Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Непорочно зачатие – възможно е!  (Прочетена 854 пъти)
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « -: Май 11, 2010, 22:48:22 »

  Непорочно зачатие – възможно е
  * Съвременната наука вече дава категоричния отговор – да!

  „Йосифе, син Давидов, не бой се да приемеш Мария, жена си; защото заченалото се в нея е от Духа Светаго...“

  /Матея 1:20/

  Непорочното зачатие и досега буди различни противоречиви мнения в умовете на хората. Доскоро науката беше съвсем категорична. Това не е възможно, защото противоречи на... Библията? Това е просто една красива легенда. И тъй нататък. Действително, възможно ли е земна жена да зачене и роди без намесата на мъж? Това съмнение отначало е изразила и самата Мария. Когато Ангел Гавриил й извистява: „и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус“, тя изразява съмнение: „как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?“ /Лука 1:30,34/.

  Според Евангелието непорочното зачатие на Дева Мария не е единствения случай. Неплодната и в напреднала възраст Елисавета, жена на твърде възрастния Захария, зачева и ражда син, Йоан, който още в утробата на майка си се изпълва с „Духа Светаго“ /Лука 1:13-15/. Самата Елисавета дава обяснение за станалото чудо: „тъй ми стори Господ в дните, в които ме погледна милостиво, за да снеме от мен укора между човеците“ /Лука 1:25/.

  Съвременната наука обаче дава също положителен отговор за възможността на непорочното зачатие.

  Многобройните експерименти, които провежда в тази насока.

  Института по клинична и експериментална медицина към Сибирския филиал на Руската академия на науките даде повод на акад. Казначеев да направи следния извод: „Живото вещество /Душата/ отначало се проектира като холографски полеви образ и на базата именно на този образ, изгражда конкретното си земно биохимично тяло. Следователно, има две страни на живота и първата е онази, полевата, холографската страна“.

  Според акад. Гаряев и неговите колеги, въз основа на направените експерименти, такава холограма възниква още преди раждането на цялостния организъм. С други думи, информацията, идваща отвън по отношение на ембриона, кара хромозомите му да създават определен вълнови образ. И този „образ-холограма диктува на делящите се клетки кога и къде трябва да растат крака, ръце, глава. Вълновият образ се запълва с материя, подобно на това, както леярската форма се изпълва с отливката“.

  В потвърждение на този извод учените правят прост експеримент.

  От неоплоден хайвер махат всички части на ДНК, съдържащи наследствена информация. След това в останалото микроскопично късче тъкан, с помощта на генератор, въвеждат информация, снета от вече оформена попова лъжичка. И тъканта започва да се развива, появяват се мускули, нерви, кръв.

  „Ето как е родила Мария – казва акад. Гаряев – когато Светият Дух е предал на хромозомите й вълновата холограма на Божия образ. Между другото, с това може да се обясни и възникването на живота на Земята. Та нали тогава не е имало ДНК със заложена в нея информация. Значи, някой е трябвало да насочи вълнови холограми, които да накарат простите молекули да се съберат в по-сложни, чак до белтъците, ДНК и РНК и нататък в сложен организъм.“

  Учените вече са убедени – този „някой“ не може да бъде никой друг, освен Бог.


  Активен

  kim
  Гост
  « Отговор #1 -: Май 12, 2010, 00:12:11 »

  Даа, много як момент от "физика на вярата". Преди малко идвам от един семинар и водещата сподели нещо интересно по темата, като малко допълнение - В момента на любовният акт се образува енергийно инфо поле около мъжа и жената, което носи тяхната информация. Аз като крайно расеян забравих термина, но историята продължава, как това поле отива точно над матката, където застава до момента в който сперметозоида не влезне в яйцеклетката. Тогава полето навлиза с цялата информация от родителите и започва нареждането на ДНК.
  За жалост обсъждахме, как негативният аспект принадлежащ на родителското тяло, като страхове, емоции и тн. се прехвърлят към детето, и колко важен момент е създаването - дадеш най-доброто от себе си. Умната ей! Веселяк
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Пътешествието в бъдещето е възможно
  Древни цивилизации
  Аэ съм 1 1904 Последна<br />публикация Март 20, 2011, 00:09:06
  от Драган
  Същността в кръговрата на живота и смъртта - дух, живот, смърт, зачатие, сънища
  Видео клипове
  Do_It 2 995 Последна<br />публикация Април 20, 2013, 12:40:52
  от еос

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright