Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Последици от глобалното затопляне  (Прочетена 1209 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Август 16, 2010, 21:02:31 »

Експерти от различни европейски държави са уверени, че ако жителите на Европа не предприемат спешни мерки за подобряване на екологичната обстановка, климатичните аномалии като суша, изтощителни жеги, проливни дъждове и предизвиканите от тях наводнения не само ще се повтарят, но и ще се усилват, твърди БТА, позовавайки се на в. "Република".

Напоследък в Европа супермусон променя метеорологичната карта. Според изследователите климатичните явления в Европа сега са подобни на динамиката на мусоните. Влажният въздух от Атлантика, от Великобритания се насочва към Средиземно море, където се наблюдава гореща вълна, движеща се от тропиците към полюсите. Контрастът между горещия африкански и студения атлантически въздух води до проливни дъждове.

В миналото климатичният феномен се свързваше с термалната аномалия в глобален мащаб. Преди няколко години обаче горещата вълна не стигаше толкова надалеч и не бе с такава сила.

По данни на специалисти от ООН поради глобалното затопляне се повишава налягането в атмосферата, в резултат на което границите на горещия фронт се изместват, способствайки за придвижването на пустините по посока на Европа. Експертите са уверени, че в бъдеще Европа трябва да очаква разрушителни природни катаклизми, ако спешно не бъдат приети мерки и програми за по-голяма енергийна ефективност и за използване на възобновяеми източници на енергия.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #1 -: Август 16, 2010, 22:14:21 »

Да, и освен това нещо, което е всеизвестно-повишаването на нивото на Световния океан.
Хубава тема Усмивчица
Активен
Neverland
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #2 -: Август 16, 2010, 22:25:16 »

Има теория, че човекът е изключително невзрачен фактор и действията му на планетата Земя не са решаващи за промените в климата, това е просто цикличност, както и усилване действието на слънцето с всеки изминал ден.Тоест необратим ефект
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #3 -: Август 16, 2010, 22:29:47 »

Да. Психея, също, в един пост бе написала, че хората не са основните "причинители" на Глобалното затопляне. Да, това до голяма степен е естествен процес... Усмивчица
Активен
bars_i
Гост
« Отговор #4 -: Август 16, 2010, 22:33:33 »

Това е естествен процес на който ние активно помагаме с всички сили.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #5 -: Август 16, 2010, 22:37:11 »

Това е естествен процес на който ние активно помагаме с всички сили.
Да. Почти всички Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #6 -: Август 17, 2010, 11:52:46 »

Този процес можеше не само да бъде избегнат,но и да бъде спрян,си мисля аз.Вместо да я рушим природата можеше да я създаваме,да я реставрираме...Или поне да се изнесем на друга планета.

Сега обаче е късно.Но аз четох една теория,че глобалното затопляне е само първият процес от този цикъл.След това повишаването на температурите ще доведе до Ледников период,но да не забравяме и смяната на полюсите,които ще повлияят много здраво.

Не съм съгласен,че човека няма никакво влияние,защото ние сме тези същества,които са в Онзи и същевременно в Този свят.Ние сме петият елемент-останалите четири:огън,вода,земя,въздух.А ние сме петото същество.

Човека не е просто животно.Той е елемент-около 90 процента е създаден от вода,а въздухът му дава живот.Огънят му дава топлина,а земята храна и препитание.

Не случайно някои древни племена не са погребвали човека(да го пратят в Земята),а а го изхвърляли в Океана.Другхи пък изгарят телата на мъртвите.


Всъщност глобалното затопляне не е естествен процес.Ние,хората,с нашите вредни действия унищажаваме озония слой,което води до множество неизличими болести.
Глобалното затопляне задържа вредните влияния в атмосферата и така лъчите на Слънцето образуват врящ котел на Земята,който ще стопи ледниците-ще повиши океаните,което ще доведе до повече дъждове и сладководни басейни.Но вредните влияния накрая съвсем ще замъглят Слънцето и ще настъпи ледников период.Но тогава идва и изместването на оста,съпроводено със сегашните катаклизми,което ще промени планетата Земя за пореден път.


Много често повтарям,че водата е на пъут да изчезне.Това ще предизвика много войни,които всъщност вече са факт.Водни войни.Земята е пренаселена от хора,които гладуват и разнасят смъртоносни болести,а нашата планета изнемогва с нас и се опитва да ни отстрани лека по лека.

Третата световна е вече факт.Това няма да е най-голямата война,която човекът не е водел,а ще е най-голямата война,за която човека е заблуждавал заслепен от парите и начина си на живот.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #7 -: Август 17, 2010, 12:08:46 »

Уоу, една приятелка казва, че е сънувала третата световна.


А от тази гледна точка, тя не е вече факт, а от отдавна...
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Клопки в астрала и възможни последици « 1 2 ... 6 7 »
Необичайни преживявания
demy 90 9167 Последна<br />публикация Декември 12, 2011, 11:38:56
от kaloian1

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright