Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4] 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Възможноли е това за ХААРП е истина?  (Прочетена 6307 пъти)
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #45 -: Октомври 23, 2010, 13:50:43 »

  Ir обясни в подробности ако обичаш резонанс на обемен електрохимичен заряд (мозъчния е такъв) и влиянието му върху околната среда в която се намира!
  Да rabeno написах това опровержение не заради собствената си суетност.
  Знам каквото знам,постарах се да го обясня по достъпен нанчин.
  Можех ли спокойно да си гледам и да не взема отношение?
  Можех ли да се подхилвам под мустак знаещ истината че четящите си психясват?
  Малко ли други неща има от който да психясва съгражданина ни ?
  За какво въпросния потребител Ir пише тези неща:
  За мен най великото откритие е резонанса. Резонанса е ключа за това което говориш... Естествено, че има вълни, които ни сриват мозък и нервна система това е доказано, те работят на този принцип резонират с мозъчните заряди, като ги отклоняват или ако са по-силни ги променят. Споделих преди няколко поста, че ще посетя човек живеещ в софия, който спи заземен и мисля, че много добре знае за какво става на въпрос... HAARP е на същия принцип. Нека не слагаме само американците и психо атаките им. Говори се, че HAARP има в доста страни и, че най-мощния се намира в Китай. Аз мисля, че те са доста по силна нация от Американците...

  Rabeno точно това и аз виждам за хората от форума и техния характер и показност е точно това което казваш. Много добре виждам кой какъв и с каква цел е тук, но не коментирам.... До сега тези чувства никога не са ми изневерили....

  Какво ще спечели четящия от това инфо?

  И наиситина ще последвам AMAZING с неговия пример!
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #46 -: Октомври 23, 2010, 13:51:30 »

  Е...да,но....по-същата логика и ДР Конго е опасна държава! Усмивчица
  ЛОЛ,шегувам се!

  Така е!Китайците са развита нация-дано използват развитието си по правилния път!Лично аз съм вперил наивен поглед към Русия и с надеждата,че е възможно едно духовно обединение на целия Изток,в което да влезе и България,защото корените са и там!

  А и нали знаеш какво е казал Дънов-България е библейския Адам,който излязъл от райската градина,заради жена си,която излязла от Рая.Според Дънов-Израел е Ева,излязлата от Рая-Из Рая.
  Както знаеш,евреите,излезли от израел,управляват целия свят и го теглят надолу,а мисията на България е да върне жена си във Рая.А Рая е на Изток.Знаеш-града на Боговете,мъдростта и т.н.
  До Суетния Странник,хаха,аз ще постна инфо за Резонанса:
  Резонанс във физиката (от френски résonance) е явление при което амплитудата на принудените трептения рязко се увеличава когато честотата на трептене на външния източник стане близка до естествената честота на трептене на предмета.


  Механичен резонанс
  Елементарен пример за механичен резонанс е люлката. Ако човек се опитва да поддържа честота близка до резонансната честота на люлката, последната ще отива все по-високо (увеличена амплитуда). Люлката може да се разглежда като обикновено махало и тогава резонансната честота с доста голяма точност може да се опише с формулата:

  Където L е дължината, а g е гравитационното ускорение.
  Резонансната честота е много важно понятие, особено при строежа на мостове. През 1905 година рухва Египетския мост в Санкт Петербург, а през 1940 моста Такома Нероу бридж в САЩ. В основата на механичния резонанс стои преобразуването на кинетичната енергия в потенциална и обратно.
  Магнитен Резонанс
  Магнитен резонанс се получава при избирателното поглъщане от дадено вещество на електромагнитна вълна с точно определена честота. Магнитният резонанс се използва в медицината за правене на снимки на меките тъкани.
  Електронен парамагнитен резонанс
  Представлява избирателно поглъщане на радиовълни от парамагнитно вещество. Намира приложение при изследване структурата на твърди тела, в квантови усилватели, в химията и други.
  Ядрен квадруполен резонанс
  Представлява избирателно поглъщане на електромагнитни вълни от кристали. Обуславя се от квантови преходи между енергетични състояния с различна ориентация на електрическия квадруполен момент на атомното ядро.
  Ядрен магнитен резонанс
  Избирателно поглъщане на електромагнитни вълни от дадено вещество. Обуславя се от квантови преходи на атомни ядра между енергетични състояния с различна ориентация на спина на ядрото.
  Акустичен резонанс


  първите три акустични хармоники
  Много струнни инструменти, като например китарата, имат основна резонансна честота зависеща от дължината и натягането на струната. Дължината на вълната на първия резонанс е равна на удвоената дължина на струната.
  ,
  където L — дължината на струната, неподвижно прикрепена в двата края. Скоростта на разпространение на вълната се дава с:

  където T е напрежението (натягането) на струната.
  Честотата на главния резонанс се изразява с:
  ,
  където T — силата на натягането, ρ — плътността, а m — масата на струната.
  Увеличението на T и намаляването на L увеличава резонансната честота. Освен основната честота f, съществуват и втора, трета, четвърта форма - 2f, 3f, 4f и така нататък.  Странник,според мен,човек трябва да защитава това,в което е убеден,дори и да е грешно!
  Погледни го от оптимистична,песимистична и реалистична гледка точка!Живота,който сега се развива е безсмислен!Раждаш се,ходиш на училище,работиш,изкарваш пари,отглеждаш деца,умираш от рак на 50 години,не оставил нищо на света освен две деца,които ще направят същото,а ако имаш късмет внуците ти ще оберат държавата и ще станат милионери!
  А 0.001 процента от населението-1 на 100 000 000,а за България-1 над 4 000 000 души ще направи нещо велико,което да има смисъл и ще го направи атакуван от всички страни,само защото е запазил свое мнение,по детски чисто,за живота и света!Само защото вярва в Бог и в чудеса!И защото смята,че всичко е възможно!Ако си такъв очвек,трябва да имаш желязна воля,за да направиш необикновенното нещо,а хората от типа един на 100 или 4 милиона се броят на сакатите пръсти на едната ръка!
  « Последна редакция: Октомври 23, 2010, 13:59:06 от rabeno » Активен
  lessus
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #47 -: Октомври 23, 2010, 14:49:26 »

  Каквото и да е ,и да има, тези ...същеста (не Хора) трябва да знаят че каквото и да правят "Войната" им е загубена , понеже те не държат "Съдбата"" в свои ръце..тъй като са решили да се отделят от Плана Намигване те са само едни хора на лъжата , и а скоро Илюзията ще бъде изчистена от независещи от тях сили Усмивчица Каквото и да правят -в зависимост от избора им , ще изберат да се самоунищожат (както на физическо ,така и на етерно ниво) така че приемаме техния избор ,ако е такъв за взето решние и го приемаме . А тези които изберат Живота добре дошли

  (всико това е казано , без капка омраза - тъй като всики сме Едно , дефакто Фалшивото им его ще бъде Напълно Унищожено ,тяхната енергия ще се предоди в по-висш живот Намигване Крайна степен на милосърдие - ще бъдат изгорени и от пепелта им ще изникне красиво цвете  )
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #48 -: Октомври 23, 2010, 14:53:02 »

  Браво Лес,
  Ей това му викам аз градивност!!!
  От кога чакам такъв пост!  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #49 -: Октомври 23, 2010, 14:55:26 »

  rabeno а какво е параметричен резонанс и как се постига спрямо обемните елктрохимични или електростатични заряди?
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  lessus
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #50 -: Октомври 23, 2010, 15:03:25 »

  Моля Намигване И "те" ли контролират Небето ?  Прегръдка  Ухилен
  Не "мисля"(знам), че нещо с'амо бягащо от Савършенството ,може да контролира нещо савършенно ... Понякога , погледнете нагоре и помислете "те" ли "контролират" небето или ...  кой ?   Прегръдка
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #51 -: Октомври 23, 2010, 15:09:49 »

  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3350611


  Ей сега го видях , поствам го само защото се интересувате.
  обаче какво от това, рано или късно всичкkо ще излезне и кой каквото си е надробил , ще си го изсърба до дъно. Просто всяка игра рано или късно писва и се забравя кой е победил или е победен. А играчите само губят ценно време за живот в прекрасната реалност.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #52 -: Октомври 23, 2010, 15:10:24 »

  Тамън и аз да науча някои неща.Така,че Странник-все пак тези спорове имат смисъл! Ухилен Усмивчица

  Параметричен резонанс:

  Ако периодично променяме дължината на нишката, увеличавайки я в моментите, когато махалото е в крайно положение и намалявайки я в средното положение, махалото ще се разлюлее силно.
      Увеличаването на енергията на махалото става за сметка на работата на силата, действаща на нишката. Силата на опън на нишката при люлеенето на махалото не е постоянна: тя е  по-малка в крайно положение, когато скоростта става нула и е по-голяма в средното положение, когато скоростта е максимална. Затова отрицателната работа на външната сила при удължаване на махалото се оказва по-малка от положителната работа, извършвана при скъсяването му. В резултат работата на външната сила за един период се оказва положителна.


  Тук поне е по-просто обяснено!Не рабзирам защо учените използват такива понятия?Сигурно,за да се правят на вездесъщи и всичкоразбиращи!!!?
  Защо почти никъде не споменава думата,която най-много пасва към това физично явление,а именно-плътност!
  Нали когато връвта на махалото е по-къса,тя би трябвало да е по-плътна и следователно по-здрава и надеждна!Положителна!  Кери,мерси за линка!

  Този коментар отдолу ме разби направо-хахаха
  "този Асанж, ако беше руснак и дава документите по Интернет, отдавна да беше починал от радиация"         -хахахаха  Небеото е част от Съвършенството.Съвършенството може да се контролира временно.Но то излъчва енергия и когато ти контролираш тази енергия-детския ти разум я поврежда и не и два да се разпространява.Затова когато събере достатъчно Енергия Съвършенството я отприщва и те помита като буболечка!

  « Последна редакция: Октомври 23, 2010, 15:21:36 от rabeno » Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #53 -: Октомври 23, 2010, 15:17:20 »

  Добре написано rabeno!
  Дотук описа само 2D резонанс.
  Развий тази теза вече спрямо елетрохимичен обемен или електростатичен  заряд.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #54 -: Октомври 23, 2010, 15:20:14 »

  Мда и после да му напишеш бележка че е освободен от училище завинаги хахахахахахахахахахахахах
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #55 -: Октомври 23, 2010, 15:43:08 »

  Странник,не разбирам какво целиш със тези въпроси!
  Но мога да ти кажа,че изчетох сумати материал в нета! Ухилен
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #56 -: Октомври 24, 2010, 02:02:16 »

  Тези които се опитват да ни контролират и тези които ни "контролират"са тези на които най-много трябва да сме им благодарни.

  Защото те създават тъмнината в която да светим.
  Те играят "лошите" за да може които иска да е "добър" да има шанс да бъде такъв!
  Приятелските ни души!!!

  И не им е леко на тях и те са тези които заслужават нашето състрадание и разбиране и прошка,защото не са произлезли от нещо друго различно от нас!

  Всичко е само една игра в която избрахме да играем.
  Спомнихте ли си?


  Искам да споделя,че последните няколко дни ми се струвате всички доста по израстнали от преди.
  Не мога да ви позная. Не бях аз
  Качеството на постовете ви и енергията е много по-приятна дано да се превърне с тенденция после в мода и накрая в традиция Ухилен.

  С цел да се повишат още повече вибрациите ни ще отворя нова тема,която ще се казва "За какво сме благодарни".

  Пс:Рабено наистина ме разсмя с последния ти пост  Ухилен Ухилен Ухилен.

   
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  gorgon4e
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 92


  « Отговор #57 -: Октомври 27, 2010, 13:16:35 »

  Странник,не разбирам какво целиш със тези въпроси!
  Но мога да ти кажа,че изчетох сумати материал в нета! Ухилен
  Май цели да те накара да мислиш, а не да копи-пействаш инфото, което си намерил в нета.
  Пак добре, че го четеш, надявам се, а не само да го местиш тук.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #58 -: Октомври 28, 2010, 15:46:35 »

  Еми чета го,разбира се!Горгонче,не всички сме се родили всезнаещи! Ухилен Усмивчица Намигване

  А може би тези от ХААРП,са? Усмивчица
  Активен
  Ир
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 47


  Всичко излишно е вредно!!!

  WWW
  « Отговор #59 -: Октомври 28, 2010, 23:00:05 »

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw</a>
  Активен

  Аз съм неделима част от Силата, която ме е сътворила, и тази сила ме е дарила със способността да създавам обстоятелствата в своя живот. Наслаждавам се на знанието, че притежавам силата на ума си и мога да го използвам както пожелая.
  www.help-amelia.info
  Страници:  1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Жестоката истина...
  Обща тематика
  Administrator 13 1835 Последна<br />публикация Ноември 11, 2009, 01:20:57
  от Faith
  ПЛУТОН - ЛЮБОВТА КАТО ИСТИНА
  Астрология и нумерология
  pluton 6 2508 Последна<br />публикация Август 27, 2010, 11:26:34
  от pluton
  Какво беше това????
  Въпроси и отговори
  Kissing You Good Night 4 1249 Последна<br />публикация Февруари 21, 2011, 14:49:54
  от Kissing You Good Night
  ОКУЛТНАТА ИСТИНА ЗА МАСОНСТВОТО « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  taken 27 3712 Последна<br />публикация Октомври 18, 2011, 16:27:12
  от Еруин
  Истина ли е това..?Как да помогна тогава на другите "6" тела? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  кръгове 16 1101 Последна<br />публикация Юни 07, 2012, 18:13:07
  от кръгове

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright