Administrator
|
 |
« -: Юни 17, 2010, 13:41:09 » |
|
1) Който желае вече може да добави скайп профила си в своето описание на потребителския си профил във форума. Добавянето му става от същото място където добавяте, ICQ, MSN i др. 2) Повече от месец, вече нямам възможност да следя редовно какво се случва във форума, и това ще продължи още около месец, за това пуснах тестово системата за оценка, така наречената "Карма". Намира се в ляво на всеки един от профилите. Само регистрирани потребители с над 25 поста, могат да гласуват, като имат възможност ако вече са гласували, положително или отрицателно, да сменят вота си. Това го правя с цел, да засиля личния ви самоконтрол над това което пишете и да се замисляте повече над думите, които използвате в отговорите си, защото съзнателно или несъзнателно, понякога те стават повод за конфликти. "Карма" системата е пусната тестово, и ако няма нужния ефект и не е приета от вас, след като се върна и имам отново време да администрирам форума, ще я изключа. Пожелавам ви приятно и слънчево лято!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 17, 2010, 13:48:53 » |
|
На тебе също хубаво лято!
Бил съм във форуми където има пободни неща плюс - минус и мога да кажа,че те влияят на психиката на човек.Имам предвид няма да ти е приятно ако имаш 30 или 100 отрицателни знака....
Не знам,някак ще влияе на психиката,но го считам за добра идея,понеже тук хората ми изглеждат(поне повечето) добри и съвестни и мисля,че няма да дават отрицателни знаци просто за да умърсят другия.Затова съм спокоен...и общо взето ми харесва това нововъведения!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 17, 2010, 13:53:16 » |
|
Може да има и при статиските най-много карма и най-малко карма! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
izida
Гост
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 17, 2010, 13:57:42 » |
|
Аз нещо май не схванах идеята на това, ако може по-подробно? за какво кликаш на - и +, така или иначе вече изпонакликах без да знам за какво иде реч, та ако може малко инфо. Мерси, и слънчево лято! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 17, 2010, 14:00:24 » |
|
Еми ако ти е харесал потребителя или неговия пост натискаш + като по-този начин все едно го стимулираш да пише повече.
А ако не ти е харесал поста на някой натискаш минус!
Макр,че аз го знам така-можеш да оценяваш все един пост с плюс или минус,а както е тук-самият потребител с общ знак.Макар,че това е нововъведенеи и ми харесва!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gayatri
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 17, 2010, 14:11:05 » |
|
ох леле, тъкмо се чудех каква е тази "карма". Първо я видях в профила на егоцентричната ексцентричка, та си поиграх малко с нея.. Изи, извинявай, че разцъках твоята карма  Сега ще оправя нещата  Като се замисля, май и на мен ми трябва обяснение за нововъведената опция "карма" Еми ако ти е харесал потребителя или неговия пост натискаш + като по-този начин все едно го стимулираш да пише повече.
Макр,че аз го знам така-можеш да оценяваш все един пост с плюс или минус,а както е тук-самият потребител с общ знак.Макар,че това е нововъведенеи и ми харесва! Аз пък си мислех точно обратното... тоест ако не ти харесва нечие изказване му слагаш положителна карма, демек прибавяш му карма, а ако някой ти допада като изказ му отнемаш от кармата...  Може ли наистина малко обяснение по този повод?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 17, 2010, 14:12:51 » |
|
А как се слага скайпа да ти се вижда? Имам предвид дали си на линия или не!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 17, 2010, 14:13:56 » |
|
Не се притеснявай,гаятри,тя ще ти върне минуса! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gayatri
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 17, 2010, 14:16:59 » |
|
Не се притеснявай,гаятри,тя ще ти върне минуса!  Хахха, Рабено, не й давай такъв акъл  Отмъщението не е хубаво нещо. А не може ли да се вижда кой ни е сложил отрицателна и кой положителна карма, за да се саморазправяме на лични   ...?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
izida
Гост
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 17, 2010, 14:17:49 » |
|
ох леле, тъкмо се чудех каква е тази "карма". Първо я видях в профила на егоцентричната ексцентричка, та си поиграх малко с нея.. Изи, извинявай, че разцъках твоята карма  Сега ще оправя нещата  Като се замисля, май и на мен ми трябва обяснение за нововъведената опция "карма" Еми ако ти е харесал потребителя или неговия пост натискаш + като по-този начин все едно го стимулираш да пише повече.
Макр,че аз го знам така-можеш да оценяваш все един пост с плюс или минус,а както е тук-самият потребител с общ знак.Макар,че това е нововъведенеи и ми харесва! Аз пък си мислех точно обратното... тоест ако не ти харесва нечие изказване му слагаш положителна карма, демек прибавяш му карма, а ако някой ти допада като изказ му отнемаш от кармата...  Може ли наистина малко обяснение по този повод? Ооооо, ето занчи от къде се появи знака - хахахааааааааааааааааааааа, ей, да внимаваш с тея работи, че карма ти се трупа, така да знаеш! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 17, 2010, 14:18:39 » |
|
Ще има да я поправяш в следващо прераждане! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gayatri
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 17, 2010, 14:20:07 » |