Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: България първенец по деца индиго  (Прочетена 8744 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 21, 2010, 15:20:37 »

България първенец по деца индиго


Всяко трето хлапе у нас е от Шестата раса, през 2020 настъпва матриархат, разкрива в най-новата си книга Божидар Караджов

Децата индиго са най-голямата загадка на нашето време. Мина повече от половин век, откакто българската ясновидка Слава Севрюкова и американската Нанси Ан Теп видяха пришествието на новата раса. Никой до днес обаче не е успял да отговори на въпросите категорично: Откъде се взеха? Каква е тяхната мисия? Кой ги изпраща на Земята? Защо новото поколение все по-често страда от болести, пред които медицината е безсилна - аутизъм, хиперактовност, дефицит на внимание? А какво е положението в България? Идва ли нов световен ред и как страната ни ще се впише в него? Отговор на тези и още много енигми дава юпито сред пророците Божидар Караджов в последната си книга "Индиго децата на България". Тя излиза на 29 септември, а разкритията, които прави, със сигурност ще я превърнат в световен бестселър.

 "35% от подрастващите в нашата страна са от новата индигова раса. Най-съвършените индиго идват през вълни от по две години: 2000, 2002, 2004-та. Те са тези, които ще управляват света. Ще вземат възлови постове, нови закони ще прокарат, ще установят нов ред. Ще подчинят земните. Целта не е унищожение на старото, а развитие. България е сред водещите страни на небесно индиго, защото е имало опити за създаване на земно", разкрива авторът.

Освен да вижда оста на времето, Божидар умее да структурира вода и пясък и като с вълшебна пръчка да чисти негативната енергия от аурата на хората. Именно покрай здравословните проблеми на новото поколение той за първи път се сблъсква с представителите на Шестата раса. "Те са болни, защото са надарени с висша енергийна система, която трудно се адаптира към земната магнитосфера. Еволюцията е форсирана от нашите Създатели, тъй като Петата раса, чиито представители сме ние, затриваме Земята. За това са направили абсурдния синтез - въплътили са висша душевност в несъвършено тяло", разкрива феноменът.

В "Индиго децата на България" той споделя уникални случаи от своята практика". Един от първите е бил Под тепетата. "През зимата на 2001 година в приемната ми в град Пловдив влезе 10-годишно хлапе. Малко подир него нахълта и запъхтяна баба му, която трудно го настигаше с едно дървено бастунче. Нямаха предварително уговорен час, а беше към 17,30 следобед. Тъкмо си бе тръгнал последният човек за днес, а аз не можех и името да си спомня от чуждите съдби, в които се ровех от 8 часа сутринта", пише в работния си дневник Караджов, част от който е послужил за основа на книгата му.

Архангелите проговориха
Бабата разказала, че трудно се оправя с хлапето, което било хиперактивно. След като го водила при доктори, те го натъпкали с лекарства и се затворило в себе си.

"Поисках личните му данни - трите имена, ден, месец, година на раждане. От онова, което ми се даде да видя момчето, беше от новата човешка раса - индиго. Бъдещето му бе свързано с чужбина. На 13-годишна възраст щеше да се премести при родителите си в Кипър, а на 26 се прибираше отново тук. Беше му писано категорично да се оправи, да влезе в матрицата на обществото, но при едно условие - спешно трябваше да престане с успокоителните. Те блокираха неговото умствено и енергийно развитие, вкарвайки го в химически "зандан", заявява Караджов. Бабата споделила още, че внукът й говорел с невидима сила, която наричал Урил. "Откъде едно момче знаеше името на този архангел, при положение че цялото семейство бяха атеисти? Тогава осъзнах, че съм изправен пред нещо много по-голямо от един частен случай. Нито науката, нито медицината можеше да си обясни състоянието на тези деца, камо ли да им помогне", признава в "Индиго децата на България" феноменът Караджов. Така той се заема да разгадае тяхната тайна, но това се оказва доста трудна задача.

Шестата раса е кодирана
"Цялата матрица на децата индиго е шифрована от много високо ниво, крие се от нас, за да не може никой да се бърка в работите на нашия Създател, който аз го виждам под формата на Цивилизация, Бог-Творец. Целта е преходът между расите - Петата, към която принадлежим ние, и Шестата - на децата индиго - да стане плавно и без колизии. За щастие (или за нещастие) природата ми е дала много дълбок ясновидски канал, който постепенно успя да пробие защитния код на Абсолюта (Свръхсъзнанието на Космоса, Вселенския компютър). В него е записана съдбата на нашата Земя. Тайните, които постепенно изтеглих от Него, свързани с новата раса, България и въобще с бъдещето на планетата, са надлежно записани за идните поколения в тази книга", разказва топясновидецът.

Ченълинг ключ към Вселенския разум.
В търсене на отговорите за новата раса той прави 5 ченълинг сеанса - свързване на човешко съзнание с Вселенския Абсолют. Дотам са "летeли" само най-големите феномени - Нострадамус, Ванга, Едгар Кейси. В състояние на дълбок транс Караджов успява да разкодира безценна информация за децата индиго, която е от значение за наука, медицина, философия, езотерика, политика. В края на всяка глава от книгата откровенията са записaни без редакция, така както са пристигнали от Свръхсъзнанието на нашата Вселена. По време на един от астралните си полети ясновидецът открива следното:

Новият Адам
"Има една скрита тенденция, която също не се забелязва - съотношението между момичета и момчетата индиго... Евите са доста по-голям процент. На около 10 деца, които идват на бял свят, шест са от новата раса. От тези 6 индиго четири са момичета, само две - момчета. От тези две момчета индиго едното със сигурност има проявление на някакъв здравословен проблем. Това вече се наблюдава масово!!!... При момичетата 8 трябва да се родят, за да се получи засечка при едно ментална или физиологична! За това след 2020 г. ще настъпи матриархат", предрича бг феноменът. В друг от ченълингите разкодира, че аварията в Чернобил през 1986 г. е била предизвикана нарочно. В САЩ пък са правили опит да моделират своя свръхраса. "Твърди се, че Китай и САЩ са първенци по индиго, но от онова, което ми се дава свише като информация, това не е вярно. Отвъд океана са правили опити да създават свое индиго. Експериментът особено в годините 1984, 1988 и 1991 година не е бил успешен. Една част от тези индивиди наистина са гениални, но при другата се отключва някакво умопомрачение. Ще има бум на убийства и самоубийства. Това са видели маите, самоунищожението на човешкото...", разкодира Караджов.

В търсене на лек за индиговите проблеми, с които непрекъснато се сблъсква, пророкът фокусира третото си око много надалеч в бъдещето чак до 2040 г. Тогава, както казва, ще настъпи епохата на "мърморещите телепати". Хората ще си говорят само с поглед.

Един от най-добрите ясновидци на нашето време успява да открие потресаващи истини за другото поколение индиго, Кристалните и звездите деца, с които земята скоро ще бъде населена. И най-голямата мистрия - защо идват, как вселенските кодове на ДНК се инфилтрират в земната матрица и кой ги изпраща на нашата планета!

Любомир Старидолски

Източник: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-09-21&article=340941
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Септември 21, 2010, 16:00:30 »Заобиколени сме от деца със свръх способности. В новата си книга Ясновидец № 1 на Източна Европа Божидар Караджов описва потресаващи случаи за феноменалните българчета. На 29 септември 2010 г. очаквайте заедно с вестник СТАНДАРТ по реповете в страната новата книга на Ясновидеца - “ИНДИГО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ”.

http://bojidar-karadjov.com/index

Хора аз се прибирам на 28ми дали ще се навие някой от София да ми я купи , че незнам дали ще смогна и да ми я донесе на срещата примерно.А пък ако имам после 2 едната ще е за подарък Усмивчица
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
praiseyou
Гост
« Отговор #2 -: Септември 21, 2010, 16:52:50 »

 Аз ще ти я взема, само ме подсети към 27ми!
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Септември 21, 2010, 19:08:37 »

Да,доста интересно!Макар,че този преход няма да мине баш плавно,но както и да е...никога не са минавали плавно преходите-не вярвам ние,най-обикновенната пета раса да сме изключение.

Този нов световен ред,който идва-и аз за него се боря.Искам да съм най-отгоре-при лидерите!

Що се отнася кой ги изпраща-разбира се,че Бог!Но как?Чрез Шамбала,може би.

Или в тези деца преобладава човека-Вселена,който е по-висш духовно от човека-дух,който е задръстен с негативна карма.

Демек при тези деца,сетивността е по висока.


Американците,както винаги,опитват да спрат Бог,но този път няма да успеят и не самоч,е няма да успеят,а и ще бъдат смляни от новите хора,които ще имат доста по-различни понятия за любов и омраза...


Радвам,се че отново български ясновидец успява,разбвам се,че в България тези хора(новите) са в изобилие,само ме е яд за матриархалното общество,което значи жената да е глава на семейството.Но негодуванието ми е свързано с чисто животински истинскти затова ще го пренебрегна и щом Силите мислят,че матриархалното трябва,значи така трябва,защото жените са по-духовните и по-висшите същества.Надявам се,времето,когато ще управлявам света да настъпи по-скоро.Знам,че имам да уча житейски уроци,но когато ги науча-тогава вече нищои няма да ме спре.А от около гогина чувството,че съм призван за нещо огромно и велико,което да промени човечеството направо ме е завладяло.Сега усещам,че идва нещо велико!Нещо,което ще дойде скоро!


А децата-индиго идват на Земята чрез Матрицата в тибет,построена от Шамбала.Спор няма,всичко си пасва идеално.

Нищо чудно самите деца да са представители на Шамбала,но има един проблем...и той е,че мисията им може да завърши с неуспех и да се наложи изтреблението с 6666 км. да ни покоси...само веднъж!

Но да се надяваме,че САЩ и ЕС няма да се съпротивляват много и да се стига до излишно загинали хора.

Всъщност Нострадамус казва,че след последния папа Ужасен Съдия ще съди хората,а пък св.Йоан говори за хората на Христос(хората на агнетото)от които един ще завладее целия свят и така накрая ще има "ново небе и нова земя"!Амин!

Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Септември 21, 2010, 19:16:16 »

Рабенчо любими,ето да видиш какво обучение те чака

http://www.radiounity.eu/bg/onebook/8

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Септември 21, 2010, 19:18:02 »

Ох,Еона-като видя това,което ми изпрати...нещо....нещо се замислих дали има някакъв смисъл! Веселяк

Шегувам се!Ще го погледна,мерси.
Активен
Amazon
Гост
« Отговор #6 -: Септември 21, 2010, 19:18:10 »

Рабено, никой няма да бъде лидер. Всеки ще бъде господар на себе си. Аз нямам нужда от теб или твоето лидерство. Още един автор се е наел да развива теории без да познава материята... Думата "УПРАВЛЯВАТ" говори  сама по себе си какъв фалш ще бъде тази книга.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #7 -: Септември 21, 2010, 19:20:21 »

Както казва един наш зеленчук,ще ти простя казаното,понеже е чисто по женскиму да говориш така!Спокойно...


Напротив,Соения-във висшето духовно общество има йерархия-по-горен,по-властен,по-долен,по-безвластен.

Не можеш да го промениш-още дълго време на развитие трябва да прекосиш за да имаш тази възможност.

Активен
Amazon
Гост
« Отговор #8 -: Септември 21, 2010, 19:24:09 »

Не говоря от името на жените,Рабено. Ако не си разбрал идеята на Индиго хората тя е такава-обединение и храмония. Малък си още. Аз не искам твоята прошка,тъй като не съм те обидила.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #9 -: Септември 21, 2010, 19:27:33 »

Еми,обединението и хармонията,няма да станат по-взаимно сългасие,ако това ти е мисълта.Някои няма да се дадат така лесно и просто ще трябва да бъдат елиминирани и пратени при Бог да му дават обяснение.

Активен
Amazon
Гост
« Отговор #10 -: Септември 21, 2010, 19:30:19 »

Не е така,Рабено. Към всеки човек ако се подходи по различен и удобен за рабзиране начин,нещата могат да минат леко и хармонично. Всичко зависи от мисълта и желанието.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #11 -: Септември 21, 2010, 19:33:21 »

Че защо да му дават обяснение Мисли
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #12 -: Септември 21, 2010, 19:34:40 »

Аз имам желание за война,понеже толкоз добри психолози,които да разбират егоизма и сребролюбието на човешките души обвити в отрицателни полета,контролирани от голям организъм наречен Дявол....амакакто и да е...хайде да не спорим Соения,че да не разваляме темата,искаш ли? Усмивчица
Активен
Amazon
Гост
« Отговор #13 -: Септември 21, 2010, 19:37:22 »

Че защо да му дават обяснение Мисли

Защото грубата сила е проявлението на слабостта в най-низшата й форма.
Аз имам желание за война,понеже толкоз добри психолози,които да разбират егоизма и сребролюбието на човешките души обвити в отрицателни полета,контролирани от голям организъм наречен Дявол....амакакто и да е...хайде да не спорим Соения,че да не разваляме темата,искаш ли? Усмивчица

Аз не споря с теб,Рабено. Аз си давам мнението по темата. Твой личен избор е как ще приемеш думите ми.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #14 -: Септември 21, 2010, 19:48:59 »

Добре,благодаря.


Ок,грубост-това не е грубост.Грубост е да нараниш някой без причина.Не е грубост това да накажеш някой!

Ок,грубост ли е това,че Земята постоянно се завърта със 6666 км.,ами грубост ли е това,че Бог обрича много прегрешилите хора на мъки и страдания,за да си ги платят.

Виж,знам,че ще ми кажеш,че не съм Бог!Така е,не съм Бог-не съм му и слуга и мога да отида при Дявола.Но няма,защото приемам Бог като приятел,който винаги ми помага и никога няма да ме предаде и затова и аз ще му помагам както мога и няма да го предавам.

Така,Бог няма сам да слезе на Земята да убие злото,а ще изпрати някой вместо него.И това грубост ли е?Грубост ли е да бъдеш приятел с Бог?

Грубостта и агресията се появяват,както ти каза,при нисшите същества и хора,но тези отрицателни неща,които дори не могат да бъдат осъдени като зло(злото може да ги доразвие),заради тяхната простота,са обикновенно безпричинни,лишени от всякакъв разум или пък за дребнави неща-вода,храна,подслон,пари....

Активен
Страници:  [1] 2 3   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Съновниците??? Можем ли да им вярваме???
Анкети
giti 8 4426 Последна<br />публикация Ноември 10, 2010, 23:16:26
от nre
Светло бъдеще за България!
За България
Аэ съм 1 2347 Последна<br />публикация Октомври 02, 2010, 00:01:13
от Аэ съм
Забравените деца на България « 1 2 »
За България
Gi 21 4399 Последна<br />публикация Март 28, 2011, 15:40:37
от Аэ съм
Бъдещето за Българите
Послания
SOL 6 2165 Последна<br />публикация Май 24, 2011, 08:52:43
от SOL
Индуциран преход
Обща тематика
mamagaya 3 786 Последна<br />публикация Май 25, 2011, 15:48:47
от nia.boneva6

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright