Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Царичина  (Прочетена 1532 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 20, 2009, 08:50:03 »

"- В Царичина военните не успяха да стигнат до зоната, в която се съхранява Космичният диск. Преди да започнат разкопките, обектът е бил затворен и засекретен от съществата, които са го построили. А военните, дори да бяха продължили да копаят щяха да стигнат до зона, контролирана изцяло от Висшите същества. През тази зона те не биха могли да преминат, без съответното разрешение. Там действат много силни енергийни полета, които земен човек не може да преодолее. Трябва да бъде спряно излъчването на полетата от Пазителите, за да може да се влезе по-навътре.

- Но военните започнаха да копаят...
- Започнаха да копаят под силното въздействие на извънземни същества от друга Галактика. Тази Галактика е с по-млада история и с още неукрепени междупланетни и междуцивилизационни структури вътре в нея. Нивото на съществата от тази галактика и връзката им с Космичния разум не са достигнали още необходимата степен на развитие, за да бъдат приети и допуснати до Висшите информационни и енергийни сектори, зони и бази на Вселенския разум. Поради тази причина Пазителите на Царичина не допуснаха достъп до Диска.

- Какво представлява този диск? Толкова ли е бил нужен на тези извънземни, че чрез непозволени въздействия на внушение в човешкото съзнание са принудили военните да вземат неправилни решения за разкопки? И не само решения, а решенията са се превърнали в действия.

- Вътре, в подземието, има една-единствена зала, в която се съхранява т.нар. Космически диск. Той е с големината на църковно кубе от среден размер. На този диск е записана информацията за всички видове енергии, действащи във Вселената. Всички техни параметри, характеристики и особености. Начините, по които действат и се разпространяват  и начините, по които биха могли да бъдат трансформирани, видоизменяни и изобщо използвани. Невероятно голямо количество информация от свръхсекретно ниво.
...
Със сигурност има и още и още недоизяснени неща.

От "Тайните подземия на Б-я"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 30, 2009, 23:03:41 »

От в-к "Стандарт"Военни са били облъчени с психотронно оръжие, което ги е зомбирало против волята им да копаят повече от две години в село Царичина. Това е едно от сензационните разкрития, които прави петата книга от поредицата на "Стандарт" "Големите мистерии". Четивото "Мумията от Царичина" излиза на пазара на 1 юли и разкрива една от най-големите загадки в най-новата история на България - секретната операция в костинбродското село.
Според разкази на военни, те са търсили първия човек на земята. Информацията къде да копаят са получавали от извънземна цивилизация от съзвездието Феникс. Полковници обаче признават, че някаква "невидима сила ги е карала да въртят кирките", докато съществата с извънземен произход - Роро и Сорел, са им задавали вярната посока. По това време у нас навлиза технологии за обработване на съзнанието от Русия. Някои предполагат, че военните са станали жертва на Биг Брадър.
Цялата царичинска епопея започва след пророчески сън на местен жител. Бившият асансьорен техник Димитър Кекеменов непрекъснато сънува, че недрата на селото пазят голяма тайна. Отделно в неговия род от поколение на поколение се предавала легенда, че там е закопано съкровището на цар Самуил. През есента на 1990 година бившият асансьорен техник се решава да сподели тайната на своя род, след като сънува Вазов, Раковски, Левски и Ботев, които му казали: "Димитре, българино, поведи българите". Армията взима присърце твърденията, че там има скрито съкровище. Военните се решили на операцията, защото според екстрасенсите, които по това време работят в Генщаба, в недрата на Царичина е скрита мумия с извънземен произход или кутията на Пандора, която ще превърне България в световна суперсила. 
На шести декември местните чуват първия рев на багер. Той започва да дълба на посоченото от селския пророк място. Военните лъжат любопитните баби, че ще оправят прекъснат телефонен кабел, тъй като оттам минават комуникациите на намиращото се на няколко километра войсково поделение. Копаят само офицери на ръка, войници не се допускат в шахтата. Те са напътствани дистанционно от Генщаба, където е контактьорката Ели Логинова. На обекта пък са екстрасенсите Марина Наплатанова, Димитър Сираков и Дора Синева-Петрова, които анализират информацията от невидимата раса и я предават на полковниците. На дълбочина около два метра се появила материя, обагрена с бял, жълт, вишневочервен, кафяв и сив цвят. По думите на офицерите, личали и каменни зидове. Половин метър по надолу обаче се случва нещо, което до ден днешен никой не може да обясни. Хидравличната стрела на чисто новия багер блокира, а после гасне и двигателят. Поведението на багериста също било изключително алогично. Той изпада в особено психично състояние, криви лицето си с мъка движи лостовете, управляващи греблото. Хората на ген. Любомир Динев, гледащи го отстрани, пишат в доклада си за първия ден, че е човекът изглеждал все едно му е пуснат електрошок. Екстрасенсите веднага казват, че съществата отгоре "блокират" работата и веднага трябва да се спре. Извънземните искали военните да изоставят машините и да копаят на ръка, иначе щяло да стане "голям сакатлък".
Малко по-надолу "фениксите" спускат информация, че предстои разрушаване на плоча за биологична защита. Разбиването й трябвало да се извърши с всички средства за защита и при непрекъснато дезинфекциране. Според съдържанието на информацията в плочата за биологична зашита били вградени много опасни бактерии, които, ако не бъдат обезвредени в процеса на разрушаването, нищо добро не очаквало Земята. Тъй като те се размножавали много бързо и за кратко време на света ще настъпи Апокалипсис.
След първата година къртиците с пагони се натъкват на соларна оптична система. Тя се задействала от слънчев лъч в точно определен час от деня.и


Поредното паранормално явление на царичинския обект, документирано в аналите на военните, е кацането на извънземни на 12 май 1991 г. Според разказите на очевидците в 22 часа началникът на караула лейтенант Нейков, прежълтял от страх, сигнализира, че наблюдава странни светлини. Всички офицери зарязват вечерята си и започват да наблюдават пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра. За по-добра видимост излизат на шосето. Зад близките хълмове космическите кораби се спускали бавно като в холивудския филм за нашествието на извънземните "Денят на независимостта". Местните си спомнят също, че небето е било ясно, а НЛО са били обвити в кълба дим. В този момент военните получават заповед от менторите на Логинова, да снемат цялата охрана от обекта, да отключат входната врата и навън да няма жива душа. Притаили дъх във фургоните, хора на ген. Динев разбират, че извънземните слизат в дупката, ориентирайки се по кучешкия лай. Той минава покрай тях и се насочва към шахтата. По думите на военни, небесните пришълци престоели в дупката около 10 минути, защото някъде тогава лаенето на кучетата се подновило.
Книгата "Мумията от Царичина" за първи път разкрива мистерията около кацането на извънземните преди 18 лета. Според една хипотеза, те са крадци на генетични кодове, които са изнесли лабораторията, в която по-висша цивилизация е измайсторила човека. Генофонда на човечеството се пази и в Тибет, но царичинската банка била най-ценна, защото тя е с №1 от Сътворението на света.

Ако мога ще си купя книгата, да видя дали ще има нещо интересно в повече.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Тайните на Царичина
Видео клипове
Админ 11 3446 Последна<br />публикация Юни 21, 2010, 00:51:32
от The One

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright