Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Предупреждения и Банове  (Прочетена 6479 пъти)
mddimi
Гост
« Отговор #45 -: Февруари 14, 2013, 00:02:19 »

Наложен е 15-дневен бан на Sunshine(sun) поради нарушаване на Правилника:

Цитат

3.9) - Публикуване на лична кореспонденция (чрез лични съобщения и др.) във форума без разрешението на всички страни участващи в разговора, както и на лични данни на други участници без тяхното разрешение, е забранено!

Активен
Toddo
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #46 -: Февруари 16, 2013, 16:22:52 »

Не се притеснявайте и спете спокойно "Светилото" Ви ще се върне,защото няма къде другаде да отиде.Тук са поклонниците му и ще дойде тук да жъне,като настане време за жътва...Дано да има какво ново да каже.

Изришно предупреждавам moon_flower да се въздържа от подобни намеци, вменяващи поклонничество които са в разрез със следното правило:

Цитат
3.2) - Лични нападки чрез: злепоставяне, умишлено заяждане, обвинения, обидни думи и фрази, и накърняване достойнството на определени групи и личности са абсолютно забранени!

Активен
Toddo
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #47 -: Февруари 26, 2013, 02:17:07 »

Житара е с предупреждение за бан, на базата на следните коментари:

Ами хващай ги такива още във въздуха, неслучайно изчаках няколко дни преди този си коментар. За да видя дали ще има реакция от страна на модераторите. Вместо това ти взе да ме анализираш. И каква беше целта? Да блесне егоизма на "аз правя незнамси какво" ама има такива дето и това не правият. Що за извратен начин за самозадоволяване е това?
Източник: http://indigota.com/index.php?topic=441.1335#ixzz2LxFhcfT0

3.2) - Лични нападки чрез: злепоставяне, умишлено заяждане, обвинения, обидни думи и фрази, и накърняване достойнството на определени групи и личности са абсолютно забранени!

Пък и първо апелираш постове като този който си написал, нямащи нищообщо с темата да бъдат разглеждани на лични или в говорилня, след това правиш обратното на онова за което апелираш. Имайки предвид че познавам силното ти чувство за ред, оствям с впечатлението, че все едно от този профил пишете двама различни...
Източник: http://indigota.com/index.php?topic=441.1335#ixzz2LxFhcfT0

3.16) - Забранява се подбуждането на разправии(караници)!
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 02:24:32 от Toddo » Активен
Toddo
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #48 -: Март 20, 2013, 18:54:36 »

Вожда е с предупреждение за бан по повод следното изказване:

Житарче, това, че по-рядко имам време да влизам, не значи, че съм се изпарил. Мисли, когато пишеш и не говори наизуст, просто за да кажеш/напишеш нещо, че да не си капо.

Текстът с удебеления шрифт е в нарушение на следното правило:

2.4) - Уважавайте мнението на събеседниците си. Пренебрежителни постове, умишлени провокации, иронизиране и др. производни се считат за грубо нарушение над личността на събеседника.


Източник: http://indigota.com/index.php?topic=1140.0#ixzz2O5xwIrHQ

Създалата се ситуация изисква специално напомняне, така важната за форума тема "Необичайни" преживявания-Случки от живота”, по никакъв повод, да не се превръща в арена за провокации и спорове!
Активен
Toddo
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #49 -: Март 27, 2013, 10:48:01 »

Вожда и Житара са с 9-дневен бан след многобройни предупреждения на лични да не прехвърлят споровете си в темите и след като замесиха във взаимните си обвинения личност, посещавала форума, допреди време.

За съжаление ме е срам да цитирам подробностите от коментарите им, защото е недопустимо да се изваждат на показ твърде лични данни за трети лица, с риск да станат публично достояние.

Продължавайки в същия дух, не обещавам че този бан няма да се повтори и потрети, така че за тяхно добро ще е, каквото имат да си изясняват, да го направят извън рамките на форума.
« Последна редакция: Март 27, 2013, 11:06:15 от Toddo » Активен
mddimi
Гост
« Отговор #50 -: Април 08, 2013, 11:38:38 »

Indigo Fighter е с 9-дневен бан поради коментари, засягащи други участници, създаващи предпоставка за конфликти във форума, изобщо не по съществото на темата:

Жули, тоя човек (Аз съм/Рабено) е такава личност, че си харесва нещо и изведнъж се шибва в някаква крайност. ...
Активен
Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright