомври 06, 2010, 18:52:29 »

  Ами не знам вас дали ви е страх от тези апокалиптични картини,ама мене хич не ме е... Ухилен Дори ми е нетърпеливо.
  На мене ми е... все тя. В смисъл, какво - дали светът ще изчезне внезапно еди-кога или ще се случи нещо велико, или просто нищо, голяма работа...   Ухилен Усмивчица Веселяк
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #5 -: Октомври 11, 2010, 19:18:13 »

  Ето още неща...някои от тях подкрепят тезата ми за Иисус,който ще изчисти Земята...


  ПРОРОЧЕСТВА за ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

  Тези две интересни пророчества са били направени преди много време в Норвегия:

  ИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)

  Една възрастна жена на 90 години от Валдрес, Норвегия имала видение от Бог през 1968. Евангелизаторът Емануел Минос е провеждал събрания (служби), където тя е живяла. Той имал възможността да се срещне с нея и тя му казала това, което видяла. Той си го записал, но си мислел, че това би било толкова неразбираемо, че си го прибрал в едно чекмедже. Сега, почти 30 години по-късно, той разбира, че трябва да сподели видението и с други.

  Жената от Валдрес била много жива, будна, благонадеждна и заслужаваща доверие Християнка, с добра репутация сред всички, които са я познавали.
  Това е, което тя видяла:

  "Видях времето, точно преди идването на Исус и избухването на Трета Световна Война. Видях събитията с естествените си очи. Видях света като глобус, видях и Европа - страна след страна. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях определени неща, които ще се случат точно преди завръщането на Исус, и точно преди да се случи последното бедствие. Такова бедствие, каквото никога не сме преживявали."

  Тя отбеляза четири вълни:

  1. "Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне Третата Световна Война, ще има такова "разведряване", каквото до сега не е имало. Ще има мир между свръх-силите на изток и запад, и ще има дълъг мир. (Помнете, че това е било през 1968, когато студената война е била в кулминацията си. Ем. Минос) През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде. Третата Световна Война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място.

  2. Несравнимо охлаждане ще обхване Християните, отпадане от истинското, живото Християнство. Християните няма да бъдат отворени за проницателно/остро проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и възстановяване. Вместо това ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) Християнство.

  Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме били свикнали с поколения, като да вземеш кръста си и да следваш Исус, развлечения, изкуство и култура ще нахлуят в църквите, където би трябвало да има събрания за покаяние и съживление. Това ще нарасне значително точно преди завръщането на Исус."

  3. "Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. (Не вярвам концепцията "съ-жител" да е съществувала през 1968 - Ем. Минос.) Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани от всеки ъгъл/гледна точка. Това дори ще навлезе в Християнските среди и ние ще го търпим/приемаме - дори противоестествения грях. Точно преди завръщането на Исус ще има ТВ-програми, каквито никога не сме виждали." (Телевизията току-що е навлязла в Норвегия през 1968. Ем. Минос)

  "Телевизията ще се напълни с такова ужасно насилие, което ще учи хората да се убиват и унищожават едни други, ще бъде опасно по улиците ни. Хората ще копират това, което виждат. Няма да има само една "станция" по телевизията, ще бъде пълно с много "станции". (Тя не е знаела думата "канал", която използваме днес. Затова ги нарича станции. Ем. Минос) Телевизията ще стане като радиото, където има много "станции", и ще се напълни с насилие. Хората ще я използват за развлечение. Ще видим ужасни сцени на убийство и разрушаване един друг и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана - най-интимните неща, които стават в брака." (Аз възразих и казах: ние имаме закони, които забраняват такива неща. Ем. Минос) И тук възрастната жена каза: "Това ще се случи и вие ще го видите. Всичко, което сме имали преди ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни."

  4. "Хората от бедните страни ще тръгнат към Европа. (През 1968 не е съществувало такова нещо като имиграция. Ем. Минос) Те също ще дойдат и в Скандинавия, и в Норвегия. Толкова много ще бъдат, че хората ще започнат да ги мразят и да бъдат груби към тях. Те ще бъдат третирани както Евреите преди Втората Световна Война. Тогава ще бъде достигната пълната мярка на греховете (Аз възразих по въпроса с имиграцията. Не го разбирах по това време. Ем. Минос)

  Сълзи потекоха от очита на възрастната жена и се стекоха по бузите й.
  "Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне Третата Световна Война. Ще бъде кратка война." (Тя я е видяла във видението.)

  "Всичко, което сме гледали преди за войната е само детска игра сравнено с тази, и тя ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента - Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се развали (зарази/замърси?). Повече няма да можем да обработваме почвата. В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях.

  Толкова се радвам, че няма да го видя, но когато наближи времето, трябва да се окуражите и да кажете това. Аз го приех от Бог и нищо от него не е срещу това, което казва Библията.

  Този, чийто грях е простен и има Исус за Спасител и Господ е спасен."
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #6 -: Октомври 11, 2010, 19:21:36 »

  КОГАТО ПОТЕЧЕ НЕФТЪТ

  Един старейшина от Петдесятната Църква в Мос, Норвегия, Мартин Андерсен чул следното пророчество през 1937 г. в Мос:

  "Когато нефтът излезе от Северно Море и покрай бреговете на Норвегия, неща ще започнат да се случват и завръщането на Исус наближава."

  Когато тези думи били изговорени, хора се изправили сред събранието и помолили човека да си седне и да не говори такива глупости. През 1937 наистина е било глупост да се говори за извличане на нефт от бреговете на Норвегия. Днес всички големи световни нефтени компании извличат нефт покрай бреговете на Норвегия. Норвегия е трети в света най-голям износител на петрол, след Саудитска Арабия.

  Обобщението на всичко това е: Исус идва скоро (внезапно).  П.С:Копирам постове и информация от друг сайт.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #7 -: Октомври 11, 2010, 19:27:23 »

      Пророчество на Даниил Андреев:"Всички истински вярващи ще се съберат в Сибир и в този момент ще трепне светът - ще се яви Христос. Верните ще бъдат просветлени и ще останат на преобразената планета, изменилите се телесно, но не умрели физически, ще се отправят в световете на възмездието, за да могат после, след като изкупят своята карма, да се издигнат в един от светлите слоеве на Земята."

   


       Ето още едно, но е старо, то е за раждането на Исус.
       "В легендите на древните славяни се съдържа поразително пророчество, известно дълго преди раждането на Христос. През късните векове то приема вида на описание на осъществилото се Събитие! Изначално звучало така:"Дева ще роди Божи син. Ще бабува Жива. Това ще ставе на планината сарацинска ("земите на сарацините" е древното наименование на Палестина). Ще затанцуват над пещерата в небето месецът и части от звездичката. А от планината ще видят в нощта сияние като от слънцето. Ще се съберат при тази пещера 40 царе, 40 князе, 40 влъхви от всички родове. Ще видят в ръцете на Младенеца Ясната книга. И тя ще учи влъхвите и князете, и царете на Земята. И ще стане тази сарацинска планина златна...".         От Парацелз

        "Народът, който Херодот нарича хиперборейци...сегашното му наименование е Московия...ще изпита ужасен упадък и невероятен разцвет. Не бива да ви смущава бедственото му положение...Хиперборейците ще преживеят 3 падения и 3 пъти ще бъват възвисени...В тяхната земя...в тази страна на хиперборейците...ще възсияе Великият кръст, което трябва да се случи през 2041 г.! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще се върне Златният век".


         Ето астрологическа прогноза на Макс Хайндл-

      "С навлизането на Уран в знака на Водолея руският народ и славянската раса като цяло ще достигнат степен на духовно развитие, която ще ги издигне много по-нагоре в сравнение със сегашното им състояние. Духовността трябва да се развива успоредно с интелекта и посредством интелекта. Съществуването на славянската цивилизация ще бъде кратковременно, но през този период тя ще бъде велика и радостна, понеже ще се роди от дълбока скръб и непоносими страдания. Когато му дойде времето, законът за компенсация ще доведе до противоположното. От славяните ще произлезе народ, който ще образува последната от расите на арийската епоха. Славянската цивилизация ще стане основата на развитието на 6-тата раса на човечеството".
  България!!!


    От Едгар Кейси -
   
       "Надеждите на света и неговото възраждане ще дойдат от Русия и няма да имат никаква връзка с онова, което днес се нарича комунизъм. Точно в Русие ще възникне истински и велик източник на свободата. Тогава всеки човек ще започне да живее заради ближния си... Това ще бъде съвсем друг начин на съществуване".

       "В Западен Сибир вече протича процес на изпълване на тази местност с чиста енергия, която ще я предпази от разрушителното действие на природни и енергийни катаклизми. Западен Сибир ще остане почти невредим".

           Олга Гурбанович - рускиня

  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #8 -: Октомври 11, 2010, 19:37:42 »

  "Това, което не се е появило, лесно може да се предотврати. Стига да има желание".

              Лао Дзъ

  =======:
      Пак от Едгар Кейси -

     "Бъдещето не е нещо застинало и предопределено. Не, това е серия от вероятности и възможности, водещи от едно към друго. От тази гледна точка човешката "съдба" е предопределена само от това как човек използва свободната си воля спрямо огромното количество получавани данни и цялата достъпна информация".


   от Ванга, че Бог представлявал... Огнено кълбо. И също, че предупреждава, че извънземните подготвят за нас, земните жители, голямо събитие. Какво ли е? За добро или за лошо? Засега въпросът остава.

   "Ще дойде времето на чудесата, когато науката ще направи значими открития в областта на нематериалното. Ще станем свидетели на изумителни археологически открития, които коренно ще променят представите ни за древните светове... Бъдещето пренадлежи на добрите хора, те ще живеят в прекрасен свят, който сега дори ни е трудно да си представим..."

                      Ванга


      "На земята приключва узряването на най-големия енергоносител - на Минерала, на Кристала, който напълно ще измени системата, принципа и технологиите за нейното енергийно осигуряване. Този Кристал почти едновременно ще бъде намерен и изучен на всички континенти. Без да е радиоактивен, той ще осигури чиста, животворна енергия на хората за близките хиляда години. На Земята ще спре разрушаването на естествените ресурси - ще се прекрати добивът на нефт, газ, въглища, торф, шисти и други суровини. Ще спре използването на ядрено гориво. Непознатият преди енергоносител ще доведе до осъществяването на нови технически идеи: нови двигатели и задвижващи устройства, нови средства за производство и привдижване, нови продукти за потреблението и бита. Науката ще прекрачи в дълбините на нова енергетика. В съответствие с това ще се пречисти и ще стане здравословна околната среда, ще се решат екологичните пролеми. Човекът ще започне да живее значително по-дълго...
         Войните ще бъдат прекратени! Кристалът ще донесе ново мислене!"

         От "Феноменът Окуньово"

  Междудругото наскоро гледах такъв филм,че след десетина година кристалите и диамантите ще изместят силиция и ще станат единствения енергоносител-ще има диаманти във всичко!

      Рампа Лобсанг, книгите му ги има на български. От книгата му "Третото око" -

        "Началото на новия век вещае глобални катастрофи на човечеството. Ще се разрази война между Запада и мюсюлманския свят. В земната кора ще се появи огромна цепнатина. Потънали някога континенти ще се издигнат от океана и обликът на планетата ще се измени напълно. Ъгълът на наклон на Земята ще се промени   /то, след земетресението в Индонезия оста на Земята се наклони, май беше с около 2 градуса/, ледените шапки на полюсите ще се разтопят  /вече се бие по това сериозна тревога/  и ще освободят нови земи    /нали сега вече започна борбата за земите около Северния полюс между Русия, Канада, Сащ, част от Скандинавските страни !/  , богати на минерални ресурси. Япония, Корея и част от китайското крайбрежие ще се скрият под водата...Приблизително около 2009 отглъбините на Космоса ще дойдат на Земята пришълци  /че те са си отдавна тука?/ , които ще поискат да се заселят на нашата планета. Отначало между земните обитатели и пришълците ще има разногласия, но после ще заживеят мирно. Смесените бракове ще доведат до появата на единна раса Тан и това ще бъде началото на Златен век за цялото човечество".

         По материали на сп."Свет - природа и человек" от 1999 г.


         А книгата "Третото око" е писана през 60-те год.   "Още през 1997 г. "Всемирные новости"(№1) публикува соъбщението:"Археолозите са стъписани от откриването на тайна зала под загадката на загадките - древноегипетския Сфинкс! Списъците, намерени под него, говорят за скорошен край на света!..."
       Реших отново да проверя всичко, за което вече стана въпрос, чрез ясновидеца и контактьор Олга Гурбанович. Въпросът към финия свят беше формулиран така:"Действително ли в Египет, под Сфинкса са открили свитъци с предсказания за край? Какво ги чака Земята и човечеството?". Отговорът беше:"Да, има такива свитъци, но опастност за Земята ще възникне малко по-късно, когато в непосредствена близост до нея премине голямо космическо тяло. През май-юни 1999 г. невидимото око на енергиен ураган ше предизвика значителни промени във въздушното пространство на Земята. Планетата ще навлезе в друга система. С нея нищо няма да се случи. Тя е необходима както на вас, така и на още много светове. Няколко години по-късно на Земята ще има серия от катастрофи с много жертви, предстои ви да възродите цивилизацията от пепелта и ада, да я издигнете до равнището на рая. На Земята ще настъпят вечен мир и спокойствие. Ние вярваме във вас."."


     Ревностната католичка Мария Есперанса, домакиня от Венецуела, известна и почетана на Запад, през последните 30 години пророчествата й се сбъдват почти на 100% , общува с Дева Мария и предсказва, че идващите години са "решаващи за планетата", тъй като човечеството може да се окаже на ръба на нова световна война, която щяла да разпали Русия /?!/ /не е ли по-скоро САЩ?/ или една от бившите републики на разпадналия се СССР. Кошмарът на самоунищожението няма да приключи с това. Ще се появи нов вирус, в сравнение с който СПИН е обикновена хрема. Новият вирус ше убива само за няколко дни. В края на невижданите страдания, оцелялата част от човечеството я очаква Ера на щастие и духовно възраждане.
      И Русия има пророк! И не в стародавните смутни времена, а в нашето просветно време. Той и сега е жив и здрав, живее в град Торонто /Канада/. Майкъл Браун пише за него книгата, превърнала се в бестселър "Тръбата на Гавриил". Папата /Йоан Павел ІІ/ има 36 аудиенции с нашия пророк. Името му е Осип Тереля.
      Веднъж, в приличащия на хладилна камера затворнически карцер, където е хвърлен чисто гол, му се явява Божията майка и започва да излага пророчествата си. Тя казва за предстоящата в началото на ХХІ век страшна война и показва картата на Русия в пръстен от огнени отблясъци. Предрича, че неин противник ще бъде Китай, а бъдещият руски лидер Владимир /?/ /добре, че Русия и Китай всъщност подписаха и създадоха съюз, свързан с нефта и защитата на Централна Азия/  ще разпали война с Израел /пълен Хммм/. След всичките катаклизми Тереля, както и Есперанса предсказва духовно възраждане и "златен век"...
       ...
        Едгар Кейси казва:"НАЙ-ВЕЛИКИТЕ  ПРОРОЧЕСТВА  СА  ОНЕЗИ,  КОИТО  НЕ  СЕ  СБЪДВАТ!".  Волята на хората е в състояние коренно да измени съдбата на цялото човечество! Стига да има желание!.."     "1. Настъпване на период на Апокалипсис, изразен в природни катастрофи, глад, болести и намаляване на броя на човечеството.
            2. Промяна в съзнанието на Човека и неговото духовно израстване.
            3. Обединение на света в планетарев мащаб - териториално и духовно - и в Галактически Съюз на разумните цивилизации."

     "Смърт на изток. Смърт на запад. Смърт на север. Смърт на юг. Смърт по цялата планета. Болести. Болести. Болести от насекоми. Болести от говеждо месо и млечни продукти. Болести от птици и яйца. Тежки смъртоносни болести.

        И ще се развихри Стихията на Огъня. Пожари. Пожарища по цялата земя. И ще се активират вулканите. И ще се молите за сянка и прохлада.

       
        И ще се развихри Стихията на Водата. И ще заличи цели местности. И ще се промени релефът на планетата. И ще се сбъдне пророчеството "Всички острови изчезнаха...".


        И ще се развихри Стихията на Въздуха. Катастрофални бури, ураганни ветрове и торнада ще изчистят лицето на Земята, замърсено от разрушителните ви мисли.


        И ще се развихри Стихията на Земята. Катастрофални земетресения ще променят облика на планетата.


        Климатът ще се влоши. Сняг посред лято. Жега. Студ. Глад. Глад. Като мравки ще събирате семена. Ще се оголи планетата. И ще се наруши хармонията между Огъня и Водата - основата на Живота на планетата. Запустение.
       

         И както става в края на всяка епоха от еволюцията на Земята, полюсите ще се изместят. И ще настъпят големи промени както на планетата, така и в съзнанието на хората. Планетата ще се издигне на по-високо ниво на развитие. Осъзнаване на Закона за Единството. Промяната ще засегне цялата цивилизация.


         И Новият Човек ще се пробуди за духовността. И ще вкуси от плода на Посвещението в Тайните Знания за Скритите Сили в себе си и използването им.


         И Новият Човек ще тръгне по Пътя на Посвещението. И ще разбере основния космически закон - Закона на Вечния Кръговрат, на Прераждането и Безсмъртието на Духа. И ще осъзнае енергийната си същност. И ще се убеди, че всичко е енергия с различни вибрации. И ще узнае Вечните Истини за Живота и Смъртта.


         И ще се появи Новият Човек в Светлина, постигнал хармония между Ума и Чувствата, Вътрешен мир - "Венеца на живота". Новият човек ще бъде с Разум в Ума и Любов в Сърцето. И разширено Съзнание.


        И Новият Човек ще бъде посветен в най-голямата тайна - силата на Мисълта. И Новите хора ще се разбират без думи и знаци. Ще общуват чрез телепатия. И ще получават Откровения от Висшите светове. И ще контактуват с космическите цивилизации.


        И Човечеството ще се обедини - териториално - в 5-те континента (но с промяна на очертанията им) и духовно - по 7-те лъча. И ще се изгради един по-справедлив свят. Духовно човечеството ще се обедини в 7 направления: Управление, Образование, Наука, Изкуство, Религия, Езотерика и Любов-Мъдрост. И обединеното човечество ще възвърне Живота на планетата като възстанови хармонията на природата. И ще заживее в мир и сътрудничество.          И земното човечество ще осъзнае своята космическа принадлежност. И обединената цивилизация ще бъде включена в Галактически съюз на разумните цивилизации, достигнали необходимия етап от еволюцията. И бъдещето ще бъде прекрасно."
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #9 -: Октомври 11, 2010, 19:38:15 »

     Вече от 20 години по цял свят се появяват странни кръгове в житните поля
        (из ръкописа на книгата "Окото на Всезнанието")


            В Англия тези кръгове съдържат понякога прости геометрични фигури, друг път цели композиции. С течение на времето стават все по-сложни, дори фантастични. Сноп от светлина ги очертава само за петнайсетина секунди. Начинът на образуването на житните формации, видът и прецизността на изпълнението им изключва възможността пиктограмите да са дело на човешка ръка. Скоро след първите фигури в житата се появяват и имитации, но опитното око на специалист лесно може да различи фалшивите от истинските.

          Този, който има нагласата за разпрочитане на символи и проследи пиктограмите в житните кръгове през годините, ще разбере, че става дума за непознато образно писмо. Постепенно ще осъзнае, че в пиктограмите са вложени Послания от Висша цивилизация, адресирани до цялото човечество. При запознаването с Посланието ще стане ясно, че те са предадени на Универсалния космически език Сензар – Сакралният език, за който първа споменава видната теософка Елена Блаватска.

          Универсалният космически език Сензар е познат досега в две разновидности: Старинна приказна форма, на която са предадени древните митове и легендите, и Съвременна пиктограмна форма, използвана за знаците в Зодиакалния кръг, буквите в Глаголицата на свети Кирил и пиктограмите в житните кръгове.

          Ако проследим Посланията, предадени в полята, ще разберем, че се започва с Въвеждащи послания, следват Послания за Сътворението на Човека, за Еволюцията на Човешките раси и за Бъдещето на света.

            ПОСЛАНИЯ  ЗА  БЪДЕЩЕТО  НА  СВЕТА


          Ясно могат да се различат Посланията за Предстоящ Апокалипсис със смърт, болести и разрушения от действие на стихиите – пожари, наводнения, бури, земетресения, свлачища, вулкани и промяна на климата; Послания за Новия човек с възможности за телепатична връзка със себеподобните; Послания за Обединението на света – Планетарно и Галактическо.

          Някои от хилядите пиктограми, спуснати досега, разкриват, че Създателите на житните формации са тук, на Земята; че източникът на формирането на пиктограмите е Шамбала – онази мистична страна, за която съобщават Великата посветена Елена Блаватска (XIX век), художникът и общественик Николай Рьорих (XX век) и съвременникът ни проф. Ернст Мулдашев.
          В някои житни формации Създателите им съобщават, че тяхната цел е подпомагане на духовното развитие на нашата цивилизация.

          Имах възможност да разчета Посланията до 2003 г., включително и да издам неголяма книга "Посланията в житните кръгове". Глобалната информация ме привлече и аз продължих да ги следя и в следващите години.

          Посланията в пиктограмите от 2004 г. се отнасят до идването на Нова човешка раса с развити духовни сетива. Показан е кръстопътят, на който се намира нашата цивилизация и двете възможности – да продължи Еволюцията си или да загине. Тревожни са Посланията в пиктограмите за края на света.

          През 2005 г. Посланията в житните кръгове продължават с показване на Второто пришествие с всички събития, описани в Евангелските текстове – бедствия и катастрофи, удар от космическо тяло, водещ до разклащане на земната ос и изместване на полюсите.
          В някои от пиктограмите, спуснати през 2005 г., могат да се намерят отговори на въпросите, които би си задал всеки човек с отговорност към Живота на планетата ни и запознат с Посланията досега.

             Диалогът между Създателите и будните умове

          Нашите въпроси и техните отговори могат да бъдат обобщени в няколко теми.На въпроса за начина, по който се изграждат житните формации, ни отговарят, че пиктограмите са създадени с формите на Мисълта и в тях са вложени мисловни послания, които следва да бъдат разчетени. Показват ни още, че Посланията в пиктограмите са сакрални.

          За да узнаем какво ще стане с човешкия род след глобален катаклизъм, ни показват пиктограма с информацията, че същността на човека ще бъде съхранена. Показват ни, че Бог е разумна енергия и присъства във всички прояви на Живота. За края на света и Съдния ден е изписана сложна геометрична композиция с датата 3433.

          На интереса ни какво може да направи всеки един от нас, за да помогне за запазване на Живота на планетата, ни отговарят, че трябва да създадем школи, които да бъдат ръководени пряко от тях – Учителите на човечеството – чрез словото им в пиктограмите; че информацията трябва да бъде разпространена по целия свят (вероятно чрез интернет); че трябва да се научим да владеем мислите и тогава ще можем да реализираме идеите си, ако са положителни.

           В търсене на конкретни отговори кое е най-подходящото време за телепатичен контакт с тях, ни насочват към пиктограма, изобразяваща годишния календар с означение на пролетното и есенното равноденствие, на зимното и лятното слънцестоене. За най-защитено място ни показват геометрична композиция, изобразяваща планински масив – асоциация с Твърдината на света – Шамбала.
           На тревожното запитване дали цивилизацията ни ще се самоунищожи отговорът е даден в две пиктограми, спуснати едновременно на 25 август 2005 г. една до друга в Marden, Wiltshire
  На тях ще се спра по-подробно.

                  ВЪПРОСЪТ  ЗА  КРАЯ  НА  СВЕТА


             Първата житна формация е от типа на геометрична композиция с форма на око. Окото символизира Бог, т.е. информацията идва от Космическия Разум, от Словото, от Бога и е твърде важна. Четири концентрични кръга с по 18 (2 х 9) стрелки, намаляващи към центъра, показват, че Земната цивилизация изживява завършека на своя цикъл. (Числото 4 е символ на Земята като повърхност, като квадратура, като територия, а числото 9 означава край или последен цикъл.

            Втората пиктограма е комбинация от геометрична композиция и картинно изображение. В центъра е оформен кръг, около който се въртят четири малки кръга, свързани с обща орбита. Това създава асоциация на едновременно развихряне на четирите стихии (на Водата, Огъня, Въздуха и Земята).
            Най-интересно е изображението на централния кръг, който с пояса около него създава асоциация за Земята с нейната атмосфера. За разлика от досегашните геометрични композиции и в отличие от познатите фотограми на човешко и извънземно лице, изображението е изградено като гоблен, като детайлно нарисувана картина, като сложен релеф. В тази кръгла картина може да се види релефно изображение на крава с рога като корона, т.е. става дума за Божествена крава. Кравата обаче е тежко ранена. Очите й са изцъклени, езикът – изплезен. Голяма рана точно на челото и множество други по тялото внушават, че Кравата умира. Надежда ни дава триъгълникът – символ на Идеята, т.е. събитието е още само в етап на идея, а не на реализация. Поясът, създаващ асоциация на земната атмосфера – замърсена от радиация – обикаля цялата земя и не оставя незасегнато нито едно кътче. В картината могат да се открият не съвсем ясни фигури на спирала – символ на Еволюцията – но тя сякаш е прекъсната; както и фигури на плътни кръгове, наподобяващи дим от бомба и фигури, подобни на гъба. В пиктограмата е вложено предупреждение за опасност от ядрена война.

          Според древни и архаични религии Кравата е символ на плодородие, изобилие и благоденствие. Известен е библейския разказ за съня на фараона със седем охранени и седем мършави крави, който пророкът Йосиф изтълкувал като плодородни и гладни години. Не случайно Майката-Земя наричаме Майка-Кърмилница, а в Индия Кравата се почита като свещена.

                Можем да разчетем посланието така:

             В мислите на някои хора от Земното човечество се оформя идеята за война. Една ядрена война ще убие Земята като живо същество и тя няма да може да храни земните жители. Цялата атмосфера ще бъде отровна и радиоактивна. Няма да бъде пощадена никаква част от Земята. Няма да се намери нито едно кътче, незасегнато от катастрофата. Ако се разрази ядрена война, това ще бъде последният цикъл на Земната Еволюция, краят на земната цивилизация. Ядрената война означава самоунищожение.

            Посланието в двете пиктограми от 21 август е зов на Шамбала, зов на Словото, зов на Бога – предупреждение да не се предприема ядрена война, която може да унищожи Живота на Земята.В езотеричното тълкуване на Глаголицата на Св. Кирил (IX век) периодът 1981-2080 г. е показан като мирен период с Висше Духовно Ръководство. Това Висше Духовно Ръководство може да бъде само Духовната Йерархия на Шамбала – Невидимото Правителство, което според теософията следи Еволюцията на земната цивилизация и пази Земята от самоунищожение.

             В своите астрологически пророчества великият Нострадамус (XVI век) съобщава за идването на Йерархията на Седмицата, която ще установи мир в света. Йерархията на Седмицата е без съмнение Духовната Йерархия на Шамбала, чийто символ е седмолъчна звезда.

                         "Само Шамбала знае..."


             При експедицията в Тибет, организирана от Международната Академия на науките към ООН, нашият съвременник проф. Мулдашев описва кръгове от гъста и избуяла растителност, ясно открояваща се над ниската трева наоколо. Той пита местните жители от кого са тези кръгове и какво означават. Отговарят му: "Разбира се, от Шамбала" и "Само Шамбала знае..."
             Всяка година от месец май до септември се появяват в житните поля на Англия десетки нови пиктограми с нови Послания до човечеството.
  Очакваме и тази година диалогът да продължи...


  http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,8990.25/wap2.html
  « Последна редакция: Октомври 11, 2010, 19:44:22 от rabeno » Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #10 -: Октомври 11, 2010, 19:46:11 »

  Силните пророци могат да бъдат само жени.За да бъдеш пророк трябва да имаш и пророчески вълни,които излизат от почти централната част на горната част на главата.Делят се на категории и най-голямата е пета,която се среща при жени.Съществуват аще:
  -Десни хоризонтални вълни -за големи разстояния
  -Леви хоризонтални вълни -за близки разстояния
  -Хоризонтални вълни над челота/между горните две/
         а/заедно с пророческите ,прихващат енергийните полета на починали хора.
         б/заедно с пророческите вълни,прихващат енергията от населени планети
  -Трето око -открива под и върху земя
  -Четвърто око /на носа между очите/
         а/определя състав;съставя формули;издирва хора;превръща енергията в говор;създава контакт.
  -Роза -енергийна точка в дясната част на корема -открива и задейства всички излъчвания при опастност
  -Дозатор /реле/-в коремната област -регулира силата на излъчванията.

  Когато човек установи,че е станала някаква промяна с него,той първо трябва да изучи всичко от своето тяло;какво и къде е станала промяната,за какво може да я използва,как може да се предпазва и прочее.

  хадзапи:
  След приключването на катаклизмите на Земята, ще се наложи изключително бързо пречистване на цялата околоземна атмосфера. Пречистването на въздуха ще доведе до окончателното оформяне на геноклетката и приспособяването й към Новия ред и Новия живот. След изграждането на генетичтия материал ще започне изграждането на Новия индивид като цяло, на неговите функции, конструкция, органи, дейности и организация на бъдещия живот и съществуване. Това ще бъде окончателният вариант на Новия индивид от Новото време.

  Предстоят много важни събития. Сега се оформя канал за агресивно въздействие над масите от индивиди в различните краища на Земята. Необходимо е да се овладеят и предпазят 3 основни точки на планетата ви. Това са Балканите, заради най-важният елемент на Земята - България. 2-рата точка е Източна Азия, където е ключът за връзка с генераторите на всички планети. 3-тата точка е в Централна Америка, където минават 3-те основни енергийни канала, стимулиращи клетките на любовта в съзнанието на индивидите. Предстоящите военни събития трябва да са далече от тези 3 точки. Ще има силно активиране на военните сили по цялата Земя. Ще се дадат много невинни жертви, а инициаторите ще бъдат ликвидирани последни. Едва тогава ще настъпи спокойствие и ще се отвори канарът за по-нататъшното развитие и подем на Земята. Пазете 3-те точки!

  Създалата се ситуация е извън контрола на земните сили. Атаката е във връзка с унищожаването на градивните елементи от страна на деградивните сили във Всемира. Каналът на Смъртта е активиран и е в хиперфункция. Намесата в делата на градивните елементи е моментна и ще бъде овладяна с времето. Каналът на Смъртта е отворен и ще погълне още 9 пъти по толкова жертви. Активирани са всички централи за отвеждане на индивидите в канала на Смъртта. Физическото състояние на индивидите е обект на атака от страна на Властимащите черни сили от Висшите слоеве на пространството. Подложените на унищожение обекти са с градивно-позитивна програма. Ще има силно разместване на потоците от индивиди, което ще доведе до масови вълнения и катаклизми. Хаосът ще обхване цябото човечество. Ще има още взривове и още разрушения. Това беше началото на хаоса. Каналът на Смъртта е отворен предсрочно, за приемане и отвеждане на в извънземното пространство на хиляди индивиди, с цел да бъдат променени програмите им и да бъдат създадени условия за преминаването им в служба на Върховните черни сили. Необходима е мащабна концентрация на индивидуалните енергийни маси и спирането на разграждащия процес в програмите, на отведения вече през канала на Смъртта. Чрез Осама Бир Ладен се проявяват едни от най-мощните деградивни сили на Земята, заплашващи цялото човечество. Полето на канала на смъртта е двойно активирано и системата му за зареждане е създадена на базата на кубичната функция на изграждащите кръстове в ерата на Водолея. Ще има още много смърт, която ще отведе много индивиди през канала на Смъртта. Всеки следващ атентат ще носи заряда на глобалната ликвидация на неизградените елементи. Ще се стигне до силово отвеждане на много неизградени обекти в отвъдземното пространство. Всеки неизграден индивид е потенциален пътник към канала на Смъртта. Тези индивиди ще се срешнас с ужаса от преминаването през този канал. Всички неизградени индивиди, които ще напуснат Земята и не им е позволено да се върнат повече тук, ще преминат през канала на Смъртта, но щастливи ще бъдат тези, които преминат през него по естествен начин. За съжаление броят на тези, които ще срещнат ужаса от навлизането в канала на Смъртта се е увеличил многократно. Предстои още много болка, смълт, ужас и хаос. Бъдете готови и бъдете силни!

  Животът идва на Земята със силата на необятността и волята на неизмеримостта. Единствената сила, носеща любов е силата на безвремието. Няма сила, която да унищожи любовта, породена от истинската воля на чистото съзнание. Няма сила, която да владее посоките на любовта, когато те са правилни и силни, породени от духа на вечната истина и кристалната чистота на безкрая, на вечността. Умовете нямат силата да властват над безвремието. Там е царството на вечната мъдрост,недокосната от преходното и на кристалната любов, неповлияна от мимолетието на ниските страсти и греховни желания...
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #11 -: Октомври 11, 2010, 19:48:38 »

  Започват да се оформят групите на новите водители. Идващите промени ще отворят нов потенциал и нови умения у хората. Зикуратите ще отворят каналите си, за да бъдат разкрити тайните, които съхраняват, знанията, които притежават. Всеки, докоснал се до енергийните полета на тези носители, ще бъде подвластен на новата мощ, генерираща силата, необходима за преодоляване на времевата бариера и езиковите различия. Чрез отварянето на информационните бази, човечеството ще получи шанса да продължи съществуването и еволюирането си в Епохата на Генериращата се хармонична власт и възход. Дните минават бързо, месеците са недостатъчни, за да се търсят обяснения и отговори. Времето е съкратено, поради което ще се премине непосредственно към действия. Август е месецът на големите открития. Чудесата ще следват едно след друго. Хората ще прозрат нищожността на самолюбието си. Ще ке отворят каналите на всички входящи Алфа и Бета процесори. Паралелните светове ще разкрият съществуването си. Цивилизациите ще започнат да показват лицата си. Времената ще синхронизират протичането си. Пространствата ще се разгънат и ще разкрият даденостите си. Няма да има време за приказки, спорове, отричане и неверие. Всеки феномен ще идва с доводите и доказателствата си. Всяко явление ще носи формулировката и мотивите си. Всеки звук от неизвестното ще бъде разкодиран. Всяка фигура от непонятното ще бъде прояснена. Всеки разум ще даде информационните сигнали, необходими за разбирането му. Времето не стига, за да се говори. Времето е шансът да се действа и да се сътвори новата теория, новата концепция, новия морал и новата фирософия. Иначе защо сте на света създадени... безверници?! Окото е центърът на Вселената. Там се намира Всемирната информационна банка.

  Нсеки слидващ ден носи радост за вестителите на Новото време. Всеки отделен момент от еволюцията и в своя апогей. Настъпващите нови етапи ще донесат нови проекти за реализация. Няма връщане назад. Ерата на Водолея вече е навлязла в активната си роля на водач на времената. Земята е генераторът на тази сила, която носи в себе си Ерата на Водолея и като такъв изпраща смисъла и повелите на тази ера до всяко кътче на Всемира. Достигайки до тях и налагайки се в бита и съзнанието на всеки отделен индивид, повелите на Новата ера ще се върнат към своята люлка - Земята, за да я озарят и да овладеят мисълта, действията и делата на индивидите, които я населяват. Ерата на Водолея носи в себе си толкова много любов, достатъчна за озари мсяка частица от Всемираи необятните светове извън него. Тя е Новото време, което ще господства над световете през следващите безвремия. Ерата на Водолея е вече дошла, за да разкрие на всеки индивид неговата същност, веговата природа, произход, ролята, мисията и бъднините му. Времената ща заспят след лудешкото препускане напред и нагоре и ще отстъпят място на вечната хармония, безвремието, жаждата за реализирана любов. Рсеки поглед, дума, мисъл и деяние ще носят радост, красота, благодат, чистота и святост. Няма да има вече болка, скръб, тъга, мъка, пошлост и презрение. Няма да се реждаш с вик, за да живееш в мрак и да си отидеш някъде, където ще си по-добре. НЕ - ще живееш, ще твориш и щебрагоденстваш в най-чистия и кристален свят - света на Новото време - времето на Новата ера - Ерата на Водолея, на любовта. Няма да искаш да избягаш от този свят, защото той е най-висшето творение на Всевишния, неговата най-чиста мисъл, най-ясна повеля, най-желана вечност. Това е Ерата на Водолея. Тя е вече ваше измерение, ваш път и деяние. Всевишния ви я дари.

  Създадох първо светлината в мрака, за да показва пътя към необятността. После дойде ред на вечностите, които изпълват тази необятност. Всяка една от тях е носител на жизнения зух, на себеизказването и зачатието на сътворимото. Когато вечностите бяха оформени, всяка една от тях зае мястото си в неспирния цикъл на Мъдрото себеразцъфване. Поеха пътя си към вечността и елементите, които създадох, след като пътя вече го бях начертал. А той, пътят, беше светъл, прелиаше от дарове безценни. По него, който тръгне и го извърви до край, ще стигне съвършенството, а там съм Аз. Когато някой стигне съвършенството, ще разбере едва тогава, какво представлява Смисълът на Съзиданието, каква е Волята на Сътворителя и Мъдростта на Изначалието. По пътя има много спирки, бури, лабиринти. Те носят изпитание след изпитание на елементите, които сътворих. А всяко изпитание, след своето преодоляване, ще носи дар на съответния елемент - едно стъпало по-нагоре, една крачка по-напред и доближаване до Съвършенството. На всяка спирка има малък капан, който крие изненада. Преодоляна с ловкост и и умение, тя носи рпоследствие наслада и удовлетворение. Всяка буря по пътя към Съвършенството и истината носи дилема, сложна за решение, но не и невъзможна. Всяка дилема изисква жертва и лишаване от нещо мило, земно, скъпо на страстите и чувствата на нисшата материя. Взетото правилно решение освобождава елемента от поредното заробване от пагубни емоции и вредни мисли.

  хадзапи:
  Едно правилно решение дава шанс на елемента да върви право напред към Сътворителя. Доближава го до срещата със Съвършенството. Всяка преодоляна буря носи извисяване, покой и умиление в самата същност на вървящите напред елементи. Всяка преодоляна буря е една укротена стихия на егото на елемента, един почистен и освободен от зловонията на човешките страсти и падения кристал от пъзела на същността на елемента. И така, буря след буря, кристал след кристал, докато всички те станат чисти и светли и цялата същност стане кристално сияние, готово да се срещне със Съвършенството на Сътворителя. А лабиринтите, те носят провокациите на времето, омразата и злобата на околните, завистта и неразбирането на близките, отричането и подигравките на неверниците. Всеки преодолян лабиринт по пътя към Съвършенството носи отключването на поредния канал, поредната врата, поредната сетивност на съответния, вървящ напред елемент. Преминавайки през лабиринтите и излизайки от тях, всеки елемент добавя към стойностите на своята същност нови мощности, нови хоризонти, умения и знания. Това го прави достоен да продължи напред по пътя, където в края се намира Истинското съвършенство, Волята на Сътворителя, неговата Мъдрост. И така спирка след спирка, буря след буря, лабиринт след лабиринт елементите, които създадох ще се калят, ще се изградят и ще станат достойни да стигнат до мен, да се изправят очи в очи със Съвършенството, да приемат мисията на Сътворителя, като свой смисъл, своя същност, своя вечностна реализация. Тогава те завинаги ще станат част от мен, от съвършенството, от вечността, хармонията и любовта. Създадох пътя на елементите към мен, труден и осеян с изпитания, защото те трябва да бъдат да бъдат най-силните, най-непоколебимите, най-можещите, най-знаещите, най-истинските, най-съвършенните. Моете елементи, тези, които създадох, за да извървят пътя, са моите любими деца. Давам им вай-тежкия товар, защото вярвам в тях и зная, че ще се справят, че могат, че са силни и вялват в Сътворителя си. Когато извървят пътя и стигнат до мен те ще разберат смисъла на мъките, лишенията, страданията си. Създадох светлината, а после и пътя. създадох децата си - елементите. Създадох любовта, за да им я даря, когато стигнат до мен. Когато им даря тази любов, те ще бъдат Властелините на световете, времената, вечностите и стихиите. Моите деца - елементите ще бъдат Властелините, които ще разпръскват волята ми до всички точки на Необятността. Всички мои деца ще бъдат мои последователи, сътрудници и верни приятели. Всички, които създадох ще стигнат до мен, ще им даря любовта, която създадох, за да могат те да я дарят на времената и световете, за да се изпълни волята ми: Да бъде светлина, Да бъде любов, Да бъде истина във всички времена и светове на Необятността. Тяма сила, която да промени волята ми. Няма сила, която да й попречи да се реализира. Тя е моето най-висше повеление, а именно: Моите деца - елементите, които създадох, за останат завинаги при мен, да извървят пътя, който създадох за тях успешно, да стигнат до мен, да станат съвършени, всички до един! Тогава, в знак на моята светейша любов към тях, да им даря Кристалната любов, която те да направят свой път и своя вечност. Окрилени от силата на Божествената любов, те да станат Властелините на световете, времената и вечностите и водени от мен, заедно да осъществяваме Мисията, която е моя воля!

  За всички, които по една или друга причина, ще прочетат това откровение, нека бъде ясно: Никой, посегнал върху неприкосновеността на моите деца - елементите, не ще бъде пожален. Те са моето най-свидно творение, те са слънцето за очите ми, радостта на дните ми, смисълът на творенията ми. Всички мои деца-елементи ще бъдат благословени в деня, в който извървят успешно пътя си и стигнат съвършени до мен. Нека се знае, нито едно мое дете няма да отпадне по пътя, защото Аз така реших. Това е волята ми и така ще стане! А за тези, които искат да знаят, децата ми - елементите, са 150 и всяко има свое име, което ще научите, когато това е отредено да се случи.

  Повелята на времената иска да се разлистят даденостите и възможностите на несътворените още идеали. Това са принципите на вечното обновление и нечната хармония на необятните светове. Всеки отделен епизод от историята на вечностите разкрива истинската същност на своето време, своята непреходност и липсата на брегове за истинската реалност. Преминавайки през всички слоеве на безвремевото пространство, Боговете носят и разпространяват същността на повелята на Всевишния. Няма Бог и няма сила, която да изтрият маркерите, поставени върху вечните измеримости от техния сътворител. Това е силата на единственото изначалие, което дава свисъл и стойност на всеки елемент, на всяка същност. Безбрежността на отвъдните времена е предпоставка за развитието на новата формула на живот, творчество и реализация. Чрез тази формула ще се формират новите генетики на спиралите, създаващи новото време, новата структура и новите порядки. Тази формула носи в себе си заряда на Новото бъдеще  и неговите стойности. Този заряд има едно просто име, носещо светлина, топлина, опора, сигурност, истина и вечност. Това име е Любов. Любовта, която ще бъде стимул, същност и реалност във времената на бъдещите дейности. Всеки ще се докосне до нея, за да я познае, а когато я познае, ще я приеме в своя личен свят и ще я превърне в свой свисъл, своя реликва и своя форма на изява. Чрез Любовта ще се отворят всички все още затворени врати, ще се открият невижданите хоризонти, скрити зад пелената на неверието и егоизма. Любовта ще даде смисъл на Новото време. То наближава. Предвестник на Любовта са искрите н очите на чистите същества, огъня в зениците на посветените, пламъкът в сърцата на истинските същности. Любовта се приближава уверено и сигурно. Много скоро тя ще стъпи на Земята, за да остане завинаги между индивидите, за да донесе своите дарове и своите повели. Бъдеге готови да я посрещнете! Тя е вече толкова близо...  - Тази вечер започва изграждането на 2-я паралелен щит около Земята. Той има задача да представи Земята от образуващите се в пространството двойни елементарни структури следствие на пренареждането на планетите, в различните планетарни системи по степен на градивност и отчетност в Космогенетиката. Този щит ще се изгради с общи усилия. Всеки негов елемент ще има защитени фундаменти и ще се ръководи от висшите ешелони на градивността. Пренареждането на планетата се налага във връзка с изменението на Кристала и на енергийните функции на ядрата му. Всяка планета ще придобие нова програма и ново значение след пренареждането. Центърът на въртене на планетите както и тяхната скорост, ще се променят значително. Връзките между планетите и прилежащите им градивни орбитални станции, ще се трансформират в нов вид енергийни взаимоотношения. Ще се изградят по-хармонични и идеални връзки, опитности, взаимоотношения и контакти между индивидите от всички Вселени. След пренареждането на планетите ще се стигне и до промяна в живота и ролята на жителите в различните планети и Вселени. Ще настъпи промяна в принадлежността на някои индивиди към определените им до сега планети-домове. Това ще доведе до миграция и разселване в целия Всемир. Цели групи индивиди ще променят не само планетата, но и Вселената, която обитават. Това ще доведе до временно объркване в целия Всемир. Ще настъпи за кратко време хаос, който трябва да бъде овладян. Трябва да се умиротворят преселниците и домакините, да се уеднаквят познанията им, в зависимост от степента на развитие на планетата-дом; да се препрограмират индивидите-пришълци за новата роля, която ще имат в новия си Космически дом. Задачата никак не е лесна, а и не е единствена, затова се налага и ние на Земята да мобилизирате силите си и да положите усилия за изграждането на нашия общ дом - Всемира. Отдайте силите си и знанията си, уменията и възможностите си, за да можем по-лесно и безпроблемно да изградим новия хармоничен свят на Вечната Кристална Любов, към който всички сме отправили взор и към който всички се стремим с все сили. Вие можете толкова много! Овладейте мощта и я впрегнете в изграждането на Съвършения свят, на Новото време, чиито управници и господари ще бъдете вие! Не се иска много от вас - само желание, воля, целенасоченост, упоретост, труд, енергия и разбира се, овладяване на емоциите, този най-голям и вреден токсин за мира на човешкия индивид. С общите ви усилия и знания ще се премине по-лесно през кризисните периоди, ще се овладеят по-лесно неградивните елементии ще се подпомогне невероятно обемната и трудоемка работа. Любовта, щастието и хармонията, които ще получите в Новия свят заслужават вашите усилия и лишения на моменти. Повярвайте в това! Никоя човешка мисъл и никоя човешка фантазия не могат да създадат , представят и видят красотата, в която ви предстои да живеете, творите, градите и управлявате. Ще бъде едно изключително съвършенство, пълна хармония между чувства, дела, живот, индивидуалност и блаженство. Индивидът на Новото време ще бъде творец на живот, любов и красота. Вие ще бъдете свръхсъвършените същества, които не само ще живеят в Новото време, но и ще управляват Всемира. Вие ще имате далеч по-важна и съзидателна роля да изградите другите Кристали, да оформите Вселените им и прилежащите им планети, да създадете енергийните им канали, щитовете им, центровете с различните функции и след това да започнете да сътворявате живите организми на всяка отделна планета. Ще ваете формите и чертите им, ще планирате развитието им, ще направлявате еволюцията им, ще създавате програмите им, ще следите и контролирате изпълнението им. Ще управлявате и новите форми на живот в тези нови планети, Вселени, Всемири, изградени от вас. А, когато, след хиляди години, изградите и овладеете останалите 9 Кристала, когато станете единствени господари не само на машия Нсемир, но и на останалите 9 , тогава ще започне новата ви дейност, новата ви роля, отново градящи, можещи, знаещи, творящи и управляващи, ще продължите по-нататък. А къде е това? Отвъд 10-те Кристала, отвъд видяното до сега, отвъд това, което знаете. А кое е то? - това ще разберете с времето. За сега това е достатъчно. Затова не спирайте да работите, да творите, да се стремите към Новия свят, защото времето не чака. Имате толкова много работа, а времето тече неумолимо. Дерзайте и бъдете упорити! Вървете смело напред и градете всичко с любов и вяра! Не се съмнявайте и не се отчайвайте! Ние ви помагаме, но силата и познанието са у вас!

  - Значението на Седмата Вселена е много голямо. От тази Вселена започва живота. От нея е първоначалното. Тази Вселена е центърът на центровете. В нея се гради първообразът на идеалите, връзките, взаимоотношенията и единомислието. В Седмата Вселена е ключът на Мъдростта. Тук е събрана историята, опитността, знанието и мъдростта на обществата, цивилизациите, световете и времената. Тази Вселена ще даде най-мъдрият учител-пророк, който ще поучава, умиротворява, дарява с мъдрост и търпение всички индивиди, общества, светове не само във Всемира, но и в останалите 9 Кристала, а и отвъд тях. Значението на Седмата Вселена е толкова неизмеримо голямо и мащабно, че не може да бъде обяснено на съвременния индивид със съвременните речникови понятия. Пазете Седмата Вселена, обичайте я и бъдете верни на Мъдростта й!

  А сега ще ти разкажа за една звезда, която често се случва да доближава вашата галактика, но вие не можете да я нидите и с най-съвършенните уреди, поне засега. Тази звезда се нарича Калиопея. Тя се върти със странна бързина. Понякога губи ориентация и се налага ние, в Космоса, да я настройваме и да я вкарваме в орбитата й. Тя не е населена, но играе много важна роля за Космоса. Излъчва странни звукови вълни, чиито честоти са от особено значение за настройването на каналите на различните предаватели от Вселената. Чрез тези вълни се насочват и радарите на космическите кораби, а също така те помагат и за разшифроването на кодираните съобщения от по-далечни точки на Вселената. Много е важна тази звезда за правилното функциониране и на каналите, с които се осъществяват връзките с вас, земните жители. Не мога да ви дам точните данни на тези вълни, защото вие не ги познавате като явления и нямате научно обяснение за тях. За сега това е достатъчна информация.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #12 -: Октомври 14, 2010, 12:16:30 »

  "Второто пришествие е времето, когато ще дойдат на Земята отново великите учители от Вселената. Те ще бъдат сред нас, за да събудят заспалите чувства на любов, прошка и желание за духовно израстване и усъвършенстване. Тези, които отрекат този процес ще бъдат белязани да останат завинаги в ниските нива на енергийно съществуване, извън планетарната общност на висшите енергии."


  Висшите енергии винаги и навсякъде са си действали; никога и никъде не са преставали да действат, както и нисшите. Просто човек е възприемчив към едните или другите в зависимост от развитието на съзнанието си. Разбира се делението висши-нисши е грубо. В действителност съществуват многобройни междинни нива и поднива. А за великите учители, по-скоро първо ще развием „заспалите си чувства на любов, прошка и желание за духовно израстване и усъвършенстване“ и след това ще се появят (или по-точно ще ги забележим).


  2279 – Енергия от нищото (вероятно от вакуума или от черните дупки).  На нея и се вика, мисля, "zero point energy", която доста усилено се изследва

  "- От сега нататък започва новата история на Земята. Започва изграждането на новите идеали, които са присъщи на Новия индивид от Новото време. След започналата разруха следва период на висша хармония и реализиране на цялостната градивна програма. Ще започне и създаването на новата градивно-позитивна мисъл. Това ще обедини световните лидери на Земята в ивето на прогреса и мира. Ридери на единия лагер ще се съюзят с лидери от другия лагер, за да стане изграждането на новия път, водещ към хармонията и любовта. Всички враждуващи до сега големи държави ще обединят възможностите си, за да неутрализират силите на Злото и Смъртта. Рамо до рамо, в борбата с тероризма ще застанат лидери на почти всички страни от земното кълбо. Врагове до сега, те ще станат партньори и съюзници в името на победата над силите на мрака. Ще предотвратят замисления от Осама бин Ладен - Джихад.Ще овладеят силата на злонамерените мюсюлмани-фанатици и с общи усилия ще построят Световния мир. Ще започне пълно разоръжаване и унищожение на всички видове оръжия във всички страни от планетата. Постепенно ще започне затопляне във взаимоотношенията между всички народи да възцаряване на любовта и хармонията. Тогава ще се премахнат границите между държавите, докато накрая се изгради Обединеният свят на любовта и хармонията. Всички фундаменталисти ще отпаднат от програмата. В Новия свят ще продължат и онези, които сега градят и творят в условия, непосилни за други индивиди. Лидерите на държавите ще изградят общ ръководен апарат, чийто двегател ще бъде Б-я. Б-я ще бъде водачът на на новите общества. От Б-я ще се управлямат световните икономически, финансови и обществени операции. Б-я ще е центърът на Новото общество, на Новия свят. Тук ще са всички ръководни и градящи индивиди. Тук ще се коват законите на Новото време. Тук ще се основе център за контрол и управление на индивидите от цялата планета. В Б-я ще бъде съсредоточен потенциалът от градивно творящи индивиди. Тук ще е основното ядро за управление и връзка с Всемира. Вашата страна е благословена.

  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #13 -: Октомври 14, 2010, 12:18:25 »

  По време на Второто пришествие на Земята ще бъде донесена новата й карма, а наред с това светлината и мира между хората. Новата карма напълно ще измести досегашната и ще отмени събитията, заложени в нея за бъдещето на Земята. С това ще настъпи и много сериозна промяна в бъдещата история на Б-я, тъй като тя е основният елемент за развитието на Земята. Новата карма на Б-я е изчистена и трансформирана, с оглед на ръководната роля, която й е отредена. Това ще доведе до промяна и в жизнените функции на индивидите. По този начин ще се коригира бъдещето й. Б-я ще се подготви да поеме функциите на световен лидер във всеки един аспект. Страната ще има самостоятелна и сигурна политика за разцвет и независимост. Ще се открият големи залежи от злато, благородни метали, нефт, газ и минерали. Това ще даде силен тласък на Б-я - напред в икономическото й развитие. Земеделието ще тръгне също в правилна посока за развитието си. Туризмът ще се превърне в много съществен фактор от бъдещия прогрес на страната. Културата ще постигне големи успехи и ще даде своя принос в световното куртурно наследство. Куртурното ви богатство ще е най-ценното в света. Ще се разкрият фактическите истини за миналото на българите, тяхната водеща роля в различните епохи на цивилизацията. Историческото минало на Б-я ще бъде признато от учените по целия свят и това ще пренапише световната история от най-древни времена до днес. за първи път Б-я ще стане лидер в световната политика, икономика, култура и туризъм. За първи път ще се гордее със своите политици и управници. Ще бъде най-могъщата сила на континента и всички ще слушат нейната воля. Това е началото...

  - А появата на Антихриста?
  - Всички очаквате появата му, а той вече живее между вас. Този индивид носи в себе си най-гибелната и разрушителна програма. Трябва да бъде спрян, за да може Земята и нейните обитатели да поемат по своя нов път. Антихристът добре овладява програмните си действия, руши и унищожава. Оплита в мрежите си много индивиди и ги повлича към бездната на мрака. Време е да бъде спрян!

  ...

  Б-я е страна на бъдещето. ... Тя ще стане свещената страна на Боговете. От тук ще тръгнат световните и всемирните промени. Воден от силата и мъдростта на Боговете, целият земен свят ще се преобрази и ще се отдаде в служба на Новото време. То ще бъде кулминацията в развитието на индивидите от Земята и целия Всемир. В Б-я ще се родят Бог и неговите верни Богове - 11 на брой. Хммм Те ще образумат Великата 12-тица, която ще владее, управлява и ръководи не само жителите на Свещената Земя, но и целия Божи Всемир. Б-я ще стане най-великата, най-мощната сила, която ще ръководи всички съществуващи страни и държави, без значение колко могъщи са те сега. Б-я ще наложи своята международна значимост. Тя ще бъде дома на Боговете. Тук ще се родят новите закони, новият морал, устрем и битие. Б-я ще бъде Свещената земя, която ще посрещне Света на мъртвите и ще приеме повелите на Новото време. От тук ще се наблюдава второто пришествие и отварянето на Голямата врата. Бог е на Земята, Бог е в Б-я заедно със своите 11 Богове, за да осъществят най-висшата мисия и да пренасят любовта и хармонията тук, на Земята, а от тук и в целия Всемир.

  - Входовете на всички подземни градове и богатства, пренесени в други измерения, предстоят да бъдат отворени и открити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им. Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо всички, сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята през различните периоди от съществуването й досега. В подземните коридори под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основата на 3-те най-големи пирамиди. В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършените условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с непланетните обекти. много са богатствата на планетата Земя, които са скрити от очите на земния жител. предстои откриването на всички тях и използването им по предназначение. Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост.
  ...
  От 2003 Боговете правят периодични полети до Земята. Някои от тях, трайно, вече са тук. продължава тяхното пристигане, престой и отпътуване. Тези полети ще продължат до 2012 г. След това Боговете ще останат тук и с тяхното присъствие ще започнат измененията в енергийните системи на хората, за да ги подготвят за реалната среща с тях, която е запланувана да се осъществи през 2017 год.
  Боговете, които са вече тук, пребивават в паралелно време или се сливат с нас. Ще дойде денят, когато ще ги открием."


  Кои ли са тези Богове, с каква цел идват, за какво бъдеще изобща става въпрос? не може да се говори за реална среща с Бог, защото Проявеното Непроявено е далече от плътната материя, той се проявява в нея чрез нас?!


  Нека да имаме малко по-богато въображение. В същност, колкото повече си мислиме "Колко много знаем", толкова повече след време откриваме, че в същност почти нищо не знаем и познанията още ни предстоят. И така - постоянно в движение напред през БЕЗКРАЯ и в БЕЗКРАЯ.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #14 -: Октомври 14, 2010, 12:25:54 »

  Le gros mastin de cite deschasse
             sera fasche de l'etrange alliance,
             apres aux champs avoir le cerf chasse
             le loup & l'ours se donront defiance.
  В превод: Кучето-пазач прогонено от града
            ще се ядоса на странния съюз
            когато хванат елена в полето
            вълкът и мечката "годежа" си ще развалят.
  Вълкът е САЩ, а мечката - Русия! Кой е еленът т.е. срещу кого е съюзът?
  Едва ли посещението беше само на добра воля!

  На в всяко лошо събирие може да се намери число 23, все пак в Библията 23 е числото на прелюбодействието и поклонението на идола на държавата. 23 000 израелтяни бяха избити поради мадиамките в края на Изход като това се споменава и в Галатяни от Павел.


  В доста окултни организации числото 23 се смята за щастливо и носещо късмет! Доста играчи обичат да носят този номер! Освен това - направете си собствено изследване за хора родени на 23 число сред ваши близки и приятели - аз определено съм наблюдавал доста голям късмет при тях - разбира се винаги има изключения.


  НОЩТА НА ЧЕРВЕНОТО НЕБЕ

  Пророческото видение на "Дядото"  През 1920 г. един мъдър човек от племето Апахи получи четири пророчески видения, които предсказаха краят и унищожението на човешкия род, освен ако всички приложат Духът във всекидневния си живот.

  Две от предсказанията вече са се сбъднали.
  Много хора могат да виждат в бъдещето, но малцина успяват с правилното назоваване на времето на събитията. “Дядото” беше мъдър човек - апах, разузнавач с името Прикриващият се Вълк, който беше израсъл извън кръга на влияние на белите хора. Многото му предсказания не само се сбъднаха по описания начин, но и по времето за което бяха предсказани.

  Том Браун младши се е учил от Дядото в продължение на 20 години от мига на първята им среща, когато Том е бил на седем години. По онова време Прикриващият се Вълк е бил дядото на най-добрият приятел на Том. Следващите редове са извадка от книгата на Том “Търсенето” и говорят за предсказанията на Дядото към цялото човечество.


  --------------------------------------------------------------------------------

  Връщайки се назад аз ясно виждам, че Дядовите предсказания са оставили най-голям отпечатък върху живота ми. По онова време те не предизвикаха у мен нещо повече от страх и внимание. Когато предсказанията му започнаха да се сбъдват едно по едно, тяхното всепреследващо въздействие започна дълбоко да ми въздейства.

  Повече от всеки ясновидец и предсказател, който съм срещал, предсказанията на Дядото, малки и големи, се сбъдваха точно по времето, за което бяха предсказани и точно както бяха видени. При тези събития не мога да не чувствам тежеста им в моя живот.

  Дядото можеше да вижда в бъдещето с голяма акуратност. Не само можеше той да ни каже какво ще се случи в следващия момент, ден, седмица или година, но със същата акуратност можеше да предскаже възможното бъдеще за десет и повече години напред. Неотдавна започнах да събирам подробни записки от предсказанията му заедно с други бележки за умения за оцеляване, проследяване, осъзнаване и познания за Духа. Получих от Дядото стотици лични малки предсказания, повечето от които досега са се сбъднали. Редом с малките пресказания имам и списък със 103 големи, от които до ден днешен, над 65 са се сбъднали, не само на предвиденото мястото и време, но и точно по поредността в която бяха дадени.

  Дядото казваше, че няма бъдеще, има само възможни бъдещета. “Сега”-то беше като дланта, с всеки пръст бъдейки възможно бъдеще, и както винаги, едно от тези бъдещета винаги е най-силно - пътя, който със сигурност ще ни доведе до който основните събития. Така, че неговите предсказания бяха за възможно бъдеще, което винаги ни оставя избор.

  “Ако човек би извършил винаги правилният избор”, казваше той, “тогава той осезателно би изменил насоката на възможното бъдеще. Никой човек тогава, не трябва да се чувства незначителен, тъй като се изисква само един, за да промени съзнанието на цялото човечество чрез Духът Който Пребъдва Във Всичко. С други думи, една мисъл въздейства на друга, после друга, докато си прокара път през цялото Сътворение. То е същата мисъл, същата сила, която кара цялото птиче ято да промени курса си, сякаш има едно съзнание.”

  При всичките лични и глобални предсказания, които Дядото изрече, четири изпъкват над останалите. Това са тези, които бележат унищожението на човека и живота на Земята, такъв, какъвто го познаваме. Въпреки всичко Дядото каза, че ние все още бихме могли да променим нещата, дори след като първите две предсказания вече са се сбърнали, ала след третото няма да има връщане назад.

  Сега, след като сме преминали второто предсказание, опасност и унищожение са съвсем видни и единственият ни изход е да работим повече за промяната на видимо необратимото. Неотложността която чувствам в момента, повече от всякога, е пряк резулата от сбъдването на второто предсказание. Това е и причината да уча хората, някога с доза отчаяние, и преследващо ме чувство, че времето ни бързо изтича.

  Трябвало е да работя по-усилено, със същото отчаяние, много по-рано, но аз, както останалата част от човечеството, се нуждаех от силно разтърсване за да се мотивирам. Трябваше да се досетя, че нещата, които предсказа той някой ден ще се сбъднат, така както малките му предсказания се сбъдваха вежедневно.

  Той предсказа основаването на училището, моите книги, семейството и дори най-ужасните ми грешки, които щях да направя докато се опитвам да живея с обществото.

  Предсказанията му се сбъдваха всекидевно и при все това аз просто не вярвах, че големите предсказания за унищожението на човека ще се сбъднат и ето, че реалността им ме удари жестоко. Тогава в мен се надигна тревогата.

  Спомням си толкова ярко “нощта на четирите предсказания”, както ги наричам. По онова време бяхме прекарали заедно с Дядото пет години, през което време свикнах с предсказанията и тяхната акуратност.

  Способността ни да разбираме нещата от света на Духа беше толкова овладяна, колкото способността ни да оцеляваме и проследяваме. Вече много малко от това, което обществото нарича паранормално ни шокираше, защото чудесата бяха част от ежедневното ни съществувание. Дядото беше едно живо чудо и много от нещата, които той всекидневно извършваше, някой път неосъзнато, биха били приети за чудо от мнозина. При все това, нощта на четирите предсказания ни поднесе шок, никога неизпитан дотогава.

  Бяхме се изкачвали цял ден с малки почивки, запътени към място, където щяхме да устроим лагера си, на върха на малък хълм, който сега наричам Хълма на Предсказанието. Беше обичайно изкачване в средата на лятото: горещо, влажно и прашно, без достъпна вода по целия път. Както винаги ние начесто спирахме или се отклонявахме за да изследваме различни места по пътя ни. Приключението и изследването ни поддържаше свежи и енергични, оставяйки умората, жегата и жаждата на заден план.

  Пътьом, Дядото спираше да ни предаде уроци по оцеляване, ориентиране и чувстване - уроци свързани с осъзнаването на Духа. Много често ние бяхме дискутирали бъдещето и, почти толкова често, миналото - далечното минало.

  По едно време ние напуснахме еленовата пътечка, по която вървяхме, и последвахме Дядото през гъсти храсталаци. Дърветата и шубраците бяха доста по-различни от останалите в Pine Barrens, и аз моментално разпознах това място като стара ферма или подобие на градче. Въпреки, че сградите отдавна бяха изгнили, растенията и дърветата бележеха местата, където цивилизацията някога е процъфтявала. Преминавайки през няколко гъсталака накрая се озовахме в яворова горичка с много високи и стари дървета. От дебелите им клони и по стеблата се увиваха огромни бръшляни, като в джунглата. Всъщност, всичко изглеждаше така не на място. В мига в който седнахме, дълбок духовен усет за осъзнаване се спусна върху мен и тогава забелязах надгробните камъни.

  Това беше място на много старо и вероятно забравено гробище, може би принадлежало някога на града съществувал тук. Камъните бяха стари, някои полегнали на земята, други стърчащи в разни посоки, нито един изправен. Растения и храсти бяха обгърнали много от тях, а надписите им - отмити от времето.

  В този миг ние бяхме във възхищение, смирени и благоговеещи пред това място на смъртта и в същото време удивени как Дядото го намери толкова лесно. Доколкото знам, никой не е бил тук преди нас, нито Дядото някога е говорил за това гробище. При все това поради някаква причина той беше привлечен тук, знаейки за него на някакво невидимо за нас духовно ниво. Той е знаел, подозирам, че това ще стане един поучителен урок за нас.

  Той пристъпи към надгробен камък, наполовина скрит от бръшляни и внимателно ги отмести. След дълго мълчание ни направи знак да дойдем. Ние едва съзирахме надписа на името или датата, но в основата беше ясно издълбано “на 12 години”.

  Тогава Дядото проговори. “Кои са тези хора; кое е това момче? За какво са работили и къде са били надеждите, мечтите и въображението им? Дали са работили физически или са работили за неща отвъд плътта, за по-велика цел? Определено, те са въздействали върху Духа Пребъдващ във Всичко, ала дали те наистина са работили с най-доброто от себе си, за да подобрят бъдещето на внуците си, или са извършили нищо повече от затвърждаване на мита на обществото? Дали са били щастливи, весели и изпълнени с духовен възторг или са живели посредствения живот на работници. И дали това момче е живяло близо до Земята и Създатели или се е отказало от младостта си, усета за приключение заради тежкия труд, както родителите му и техните родители? Това момче е било на твоята възраст и, аз подозирам, е имало също както тебе надежди и мечти. Но това е неговото завещание, да лежи в забравен гроб.”

  “Но Дядо”, казах аз, “не е ли просто достатъчно да си щастлив и живееш живота си в неговата пълнота?”

  След дълго мълчание, Дядото отговори: “Не е достатъчно човек да е просто щастлив в плътта, но той трябва да е щастлив и весел в духа. Защото без духовно щастие и проникновение животът е повърхностен. Без да търсиш нещата на Духа, животът е празен и живян на половина. А под духовен живот аз не разбирам просто да се отделиш настрани в дневно или седмично почитание, но да търсиш духа във всеки момент, във всеки ден. Аз ще те попитам: Какво са извършили тези хора за да потърсят духовно просветление и проникновение? Дали са се предали на живота, който е бил нищо повече от работа? Бил им е даван избор във всеки ден от живота им - както на тебе ще ти бъде деден избор да търсиш проникновението на Духа или да се оттеглиш в примирение към живот, изпълнен с безмислена работа. Краят е винаги същият: забравени гробове и забравени мечти на забравени хора. Не е важно, че някой ще забележи или спомни, но че ти ще работиш за да докоснеш Бог и да въздействаш по позитивен начин на Духа, Който Пребъдва във Всичко, приближавайки съзнанието на човека по-близо до Създателя.”

  Ние напуснахме гробището без да промълвим дума и се отправихме към лагера ни на хълма. Докато стигнем дотам захладня, а слънцето отдавна се беше скрило. Времето изглежда летеше неусетно, докато построим заслон, запалиме огън и събираме дърва. Съзнанието ми беше погълнато от урока при гробищата. Колко ли съм подобен, мислех си аз, на онова безименно мъртво момче в забравения гроб. Дали търсех само плътта, не работейки достатъчно упорито за нещата на Духа?

  Тогава осъзнах дълбочината на урока, който Дядото се опитваше да ме научи. Осъзнах, че трябва да живея живота си така, сякаш днес е последният ден от живота ми, защото така се беше получило с малкото момченце. Никой не може да бъде сигурен в още един ден и ние трябва да преминаваме през пълнотата на всеки ден в плът и най-вече в Духа. Не е важно дали някой ще запомни кои сме били, но дали сме направили положителна промяна в съзнанието на Духа, който Пребъдва във Всичко Живо, живата сила на Земята, и извършвайки това да се изпълним с Духа и да се докоснем до Бог.

  След като работата беше завършена аз седнах до огъня, отпочивайки, все още дълбоко замислен за момчето в гробището. Дядото седеше по-далече от огъня, със затворени очи, но аз подозирах, че не спи. В проблясъците на пламъците осанката му наподобяваше повече на дух, отколкото на плът. Той тихо се наведе напред и отговори на многото въпроси, които имах в съзнанието си. На моменти способността му да знае какво имам наум ме разтройваше, ядосвайки ме, че той може би знае мислите ми.

  “Наблюдавал ли си някога ято чайки, как те се полюшват и плават с течението, ставайки на моменти не сбор от отделни животни но един организъм, придвижвайки се като едно цяло заедно? Когато се устремят в полет, сплотеността им е повече от изумителна и удивителна. В миг те всички полетяват в дадена посока и после, за секунда, цялото ято се обръща едновременно и поема в нова посока.”

  “Ако ги наблюдаваш от близо, там няма да откриеш нито една птица, която взима самоволно решението да завие, но, както изглежда, това е Духа, колективно съзнание, което преминава през ятото в миг. Когато се наблюдава отдалеч, ятото изглежда като едно животно, един организъм, едно съзнание, направлявано от колективна сила и духа на всички индивидуалности. Това е същото съзнание, което протича и през човека, природата - което ние наричаме “Духът, Който Пребъдва във Всичко”, или “силата на живота”.

  Подозирам“, продължи той, ”че една а птицата, която създава мисълта, която обръща цялото ято, и че тази мисъл на мига манифестира във всички други. Индивида тогава се издига над себе си и става едно с цялото. Така, заедно, птицата пребъдва в ятото и ятото пребъдва в птицата. Така, че не питай как можеш ти да повлияеш на животворната сила по позитивен начин, тъй като Духа, който пребъдва в птиците, пребъдва и в теб. Един индивид, една идея, една мисъл може да обърне ятото на обществото от пътя на унищожението на днешното време. Не е въпросът дали можем да променим нещо, защото ние всички извършваме промяна, всеки по свой си начин. Важното е различаването.

  “Значи, ако живеем живот близо до Духа, търсим духовно проникновение в единство, това ще повлияе на резултата на живота?”, попитах аз. Твърдението ми беше повече въпрос, отколкото изявление.

  “Не е достатъчно”, каза Дядото, “просто да търсиш нещата на Духа на личностно ниво. Да правиш това е егоистично и тези, които търсят царството на Духа за себе си не работят за промяна на Духа, който прониква съзнанието на човека. Вместо това те избягват, крият се от отговорността си и използват мъдростта си за собственото си възвеличаване. Духовния човек трябва да работи за принципа, за каузата -- пътешествие далеч по-велико от възвеличаването на себе си, за да повлияеш на духа, който може да промени пътя на човешкото унищожение.”

  Мълчаливо стоях в покоя на ноща, отчаяно опитвайки се да разбера думите на Дядото. Накратко, не беше достатъчно да работя за собственото си духовно просветление, но и да работя за духовното просветление на цялото човечество. Да се работи само за себе си, да се затвори човек в търсенето на духовен екстаз е бягане от отговорност. Това, което Дядото казваше е, че един духовен човек трябва вземе философията и мъдростта на Земята и да ги върне обратно в модерното общество.

  Дядото проговори наново. “Да се опитваме да живеем духовен живот в модерното общество е най-трудният път, който някой може да измине. Това е път на болка, на изолация, на разклатена вяра, но това е единствения път, по който Визията ни може да стане реалност. Така че, истинската посока в живота е да се живее философията на Земята в ограниченията на човека. Няма църква или храм, който ни трябва за да търсим мир, защото наши са храмовете на дивата природа. Няма духовни водачи, тъй като сърцата ни и Бог са единствените ни водачи. Ние сме разпръснати, малцина говорят или разбират нещата, в които живеем. Затова вървим по този път сами, защото всяка Визия, всяко Търсене е уникално в индивидуалността си. Но ние трябва да вървим в обществото, в противен случай Визията ни умира, а човек не живеещ своята Визия е жив мъртвец.”

  Дълго време не си продумахме. Аз се отдадох на собствените си мисли и съмнения. Не исках да живея сред обществото, защото дивото беше моят дом, любов и духовен възторг. Не виждах защо човек не може да живее Визията си всред чистотата на дивата природа, далеч от лудницата на обществото. Усещах нуждата да намеря причина да занеса наученото обратно в обществото.

  Гласът на Дядото разпръсна мислите ми. “Земята умира. Унищожението на човека е близо, толкова близо, че ние всички трябва да работим за да променим пътя на смъртта. Ще трябва да платим за греховете на дедите ни, тъй като дълго сме живели в общество, което убива внуците си за да ги даде на децата си. Не можем да говорим за почивка и не можем да избягаме; твърде много в миналото са бягали. Много е лесно да се живее духовен живот далеч от човека, но истината за Визия в духовния живот може да бъде изпробвана и стане реалност само когато е изживяна близо до обществото.”

  “Как да разбера, че сме толкова близо до това унищожение?”- попитах.

  “Имах Визия” - каза Дядото. - “Това беше видение за унищожението на човека. Но човек ще бъде предупреден четири пъти, два от които ще дадат на човека шанс да промени пътищата си и два от които, ще дадат на децата на Земята време да избягат от яростта на Твореца”.

  “Как ще позная тези предупреждения, тези знаци?” - попитах аз.

  Дядото продължи: “Те ще бъдат видни за теб и тези, които са се научили да слушат Духа на Земята, но тези, които живеят в плътта и знаят само плът, няма да ги познаят или разберат. Когато тези знаци, предупреждения и предсказания бъдат дадени, тогава ще разбереш тревожността на това, което говоря. Тогава ще разбереш, защо хората трябва да работят не само за собственото си изпълване с Духа, но да принесат това проникновение на съзнанието на модерния човек.”
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Според вас.... - относно 2012г.
  Езотерика
  Isis 1 2037 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 20:02:30
  от delfin
  Характер според числата
  Астрология и нумерология
  Админ 14 5532 Последна<br />публикация Февруари 11, 2011, 16:54:19
  от gena
  Последните времена са факт
  Филми
  Amaranth 0 1871 Последна<br />публикация Февруари 09, 2011, 12:07:44
  от Amaranth
  Има ли още някой като мен който не е спал последните 24 часа и се чувства добре?
  Въпроси и отговори
  Ariam 5 745 Последна<br />публикация Октомври 03, 2012, 09:34:18
  от Sue
  Тези луди времена…
  Обща тематика
  Kissing You Good Night 0 1448 Последна<br />публикация Февруари 12, 2017, 19:16:58
  от Kissing You Good Night

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright