Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пловдивчанин разкрива тайния звезден план вграден в Париж  (Прочетена 1256 пъти)
Kery
Гост
« -: Юли 09, 2010, 09:37:47 »

http://news.plovdiv24.bg/176113.html

Esoteric Agenda - тайният план...Българинът гледал филма и решил да издаде книга...ммм дано целите му да са безкористни.

Премиера на "Тайният план - Древен Египет-Париж" на пловдивчанина Любомир Петков, ще бъде направена днес от 18 часа в Културен център "Тракарт". Книгата ще презентира журналистката Люба Кулезич. В залата ще бъдат подредени и 13 платна, масло, създадени от Любомир Петков в съавторство с Любомир Марков. Картините са на тема "Геометрия в цветове" и за първи път се представят на пловдивска публика. Поканени са представители на читалищата, които ще получат безплатни екземпляри от "Тайният план".

Книгата прави сензационно разкритие за грандиозен проект за управление на света, задействан още с излизането на евреите от Египет, който продължава и до днес. Според автора Любомир Петков, евреите не са били изгонени, а тяхното разпръсване по света е планувано и са били водени от фараонски наследници, носители на автентичната кръвна линия, водеща началото си от самия Озирис. По този начин се съхранява и до днес древната династия на фараоните, пряк наследник на Бог, както и знанието за света, "оръжието" само за посветени. В изследването авторът развива интересната теза за Джед - истинското автентично име на Бог - единната божествена същност, в последствие самият Озирис е отъждествяван и изобразяван като достопочтен Джед, Озирис, който е брат и съпруг на Изида и техния син Хор. Със страстта на изследовател пловдивчанинът методично посочва образите на Джед в старата и нова история на човечеството.

Изображението на Джед е изрисувано върху тавана на зала 28 от египетската експозиция в Лувъра, Париж, самият Цар Соломон на едно единствено място в библията е наречен Джедидиах /от бога възлюбен/. Същият символ се разкрива и чрез контурите на две църкви необяснимо присъстващи на едно място, а именно Дома на Инвалидите. Всъщност именно към Париж и Франция се насочва едно от основните направления в потоците на разселването на евреите. То се установява там и в исторически план достига при нас като племето Изиси, което име произлиза от Изида. Самото име на Париж в своя генезис съдържа името на Изида - Паризи, в буквален превод означава точно около храма на Изида - пар изи. Познанието, съхранено, пренесено и развито, авторът го открива в плана на съвременния Париж. Другите аспекти на книгата са рицарите тамплиери и масоните.

Любомир Петков е пловдивчанин, производител на ориз, бизнесмен, който е посветил свободното си време на историята и религиите, рисува и колекционира произведения на изкуството. Книгата му "Тайният план" е продължение на странстванията му в областта на духовността. Въпреки това Любомир Петков твърди, че не е писател и няма подобни амбиции. Представя себе си като човек, който търси заложеното в нас божествено начало.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/176113.html#ixzz10WdWCsLu
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:48:30 от indigo » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Първите пет цикъла от физическия план
Духовни учения
Administrator 3 1902 Последна<br />публикация Януари 14, 2011, 19:45:27
от nia.boneva6
Какво разкрива рождената година за нас
Астрология и нумерология
Админ 5 3770 Последна<br />публикация Август 07, 2012, 10:33:53
от Щуродино
Дете, замръзнало във времето, разкрива защо стареем
Любопитни факти
dayana 0 1411 Последна<br />публикация Май 12, 2010, 23:51:48
от dayana
Тайният план за 2012г « 1 2 3 »
Великият преход
mamagaya 33 3898 Последна<br />публикация Април 17, 2011, 01:02:12
от The One
Достъп до божествения план « 1 2 »
Обща тематика
mamagaya 16 1220 Последна<br />публикация Юли 03, 2012, 14:44:07
от Щуродино

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright