Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Великани  (Прочетена 3618 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 20, 2009, 09:02:59 »

"- Действително ли е съществувала цивилизация на великаните?

- Съществувала е. И легендите за тях не са измислени. Огромните животински видове са създадени от цивилизацията на великаните. Създадени са, за да има равнонесие между животинските видове на двете пребиваващи тук цивилизации - земната и тяхната. Представителите на животинския вид на земната цивилизация, са били прекалено дребни за великаните и това им е създавало неудобство като вид на Земята. С появата на огромните животни, великаните са се заобиколили с подобна на своята среда.

- Циклопските строежи...
- Великаните изграждат огромните циклопски строежи, където вграждат част от своите вярвания и мъдрост. Помагали са и на земните цивилизации при построяването на някои от техните обекти.
- Но те изчезват от лицето на Земята ведно с динозаврите, или...

- След продължителен период от време, съществата от Плеядите решават да премахнат от Земята огромните видове животни, поради несъвместимостта им с природния свят на лемурийците и се е преминало към тяхното отстраняване на 3 етапа. Великаните също не останали за дълго на нашата планета. Били заменени като присъствие на Земята със себеподобни от същата цивилизация, населяващи съседна планета в Галактиката на голямата спирала, но те били с по-малки размери в сравнение с тях, което ги направило приспособими в условията на лемурийската природа и живот. Лемурийците също са били великани, но с по-нисък ръст от предшествениците си."


...

- Със заминаването на последните великани представителите на съществуващата ваша цивилизация постепенно губят знанията и уменията да поддържат условията за живот в подземните градове. Градовете престават да функционират и единственно високо посветените представители имали достъп до тях. Само най-горните нива на градовете остават използвани там, където няма висши космически технологии. Те се превръщат в съкровищници на живеещите стари народи и империи. до днес все още се носят легенди за тях и са обект на търсене от страна на плавителства, частни колекционели и иманяри.


От Милан Миланов
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 21, 2009, 17:30:26 »

       
"Всички древни езичници и християни са вярвали, че най-ранното човечество е било раса на гиганти. Разкопки на някои гробници и пещери в Америка вече са дали в отделни случаи групи от скелети с ръст девет и дванайсет фута. Тези скелети принадлежат на племена на ранната Пета Раса, днес изродили се до средното равнище между пет и шест фута.

     
Но лесно може да се повярва, че титаните и Циклопите на древността действително са принадлежали на Четвъртата /на атлантите/ Раса и че всички следващи легенди и алегории, срещани в индуските Пурани и в гръцките поеми за Хезиод и Омир, са били основани на смътни спомни за действително съществуващите Титани – хора със страшна, свръхчовешка сила, даваща им възможност да се защищават и да държат на разстояние гигантските чудовища на Мезозойския и ранния Ксенозойски период - както и за истинските Циклопи, „Три-Оките“ смъртни. В Коментариите на Пураните четем:

       
„В онези далечни времена на мъжете-женствените /хермафродитите/ съществували четириръки човешки същества; с една глава, но с три очи. Те са можели да виждат пред себе си и зад себе си. След изтичането на една Калпа /след разделянето на половете/ духовното зрение на хората станало замъглено, вследствие на тяхното падение в Материята, и съответно на това Третото Око започнало да губи своята мощ...

     
Когато Четвъртата Раса достигнала своята средна възраст, дошло време да се събуди Вътрешното Зрение и то да се придобие чрез изкуствен стимул, този процес бил известен на древните Мъдреци...На свой ред Третото Око започнало постепенно да се вкаменява и скоро изчезнало. Двуликите станали еднолики, окото влязло дълбоко в главата и сега то е погребано под косите.

     
По време на дейност на Вътрешния Човек /по време на транс и духовни видения/ окото набъбва и се разширява. Архатът вижда и го чувства и съобразно с това регулира своите действия… Непорочният Лану /Ученик, Чела/ не бива да се страхува; който не пази своята чистота /който не е целомъдрен/, няма да получи помощ от „Окото на Дева“.

     
За съжаление това е така. „Окото на Дева“ вече не съществува за мнозинството от човечеството. Третото око е мъртво и повече не действа; но то е оставило след себе си свидетелство за своето съществуване. Това е епифизата. Що се отнася до „четириръките“ хора, именно те са станали прообрази на индуските богове."

Ел. Блаватска - "Тайната доктрина" - том 2         
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Май 05, 2010, 17:46:20 »

Великаните, за които се разказва в приказките на почти всички народи, били високи като планина и можели да размажат човек с един пръст. Всъщност става въпрос за расата на лемурийците, твърди тибетски монах, който е цитиран години наред от вярващите в тази теория. Т.е. нашите пра-прадеди не са маймуни, а висши същества.
Прародителите ни не са маймуни, а 20-метрови великани

Първите лемурийци били високи 20 метра, с четири ръце. Те имали две лица и четири очи. Единият чифт очи виждал във физическия свят, а другият чифт – в астралния. Те с лекота използвали психовъздействието, телекинезата с такава рутина, както и мускулната сила и огъня. Те били първите, които от едноплови се превърнали в мъже и жени и започнали да се появяват деца. Ранните лемурийци са живели по времето на динозаврите, според една от теориите.

Много години по-късно лемурийците станали по-ниски с десетина метра. Третото им око, което се намирало на тила, влязло в черепа. Късните лемурийци имали хриле, с които дишали под вода. Те построили огромни градове и изобретили летящи машини. Те усвоили също така и левитацията, както и телепортацията.
Прародителите ни не са маймуни, а 20-метрови великани

Тогава съществувал и процъфтявал култът към знанието. Той обаче отстъпил място на култа на властта. Лемурийците се почувствали като богове, и всеки един от тях искал да е върховен бог. Голяма част от тях усетила приближаващ се катаклизъм, усамотила се в пещери в Тибет и изпаднала в летаргичен сън, за да се събудят при нужда. Те се превърнали в генофонд на човечеството.

Други се спуснали с машините си под земята. Скоро след това се случили истински природни катаклизми и цивилизацията на лемурийците, която се намирала на повърхността, загинала. Но много преди да се случи това, в лемурийското общество започнали да се раждат хора, които били по три метра. Това били следващите хора на земята – атлантите. Част от тях оцеляла след катаклизъма и останала на Земята.
Активен
Spirit
Гост
« Отговор #3 -: Май 05, 2010, 18:14:53 »

http://www.youtube.com/watch?v=B-8bVEIVUh8
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Май 05, 2010, 18:33:37 »

Благодаря!


Ох,как искам да видя нещо подобно с очите си!

Просто усещам магията когато си помисля за нашите предци!

И за това,че аз съм бил там някъде преди милиони години,че съм живял!

Било е невероятно!
Активен
MeGaDeTH
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


Няма Невъзможни Неща!!!!

« Отговор #5 -: Май 11, 2010, 15:27:40 »

Великаните....Тази тема е доста добре Развита в книгата на Мулдашев - "От Кого Сме Произлезли"....Там има мноого информация....Който иска-сам да прочете е най-интересно!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright