Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Информиращи сънища  (Прочетена 5939 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 20, 2009, 13:47:03 »

Днес ми прекъснаха много интересен сън, за което много ме е яд. Надявам се да го сънувам отново. Тъкмо започнах да чета статия във вестник и успях да прочета само заглавието. А то гласеше: "Строи се нов затвор:Учени ще събират мисли за доброто на вселената".
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 13:29:22 от delfin » Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Юни 21, 2009, 17:50:46 »

Никой ли няма мнение относно съня ми? Помогнете ми заедно да го разтълкуваме. Сънищата не трябва да се приемат буквално, но това не е винаги. Мисля, че точно този сън е едно такова изключение. Според мен става въпрос за такива мисли, които са деструктивни и влиянието им се отразява зле за Вселената. Дали наистина има начин тези мисли да бъдат затваряни някак си? И ако се затворят има ли начин да бъдат унищожени?
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 13:30:11 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юни 21, 2009, 20:30:51 »

Според мен няма да бъде позволено това нещо. Колкото и да се опитват да противостоят на Голямата промяна, която не е само за Земята и Сл. ни с-ма и Галактиката Млечен път, а е свързана с Голямата - Централната Вселена. А сега опитите от отриц. светове в тази Вселена да попречат на ставащото са неистови, но и те си знаят, че каквото и да направят, всичко ще е напразно. Гибелта им е сигурна, а решението е отдавна взето от Първоизточника и всичко ще върви по Неговия План - ще има възвръщане към равновесието в нашата Вселена и ново творчество в светлината и живота.

Тъмната материя съдържа в себе си и светлината на проявлението, която никога не може да бъде угасена.

Добрите мисли ще продължат да съществуват и ще набират все повече енергия, докато се изчисти аурата на Земята и околоземното пространство от негативите, от империла, излъчван сега от по-голямата част от човечеството, с който се хранят елементариите и ларвите от долния астрал и адските светове.
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 13:30:29 от delfin » Активен
Isis
Немезида
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 226


 • Град: Едно малко вълшебно място...
 • Огън и вода...

  « Отговор #3 -: Октомври 15, 2009, 11:41:59 »

  Преди няколко дни, докато медитирах съм заспала или не съм, не знам?.. Видях един приятел в съня си(не знам дали беше сън, но беше много реалистично, дори аз паднах и почуствах болката), който от 2 месеца не идваше тук, сутринта той беше в нашето училище. Колко странно?
  « Последна редакция: Октомври 15, 2009, 13:30:42 от delfin » Активен

  My own Fear creates within me the Courage.
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Ноември 16, 2009, 16:49:40 »

  До, сънищата са ти били пророчески.

  По повод календара на маите, той не е само тези 5125 г., а в него влизат 5 пъти по толкова години, което прави един прецесионен цикъл плюс още толкова за още един прецесионен цикъл. Това прави около 52 000 г. цикъл на техния календар - два пъти прецесионният цикъл от 25 920 г. и това е Големият Галактически цикъл, чийто край на 21-23.12.2012 г. е всъщност смяната на един Галактически цикъл с друг, единият свършва и започва другият. А с това време е свързан и още по-големият Вселенски цикъл, в който на няколкостотин милиона години, съизмерими с нашето летоброене, нашата Галактика Млечен път се завъртва около центъра на нашата Вселена, т.е. това е Вселенският цикъл. А има и други цикли, които се отнасят за вселени във вселените и т.н. в Безбрежността.
  « Последна редакция: Ноември 16, 2009, 17:03:45 от delfin » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #5 -: Ноември 16, 2009, 17:07:43 »

  А и тези големи цикли не са ги "открили" маите, а това е знание още от времето на Лемурия и Атлантида от нашата вълна на живота на тази Земя, но то е и още по-древно от вълните на живота от предишните ни планети. За справки за тези "вълни на живота" - "Космогонията на розенкройцерите", "Тайната доктрина" на Блаватска и на някои други места.
  Активен
  Вещичка
  Гост
  « Отговор #6 -: Ноември 26, 2009, 10:19:54 »

  Сънувам постоянно и по много. Много често на сън се разхождам из други реалности и се срещам с многоизмерният си Аз. Забавно е да виждаш себе си в друг живот, въпреки че не винаги е щастлив...

  Духове не съм сънувала. Всъщност не зная - аз ги приемам за нормални хора, т.е. такива като мен. В навечерието на празника на Иван Рилски, той ми се яви в съня - говорихме нещо и после ми даде някакво писмо. Ама нямам кьорав спомен за какво говорихме и какво пише в писмото, което ме навежда на мисълта, че Висшият ми Аз знае и просто не му е дошло времето и ума ми да го разбере. Веселяк

  Иначе, на празника на Архангел Михаил, ходих първо до 4-то измерение, а после и в 5-то. Всъщност, аз не съм религиозна, а така съм запомнила дните, в които са били сънищата ми - реално дори не се сещам датите.  Угрижен

  А най-забавното е, че в някаква друга реалност съм елф - като малка летяща играчка. Забавлявах се като карах едно дете от някакво училище да ме гони, хахахааа...  много луди сънища имам  Ухилен
  « Последна редакция: Ноември 26, 2009, 15:12:39 от delfin » Активен
  :)
  Гост
  « Отговор #7 -: Януари 18, 2010, 07:19:59 »

  Просто от някъде се появи вода и то не навсякъде, а като петна и в тази вода имаше китове - косатки и не помня какво беше точно, но и сиви китове или делфини. Имаше хора на улиците, които стояха и гледаха китовете, както и аз гледах всичко, но през терасата. Като някаква аномалия.

  Сънувала съм преди много време същото два пъти. С малки разлики- аз живея в къща и наоколо на нас са къщи, та водата беше между къщите, заемайки по-голямата част от улиците. Първия път исках да се прибера в нас и когато видях водата пълна с косатки, делфини и китовете се спрях и бях от хората, които седяха на улицата и гледаха онемели.
  Втория път като го сънувах (след година някъде)излизах от нас. Като отворих врата забелязах, че отново се е случило. Реших да отложа излизането, затворих врата. После си легнах с убеждението, че когато се събудя, вече няма да има косатки по улиците...  И сега ще споделя съня, който ме накара да търся разни работи в търсачката, която пък от своя страна ме прати във вашия форум. Усмивчица объркан е и не знам дали е нещо повече от сън, но поне да го споделя:

  Скоро преди да заспя си намислих, че отдаван не съм сънувала нищо полезно за самата мен и се помолих да сънувам нещо интересно. (не съм вярваща и не се моля на някого конкретно)
  Сънувах, че спя и че си говоря с някой обитател на друга планета. Разговора се провеждаше в моята глава, телепатично май му се вика. Аз основно слушах, а той обясняваше.  Говореше за хората на Земята, за изграждането на душите, за доброто. Обясняваше, че имаме да учим много, че трябва коренно да променим начина си на възприемане. Аз питах дали ако бъдем по-добри, състрадателни и отзивчиви ще успеем по-бързо. В същия момент си казах по-скоро на мен самата "Аз мога да бъда по-добра..." и гласа ме прекъсна "Ето, виждаш ли, грешно ви е самото възприятие на нещата! Пак това Аз! Трябва да се стараете винаги към добро, но не това ви е големия проблем. Винаги се делите. Вие сте едно. Когато успеете да се възприемете, като част от вашата планета и всичко съществуващо на нея, а не като отделни индивиди, чак тогава ще прозрете. Аз се опитах да се възприема така, но нищо не стана. Гласа каза, че е нормално да не толкова лесно. После се пренесох на една поляна и на вниманието ми беше поднесено едно камъче. Гласът каза, че ако искам мога да се упражнявам, но трябва да започна с нещо малко. Понеже, аз не разбирах за какво става дума преди да ме остави поясни "Пробвай се да го приемеш, вие сте едно".
  После седях много дълго взирах се в камъка, вече си мислих, че е невъзможно да стане това за което говореше духа, че дори не го разбирам напълно. И тогава успях, усещането беше много странно и приятно. После ми хрумна една щастлива мисъл "Аз успях" и всичко изчезна.

  Беше много странно усещането, не знам как да го опиша, но виждаш света по нов начин, виждаш себе си във всяко едно нещо и знаеш, че всички вие съставяте едно цяло Аз. Беше лесно да си добър и да обичаш всичко, защото отношението ти към всяко едно нещо, беше отношението ти към теб самия. 


  Шантаво е и не знам как да го тълкувам и дали въобще да го тълкувам. А то може и да си е в прав текст, но противоречи на идеята ми, че всеки човек е отделна различна личност или не.... нямам представа   Затъпяване
  Активен
  7dc
  Гост
  « Отговор #8 -: Януари 18, 2010, 12:05:00 »

  Привет, :)!
  Страхотен сън си сънувала. Гледах един филм на Дейвид Айк, в който той говореше за точно такова усещане, каквото ти описваш. Един близък човек скоро ми каза, че го изпитал по време на медитация. И с всеки изминал път, все повече и повече ми се иска и аз да го изпитам. Засега го приемам на чисто интелектуално ниво, но не мога да го усетя...
  В този ред на мисли - ти си късметлийка. Ако сега светогледът ти не се промени...
  Дано и мен някой път ме споходи такова усещане!

  Мир вам!
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #9 -: Януари 18, 2010, 14:18:48 »

  Всичко си е било в прав текст. Сънят-действителност е бил за теб пророческо-информативен.
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #10 -: Януари 18, 2010, 16:54:28 »

  Онзи ден сънувах доста странен сън-сънувах че съм в задният двор на къщата ни.Бях там аз,сестра ми и някъкво момче.Беше тъмно и почти нищо не се виждаше.Изведнъж през небето започна да се разнася пушек и на небето се появи огромен самолет а точно до него имаше също толкова голяма ракета.Когато се удариха в земята се разнесе пак пушек.След минути имаше още ракети но по-малки.В края на съня из небето се разнесе глас-"Децата които искат могат да ги последват".Така и не разбрах какво значи.
  Другият сън,го сънувах преди няколко седмици.Ето го и него:Бях пред училището си,напът за вкъщи.Минах през един човек с оранжево яке който постоянно ме гледаше.В един момент едни приятелк ме настигнаха и тръгнахме заедно през тунел.Обърнах се за миг назад и видях същия мъж-прескочих една кола за да му избягам но без успех.Стигнах огромна бяла къща-беше като замък много красива Не бях аз Влязох и започнах да се крия в различни врати.Но той все ме следваше(само да поясня че всичко в тази къща беше като лабиринт а вратите се отваряха наистина много трудно.А самата врата беше бяла с четири кръгли дръжки едни до други. Усмивчица)Стигнах до един от балконите готова да скоча ако се наложеше.И го направих но се задържах за да не падна напълно.Той се приближи и ми каза:"Ако скочиш пак ще бъдеш моя".Той ме издърпа нагоре но аз престанах да говоря.Реших че ще е по-добре да не говоря за да не спечели той.И никога повече не проговорих.След време къщата се превърна в университет-само моята стая си остана стая. Хммм
  Ако някой има идеи какво могат да значат да заповяда Ухилен
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  :)
  Гост
  « Отговор #11 -: Януари 18, 2010, 19:16:28 »

  Страхотен сън си сънувала. Гледах един филм на Дейвид Айк, в който той говореше за точно такова усещане, каквото ти описваш. Един близък човек скоро ми каза, че го изпитал по време на медитация. И с всеки изминал път, все повече и повече ми се иска и аз да го изпитам. Засега го приемам на чисто интелектуално ниво, но не мога да го усетя...

  Мерси много за информацията, важно е да знам, че и други са го усещали, така вече мога да съм сигурна, че не е изопачено творчество на болния ми мозък.
  Светогледа ми се промени... но лошото е че само частично и в главата ми отново стана пълна каша... душата се радва на спомена за преживяното, а разсъдъка работи и работи и не стига до отговори, а само до все повече въпроси. Но това е нормално. Усмивчица ще си имам матерял за размисли дълго време...
  Graveo, пожелавам ти да го усетиш Усмивчица
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------
  Благодаря ви, че ме насочихте.  Усмивчица
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Февруари 25, 2010, 06:18:49 »

  Просто от някъде се появи вода и то не навсякъде, а като петна и в тази вода имаше китове - косатки и не помня какво беше точно, но и сиви китове или делфини. Имаше хора на улиците, които стояха и гледаха китовете, както и аз гледах всичко, но през терасата. Като някаква аномалия.

  Сънувала съм преди много време същото два пъти. С малки разлики- аз живея в къща и наоколо на нас са къщи, та водата беше между къщите, заемайки по-голямата част от улиците. Първия път исках да се прибера в нас и когато видях водата пълна с косатки, делфини и китовете се спрях и бях от хората, които седяха на улицата и гледаха онемели.
  Втория път като го сънувах (след година някъде)излизах от нас. Като отворих врата забелязах, че отново се е случило. Реших да отложа излизането, затворих врата. После си легнах с убеждението, че когато се събудя, вече няма да има косатки по улиците...

  иии пак китове делфини вода Хммм Все се надявам, да разбера, че са някакъв символ, който не разбирам правилно.... Угрижен
  Този път отидох да видя едногодишната ми братовчедка дали спи. Погледнах нагоре и замръзнах, тавана беше от стъкло, а над нас много вода пълна с косатки, делфини, китове. Тъкмо когато преборих стъписването и реших, че всъщност е доста красиво и че ако човек се вгледа по-старателно може да забележи лъчовете светлина идващи над водата, видях, че стъклото е напукано. Стъклото се пукаше много бавно, а аз гледах малката и се мъчих да измисля, какво мога да направя за да я спася, тя беше застинала и ме гледаше също. Лошото беше, че знаех, че не мога да направя нищо. Згреших


  Скоро сънувах информиращ сън Ухилен Сънувах, че една електроника беше проработила.
  Събудих се, реших да я пробвам все пак, но тя не тръгна, вечерта обаче се разпищя от самосебе си и си проработи. Върви, че разбери...  по-скоро съня беше показно, че се дава понякога реална информация или поне аз така го разбирам...
  « Последна редакция: Февруари 25, 2010, 15:28:10 от Еруин » Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #13 -: Март 03, 2010, 15:39:51 »

  Днес сутринта се събудих с не много ясен спомен за някакъв сън, който е от знаковите... Това, което помня, е адресът на някакъв сайт, в който никога не съм влизала и никога не съм чувала, но ми се изписа в съня! Сайтът е:

   http://www.hector.com/

  Само ще отбележа, че като много малка, доста съм се интересувала от  древногръцка митология и даже съм правила родословни дървета на боговете и  героите... Но Хектор е персонаж от "Илиада" на Омир... А докато я учих в училище, му симпатизирах. Иначе самата поема като цялост, като героичен епос не ме привличаше особено... Но пак остава спорът доколко отразеното в "Илиада"е плод на въображение, мистификация или е истина... Нямам представа защо сънувах този сайт и защо точно Хектор, но ми се дава някаква информация, която трябва да разгадая... Стискайте палци, да успея! Нямаше ли и други съфорумци, които са имали сънища, свързани по някакъв начин с каквато и да било митология и докъде са стигнали в откритията си? Да сте сънували някакви символи, руни, знам ли?!

  Активен

  Reya
  Гост
  « Отговор #14 -: Март 10, 2010, 20:17:00 »

  Здравейте , вчера сънувах много интересен сън . Вечерта преди да легна медитирах и ми се каза , че ще сънувам важен сън ... без повече подробности .
  В сънят си се надвесих над една маса с купчина от листи . В горният десен ъгъл имаше вашите никове ... Беше нещо като картотека или по-скоро досиета ... Но не всички потребители бяха вътре , листите бяха малко (около 10-на на брой). Мисля , че и мен ме нямаше . После видях картини върху всеки лист , за съжаление сънят ми вече избледня и не си спомням какви картини бяха . После видях една картина и преди малко я нарисувах ... знам , че е за вас .
  А освен това сънувах и една карта таро , толкова ясно . Осмица пантакли .
  Много неща в един сън.

  Ето я и нея , даже още не и изсъхнала боята ->


  * indigota.jpg (56.5 KB, 532x444 - видяно 268 пъти.)
  « Последна редакция: Март 10, 2010, 20:50:19 от Reya » Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Повтарящи се сънища « 1 2 3 4 5 »
  Моите сънища
  Админ 63 9005 Последна<br />публикация Март 19, 2012, 00:10:09
  от UltimaView
  Осъзнати сънища. « 1 2 ... 8 9 »
  Моите сънища
  Еlsha 122 11289 Последна<br />публикация Февруари 08, 2013, 10:25:54
  от nikcvet
  Сънища, свързани с потопи и тн. « 1 2 3 »
  Моите сънища
  Amazon 43 5045 Последна<br />публикация Декември 09, 2012, 01:55:20
  от terika
  Български сайт за сънища
  Полезни сайтове
  ashmodean 0 830 Последна<br />публикация Април 05, 2012, 19:17:04
  от ashmodean
  Повтарящи се сънища от един и същи род.
  Моите сънища
  Mitova 4 1623 Последна<br />публикация Декември 13, 2012, 20:31:27
  от Sita

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright