Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Програма за Светлинното Тяло от Архангел Метатрон Чрез К.С.Феникс  (Прочетена 1983 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Септември 02, 2010, 17:30:03 »

Програма за Светлинното Тяло от Архангел Метатрон
Чрез К.С.Феникс
[/b]

    Първо ниво.
    Любими, предлагаме ви това първо ниво, за да ви помогнем да разбирате промените във вас, да течете с потоците на енергийната активация и да ви помогнем при очистването през периода на големия Преход.
    Ние молим, нека всеки от вас се свържи със сърцето си като със златен кръг от енергия. Тук живее вашето Божествено Съзнание, което е готово да се пробуди за следващото ниво на вашето същество. Това присъствие на любовта можете да осъзнаете като Висш Израз на Аза. Този кръг или сърдечна мандала на любовта и светлината, съдържа уникалната същност на всичко. Вие можете да получите достъп до тази сила на любовта вътре във вас, казвайки на глас следното намерение:
    „Моята повеля е, Божественото ми сърце да се разпали чрез всичките му измерения и светлинното тяло на Аз Съм. Моля, алхимичния подпис на Божествено ми Сърце и моето Майстор-тяло от Светлина да се активират и да проявят пълното разширение на сърдечния пламък в цялото ми същество.
    Призовавам Архангел Метатрон да се съедини с мен и да ме подкрепя при всички промени в светлинното ми тяло, които усещам, при разтварянето и излекуването на всички проблеми в клетъчната памет, съдържаща се в мен. Призовавам своето Божествено Присъствие да се свърже с мен. Аз Съм Този, Който Съм. Аз Съм Този, Който Съм. Аз Съм Този, Който Съм. Така е. Извършено е.”
    Знайте, това Присъствие го има във всеки от вас и всеки се намира на пътя към възраждането му в Любовта. Този процес извършва големи промени в живота на всички нива: ментално, емоционално, физическо и духовно. За всеки от вас е важно да осъзнае дълбочината на прехода, в който участвате. Всеки от вас интегрира не само множество минали животи, които сте прекарали на Майката Земя, но започвате да интегрирате и галактическото си наследство и всички спомени за това време. Най-големия подарък, който мога да ви предложа сега, е подкрепа по време на прехода; всеки от вас е на правилното място, в правилното време, в правилната енергия за изучаване на съществуващите уроци, за да може да се осъществи прехода. Искам да ви дам разбирането, че вътре във вас, цялата енергия започва да се премества подобно на земния магнитен поток през сърцето ви, едновременно с което сърцето ви се разтваря ефирно чрез Изходната връзка, като по този начин активира многолистната система от чакри.
    Всичко това протича едновременно при всички на планетата, къде съзнателно, къде подсъзнателно и това всеобщо явление е причина за всички промени във вашите светлинни тела.
    На това, всеки реагира по собствен начин. Някои си крият главата в пясъка и се опитват да игнорират вътрешните промени, които усещат. Тази тактика няма да работи дълго време, понеже Духът подтиква меко всеки един човек по пътя на самореализацията, за да стане по-осъзнат в съществуването си.
    Някои се издигат до него и се срещат вътре в себе си, понякога зашеметени от нахлуващите спомени, но преодоляват и това. Те се отварят за Божественото Същество, което са. По време на прехода, първоначалните промени в светлинното тяло, карат човека да се чувства опустошен, самотен, неразбран, понякога много се страхува или се гневи. Тези чувства могат да станат много силни и тогава изпитвате много дълбока травма, основана на спомените, които се движат през светлинното ви тяло, търсейки освобождение. Тези спомени могат да бъдат издигнати на по-високо ниво чрез любовта във вас. Доколкото човек наистина се среща с преживяванията вътре в себе си и внася хармония вътре в себе си, чрез любовта към самия себе си, светлинното тяло се променя, което стимулира и решава проблемите, а така хармонията настъпва в целия живот.
    Без съмнение, тези явления се случват в периода на преход и продължават да се случват с всички. Промяната на светлинното тяло е по-малка, когато всеки от вас развие баланс и хармония във вътрешните и външните реалности и всеки ден се свързвате дълбоко със своето Божествено присъствие. Призовавайте своето Божествено присъствие и Архангел Метатрон всеки ден да се слеят с вас, и това ще ви помогне да възстановите баланса през този период на преход. Ние молим всеки от вас да работи със следните положения за балансирането на светлинното тяло и физическите симптоми при промяна му. Работете така в продължение на 4 – 6 седмици. След завършването на този етап ще получите следващото ниво от програмата.
    Някои от признаците породени от промените в светлинното тяло, са изброени по-долу, заедно с някои полезни съвети за подобряване на живота, ако имате такива проблеми. Вижте заглавията, за да се ориентирате, с какви проблеми се сблъсквате лично вие в живота си и направете енергийната практика, която предлагаме за всеки проблем. Тези промени в светлинното тяло могат да бъдат интегрирани само чрез любовта към самите себе си и към променящите се ваши части. И така, когато четете този материал, ако намерите симптоми, с които имате проблеми, изпратете любовта си към тези ваши части, в които са проблемите, преди да завършите четенето. Помнете, че златния кръг на сърцето ви е ефективния енергиен портал за достъп до Божествената Любов.

    1. Звън в ушите
    Това се случва, когато вашата мъжка и женска енергия не са в божествена взаимовръзка в горните чакри, над сърцето. Това е знак за дълбоко разногласие между мъжките и женски енергии на душата ви. Призовете мъжките и женските разширения на душата си и ги помолете да простят всичко, което се е случвало във всеки друг живот, както и в този и предизвиква звъна в ушите ви. Изпратете любовта си и прекрасна светлина в ушите си и след това в шишарковидната жлеза на мозъка ви. Призовете Архангел Метатрон и помолете за помощ, за да се избавите от звъна в ушите през следващите няколко дни. Призовете Кармичния Съвет и помолете за кармично освобождаване относно проблема.

   2. Болки в главата
    Те се появяват, когато енергията на мозъка започва да се разширява и разума ви ви моли да се освободите от много стари убеждения. Болките в главата са по-силни, ако има съпротива на това почистване. Важно е да осъзнаете убежденията, които съзнателно или подсъзнателно задържате, и които са затворени във висшето ви ментално тяло… и предизвикват тези болки. Ако страдате от повтаряща се болка в главата, осъзнайте, че това са ограничаващи самия вас убеждения. Можете да ме призовете и аз ще ви помогна да се избавите от тях. Трябва да назовете убеждението, навлизайки навътре в себе си и се доверете на знанието, което получавате от душата си, когато я попитате, какъв е смисълът на тази вяра или убеждение. Ще получите усещане непосредствено вътре във вас.
    Призовете Архангел Метатрон и помолете за помощ. Кажете: „Освобождавам в Източника старото убеждение, че съм …………, което повече не ми върши работа и активирам ново убеждение, което твърди че съм ………………….”. (Чрез сърдечната връзка създайте ново позитивно убеждение, което да замени старото).
    Докато вършите всичко това, много същества от седмо и нагоре измерение ще ви помогнат да очистите старите мисъл-форми и всякакви други блокировки, свързани с болките в главата. Ако тези болки продължават, трябва да призовете Ефирните Божествени Хирурзи и Кармичния Съвет и да молите за кармично освобождение относно тези повтарящи се болки. Ако болката не преминава напълно, възможно е, да има повече от едно ниво убеждения, затова отново навлезте в себе си и намерете тези убеждения, към които се придържате, освободете се от тях и активизирайте новите убеждения, които да служат на пълното ви присъствие в този живот.

    3. Телесна болка, която се движи по цялото тяло, появява се и изчезва периодично
    Това е неправилно насочена творческа енергия, която не е включена в позитивното течение на живота ви. Това е възможно следствие от блокировки на съзидателните пътища в енергийното ви тяло следствие стари емоции и убеждения. Това е енергия, подтискана в продължение на много животи (неизразени мисли и емоции) и всичко това се завръща отново като неосъзната енергия. Понеже е неосъзната, не е свързана с точно определено място и блуждае по цялото тяло, като се спира на най-плътните места, местата с най-малко светлина. Тази енергия се съпротивлява на светлината, и когато светлината я активизира, в тези места се усеща болка. Тогава тя се насочва още по-дълбоко, за да се скрие от светлината. Единствената енергия, която може да я излекува, е любовта. Когато болката е любима и свободна, приема любовта – това е творческа енергия, която изглежда тъмна (като липса на светлина) и се завръща към Пустотата – източника на всички съзидателни енергии.
    Може да призовете Архангел Метатрон и да помолите диска на Пустотата и диска на Деполяризацията да се въртят през тази енергия, за да бъде освободена от тялото. Можете да кажете: „Любими Безсъзнателни Енергии, моля да се завърнете към пустотата и да изоставите всички връзки с моето тяло, които създават тази болка.” Изпратете любовта си в областта на болката и дишайте през болезнената област. Кажете: „Моля Архангел Метатрон да активизира връзката с Пустотата в енергийното ми тяло, за да се активизира освобождението”. Дишайте дълбоко докато текат процесите.

   4. Усещане на енергийни тласъци, светлинни пулсации, интензивни светлинни вълни, които заливат вашето същество, приятни енергийни боцкания, усещане за енергийно разширение на тялото ви
    Това е един от по-приятните симптоми при промяна на светлинното тяло, но от време на време може да ви напряга. Това е знак за Божествено присъствие в душата ви, вплитащо се във вашата ДНК. Това е известно като активизация на светлинното тяло и често предизвиква освобождаването на голямо количество клетъчна памет, нерешени мисли и чувства. Важно е да чистите всеки ден светлинното си тяло с почистваща енергия, такава като Виолетовия Пламък, ако усещате тези потоци, изпълващи съществото ви. Това означава, че се ускорявате по вашия път към Възнесението, а следствие това ще настъпят още повече промени в светлинното тяло.
    Затова, за да останете балансирани и да изпитвате хармония със света, имате нужда от очистване на светлинното си тяло. Призовавайте всеки ден Сен-Жармен и Виолетовия Пламък, за да очистят всичките ви чакри, тела и меридиани в светлинното ви тяло, докато текат тези процеси.

    5. Първа част – Стискане на челюсти и скърцане със зъби
    Скърцането със зъби и стискането на челюсти е знак за дълбока съпротива на мисията ви или на връзката ви с цялостното присъствие от страна на личността ви. Често дълбоки травмиращи спомени, съхранени в душата, са свързани с челюстната област, ако личността не желае да се освободи от създадените от нея граници. Ако усещате стискане на зъбите, знайте, че индивидуалността ви е изолирана от най-висшия ви потенциал и усещате липса на връзка с цялостното си присъствие, поради границите създадени в този или някой друг живот. За вас е важно да се избавите от всички договори, които сте създали в някой живот, които показват, че не можете да интегрирате личността в цялостното присъствие.
    Призовете вашето Аз Съм Присъствие и помолете индивидуалността си да освободи в Източника цялата съпротива, която задържате чрез гърлото, устата и чакрите във веждите. Издишайте дълбоко. Изкажете прошка от цялото си сърце на цялостното си присъствие за травмиращия опит, който душата ви е задържала в областта на зъбите. Когато усетите, че можете да простите на Божественото присъствие за това (което е възможно да се е случило в предишни животи), ще стане пълно освобождение и челюстите и зъбите ви ще престанат да възпроизвеждат тази травма. Помолете Архангел Метатрон да ви помогне за това.

    5. Втора част – Обезводняване
    Обезводняването се получава по време активирането на клетъчната памет, която също може да предизвика скърцане със зъби. Ако клетъчната ви памет е прекалено активирана, можете да имате прекалено голям обем ненужни мисли, запълващи ума ви с несъществени идеи, който нямат никакъв смисъл за вас или ще имате чист ум, без никакви идеи, какво да правите след малко, ще имате усещането, че сте се намирали някъде на друго място, от което сте се завърнали току що, без никакви спомени, какво се е случило с вас, и какво сте казали.
    Ако нещата са точно така, вие сте на високоактивиращо пътешествие и Божественото ви Присъствие създава големи промени във вас, от които може да изостава вашия ум. Вашата роля е да се предадете във всеки един момент, и ако понякога това е много трудно, може да намерите помощ в пеенето или произнасянето на мантри. Толкова много неща се променят във вас всяка минута, че няма по-добра реакция на промените в светлинното ви тяло. Предаването на Бога/Богинята и процеса на промяна са ключа за вас. Умът ви ще се завърне при вас, щом очистите старите си вярвания и чакрите ви отново възстановят своя баланс. Този вид симптоми на светлинното тяло е един от най-некомфорните и разстройва всички, понеже контрола на ума се отнема от Божественото Присъствие и всички спомени от предишни животи понякога текат през ума ви, без да долавяте смисъла им, понеже са на парчета и силно изкривени. Очистването се извършва, когато големи слоеве нерешени проблеми се активират в паметта ви от светлинното тяло и се преобразуват.
    Когато протича този процес, клетките на тялото ви поемат голямо количество течности и създават обезводняване в организма. От друга страна, това обезводняване предизвиква свръхактивиране на клетъчната памет. Хидратирането на клетките ви с голямо количество чиста и прясна вода, е естествен отговор за да бъдат намалени до минимум тези ефекти, ако ги има.

 6. Нечувствителност за усещанията на тялото, а също енергийно усещане на съществата до вас без да разбирате напълно същността им
    В известен смисъл, тази нечувствителност се създава от част на светлинното ви тяло, която в момента не работи с пълния си потенциал в ролята си на захранване на физическото ви тяло с Любов и Светлина. Понеже се разтваряте многомерно за цялостното си присъствие, разни области от светлинното ви тяло се активизират за възстановяване и присъединяване към физическото ви тяло. Точно през тези периоди, когато тялото ви изпада в нечувствителност, която се мести на най-различни места, можете да се обърнете към Архангел Метатрон, като назовете името му и му съобщите, кои области са нечувствителни. Тогава Емисарите на Любовта ще прегледат светлинното ви тяло, за да помогнат на засегнатите области да се отворят за възстановяването. Когато тази нечувствителност и вялост се промени, ще се отворят собствените ви сензорни възможности за по-високите измерения и усещането ви за вашето Присъствие ще стане по-силно.
    Сензорните ви способности не винаги могат да са настроени към висшите ви вибрации, могат да са настроени към небалансираните енергии в астралното ниво или към астралните тела на другите хора. Важно е да развалите всички договори, които е възможно да сте създали в този или друг живот, получени или резониращи с нерешени енергии, такива като астралните. Призовете Архангел Метатрон и Божественото си Присъствие да ви помогнат.
    Използвайте думите: „В съответствие с Божествения Декрет, от името на Бога/Богинята, развалям всички договори, които е възможно да съм създал през всички времена, пространства и измерения, на всякакви резониращи или получени енергии от астралното ниво или астрални енергии на други хора. Чрез пълномощията на моето Могъщо Аз Съм Присъствие се освобождавам от всички астрални енергии, насочвам ги към Източника и призовавам за помощ Кармичния Съвет, Възлюбения Бог/Богиня и моето Божествено Присъствие.”

   7. Усещането за незаземеност, чувство за непълно присъствие и осъзнаване
    Ако се усещате незаземени, „плавате”, имате усещането за непълно присъствие във всеки един момент, това означава, че висшите ви чакри са разединени от Източника, низшите ви чакри не съдържат достатъчно земна енергия и сърцето ви моли да се отворите и да освободите стария опит, когато душата ви се е чувствала отделена от Източника. Тази незаземеност е един от ключовите признаци за първичната ви рана от разделението, активирана за излекуване и пълно разтваряне. За самите вас е важно да признаете, че душата ви има първична рана и да работите за освобождаването на тази енергия от живота ви, като призовавате Божественото си Присъствие да се свърже с вас и да предложите всички негативни мисли и емоции на Източника за освобождаване, когато ги мислите или чувствате.
    Ето призива за вас – кажете: „Освобождавам в Източника………….. (назовавате енергията), - издишайте я, а след това произнесете: призовавам …………. (позитивната енергия)”. Вдишайте новата вибрация от Източника в своето същество. Също така е важно всеки ден, вашата чакрална колона да бъде свързана с ядрото на Земята и със Слънцето и Луната.
    Визуализацията на златната колона от ядрото на Земята, през чакрите ви, до Слънцето и Луната, ще ви помогне в този процес. Призовете потока на Майката Земя да се издигне през чакрите ви, а потока от Източника, отново през чакрите ви, да бъде закотвен в Земята. Представете си своето сърце, как се разтваря като цвете всеки ден и изпращайте любов в енергийното си тяло и на всичко около вас.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Септември 02, 2010, 17:32:58 »

8. Чувство за заплаха, дълбока паника, ужас, без да осъзнавате причина за това
    Това може да се случва с вас, защото сте активизирали много дълбоки нива на клетъчната си памет, които съдържат в себе си страх и други подобни, които не са били изчистени от енергийното ви тяло. Първо, важно е да напомните на ума си, че това чувство е много мощна памет и нищо повече, независимо, колко реално го преживявате. А също да напомните, че това възниква за да бъде излекувано и разтворено в Любовта. А също, няма никакъв друг смисъл за ума ви, от който е в действителност. Важно е да призовавате всеки ден Архангел Метатрон и да молите за дълбоко емоционално и ментално очистване и излекуване. Пълното балансиране на тялото и чакрите е също важно лечение, за което можете да молите преди сън. През това време е важно да живеете в обкръжаваща среда, която да стимулира колкото се може по-малко негатив в емоциите ви. Ако има енергии, такива като телевизията, които провокират емоциите ви, важно е, да не взаимодействате с тях.
    Също така е важно да признаете, че излекуването изисква време…, няколко седмици или месеци, понеже това е енергия от много минали въплъщения, върнала се при вас за решение.
    Важно е да молите излекуване и помощ всяка минута, когато усещате некомфортна енергия. Когато правите това, осъзнавате, какво обикновено предизвиква страха ви.
    Това е специфичен вид енергия, която се предизвиква от паметта. Ако успеете да свържете момента на инициацията с осъзнаването, точно какво го предизвиква, ще можете да призовете към разширенията на душата, задържащи тези спомени и да помолите цялостното си Присъствие за излекуване. Освободете с Любов всички спомени и простете на всичко, което се е случило и е предизвикало паниката, ужаса или усещането за заплаха, които усещате. Изкомандвайте ги три пъти и призовете Кармическия Съвет за освобождение и разтваряне. Призовете Архангел Метатрон, също да ви помогне.

    9. Чувате гласове в ума си или мислени разговори с вас
    Това е вашата отново разкриваща се телепатична природа, а не си губите ума. Това се случва, защото енергията на мозъка ви започва да се разширява и очиствате клетъчната си памет от вашия ум. Всички енергии могат да се съединят с вас чрез телепатическите пътища, ако са отворени.
    В такова време е важно разпознаването. Чувате мислите на вашите водачи, на вашето Божествено Присъствие, или собствените или чужди мисли, на някой, който живее в поляризираните реалности. Осъзнайте това дразнещо получаване на съобщения, което няма висши вибрации и помнете, че само любовта може да разруши връзката ви с тези ниски вибрации. Затова различавайте с любов. Винаги проверявайте това, което получавате чрез вибрациите на любовта, на сърдечния ви пламък. Всякакви основани на страха послания, са от по-ниска вибрация на енергията.
    Призовете Архангел Михаил да ви помогне и простете всичко, което се е случило и е създало живота в разделение.
    Помнете, че умът ви се състои от спомени, ако висшето ви съзнание и Бога/Богинята не са закотвени в него. Може да бъде полезно също така, да помолите енергията, която предава съобщенията, да се вмести в мисълта за Христос, в лъчите на Махатмите и 12-тия Христов лъч. Можете да помолите за това три пъти, и ако телепатически ви отговорят три пъти с „да”, можете да попитате, с кого общувате и да му се доверите.

    10. Наблюдаване на видения в съзнанието си през деня, предчувствия за случващото се, тежки и ярки сънища
    Това е признак на вашето ясновиждане, отварящо се, когато Божественото ви Присъствие активира светлинното ви тяло. Често сънищата ви ще показват необходимите пътища за решаването на кармичните проблеми, някои спомени на душата, изследвани за да бъдат излекувани. Ако се пробуждате със спомен за некомфортни сънища, простете за случилото се в съня ви и признайте, че това са кармични спомени от други въплъщения, появили се за трансформация. Когато разкривате многомерните си способности, много по-често започвате да усещате енергията в живота си и често да се сблъсквате с необичайното. Помнете, не винаги е подходящо да се доверявате на усещанията си, ако не усещате вибрацията на любовта. Когато множество кармични спомени преминават през вас, можете да усетите спомен, който идва от друг живот или реалност. Можете да се доверите, ако усещате резонанса на безусловната любов, с която е закотвена тази енергия в настоящия момент в предела на цялата Божествена природа.
    Ако усещате тревожни енергии, призовете Архангел Метатрон и помолете за неговата помощ при очистването на всички спомени свързани с енергиите, които усещате. Възможно е, да трябва да простите нещо на самите себе си, нещо създадено в резонанс с тези енергии.

    11. Загуба на памет и спомени за незначителни всекидневни неща от живота ви
    Най-стандартния симптом на светлинното тяло, който се среща при почти всички хора. Ако не се има предвид страха, че човек остарява и оглупява, този симптом е много приятен, защото от паметта ви изчезват такива неща, като списъка за покупки в магазина и неща, за които не искате да си спомняте. Ако това се случва с вас, не можете да направите много, защото цялостното ви Присъствие опитва да издигне ума ви от по-ниските измерения.
    Ще забележите, че колкото повече сте в балансирано състояние, чрез еднаквото използване на двете мозъчни полукълба, толкова повече помните. Например, ако трябва да прекарате много време в логически процес, толкова ще трябва да бъдете и в интуитивно състояние. Вашето присъствие, разбира се, иска да ви предава послания чрез висшия разум, а за да се случи това, лявото и дясното полукълбо на мозъка ви трябва да са в хармония, в активирано и балансирано състояние. Загубата на памет е част от този процес.
    Присъствието ви няма нужда от голяма част на старата ви памет (мозъчни клетки) и ги презарежда с Любов и Светлина (които разтварят старите и безполезни спомени). Ако действително искате да помните нещо за краткосрочно използване, кажете или го произнесете три пъти, тогава ще влезе в банката памет на мозъчните ви клетки. Ако искате да помните нещо определено, помолете цялостното си Присъствие и Енергийното си Тяло да ви напомнят. Помолете диска активиращ паметта ви да се върти през вас, ако забравянето е прекалено и ви безпокои. Това ще възстанови част от вашето пространство за ползване.

    12. Древни спомени за други времена, без да е осъзнавана цялостната картина – усещането, че се намирате на няколко места едновременно
    Ако имате усещането, че сте тук, а някаква част от вас е на друго място или имате странното усещане, че сте в някаква друга цивилизация или царство. Това е напълно естествено и възниква тогава, когато душата ви желае, да излекувате нещо от това време или да потърсите специален дар от това измерение или царство. Ако това продължава периодично да се повтаря, знайте, че Присъствието ви ви моли да поработите с тази енергия.
    Призовете Архангел Метатрон да ви помогне при решаването на този проблем или за получаването на дара, или и в двата случая. Призовете присъствието на душата си, което присъства в другото царство да се присъедини към вас. Осъзнайте го (може да е повече от едно), като застанало пред вас в енергийно тяло. Попитайте го, има ли нещо, което трябва да бъде простено от това време, съществува ли някаква рана, която стои там, за да я освободите в Източника.
    Помолете Архангел Метатрон да ви помогне. Вдишайте дълбоко и попитайте, има ли някакви кристали, които да бъдат върнати на вашите чакри от това измерение, за да бъдат възстановени. Помолете да бъдат активирани чрез вас и помолете Архангел Метатрон да ви предложи дара, който имате или владеете в този живот или измерение. Той ще дойде в енергиен пакет. Протегнете ръце и го получете, поместете го в сърцето си и помолете да бъде активиран чрез вас.
    Благодарете му и помолете, завинаги да остане свързан с вас чрез сърцето и любовта. Призовете Архангел Метатрон и свръхдушата и им поверете грижата за тази ваша част и за съединението с цялостното си Присъствие.
    Благославям всеки от вас по пътя му.
    Кела.

Авторско право Кела Серения Финикс, 2002 ©
The ASCEND Foundation.
www.zakairan.com
http://metta.ucoz.com/publ/22-1-0-136
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright