Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Бенки - значение  (Прочетена 8073 пъти)
sh0w_m3.l0ve
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


« -: Юни 29, 2010, 17:16:28 »

Да ви попитам, бенките имат ли някакво значение и какво?
Активен

Има само един човек, който винаги ще ме обича и това съм аз.. : ))
nia.boneva6
Гост
« Отговор #1 -: Юли 01, 2010, 14:33:36 »

Не съм чувала да имат значение...
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 14:43:52 от nia.boneva6 » Активен
Teleca
Гост
« Отговор #2 -: Юли 01, 2010, 18:32:32 »

http://sanovnik.bg/n4-3669-Значението_на_бенките_по_лицето
Активен
Aryan
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

« Отговор #3 -: Август 05, 2010, 00:28:02 »

О имат и още как!
 На корема значеше лакомия, а на приста примерно - глуповатост =D Ако намеря статия, ще допълня темата и за останалата част от тялото.
« Последна редакция: Август 05, 2010, 16:02:41 от indigo » Активен
giti
Гост
« Отговор #4 -: Август 16, 2010, 04:05:58 »

О имат и още как!
 На корема значеше лакомия, а на приста примерно - глуповатост =D Ако намеря статия, ще допълня темата и за останалата част от тялото.
Хах... като се сетя, че 2-и ден не съм яла, щото забравям, не от друго.... прочитам поста ти, поглеждам си най-голямата бенка, която е на коремчето ми.... а чакай те били две големи.... хихихи...
Абе ей... Кой ги мисли тея глупости?!
Активен
viosta
Гост
« Отговор #5 -: Август 25, 2012, 10:50:52 »

                          
                Тъй като съм събирала информацията от доста места , за един вид може да има по няколко тълкувания , но вие си изберете на кое от всички да вярвате и дали изобщо да вярвате  Ухилен , но поне можете да се позабавлявате като се пооглеждате , а пък не се знае някой може и да открие нещо важно и интересно за себе си  НамигванеEто какво означават бенките, подарени ни от природата.

Убийца - бенка, разположена около очите: тя обикновено се среща при фаталните жени и сякаш сигнализира:„Пазете се, в любовта съм опасна!"

Величествена - бенка, разположена в централната област на челото: тя свидетелства за целеустременост на стопанина й, стремеж към достигане на власт. „Вие не ме оценявате достатъчно, но аз ще ви покажа на какво съм способна!" - говори бенката.

Променлива - бенка, разположена на слепоочието: на нейния притежател са свойствени непостоянството, честата смяна на настроението, променливост във възгледите.

Бенка на челото вляво означава, че човекът е силен, с проницателен ум: такъв човек се стреми постоянно да задълбочава знанията си и да се развива всестранно.

Бенка на челото отдясно означава, че тя принадлежи на слабоволен човек: той лесно попада под чуждо влияние и е склонен към екстравагантност.

Бенка точно до външния ъгъл на окото означава, че стопанинът й има уравновесен, спокоен характер: такъв човек не харчи напразно парите си, умее да борави добре с тях, скромен е, облича се небрежно.

Бенка около дясната вежда означава, че притежателят й е човек с постоянна привързаност: обикновено такива хора рано избират спътника си в живота, любовта им не отслабва даже след дълги години съвместен живот.

Бенка около лявата вежда подсказва за възможен несполучлив брак: такива хора се доверяват повече на чувствата, отколкото на разума. Те прекалено късно осъзнават грешния си избор, но все пак притежават достатъчна сила на духа, за да разкъсат брачния възел.


Бенката около устата принадлежи на добър човек: той е с добър характер, винаги е доброжелателен към околните, макар че е прекалено чувствителен.

Бенката върху носа вещае великолепно бъдеще: очакват го много пътешествия, такъв човек притежава магическа привлекателност, той е невероятно сексуален.

Бенка върху горната или долната устна е на болен човек: тя показва, че притежателят й страда от някаква болест, която ще лекува дълго и трудно.

Бенката в областта на брадичката говори за честолюбие: тя означава, че такъв човек е достатъчно честолюбив, напорист, постига всичко, което иска, такива хора обикновено се женят по сметка.

Бенката на шията издава трудолюбивия човек: той е принуден по волята на съдбата да се труди изморително в младостта си, на него нищо не му се дава просто така, той е длъжен сам да се катери по житейската стълбица, затова пък в зряла възраст му е осигурен успех, благодарение на постиженията от младостта, възможно е да получи богато наследство.

Ако бенката се появи на челото, това носи щастие за мъжете. За жените тези бенки означават щастие в брака. Бенка, намираща се от дясната страна на челото е знак за човек с изключителни качества. Специалистите твърдят, че в този случай той/ тя ще имат много успешен живот. Бенка от лявата страна показва човек с голяма сила и решителност. Този човек е екстравагантен по природа.
Бенка на бузата в областта около устните, показва че имате забавен и весел живот. Може също да означава, че ще сте известен. Бенка на бузата, близо до ухото, сочи слава и щастие в много ранна възраст. Писано ви е да просперирате, но бъдете внимателни за вашето бъдеще и се подсигурете за него. Бенките на дясната буза показват привлекателен човек, който обича да флиртува. Бенка на лявата буза предполага човек, който е много фокусиран в живота. Бенки и на двете бузи сочат някой, който трябва да положи много усилия и упорито да работи, за да има успех в живота.
Бенките под веждите също имат значение. Бенки под дясната вежда индикират човек с лек и приятен характер, който също така може да се пребори с всички трудности в живота. Бенките под лявата вежда показват високо ниво на интелигентност и човек, който е благословен с творческите умения. Тези хора трябва да следват инстинктите си, за да имат успешен живот, придружен с богатство.
Бенки в областта над горната устна са знак за личност със силен характер и устремена към постигане на целите си. Това е знак и за великодушие. Бенки в областта около долната устна показват леко резервиран човек – този човек най-вероятно е тих по природа, с ясна насока за постигане на целите си.
Бенка на брадичката сочи човек, който има тенденция да яде повече храна от необходимото! Бенка в долната част на брадичката показва човек, който обича да бъде в движение и има жажда за приключения.
Бенка на ухото е знак за внимателен и деликатен човек, който има късмет.
Бенка от дясната страна на носа означава човек, който обича да пътува и има страст към природата. Бенките от лявата страна на носа сочат лице, което може да се адаптира лесно към различна среда.
Значението на бенките по лицето не е точен начин за определяне характера на човек. Всичко това може да послужи само за насока и не може да се счита за окончателна преценка относно някой.
Бенките по твоето тяло и какво означават те
Ако имате бенка във вид на звезда, е много рядък и щастлив знак. Не трябва да се търси обаче прилика с петолъчката, защото звездата може да прилича на силно деформирана звезда. Важното е петънцето да е с пет края. Смята се, че човек, който има звезда по тялото, винаги ще бъде закрилян от съдбата.
Бенка във вид на море, езеро, континент или остров, е знак, че притежателят й е непредвидим до безразсъдство. Когато имате сериозна връзка с човек, който има такава бенка, трябва да се въоръжите с търпение, ако наистина имате чувства към него.
Бенка, която прилича на птица, е много добър знак, особено ако крилете й са разперени. Човек с такава бенка може да постигне много в живота си, и то с малко усилия. Той е снизходителен към слабостите на хората и винаги се опитва да им помага. Птицата говори и за това, че може да стане диригент или музикант, а също така пътешественик. Най-силно е влиянието на бенката-птица, ако се намира до сърцето или на лявото рамо.

Ако имате бенка, която прилича на котка, вие сте тайнствена личност, има шанс да притежавате магически сили. През Средновековието хора с такава бенка са се смятали за обладани от Дявола. Такива хора стават страхотни актьори, прокурори и адвокати.
Наподобяваща огън или пламък бенка е знак за личност, склонна към усложняване на всяка ситуация. Такъв човек е ужасен в гнева си, не може да сдържа емоциите си. Може да се справи с това само под влияние на любим човек. Тези хора са много храбри, смели и са склонни да извършат подвиг. Мъжете с такъв знак са безумни ревнивци. Жените са екстравагантни, стремят се да привлекат вниманието на всички. В състояние са да зарежат работата и децата си, за да прекарат няколко горещи нощи с любовника си. Такива хора са склонни към депресии.
Бенка, която напомня човешко лице, не е приятен знак. Човек с такава бенка постоянно има чувството, че някой го наблюдава. Такива хора са много съвестни, винаги обмислят постъпките си и преувеличават недостатъците си. Но ако такава бенка е на рамото или на гърба, винаги ще се намира някой, който ще помага на този човек да се справя с неприятностите.
Бенка във вид на отпечатък от устни говори за това, че притежателят й ще получава редовно приятни изненади. Към мъжете с такъв знак съдбата е особено благосклонна. Жена с подобна бенка поне веднъж в живота си ще срещне врачка, която ще й предскаже бъдещето и всичко ще се сбъдне. Хора с такава бенка са наистина целунати от съдбата, защото винаги успяват да се измъкнат и от най-неблагоприятната за тях ситуация.
Бенка във вид на слон, която се намира на рамото, говори за това, че притежателят й е човек, на когото може винаги да се разчита. В детството си обаче той преживява много трудности, но след време успява да просперира в живота.
Твърди се, че не можеш да срещнеш на земята двама души с еднакво разположени бенки. Защото тези своеобразни “съзвездия” по биологичната карта са типични за всеки човек и не се повтарят при друг?
Твърди се, че бенките на определени места носят късмет. Например на устата и брадичката.
Следователно бенките съвсем не са разположени случайно по нашето тяло.
Старите хора казват:” Колкото повече бенки по-гърба, толкова човек е по-щастлив”.
Дали наистина това е така?
Едни вярват, други не и така, ако имате бенка на:
Веждата: на дясната вежда ранен и щастлив брак. На лявата е обратно – нещастие в семейството или безбрачие.
Бузата: на дясната подчертава бурни любовни изживявания, а на лявата показва, че по пътя на успеха ви очакват доста неприятности.
Около очите: ако имате бенка в края на окото, това говори за спокоен и уравновесен характер.
Носа: Каквото не сте започнали, там не сте пожънали успех.
Устата: бенка тип Синди Крауфорд е признак за весел характер. Чувствени, неравнодушни към разкоша, не обичате да се товарите с повече отговорности.
Бенка над горната уста е знак, че сте необичайно женствена и кокетна особа.
Ако бенката е под устата, то в любовта вие сте затворена в себе си.
Бюста: Ако бенката е на дясната ви гърда, то вие сте личност на крайностите – мятате се от едната посока на другата. Вашият живот се състои от възходи и падения.
Бенката на лявата гърда е указание за великодушен, но понякога лекомислен характер.
Талията: тя е знак, че ще имате много деца, колкото е по-голямо петното, толкова по-многочислено може да бъде вашето потомство.
Крака: Независимост, трудолюбие и енергичност.
Ръката: имате дар, който ще ви донесе щастие и успех.
Гърба: Бенките в тази област са предсказания за увлекателна кариера, богатство и щастие.
Раменете: късмета ще е с вас през целия живот.
На лявото рамо бенката е знак за финансови затруднения, а на дясното – за невероятен шанс в живота
Бенките и пъпките носят важна информация, убедени са френски учени, цитирани от сп. Уомън. Според тях всяко изменение на кожата в зависимост от това, къде е разположено, предрича събитие или издава тайна. И докато бенките са сигурен знак, че нещо ще се случи, пъпките издават събития от временен характер.
Никога не махайте бенка, защото, колкото и да се опитвате да избягате от съдбата си, знакът, който я е предрекъл, ще се окаже верен. Квадратът от бенки означава
кръст, който ще носите цял живот
Ако те оформят триъгълник, кръг или овал – чака ви слава и богатство. Бенката в дясната част на челото предвещава политическа кариера, а в лявата – егоизъм и липса на приятели. Пъпка на челото издава човек, който все се опитва да си придаде важност.
Красива точица на скулите или бузите може да означава контактност и много приятели, ако е отдясно, и пълна липса на комуникация -ако е отляво. Над дясното око – вие сте творческа личност, а над лявото – все се опитвате да се захващате с работа не по силите ви.
Ако в лявата част на лицето ви, близо до устните, има бенка, чака ви лесно постигнато благополучие. Когато е вдясно от устата, ще имате доста пари, но ще ги спечелите трудно.
Бенките в областта на шията издават информация за силата на волята и имотното състояние. Бенка отдясно – вие сте творческаличност, с желание и умение да печелите добри пари и с желязна воля. Отляво – обичате да си похапвате, дори прекалявате в това отношение. Трудно комуникирате с хора и често изневерявате на половинката си – просто това е по-силно от вас.
Бенката на левия лакът издава талант за общуване и хъс за постигане на целите си. На десния - притежателят й е досадна личност ,която постоянно се натрапва на околните.
Ако пък са в зоната на гърдите, засягат въпроси, свързани със семейството. В средата на гърдите – това е знак, който ви предпазва от нещастия, но в същото време издава непостоянния ви характер.
Отляво на гърдите -щастливи сте в дома си, който означава много за вас. Това е и знак за прекалено мек характер, за неумение да отстоявате собствените си интереси.
В дясната част – семейството не е на първо място в топлистата ви. Вие сте социално независими, обичате да взимате инициативата във всичко.
Ако мъж има бенка в областта на зърната на гърдите, това издава неговата склонност към изневери. Много бенки на гърба – притежателят им обича да помага на хората, способен е предано да обича и да е мъдър учител. Мъже, които имат бенки в лявата част на гърба си, са идеалните любовници.
Пъпки по гърба – този човек иска да бъде забелязван, мечтае да е красив, но не среща искри на възхищение в погледа на околните.
Бенка около пъпчето – всичките ви желания ще се реализират, защото сте закриляни от висша сила.
В долната част на корема и надолу предразположени сте към честа смяна на партньорите. Освен това обожавате да ходите по ръба на острието – само така животът има смисъл за вас. Способни сте на умела манипулация, която кара хората да правят това, което поискате от тях.
Голяма бенка на дясното стъпало на мъжа сочи, че сега трябва за плаща за грешки, извършени в предишен живот.
Бенки на глезените издават мощна интуиция, творчески талант м възможност за прозрения от бъдещето.
Активен
viosta
Гост
« Отговор #6 -: Август 25, 2012, 10:52:01 »

Бенките, разположени във веждите, са гаранция за щастие в брака, за упоритост и търпение - гаранция за постигане на целите в живота. Съветът ми към тези хора е да се предпазват от хранителни отравяния, защото са с много чувствителен стомах, дори и да не се оплакват от стомашни проблеми.
Добре е да знаят, колкото и странно да звучи, че привличат към себе си гръмотевиците, затова не е добре в буря да са сред природата.
________________________________________
Бенките, които са в крайчеца на окото, дори и да са съвсем малки и едва забележими, са знак, че сте срещнали симпатичен и открит човек, който иска да бъде обичан и търси някой, който да се грижи за него. Това не означава, че той самият няма да полага грижи, но ще изисква повече за себе си, без да е досаден.
________________________________________
Бенките на лявата буза даряват на притежателите им сериозен характер, амбиция да успяват, търпение в работата и в живота, което ги прави идеални партньори и в брака, и на работното място.
________________________________________
Бенките на дясната буза говорят за винаги успяващи хора, без значение какви бариери им спуска съдбата. Въпреки проблемите намират вярната посока.
________________________________________
Ако имате бенки на двете бузи (по една на всяка буза), трябва да знаете, че след много трудности и неуспехи в живота идва и вашият звезден миг на успех и щастие.
________________________________________
Бенките от лявата страна на носа говорят за човек с неспокоен и много променлив характер. Като цяло трудно успява в начинанията си, ако реши да разчита на себе си. В същото време е сред т. нар. късметлии. В живота му ще има не малко трудни моменти, но най-важното, от което винаги трябва да се пази, са падания от всякакво естество. Дори и най-невинните са опасни, защото травмите могат да са фатални.
________________________________________
Бенките от дясната страна на носа са притежание на енергични и целеустремени хора, които обичат движението и трудно успяват да се установят на едно и също място за дълго. Жизнено важно за тях е да пътуват много и на далечни разстояния, за да са в отлична физическа форма.
________________________________________
Бенката на върха на носа, която много хора приемат като гаранция, че човекът срещу тях е любопитен, склонен към интригантство, всъщност означава единствено, човекът пред вас е верен приятел.
________________________________________
Ако бенката е разположена на ноздрите и сте избрали съжителство с такъв човек, се пригответе за безбройни флиртове, които непрекъснато ще ви нараняват. Уви, положението е непроменяемо.
________________________________________
Бенките върху дясното ходило говорят за човека, който е влюбен в промените и пътуванията. Те са негова страст и хоби.
________________________________________
Бенките върху лявото ходило ни разкриват, че човекът е домосед. Не обича промените. Никъде не му се ходи и трудно се съгласява да промени живота си, дори и към по-добро.
________________________________________
Бенките върху дясното рамо са гаранция развит интелект, за дискретност и вярност, но и за много неспокоен човек, който не се задържа на едно място и е непрекъснато устремен към нови знания и занимания.
________________________________________
Бенките на дясната мишница предупреждават, че човекът, който ги носи, трябва да преодолява сериозна съпротива отстрани за всяко свое действие, както и душевната си съпротива за която и да е промяна.
________________________________________
Бенките върху дясната ръка говорят за живот, изпълнен с авантюри в младите години, но за стабилен и спокоен живот на старини.
На лявата ръка - за възпитан, вежлив и трудолюбив човек.
________________________________________
Във всички материали говоря за бенки, а не за луничките, които всеки от нас получава на силна слънчева светлина или след изгаряне на плажа и които са в изобилие по гърба, гърдите и ръцете ни. Не бъркайте луничките с бенки.
________________________________________
Понякога бенки, подобни на лунички, но с по-тъмен цвят, се появяват и когато спим и на сутринта ни изненадват с присъствието си. Тяхната поява не е случайна, защото е гаранция, че в съня си сме странствали из Космоса.
________________________________________
В кармичен план бенките имат своето значение, което всеки от нас трябва да знае.
Ако са с цвят на мед, приятни и излъчващи чар, те носят на своя притежател много късмет през живота, дори и когато е роден на дата, определяща кармична разплата или кармично наказание. Той успява да преодолява трудностите с лекота.
________________________________________
Ако са червеникави, също носят късмет, но с изискването да е заслужен в настоящия живот. Едва след доказване на възможностите, чрез труд и упоритост, късметът започва да помага.
________________________________________
Черните бенки: Ако са малко, говорят за грижи в живота. Типични са за хората, вживяващи се в проблемите на околните.
Ако бенките са преобладаващи, гарантират сериозни трудности в живота. Причината за проблемите е в настоящия живот. Свързана с грешни крачки или с нежелание да се носи кармичният товар на избраната кармична разплата.
________________________________________
Често тъмните бенки започват да се променят и да изсветляват. Това става, когато човек осъзнае грешките си, прости и поиска прошка. Тогава те даряват късмет.
________________________________________
Светлите бенки, които потъмняват, са предупреждение, че човекът, при когото този процес е видим, се е отклонил от верния път и сам гради проблеми, водещи до грижи и не малко разочарования.
________________________________________
Променливи като форма и цвят и кървящи бенки са гаранция за някакво заболяване. Веднага е нужен лекарски съвет, за да избегнете сериозни последици.
________________________________________
Бенките с кръгла форма говорят за човек с лесен характер. С него се живее приятно и спокойно. Задоволява се с малко. Уважава желанията на околните. В миналите си прераждания е бил същият мек и добър човек.
________________________________________
Бенките, които имат четвъртита форма, са свързани с кармата и с преражданията, в които човекът е бил непочтен и лош, но отказва да се коригира и в следващите си прераждания. Могат да се променят с изграждане на добра карма.
________________________________________
Бенките с овална форма, без значение от техния цвят са предупреждение, че притежателят им е без късмет. Орисан е през целия си живот да работи и да постига всичко с много труд.
________________________________________
Изпъкналите бенки носят късмет, но ако са разположени на челото, около гръбначния стълб или на чакрите, трябва да бъдат отстранени от специалист, защото при разраняване възбуждат сериозни здравословни проблеми.
________________________________________
Ако имате две свързани или прилепнали една до друга бенки, очаквайте два брака или две сериозни и незабравими любовни връзки.
________________________________________
Ако две бенки са разположени от двете страни на тялото на едно и също ниво, човекът е изпълнен с противоречия и има труден характер.
________________________________________
Всички тълкувания на значението на бенките имат за цел да помогнат на нас, хората, да се променим. Бенките са най-лесните за наблюдаване съдбовни знаци. Ако разчитаме правилно техния език, ще се радваме на красив и успешен живот. И не забравяйте. Бенките могат да променят формата и цвета си с времето според собствените ни действия в настоящия живот. Така без да търсим помощта на хора, проникващи в света на незримото, можем сами, с много търпение, да наблюдаваме каква карма си градим.
Бенката на носа говори, че притежателят й е много срамежлив и не умее да общува с противоположния пол.

Бенката на бузата свидетелства, че притежателят й има разнородни таланти. Колкото повече са бенките по бузите, толкова повече на брой са талантите.

Бенката на шията означава, че притежателят й е нежна и ранима душа, изключително чувствителна и има склонност да крие емоциите си.

Бенката на гърба е сигурен знак, че притежателят й е склонен да боледува от простудни заболявания и предразположен към заболявания на дихателните органи. Колкото повече на блрой са бенките, толкова рискът е по-голям.
Бенката на челото е явен знак, че притежателят й не е способен да предвиди последиците от действията си.

Бенката на врата говори, че притежателят й е неуверен, трудно взема решения, често греши, но не умее да се учи от грешките си.

Бенката на слепоочието е предупреждение, че притежателят й трябва да бъде изключително внимателен в критични ситуации и да не се влияе от емоционалното си състояние, защото вероятността да сгреши се увеличава многократно.
Колкото по-голяма е бенката, толкова повече процъфтяване или нещастие ви предстои. Ако бенката е кръгла, това означава добро, ако е продълговата - умерена сполука, ако има ъгли - смес от добро и лошо. Колкото по-наситен е цветът на бенката, толкова повече ще бъде ефектът, независимо добър или лош.

При жените

Бенки върху веждите: Върху дясната вежда – ранен и щастлив брак, върху лявата – обратното.

Около очите: Петънце в ъгъла на окото – спокоен и уравновесен характер.

Върху бузите: Върху дясната буза – бурни любовни преживявания. Върху лявата – по пътя към успеха ви чакат доста неприятности.

На носа: Каквото и да предприемете – чака ви успех.

Върху устните: Признак на весел характер. Вие сте чувствен човек, обичате разкоша, не обичате да поемате излишни отговорности. Петънце върху горната устна говори, че вие сте много женствена и кокетлива. Под устните – не се раздавате в любовта.

Върху гърдите: Ако бенката е от дясната страна – вие често се хвърляте от едната крайност в другата. Във вашия живот се редуват пикове и спадове. Петънце от лявата страна показва, че имате великодушен и малко лекомислен характер.

На кръста: Тя ще ви дари с много деца. Колкото по-голямо е петното, толкова по-голямо потомство ще имате.

На раменете: Съпътства Ви сполука. Бенка върху лявото рамо – финансови затруднения.

Върху китките: Тъмни петна – интересна кариера, щастие, богатство.

Върху ръцете: Притежавате дарба, която ще ви донесе успех и щастие.

Върху прасците: Независимост, трудолюбие, енергичност.

При мъжете

Върху челото: От дясната страна – ще донесе слава и щастие, по средата – щастлива любов.

На ушите: Нямате грижи.

Върху шията: Ако петънцето е отстрани - чака ви труден живот, отпред – ще имате главозамайваща кариера.

Върху брадата: Всички ще ви уважават.

Върху ченето: Имате слабо здраве или водите безразборен живот, особено ако петънцето е от лявата страна.

Върху раменете: В живота си срещате трудности, но работите като вол.

Върху ребрата: Бенката е от дясната страна – вие сте нерешителен. Често се държите нетактично. От лявата страна – тези качества компенсирате с чувството си за хумор.

На гърба: Открит и честен човек сте, имате склонност към мърморене.

Върху краката: Нерешителност.

Върху задните части: Имате склонност към безделие и отстъпчивост.

Върху половите органи: Благороден, честен и открит характер. Галантен човек с добри маниери. Обичате любовта (повече от секса), макар и без излишества. Ще имате щастлив брак и може и да не забогатеете, но никога няма да ви липсва нищо. Такава бенка при жената показва, че тя ще стане майка на велик гений.

В близост до половите органи: От дясната страна – богатство и почести, но слабо здраве. От лявата страна – слабо здраве без богатство.

Върху стъпалата: Ако имате бенки върху двете стъпала – обичате да пътешествате. Ако само върху дясното стъпало – вашите мечти за пътешествия няма да се сбъднат. Ако е върху лявото стъпало – вие имате остър ум и сте мечтател.


Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #7 -: Август 25, 2012, 12:28:31 »

Цитат на: viosta
Ако мъж има бенка в областта на зърната на гърдите, това издава неговата склонност към изневери.
Ми не мога да се съглася и това си е!!!
Кой ги пише тези статистики? Да не би да са изследвали 1000 човека с бенки до зърното и да са установили, че единственото общо помежду им е, че изневеряват?! Искам черно на бяло да видя как, аджеба, са достигнали до тези вездесъщи изводи. В противен случай излиза, че тези, които твърдят тези неща, говорят наизуст.


Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #8 -: Август 25, 2012, 12:37:47 »

Аз имам около 50-60 бенки само на едната ръка , като дете имах 55 на двете ръце сега стават все повече , т.е хахахахаххаха аз нямам място без бенка всякакви видове и цветове Усмивчица)))))) Само най-големите ли да гледам ? А бебо нямаше никакви а сега от скоро има 2 на вратлето.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
protoplasma
Гост
« Отговор #9 -: Август 25, 2012, 12:43:05 »

Цитат на: Eona Lightholder
Аз имам около 50-60 бенки само на едната ръка , като дете имах 55 на двете ръце сега стават все повече , т.е хахахахаххаха аз нямам място без бенка всякакви видове и цветове Усмивчица))))))
Тези, които не са те виждали, ще си те представят като коледна елха! Ухилен
Цитат на: Eona Lightholder
А бебо нямаше никакви а сега от скоро има 2 на вратлето.

Ми според изледванията на тези по-горе, излиза, че той е неуверен, нерешителен, много греши и не се учи от грешките си.
Дано скоро не му се появи до зърното, че не знам как ще го удържите, да не хукне по жени. Ухилен
Активен
viosta
Гост
« Отговор #10 -: Август 25, 2012, 13:30:57 »

Цитат на: viosta
Ако мъж има бенка в областта на зърната на гърдите, това издава неговата склонност към изневери.
Да не би да са изследвали 1000 човека с бенки до зърното и да са установили, че единственото общо помежду им е, че изневеряват?!


Ти само една бенка ли имаш , че точно тази ти направи най-силно впечатление  Намигване ?

Ми не мога да се съглася и това си е!!!
Кой ги пише тези статистики? ..................................Искам черно на бяло да видя как, аджеба, са достигнали до тези вездесъщи изводи. В противен случай излиза, че тези, които твърдят тези неща, говорят наизуст.ами за такива като теб започнах със следното :


Тъй като съм събирала информацията от доста места , за един вид може да има по няколко тълкувания , но вие си изберете на кое от всички да вярвате и дали изобщо да вярвате   , но поне можете да се позабавлявате като се пооглеждате , а пък не се знае някой може и да открие нещо важно и интересно за себе си  .


Цитат на: Eona Lightholder
А бебо нямаше никакви а сега от скоро има 2 на вратлето.

Ми според изледванията на тези по-горе, излиза, че той е неуверен, нерешителен, много греши и не се учи от грешките си.
Дано скоро не му се появи до зърното, че не знам как ще го удържите, да не хукне по жени. Ухилен


Цитат
Всички тълкувания на значението на бенките имат за цел да помогнат на нас, хората, да се променим.  И не забравяйте. Бенките могат да променят формата и цвета си с времето според собствените ни действия в настоящия живот.Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #11 -: Август 25, 2012, 14:41:35 »

Цитат на: viosta
Ти само една бенка ли имаш , че точно тази ти направи най-силно впечатление  Намигване ?
Ами... честно казано, това е единственото по мен, което бих нарекъл бенка. Е, аз не съм си виждал гърба, но пък и поначало не съм се разглеждал толкова обстойно, така че... според мен, имам само една бенка. Останалото са някакви лунички по-скоро... такива от слънцето.  Tа дори и да имам други, те не са толкова интересни и тази е "звездата". Явно тези правила не важат за всички хора.
Същото би било, само по зодията да се определи човек. Все едно да сравняваме хороскоп от вестник с професионален астропрофил.
Това, че някой е зодия уебед/ има бенка до зърното, не означава, че задължително е коцкарин. Ухилен
Разбирам да е някакво изследване - съвместен проект, на два института - един за ракови образувания и един по психология, които да направят някаква обща справка, между различните видове пациенти и т.н., тогава бих бил склонен да се съглася, но така... ми е малко непонятно. Звучи малко като бенкова астрология.
Същевременно с това съм сигурен, че бенките имат определено и конкретно значение, според позицията, големината, цвета дори и са индикатори на емоционалното, психическо и физическо ни състояние... Би било интересно да се направи някакво проучване по въпроса, защото, със сигурност ще помогне на човек да е по-наясно със себе си и тези си състояния.
« Последна редакция: Август 25, 2012, 15:13:33 от в о ж д а » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright