Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4 ... 88   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: "Необичайни" преживявания-Случки от живота  (Прочетена 107496 пъти)
giti
Гост
« Отговор #15 -: Юни 16, 2009, 17:36:25 »

ок делфин...няма проблем.И все пак,ако откриеш някоя несемейна....просто любопитството ме изяжда-лоша работа нали
Активен
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #16 -: Юли 05, 2009, 11:19:44 »

   Да ви разкажа и аз нещо за себе си , при мене всичко което се случва  не съм го търсила , после търся отговори . Винаги има някакво присъствие , ушещам допир и аромати които са само за мене , виждам фигури и едно око . Виждам картини без да излизам от тялото си освен когато спя и сънувам , но не мога да ги контролирам . Просто ми се дава по малко и ме кара да търся отговора . Така научих за неща които не бях чувала- като паралелни светове , прераждания в които никога не съм вярвала и много други . Разбрах че това което понякога очите ни не виждат , не значи че не съществува , уверих се когато започнах да виждам .
  Когато синът ми беше малък и се удареше някъде аз като майка за да го успокоя го докосвах с ръка , тогава той побягваше като казва че съм го упарила и знаете ли когато погледнех виждах пръстите си отпечатани като от ютия ,но си има и хубавите страни раните бързо изчезваха . С течение на годините разбрах че мога да откривам болката и да я игнорирам . Ръцете ми когато се концентрирам чустват енергията - боцкане , мравучкане но не се занимавам с това освен ако решим да се забавляваме и да наредя разни предмети които се лепят като магнит , лесно е мога да ви науча ако искате . Ако ви е интересно мога да ви разкажа нещо конкретно от моите преживявания стига да не ви отегча . Често не мога да разбирам случващото се и се радвам че ви намерих .
  Активен
  Icko
  Гост
  « Отговор #17 -: Юли 05, 2009, 13:02:53 »

  Знаеш ли AIA, тези способности,които притежаваш са плод на твоите усилия положени през всичките животи,които си изживяла,от натрупаният опит,познание,мъдрост.Всяка Душа върви по стълбичката на духовно израстване,като всяко стъпало от тази стълбичка е плод именно на тези усилия,които си положила през тези животи.Както всеки човек натрупва знания и опит през живота си,така и Душата придобива нови способности,които се проявяват в определена степен в живота й на земята.Те са планувани да се случат,въпреки,че не знаеш на какво се дължат.От теб зависи до каква степен би ги използвала и развила.Радвай се,че ги имаш,защото са плод на постигнатото от теб до сега.Опитай се да се вслушчаш във вътрешния си глас.Той винаги ще те напътства и ще ти открехва вратата към отговорите,които търсиш.
  Това се отнася за всеки човек.
  Винаги можеш да споделиш с нас,нали за това е този сайт направен Усмивчица
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #18 -: Юли 05, 2009, 23:28:22 »

  С удоволствие ще прочета всичко, което прецениш да споделиш от преживяванията си.
   Усмивчица
  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #19 -: Юли 06, 2009, 11:51:01 »

  Ще ви разкажа една случка от моя живот - имаме къща която  посещаваме рядко , тъй като е далеко но иначче там е много хубаво , огромен двор с много дървета , отдалечена е и няма движение , само птичките пеят . Преди няколко години си отидахме там за Велик ден , влязах в спалнята да сложа чаршафите в един момент се чу някъкъв особен шум из въздуха като че силно размахваш вестник , по-късно разбрах че се казва астрален вятър . Заоглеждах се но това нещо се движеше с такава скорост че можех да видя само траекторията му , оставих работата си и започнах да го търся с поглед вярно че бях отворила прозореца и че е възможно да е влязло птиче но има мрежа пък и несъм виждала птичка да се носи като торпедо . Попитах на глас какво е да ми се покаже , тогава то намали скороста като ми даде възможност да го зърна - повярвайте ми вече сама си говорех и то на глас , няма такова нещо тук на земята .
  Имаше малко телце колкото птиче ,беше сиво зеленикаво , с опашче с гребеновидна форма , като малко динозавърче но с мъничка човешка глава . Помолих го да ми позволи да го докосна само с върха на пръста и и че няма да го нараня , то ме разбираше мисля че беше не по малко изплашено от мене . Тъй като бях седнала на спалнята то се озова на самия и край и си обърна опашчето , разбрах че ми дава позволение да го докосна , протегнах пръста си и в момента в който го докоснах не зная какво ми стана разума ми не го приемаше и изпищях , то се стресна и пак този шум а след това изчезна .
  Все си мисля че нещо се беше объркало и че е било от друго измерение . Ако някой ми го разкаже това ще му кажа че е луд и че не е възможно но това е истината . Винаги когато си отидеме там и вляза в спалнята аз се оглеждам да не би да дойде и да го настъпя , бях му сложила яйце и козунак не че ги яде . Ами това е едно от моите преживявания , ако някой има идея какво е било това същество и от къде ще ми бъде интересно да сподели .
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #20 -: Юли 06, 2009, 12:25:17 »

  Здравей AIA
  Явно и ти,като мене, имаш тази връзка с другите измерения без да си я търсила.Ние с тебе седим на прага на един портал,който е връзката на нашия триизмерния свят с останалите светове. Не знам при тебе как е,но предполагам,че също от дете виждаш тези други измерения. Аз често се плашех и си мислих,че мога да избягам от всичко това,но уви....колкото повече време минава,толкова и повече се засилва всичко. Когато разбрах,че няма оттърване и че всъщност намирайки се на този праг аз съм изложена на голяма опасност,започнах да работя над страха си и да се опитвам да приемам нещата такива каквито са. Научих се да разговарям със съществата,които виждах и разбрах,че те не са по-малко объркани и изплашени от мен. Всяка една среща ми даваше да разбера,че това моето е дарба. Дарба,която помагаше на тези същества да излязат от страха или просто да почувстват приятелска подкрепа от моя страна. Но тази дарба помагаше най-вече на мене-да осъзная и опозная както себе си,така и заобикалящата ме действителност във всичките и измерения,защото нашия триизмерния свят е много тясно свързан с останалите светове и те всички зависят един от друг!!! Все още незнам дали ме чака някаква велика мисия щом съм застанала на този праг пред портала или е само начин да натрупам познания,но знам,че няма случайни неща и всичко си има своите причини,цели и основания за да съществува. От известно време започнах и да виждам самия портал за който говоря. Когато го видях за първи път преди около 3-4 месеца ме обхвана желание да се запътя към него и да надникна от другата страна,но само миг след това изпитах огромен страх и студ,и подсъзнателно знаех,че мина ли от там това ще бъде края не само на земните ми дни. Самото вече видимо присъствие на този портал ми подсказва,че скоро ще се случи нещо важно и постоянно тръпна от напрежение и очакване. Опитвам се да избягвам въпроси и предположения какво ще бъде събитието и какво ще трябва да направя аз ,защото знам,че като му дойде времето ще разбера подробностите.

  Това,което ще ти кажа е да отстраниш страха си и сама ще получиш отговорите за нещата,които си видяла и ще видиш. Да знаеш,че понякога разговора с такива същества е доста приятен,може да бъде и смешен или тъжен,но те не са опасни. Всъщност нищо не е опасно,защото за да те налети беда ти трябва сама да позволиш това!!!
  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #21 -: Юли 06, 2009, 13:27:19 »

  giti , мислех че ми поставяш диагноза  Усмивчица На въпроса ти дали от дете виждам - не , като дете знаех какво ще се случи и после се чуствах виновна че не съм го променила но кой вярва на едно дете . Започнах да виждам и чуствам странни неща след раждането на синът ми .
  Разкажи ми за портала , аз не съм го виждала какво представлява щото си представям един странен портал като в филмите . Моля те ако може и за срещите с различните същества ! Най-вероятно е значимо и за двете страни .
  За страхът ми имам го но не е без причина , има и опасни , които те парализират и вобще не ти искат мнението . Говорят телепатично , правят си експерименти и причиняват болка , дори оставят видими следи по тялото които после избледняват и изчезват . Появяват се изневиделица . Иначе съм любопитна и не се плаша лесно , свикнах да живея наблюдавана с почти постоянно присъствие . Толкова се радвам че ми писа .
  « Последна редакция: Юли 06, 2009, 13:30:36 от AIA » Активен
  crownedXclown
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 101


  « Отговор #22 -: Юли 06, 2009, 15:48:00 »

  Здравейте първо (понеже съм нова)
  Ами последното,което ми се случи,незнам можеби преди месец беше доста невинно ако мога така да се изразя.Вървях към училище и пред мен пробяга котка.Стреснах се и спрях да не я смачкам.Погледнах натам,накъдето избяга тя,но имаше стена (плътна ,без каквито и да е дупки) .Огледах навсякъде,но котка нямаше.Реших просто да го оставя,но още същият ден когато се прибирах към вкъщи,в края на блока ми имаше някакъв старец.Беше леко изгърбен и с бастунче,нали нишо необичайно.Човека не мърдъше от мястото си и колкото повече се приближавах толкова повече осъзнавах,че всъщност няма как да е човек.Затова се приближи малко повече.Но на стабилно разстояние.Беше точно като лошо прожектиран образ.Цялата изтръпнах,направо незнаех какво да си мисля.Огледах се естествено и после вече го нямаше като се обърнах >.<
  След няколко дни се прибирах от тренировки и завивам аз зад ъгъла и някакво детенце прибяха покрай мен и после го видях да пробягва покрай прозореца на един вход и каза нещо,което не разбрах.Но беше също като лошо прожектирания образ от преди няколко дни.
  После,след като се прибрах бях все още изтръпнала.Щом седнах на стола,някой ми каза нещо.Беше като шепот и не разбрах нищо отново...огледах се и нямаше никой.
  Мина доста време може би седмица и един ден както си седях на стола пред компютъра, някой все едно го хвана отдолу и го обърна и паднах на земята естествено.Нямаше никой във вкъщи а стола няма как да падне сам.Незнам вече и аз какво да си мисля.
  Ще се радвам някой да сподели мнение  Усмивчица
  Активен

  After the era of kings a lonely knight is fighting for lost battles...ahh the war effect...there are no winners in the war.Everybody loses
  giti
  Гост
  « Отговор #23 -: Юли 06, 2009, 19:05:25 »

  AIA тези същества,които те парализират и нараняват са от астрала. Някои ги наричат ларви. Това са същества които са най-долу на еволюционната стълбица и се хранят със страха и тъгата на хората.Хора,като мен и теб са им най-любимата храна,защото можем да ги виждаме и съответно страха ни е по-голям. Аз ги гоня,като казвам молитва и им заповядвам да си заминат. Когато и това не помага се насилвам да се смея-това е нещото,което много ги дразни-радостта. Трудно е винаги,защото те могат да парализират цялото тяло,така че да не можеш да обелиш и дума. Аз винаги съм можела да си мърдам единственно големия пръст на крака,което ми е доста странно. Открих,че среброто ги гони,затова не си свалям сребарния синджир от врата,дори и когато се къпя. Ще ти кажа молитвата,която аз използвам,но искам да знаеш,че ти сама трябва да откриеш думите с които да ги пъдиш. Аз стигнах до моята случайно....бях споделила с една жена какво ме пати постоянно и тя ми каза:"Това ще да са лоши същества,защо не пробваш да ги прогониш,като повтаряш думите "кръвта на Исус Христос",това може и да ги прогони" Незнам от къде и беше хрумнало тази идея,но нямаше ефект. В отчаяния си опит да ги прогоня-телепатично естественно,защото те не ти дават възможност да говориш,та в отчаяния си опит веднъж започнах молитва,която ги прогони. Като казвам молитва не си мисли за молитва,като общоприетия й вариант....аз дори и на Господ,като му се моля му заповядвам и му казвам искам това ,дай ми и т.н. Ухилен

  Молитвата: В името на Йехова, Исус Христос и Светия дух,призовавам ви да си замините веднага.
                   В името на Йехова, Исус Христос и Светия дух,не ме е страх от вас отивайте си веднага.
                   В името на Йехова, Исус Христос и светия дух,заповядвам ви да си замините далеч от мен!
  Така си я казах първия път,когато подейства и така си я карам до ден днешен. Чувала съм също,че солта може да ги гони...не съм пробвала,защото открих свои си начин, а и не винаги човек може да има сол в себе си. Но дома си можеш да го декорираш,като мене с едра сол в чашки за свещи,но в никакъв случай не пали свещите-те ще изпият енергията на солта...огъня е най-силния елемнт.Тази декорация съм я направила за да предпазя дома си от всякакви "зли"сили(кавичките са защото злото и доброто,според мен съществува само в главите ни,което позволява да се матеарилизрва,но във вселената не съществува или поне вселенските същества не познават такива явления) И запомни от патило,че страха е най-големия враг на човечеството и трябва да го отстраниш за да се прибориш с тези сили,които те нападат.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #24 -: Юли 06, 2009, 19:15:35 »

  crownedXclown  интересни неща са ти се случили. На мен никога не ми са се случвали такива неща,някой да ме събаря от стол например. Но по всичко личи,че някой иска да ти привлече вниманието. Някой който иска нещо от теб,има нужда от теб. Опитай се да проведеш разговор следващия път,когато ти се случи нещо такова. Обясни му,че начина който е избрал само те плаши и не ти дава да разбереш какво е това което иска от теб. Кажи му да намери друг начин. Не се плаши и знай,че нищо не може да ти навреди ако  не му позволиш,но знай,че бездействието и необръщане на внимание на такива случки е един вид съгласие с действията на това същество и то би ти навридило наистина.
  Активен
  crownedXclown
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 101


  « Отговор #25 -: Юли 06, 2009, 20:23:42 »

  Благодаря много за съвета  Усмивчица
  прочетох и преживяванията на другите след като описах моето.Наистина се радвам,че открих и други хора като мен,защото е доста трудно когато виждаш нещата различно от другите хора.
  Активен

  After the era of kings a lonely knight is fighting for lost battles...ahh the war effect...there are no winners in the war.Everybody loses
  giti
  Гост
  « Отговор #26 -: Юли 07, 2009, 01:02:15 »

  Не е нужно да ми благодариш. Нали за това сме се събрали тук да споделяме случки и опит. Утре ти на мен ще ми помогнеш  с нещо,което незнам  Усмивчица
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #27 -: Юли 07, 2009, 02:24:22 »

  AIA в предния ми отговор така се отплеснах със саветите ми за ларвите,че забравих да ти отговоря на другите въпроси. Но се развълнувах доста,защото знам колко е неприятно и как ти изсмуква енергията едно такова преживяване. Та за портала:начина по който аз го виждам не означава,че ти ще го видиш по същия начин един ден. Вселената винаги ни представя видимо така нещата,както бихме ги възприели най-добре самите ние.И това не е случайно,когато става въпрос за важни неща,защото ако възприятието ни не е съгласно с това,което вижда,автоматично,на подсъзнателно ниво ние отхварляме даденото явление. Но въпреки всичко ще ти кажа как изглежда моя портал. Виждам го в небето независимо дали е ден или нощ,ясно или неясно време. Той е кръг с идеална форма.Винаги размерите са му еднакви. Образуван е от малки пухкави,снежно-бели облачета.
  Що се отнася за срещите ми,то те са толкова много и всяка по себе си интересна,че незнам от коя да започна. Ще ти разкажа една весела:Незнам дали знаеш,че животните също могат да виждат тези същества....Една вечер след тежък работен ден с кученцето ми се бяхме излегнали блаженно на дивана и гледахме филм.По едно време се чу някакво бръмчене,като на нощна пеперуда. Не обърнах внимание,но кучето ми наостри уши изправи се и започна да ръмжи. И когато се огледах какво да видя една рошава топка-нещо като пухкав таралеж си пъркаше напред назад в стаята и коридора. Беше много странно и сладко същество. Аз му заговорих,като на домашен любимец: Ей сладурче я се спри малко да те разгледам.и подобни.....Добре обаче кучето ми изревнува и почна да става агресивна. Рошльо се изплаши и започна като стрела да се лута из стаята-мисля,че търсеше изход да избяга,но беше толкова изплашено,че се въртеше като шугаво.Тогава аз обясних на кученцето ми,че не е хубаво да прави така , че е глупаво и да бъде добричка с рошльо. Казах му и на него,да не се страхува и че кученцето ми няма да му навреди. Отне му малко време,но се успокои. Помолих го да се приближи,за да го разгледам. Попитах го какво прави тука и защо е дошло,но то не знаеше-явно беше попаднало по някаква случайност. Дори не ми отговори,но разбрах, че не знае защото въпроса ми го объркваше,ако беше дошло с  цел това нямаше да е така. Тогава започнах спокойно да му обяснявам,че мястото му не е тук и че трябва да си ходи там от където е дошло. Казах му да си мисли за това и че ще намери пътя обратно. Кучето ми явно разбираше,че скоро ще се разделим с рошльо и почна да върти радостно опашка. Тогава рошльо направи един закачлив кръг около кученцето ми и изчезна. Беше наистина забавна случка.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #28 -: Юли 07, 2009, 11:17:04 »

  Аз в последно време все повече започвам да изпитвам моменти, които вече съм ги преживявала, а същевременно зная, че не съм, но вътрешно имам усещането че вече съм била на дадено място, че съм се срещала вече с даден човек или дадено събитие вече е отминало и се повтаря. Като живеене в два свята едновременно и сливане на тези два живота на моменти в един. Дали не е израз на все повече преплитащите се измерения, по-често образи от следващото да идват в живота ни. Виждам, че във вашите случки има много подобни моменти на моите усещания и преживявяния.?!

  Така и когато попаднах в този форум, също още с отварянето на страницата имах усещането за нещо познато, място, което съм преглеждала, чела, включително и аватарите на Гити и Волф са едно към едно на това, което вече бях виждала. Обяснявям си го само с преплитането на измеренията.
  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #29 -: Юли 07, 2009, 11:42:44 »

  Icko- това което си ми писал , сигурно е така и аз съм си мислила че всеки носи нещо от предишни прераждания , ние сами решаваме как и защо да използваме тези заложби и явно си ги припомняме когато сме готови за тях иначе човек би се изплашил и би натоварил психиката си . Ето примерно при мене ми се дава едно по едно да имам време да го приема ,въпреки че човек никога не е напълно готов .
   crownedXclown - здравей , прочетах това което ти се е случило и съм напълно съгласна с гити . И аз си помислих същото , ако пак се повтори просто попитай кой е и какво иска от тебе .
   giti - благодаря ти , това което ми описа е инттересно за мене предполагам и за другите които четат темата . И аз съм си мислила че животните виждат даже съм убедена защото и при мене са се случвали разни неща . Например имам 2 дворни кучета едното е ловно и душата му е много добричка като ги храня се отдръпва да позволи на това незнайно нещо дето любопитно наблюдава и се върти около него , имам чуството че търси компания , а другото е овчарка тя пък ги гони че ще и изядат гранулите , е така си мисли , та тези същества са сивкави приличат малко на ръчни гранати тъй де земен аналог . Другата ми бонбонка е стафурширка и е залепена за мене да ме пази и тя като ги види се намърдва до мене и ръмжи , но аз си мисля че те се забавляват тези същества и идват от близко измерение мисля че разумът им е като на деца . Ох пак ги написах едни дано други хора да не влизат в този форум че ще ни пратят на лекар .
  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4 ... 88   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright