Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Агентите на матрицата – органичните портали. Тера - скритата история на планетата Земя  (Прочетена 6400 пъти)
praiseyou
Гост
« -: Август 17, 2010, 20:04:41 »

  Попаднах на много интересна статия на тема "Агентите на Матрицата - органичните портали", която дава представа защо "хората" около нас са такива. Давам линк, понеже оригиналният сайт е по-удобен за четене на дълги статии:
Част 1
Част 2

 Също така искам да споделя една книга която ми помогна да си "напасна" някои неща относно самото създаване на Земята и Рептилиите. Не искам да правя реклама, понеже самата книга я има само в книжен вариант  казва се "Тера - Скритата История на Планетата Земя" от Робърт Морнинг Скай, повече информация за самата книга и съдържанието й (ако ви е интересно) - тук.

 След прочитане на статиите за "Агентите на Матрицата" може да потърсиме заедно из форума...
Активен
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Август 17, 2010, 21:24:12 »

  Аз си спомням, че преди време бате Роувър хвалеше тази книга. Това ме прави още по- любопитна Усмивчица

  Не може ли някой, който е чел книгата да бъде така добър да отдели малко време и да конспектира набързо по- интересните и ключови моменти Усмивчица ?
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #2 -: Август 17, 2010, 22:23:42 »

   Ами накратко казано, едни индианци намират паднал кораб на извънземен, спасяват го и той им разказва как е  създадена/и Земята, Хората (генно инжинерство),  Рептилиите, Органиччните Портали и кой всъщност е Бог..
   
  След създаването на слънчевата система, идват колонизаторите, разни битки за власт, разрушават първата Земя от която остава парче (сегашната Земя), трябва им втората Земя защото е стратегическа и има ресурси,  създават Природа, животни, роби и хора... Интересно е, че "извънземните" имат насочена енергия, а при хората тя няма посока..
  За да не развалям интереса на хората които ще си я купят няма да казвам повече. Ако някой иска мога да я разказвам на лични Усмивчица
   
  EDIT: Сега попаднах на сайта на автора на книгата - http://www.robertmorningsky.com/ и там има интересна информация.
  « Последна редакция: Август 17, 2010, 22:58:10 от Лук » Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Август 17, 2010, 23:11:19 »


  За да не развалям интереса на хората които ще си я купят няма да казвам повече. Ако някой иска мога да я разказвам на лични Усмивчица
   


  Много си съобразителен.
  Благодарско за инфото. Можеш да продължиш с разказа на лични.
  Каква е тази насочена енергия на извънземните- нещо не разбрах?
  А какво става с втората Земя? А робите не са ли хора?
  Кой всъщност е Бог според "истината" в тази книга?

  Едит: Аз мисля, че тези индианци малко са прекалили с тревите.
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #4 -: Август 17, 2010, 23:45:53 »

   Разбира се ти имаш право да си критична към информацията и това е хубаво! Аз не искам да задължавам никого с тази информация! Пуснах темата, понеже на някой може и да му е от полза, пък и смятам, че е полезно малко да се смени тона на форума, а не да се обсъждат само лични проблеми, какъв ви е любимия цвят, домашно животно, любимо ядене и подобни, хубаво е да има и нещо по сериозно, което се отнася към сегашното положение на нещата, защото докато се преоткриват и идентифицират хората тук, Земята малко по-малко си изсъхва и се разрушава и на мен това не ми харесва.
   Ето разяснения на зададените от теб въпроси:
   Под насочена енергия се има предвид, че тяхната раса (те са много раси, тук се има предвид тази която е завладяла нашата Галактика) няма сърдечна чакра и целият им живот се състои от работа и следване на правила и йерархии, докато енергията на хората "няма посоко" т.е. ти сам решаваш как да протече следващият ти ден и имаш предимството на Любовта, заради това са експериментите с хора - те искат да добият такава "ненасочена" енергия поне за малко иначе един вид им е скучно. Като роботи са и те го знаят.
   Втората Земя е сегашната Земя. Робите са и хора, и "органични портали" за които всъщност са първите два линка в темата. Карат ни да обожествяваме извънземните или по-точно нашите създатели(контрол), докато има един по-голям Бог който не ИЗИСКВА преклонение. Искам да подчертая, че това са мой интерпретации на прочетеното, тепърва ще препрочитам и анализирам по-дълбоко!
  Интересно ми е какво мислите за теорията за органичните портали и "роботизираните".
  « Последна редакция: Август 17, 2010, 23:53:06 от Лук » Активен
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #5 -: Август 18, 2010, 00:19:16 »

  Цитат на: Gayatri
  Аз мисля, че тези индианци малко са прекалили с тревите.
  Нямаш си на представа, в колко правилна посока мислиш.
  Работата е там, че самият бай Робърт е доста попрекалил с линиите и се опитва да прехвърли вината на индианците  Ухилен  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #6 -: Август 18, 2010, 00:54:17 »

   ...?! Бай Робърт е индианец.. Моля не коментирайте по темата колкото да се "изсерете" някъде анонимно.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #7 -: Август 18, 2010, 08:47:28 »

  Аз пък ще препоръчам книгата на Мулдашев-Матрицата на живот на Земята!
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #8 -: Август 18, 2010, 11:25:27 »

   Много Баби - хилаво дете, или с други думи моля следвайте първоначалният замисъл на темата, а не се опитвайте да я разводните. Колкото и да не ви харесва, тези на които информацията им трябва ще разберат! Форумни ботове, не сте длъжни да давате мнение във ВСЯКА тема, ако нямате да кажете нещо смислено и конструктивно по-добре си трайте или още по-добре(за да не ви пъне изотзадзе) използвайте темата "Говорилня" за да се "изходите".
  « Последна редакция: Август 18, 2010, 12:46:30 от Лук » Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #9 -: Август 18, 2010, 14:28:52 »

  Разбира се ти имаш право да си критична към информацията и това е хубаво! Аз не искам да задължавам никого с тази информация! Пуснах темата, понеже на някой може и да му е от полза

  Лук, явно аз не съм се изразила правилно. Не искам да оставаш с впечатлението, че съм критична към тази информация или пиша с насмешка. Напротив. Темата е много интересна. Както отбелязах в първия си постинг, след като Роувър спомена за тази книга, лично на мен ми стана много любопитно да науча каква е теорията, заложена в нея.
  Наистина ми е любопитно.
  В някои случаи проявявам чувство за хумор, което не всеки разбира и не цели да обиди никой. Просто понякога се получава разминаване в това, което някой мисли/казва и това, което друг разбира.

  Лук, благодаря ти за разясненията.

  Аз имам още един въпрос- искам да знам дали авторът е описал точно думите и историята, разказана от неговия посетител( извънземно) или просто ги е интерпретирал и пречупил през своя собствен поглед?

  Аз не бих си позволила да бъда категорична в изказванията си кое е вярно и кое не, кое е истина и кое не... Просто има толкова много неща, които разумът ни не може да проумее, но е факт, че ги има. Има толкова много информация, която не можем да разберем, но не значи, че не е вярна.
  Аз мога само да казвам кое смятам и приемам за истина и кое не.. А това е нещо, което е индивидуално за всеки.
  Моята интуиция и вътрешно знание просто отхвърля тази теория, описана от автора, но това не значи, че тя не е инстина. Просто аз не мисля, че извънземните могат да играят толкова мощна роля на Създател на материален свят( може би не се изразявам точно, но се надявам да разберете какво имам предвид).
  Не смятам, че творението може да прави творение, това може да го направи само Създателя. А по мое мнение извънземните са също творение, както самите ние. Може някои да са много по- напред с материала, но не могат да изместят ролята на Създателя и да си играят с неконтролирани опити.

  Това са само мои размишления. За да отхвърля дадена информация( за мен), то трябва да се запозная пълноценно с нея. И тъй като не съм го направила, ще си държа езика зад зъбите Усмивчица

  Ех, много ме запалихте по тази книга- трябва да си я купя и да я прочета, та да се изказвам подготвена Усмивчица
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #10 -: Август 18, 2010, 14:42:27 »

  Аз имам още един въпрос- искам да знам дали авторът е описал точно думите и историята, разказана от неговия посетител( извънземно) или просто ги е интерпретирал и пречупил през своя собствен поглед?


  И аз не съм я прочел още...
  Авторът е внук на очевидецa и истинския разказвач на случката. Дядото фактически му оставя, като задача и завет да разпространи историята, и Морнинг Скай пише преразказ буквално. Самите издатели казват че е била сложна задача да сглобят всичко, че на места е било объркващо и тн. Така или иначе линията е съхранена. Аз съм сигурен, че авторът е дал и от себе си, но смисълът и идеята предполагам са запазени. Кой знае всъщност..  
  Издателите също казват, че са се намесили обединявайки и подреждайки някои неща по тяхна преценка и под предлог, че така щяло да бъде по-разбираемо. Ще прочетем и ще видим. Усмивчица
  Със сигурност е интересна история...
  То аз на ET се просълзявам и това ще ме грабне хахаха
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #11 -: Август 18, 2010, 15:04:28 »

   Гаятри, аз наистина подкрепям критичната оценка и преценяването на нещата индивидуално, когато Хората гледат на Нещата които ги заобикалят по-критично(т.е. да Мислят/Чувстват а не да Пасат смелена/цензурирана/изменена информация), тогава се получава Събуждането и.. после нищо не е вече същото. Във форумите често не се разбира кой, какво е имал предвид поради липсата на емоционална връзка, така че въпреки острият ми тон аз не се "обиждам" или "натоварвам", просто не ми харесва начинът на безсмислено дискутиране от другите 2ма участници в дискусията, не случайно малко по нагоре Администраторът е отправил молба да се сере в тоалетната..., но така показвате уважението си към вашият "Виртуален Домакин" и вашето интелектуално ниво.
   Значи самият автор не е бил свидетел на случката, самото "извънземно" е намерено от 6ма индианци, които решават да не разпространяват историята (ясно защо.. тогава е нямало Интернет и източниците на информация могат да бъдат лесно "Смачкани"), самият автор е внук на един от тези индианци, като историята му е разказана от неговият Дядо и приятелите му, които са свидетели на случката. Българското издание е компилация между 2 книги на Робърт Морнинг Скай, като първата е под формата на диалози между индианците и "извънземното", най-вероятно не е напълно точно с оригиналните разговори, но като цяло не е "пречупена" с размишления на автора, а се е опитал да предаде самите им разговори. Аз не твърдя че тази книга е панацеята на книгите, но я намерих за интересна и Лично на Мен ми помогна да си напасна някои неща които не можех да си обясня, точно как са станали. Теорията в книгата не е, че извънземните са създатели на материалния свят, а че има цивилизации много по-стари от човешката, които имат технологиите за пътуване през пространството и "колонизират" Планети. Един вид ако искаш да си купиш Лук от Казанлък - отиваш до Казанлък с колелото и си купуваш, само че в малко по-мащабен план. Те не строят Галактики и Казанлък, а строят колела и засаждат Лук. Да, извънземните също са Божие творение, но те са ни създали посредством Генетични Експерименти, за това е важно да се прочетат първите 2 линка за "Органичните Портали" (или хората "нехора"), разбира се това не значи че "отговаряме" пред Извънземните си създатели, понеже ние сме отделна раса(с души) и имаме право да живеем по нашите си разбирания, а не да ни лъжат и да помпят Земята докато не ни изчезне Планетката, разбира се нашите души (на хората, не на Ботовете) са безсмъртни и най-вероятно изобщо не са от тази Галактика, ама все пак СЕГА сме ТУК... Не мога да се изразя достатъчно ясно и пак повтарям, че това е моето разбиране на материята и не ангажирам никой с него. Ако все пак някой се реши да прочете първите 2 линка за "Агентите на Матрицата" ще се радвам да споделите мнение за Хората и "Нехората" и да видиме дали усещате кои "герой" от нашият форум са изпратени с цел дезинформация...
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Август 18, 2010, 15:21:48 »

  Лук, много добро пояснение си направил. Получих просветление за самата история.


  Защо ли обаче някак си намирам нещо общо между тези извънземни, описани в книгата и Анунаките? Просто така ми хрумна. Един вид асоциация.

  За читателите на книгата- какво ще кажете за това дали има някаква връзка между Анунаките и извънземните в книгата? Как мислите по въпроса?
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #13 -: Август 18, 2010, 15:25:25 »

  ...не съм сигурен, но май има... Там не се поясняваше точно от коя раса е падналото същество, а Лук?
  Но стана дума в началото, че това е писано 10 години преди Ситчин да напише 12тата планета.. малко или много расата, която идва да копа тук и да ни създава е една? Анунаки...
  И аз не знам вече.

  пс. Всъщност падналото не е било от тези, които са ни създали.. то само разказва нещо, което знаеше, нали така беше?
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #14 -: Август 18, 2010, 15:35:54 »

  Мдам... и аз така го усетих, че историята в книгата има много общо с теорията за нашето " създаване" от анунаките.

  Ами... Ето едно интересно интервю със Ситчин по отношение на анунаките:

  http://ancientastro.hit.bg/shumer/zachariasitchin.html

  Роувър, Лук- намирате ли прилика?

  Аз лично не приемам тази теория за мен. Вътрешно усещам, че не е истинна за мен, но наблягам на факта, че това, че не я приемам за моя истина, не значи, че я отхвърлям.
  Уважавам позицията и мнението на хората, които приемат тази теория за нашия произход.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Хипотеза за сътворението и матрицата на първичното творение
  Космогенезис
  Administrator 3 2436 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 20:52:47
  от delfin
  "Шах на планетата Земя" от Бернд фон Виттенбург
  Книги
  delfin 0 1686 Последна<br />публикация Декември 06, 2009, 16:03:58
  от delfin
  Малко история за произхода на циганите « 1 2 3 »
  Древни цивилизации
  delfin 40 16975 Последна<br />публикация Октомври 29, 2012, 11:38:46
  от Toddo
  Матрицата. « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  Ariam 20 2268 Последна<br />публикация Май 02, 2012, 09:00:36
  от Ich
  ИСТОРИЯ ЗА ПОТОПА (хипотеза)
  Древни цивилизации
  еос 0 842 Последна<br />публикация Януари 25, 2013, 12:52:11
  от еос

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright