Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Едно простичко обяснение за една мистерия.  (Прочетена 2531 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Юни 02, 2010, 16:05:45 »

Не знам дали съм ви разказвал една доста интересна мистерия.

Американското правителство се на тъкнало на много-много древни трудове,които аз лично смятам за атлантски.
В тези трудове се обяснявала телепортацията.Разбира се,ние не знам как става.Но тримата учени Айнщайн,Никола Тесла и извинете ме,но забравих името на третия,успели да направят успешна телепортация с нежив предмет.

Американците ,разбира се,веднага поискали да бъде направен опит в Атлантическия океан,за телепортирането на кораб пълен с екипаж.
Тримата учени отказали,защото знаели,че е преклаено опасно.
Накрая трудовете се оказали в лабораторията на Никола Тесла.След няколко дена той бил убит,а трудовете му,както и тези на атлантите били изчезнали.
И тук се започна една доста глупава мсиия,според мен.
В трудовете на атлантите били дадени начини за трансформиране на светлината чрез сложни оптични техники,които аз,разбира се,не знам.Американците успели да дематериализират кораба,но когато го материализирали на няколко километра от мястото на експеримента,група рибари видели как на кораба,екипажът се мъчел в агония,докато от телата им излизали светкавици.
Така американците спрели случая и го обявили за неуспешен...

Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #1 -: Юни 02, 2010, 16:12:02 »

И ето,че дойде момента да ви кажа моята теория за тази трагедия.

Според мен,сложните оптични техники,направили светлината по-мощтна и от лазер.Нека да допълня,че светлината не е просто нещо,което свети.Тя е една невероятна енергия,която притежава огромни сили.
Та американците пуснали този ускорен светлинен лъч право към кораба и неговия екипаж.Нека отново да допълня,че светлината се състои от снопчета светлина,които могат да бъдат пречупени.Всъщност моите знания по физика са доста жалки,а тези се появиха след доста размишления.
Така сноповете светлина буквално се врязали в атомите на неживата материя на кораба и живата на екипажа.Светлината успяла да раздели телата на градивни частици.След,което продължила пътя си и явно е стигнала до нещо огледално.
Нали знаете,когато светите с лазерче в огледалото,как лазера се  отразя по стената.Същото е станало и тук.Така кораба и екипажа се е появил на съвсем друго място.

Но тук идва голямата мистерия....
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Юни 02, 2010, 16:26:23 »

Защо от хората започнали да излизат "светкавици"?

Това също е много просто.

Нали знаете,че когато огромно количество ток бива пуснато през тялото на живо същество,съществото крещи неистово докато от него излизат светкавици и накрая се подпалва?

Същото е и тук!
Но откъде се е взел този ток?!
Според мен слънчевата енергия е взаимодействала с атомите на живите организми.Нали знаете,че електронът е отрицателно заредена частица и кръжи около ядрото на атома,а пък в самото ядро се намират положителният протон и неутралният неутрон?

Да,слънчевата енергия е взаимодействала с тези елементи.Не знам и аз как,не съм физик.

Или слънчевата енергия е взаимодействала с душевната енергия.
Искам да ви кажа,че именно енергията на душата кара тялото ни да изпълнява жизнени функций и процеси.

И явно пречупената и невероятно усилена слънчева светлина е взаимодействала с душевната енергия,като по-вероятно е прекият и контакт с психичната енергия(също породена от душевната)да е предизвикала огромна енергия под формата на електричество.

Това обяснява защо живото човешко тяло се е запалило,а неживото на кораба не се е запалило.

И тук идва друг въпрос.Как тогава атлантите са правели тези неща?

Доколкото знам от Елена Блаватская,Ернст Мулдашев и тибетските мъдреци,атлантие са имали огормен брой кристали,които днес са изключителна рядкост.

Тези кристали помагали за силата на третото око и следователно развитието на атлантите,но същевременно унищожили тази древна раса.Атлантите станали алчни за енергия и изгубили сила над кристалите,като това довело до гибелта им.

Това ме навежда на мисълта,че този "експеримент" може да стане със тези специални кристали и така да се избегне смъртта на екипажа.Явно от тях(кристалите) излиза някаква сила,която поглъща полученото електричество,получено пък между слънчевата и психична енергия.

Това е моята теория.Надявам се да сте ме разбрали! Усмивчица


 
Активен
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #3 -: Юни 02, 2010, 19:37:44 »

  Кристалът трансформира, но и дава енергия. Например, ако съм напрегната и сложа близо до себе си кристал, почти веднага започва едно пулсиране от мястото, което е най-близко до камъка. Всъщност тогава "лошата енергия" отива в кристала и след известно време ТОЙ МИ Я ВРЪЩА, НО ТРАНСФОРМИРАНА и аз се чувствам по-спокойна и уравновесена... Получава се нещо като триъгълник... Това го казвам от собствен опит.
  Активен

  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #4 -: Юни 02, 2010, 19:57:18 »

  Така е!Но аз говорех и за едни други кристали,които се срещат много рядко!Те могат да бъдат повлияни от силата на третото око т.е епифизата.

  Кристалът дава енергия,но той я дава...как да се изразя...примерно дава ти на теб.Нали,ти си отделен индивид!Ако ме разбираш какво искам да кажа.
  А онзи случай не е бил само с един индивид.Имало е много хора-екипаж.Използвани са кристали,но явно те са били грешните.Имам предвид има само един вид кристал,който става за тези неща.И това за кристала го казват тибетските мъдреци.Не си го измислям аз.

  Нещо ме кара да мисля,че всеки вид кристал случи за нещо различно.
  Имам предвид,има различни видове кристали погледнато от духовна гледна точка.Поне по това,което съм чел за тях,това е моя извод.

  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #5 -: Юни 02, 2010, 19:58:29 »

  Всъщност и трансформираната върната енергия може да причини подобни ефекти като на кораба.Когато ние хората не знаем как да използваме правилната енергия стават гафове!
  Активен
  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #6 -: Юни 02, 2010, 21:20:33 »

  Така е!Но аз говорех и за едни други кристали,които се срещат много рядко!Те могат да бъдат повлияни от силата на третото око т.е епифизата.
  Да, особено аметистът, когато го сложа между веждите, се пренасям... И аз не мога да опиша с думи къде, но знам, че това не е плод на фантазията ми, а е напълно реално място/места... Но тъй като отскоро ми се случва това, то е съвсем за кратко, още не мога да изразя с думи опита, с който се сдобивам, и да го предам словесно на тези, които искат... (Съвсем не говоря за астралните полети насън!) С времето обаче нещата ще се променят... Неслучайно ако искаш един кристал наистина да ти помогне, първо трябва да си го избрал с душата си, да си го почувствал и той тебе също, а после да го... как да се изразя... да го "програмираш"! Може и да звучи като приказка, но който не го е преживял като мене, може и да не ми повярва... Но дори и да не го стори, аз мога да му кажа още нещо - кристалите също са живи! Те са цяло царство И СЪЩО ИМАТ ЧАКРИ! На този етап от живота на планетата много малко хора умеят да се свързват с енергията на кристалите, но това ще се промени! Опасността би дошла тогава, когато минералите започват да се използват за... ти си го казал, Рабено, в последния си пост!
  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #7 -: Юни 02, 2010, 21:23:58 »

  Активен

  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #8 -: Юли 22, 2010, 00:08:50 »

  Ама тези трудове къде са изчезнали ми е много интересно... сигурно е трябвало. Ето, че е станала злоупотреба... с кораба...
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дилън - една история
  Децата индиго
  delfin 0 2336 Последна<br />публикация Юли 01, 2009, 21:15:54
  от delfin
  Една Вселенска същност-дон Мигел Руис
  Духовни учения
  Инил 5 1716 Последна<br />публикация Януари 09, 2010, 18:06:08
  от Инил
  Четвърто измерение - нагледно обяснение
  Видео клипове
  Evolution 2 2313 Последна<br />публикация Януари 12, 2011, 22:09:02
  от Georgio
  ЕДНА ПЛАНЕТА, ЕДНО СЪРЦЕ, СВЕТОВНА МЕДИТАЦИЯ-25 януари 2011 г. « 1 2 3 »
  Инициативи
  Престолски 31 2031 Последна<br />публикация Февруари 07, 2011, 01:32:02
  от Eona Lightholder
  Някой да има обяснение за това ? « 1 2 »
  Снимки
  Soul 15 1870 Последна<br />публикация Април 11, 2012, 17:20:43
  от Ariam

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright