Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Тибетски тайни на младостта и жизнеността  (Прочетена 4650 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 24, 2009, 00:51:50 »

  Трябва ли да приемем, че тялото ни пос¬тепенно се обездвижва, отпуска и разрушава? Не! Нашият организъм е бил създаден, за да се самовъзстановява непрекъснато.
  На практика той е неизползваем, ако не знаем как да се отнасяме грижливо с него. Това не означава, че няма да умрем! Но защо да умираме болни? Защо един ден да не напуснем здраво тяло в пълна форма, за да продължим да опознаваме нови и нови светове, да преживяваме нови приключения? Нищо не ни задължава да напуснем едно тяло в плачевно състояние, освен вредните навици, с които създаваме почва за болес¬ти и израждане.
  Тази книга разкрива някои от тайните, които позволяват да се възцари в ежедневния ни живот жизненост и радост,каквато и да е възрастта ни и където и да живеем.
  Тази книга носи плодовете на един хилядолетен опит, на¬пълно достъпни за всеки. В първата част, заедно с полковник Брадфорд ще откриете невероятните ритуали, които тибетските лами си предават от поколение на поколение и които изискват само по няколко минути на ден... Ще се уверите, както хи¬ляди хора преди вас, как степента на енер¬гията ви се повишава, ще изчезнат умората и неразположението, лошото настрое¬ние и всички дребни неприятности, които някои считат за неизбежна придобивка на съвременния живот.


  -- МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ ОТ ТУК. --

  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright