Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Марсианска цивилизация  (Прочетена 2097 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Август 16, 2010, 21:00:18 »

Планетата Марс, където се загуби поредният космически кораб на американската космическа агенция НАСА, вече има репутацията на Бермудски триъгълник в Космоса. В продължение на 4 десетилетия Червената планета „поглъщаше“ две от всеки три мисии, изпратени до нея, което накара учените на Земята полушеговито-полусериозно да я нарекат планетата кутсузлия, пише лондонският в. „Таймс“.
Няма никакво логично обяснение на факта, че толкова много мисии до Марс се провалят, обяснява пред вестника бившият служител на НАСА Роналд Грийли. За част от неуспехите причина са проблеми с хардуеъра, човешки грешки, а в по-ранните години на изследване - невежеството. Но в други случаи няма обяснение. „Марс обзървър“ например просто изчезна през 1992 година.
Подобна мистерия обгръща и „Марс полар лендър", който не изпрати сигнал, след като кацна на повърхността на Марс. Постоянни неуспехи съпътстват и опитите за изследване на Марс от страна на бившия Съветски съюз. Първите шест от тях, започнали през октомври 1960 година, бяха пълен провал.
Едва при десетия опит, направен през 1971 година, бяха получени няколко снимки и данни за Червената планета. Но затова пък последният космически кораб „Марс 96“ дори не можа да преодолее земната гравитация и падна в Тихия океан. НАСА може да се похвали с два успеха: мисията на „Вайкинг лендър“ през 80-те години и на „Марс патфайндър“ през 90-те.
С последния си провал НАСА приключи една година, от която направо трябва да се срамува, пише „Таймс“. Една след друга се провалиха мисиите на „Марс клаймът орбитър“ и на „Марс полар лендър“, телескопът „Хъбъл“ се повреди, а космическата совалка „Дискавъри“ направи само два полета. Имаше и други, по-незначителни провали, към които трябва да се прибави и бавният прогрес на работата по Международната космическа станция.
Активен
justafemale
Гост
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2010, 19:20:28 »

По повод Марс и изчезващите космически земни кораби когато отидат там мога да кажа, че едно момче индиго от Русия разказва много подробно за това. Прочетох го в една книга на руски учен и  Генадий Белимов. Книгата е за децата индиго и кой управлява човечеството. Там това дете разказва за своя предишен живот на Марс, за това как е бил пилот на космически кораб и е посещавал Земята по времето на лемурийците.
То казва, че на Марс живее цивилизация, която не е настроена добре към земляните и че не трябва хората да изпращат кораби на Марс, защото те ще бъдат унищожени. Разказва така също, че там има специални станции, които следят за наши кораби и те всъщност унищожават земните кораби.
В същата книга друг представител на индиго, но от по-ранните, разказва как е писал до Правителството на Русия, за да ги предопреди че корабите, които изпращат на Марс ще бъдат унищожени както и се случва по-късно.
За съжаление науката не признава хората с необикновени способности, както и информацията, която те предоставят.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Ноември 11, 2010, 21:17:15 »

Да,знам за това дете,покрай една статия с него за първи път срещнах името Ернст Мулдашев,чиито книги обърнаха възгледа ми за живота на...айде не на 360,но на 180 градуса! Усмивчица
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Българска цивилизация « 1 2 3 4 »
Древни цивилизации
delfin 59 17608 Последна<br />публикация Август 20, 2011, 18:15:39
от mDimov
Древна цивилизация на Луната?
Древни цивилизации
Аэ съм 4 4664 Последна<br />публикация Май 28, 2010, 14:50:14
от Аэ съм
Извънземна цивилизация, градът на Боговете или нещо друго?
Извънземни цивилизации
еос 0 1138 Последна<br />публикация Юни 06, 2013, 14:05:57
от еос

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright