Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Трепетник и гадетел - Разкрийте бъдешето си  (Прочетена 2163 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 25, 2010, 23:33:39 »

"Трепетник и гадетел - Разкрийте бъдешето си" е една книжка, която случайно попадна в ръцете ми и искам да ви препиша един метод как може да да разкриете своето бъдеще. Има няколко ключови момента в този метод, които ме разсмяха страшно много, надявам се и вас да ви позабавляват!

Как да гледаме на карти:
Вземете 32 карти. Отделете картите на лицето, на което гледате и останалите карти разбъркайте и цепете. Дайте на този, комуто гадете да отдели 20 карти (без да ги гледа кои са). За първа карта сложете тази на човека, а след това наредете останалите в три редици по 7 карти. Започвате да гадаете като обяснявате значението на всяка пета карта и така докато обясните всички карти.От останалите карти този, на когото се гадае си избира 5 и посочва пет карти, върху които да ги сложите. Допълвате значението на картите, като се съобразявате с влиянието на избраните карти.

Запомнете!
- Картите се секат само с лявата ръка.
- Ако лицето, на което гледате е с руса коса, неговата карта ще бъде дама или поп купа.
- Ако лицето, на което гледате е с черна коса, неговата карта ще бъде дама или поп спатия.
- Ако лицето, на което гледате е вдовец или вдовица, неговата карта ще бъде дама или поп пика.
- Ако лицето, на което гледате е непознат, неговата карта ще бъде дама или поп каро.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - Картите няма да ви излъжат между 17:00 и 20:00 часа!!!Преписах ви го едно към едно както е. Ако някой успее да види бъдещето си по-този метод, бих бил безкрайно объркан!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright