Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Магията  (Прочетена 7369 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 19, 2009, 23:06:27 »

От сп. Лечител", бр.1, м.12 2008 г.ЧЕРНА МАГИЯ
 

автор: Ал. Томов-син


Историята на човечеството е и история на магията. Трудно е да се определи рождената дата на магьосничеството. Непрекъснато се откриват исторически все по-стари и по-стари свидетелства за съществуването му. Те са във вид на примитивни изображения, символи и устни предания, чийто произход се губи в мрака на хилядолетията. Следи от такъв характер могат да бъдат намерени във всяка култура, без изключение. Магията е първият опит на човека за влезе в контакт с неизвестното, а също и с онези скрити духовни сили, с чиято помощ праотците ни са се надявали да изпълнят желания, непостижими с обикновени средства.

Не цялата магия е черна, но разрушителната тенденция е присъща именно на нея.

Определението черна магия неизбежно предизвиква цял ред банални, но гъделичкащи въображението образи на любителите на силни усещания. Страшни тайни, непознати думи, прилепи, огньове, пентаграми, жертвоприношения на животни, зловещи заговори и врящи отвари - всичко това има силно въздействие върху човешката психика.

Твърде разпространено и опасно заблуждение, особено за хора, които силно се нуждаят от помощ и подкрепа, е това, че не съществува черна, сива или бяла магия. Има само истинско знание, енергия и реална сила. Как ще се разпорежда магът с нея е въпрос на настроение, кармични наклонности или желание на клиента. Това изобщо не е вярно. За да стигнем до истинските разграничения, нека първо погледнем историческата представа за магьосниците.

Съществуват някои различия между западната и източната магическа традиция. В нашите разбирания магът е толкова практикуващ деец, колкото човек, посветил живота си на лечителство, размишления, самоусъвършенствуване. Такива съзерцателни и като че ли нищо неправещи хора наричаме бели магове. Тяхната задача е саморазвитието, но не и активната магическа дейност. Въпрос на терминология. Тя често е предизвиквала големи обърквания. Кои например са били старозаветните патриарси, първите християнски месии, отците пустинници, аскетите на православната и католическата вяра: пророк Илия, Света Тереза, Франциск Азиски, преподобният Серафим Саровски? Кои са били мюсюлманските дервиши, индийските брахмани, просветлените будистки монаси-отшелници? Именуват ги различно, но в същността си те са едни и същи - класически бели магове. Освен бели съществуват и сиви магове. Съгласно западната традиция те са наричани друиди. На изток са известни като Огнени магове.

Сивите и черните магове се различават не по дълбочината на знанията си и количеството сила. И едните и другите владеят магическите практики в най-широк спектър. Двата вида магьосници се различават по характера и последиците от техните действия. В този случай е вярно твърдението, че насоката, в която ще действа магът, зависи от неговия характер илични качества.

Сивият маг, за разлика от черния, никога не се стреми да върши зло и да подчинява чуждата воля. Сивите магове са хора с по-високо равнище на самосъзнание. Понякога те използват магията за лични облаги, но като цяло целта им не е разрушението.

С черна магия се занимават друг тип хора. По правило те владеят силни магически способности, но са обременени с отрицателна наследственост. Върху тях лежи характерен кармичен отпечатък.

Като изключим много редките случаи, те не могат да се променят. Развивайки енергията и силите си, такъв човек още повече подхранва кармичните си наклонности. Пътят му е еднопосочен.

В личността на челния маг присъстват типично шизоидни мотиви, с всички признаци на мания за величие.

В психологическо отношение черната магия е неизлечима болест, главната причина за която е извънредно завишената оценка ва собствените възможности, способности и грешно възприемано призвание. Щом човек, надарен с определени магически способности и силен интерес към тайните науки и знания, прояви егоизва да възвеличае собствената си независимост и започне да доминира над личността си, той неминуемо се превръща в черен маг.

Случва се и човек с определена физическа и психическа кондиция да се докосне случайно до знания, които той не е в състояние да усвои без последствия. Такъв човек като че ли не може да ги преработи и преглътне и в края на краищата те започват да тровят душата му. До това води и желанието прекалено лесно и бързо да бъде научено всичко.

Всеки индивид има свой предел на знанието. Ако на своя глава се опита да премине границата на този предел, започва да мутира и да се саморазрушава. Изменя се не само психиката му, но и хормоналният му фон. Нарушава се обмяната на веществата и, за съжаление, често няма път назад. Той просто пада в черна и безданна пропаст. Черният маг е развален сив маг.

Интересно е, че психическите заболявания, развиващи се в такъв магьосник, не се поддават на лечение. Колкото повече зло върши, толкова повече дефектите в неговата психика и личност стават неизлечими.

Народната традиция не случайно е обрисувала черните магове като мрачни и изсъхнали субекти. Действително, те често са много слаби. Работата им изисква огромни енергийни загуби. За това човек, практикуващ черна магия, се нуждае постоянно от енергия, от подхранване. По правило източници на неговите запаси са "пациентите", своеобразни донори на енергия. Или, с други думи, онези, които му поръчват черната магия.

В Следновековието вещиците са били съдени и по теглото. Ако заподозряната е била под определени килограми, се е смятало за надеждно доказателство за връзките й с тъмните сили.

Оказва се, че дори и този странен подход обаче има реална почва. Известно е, че много от външния облик на човека зависи от индивидуалната обмяна на веществата. Срещат се хора с относително неголям външен обем, които всъщност имат значително тегло, и обратно. Вещицата може да изглежда като нормален човек, но да тежи значително по-малко.

Има и други, много важни признаци за разпознаването на черния маг. Както е известно, най-важният от тях е огледалото на душата - очите.

Черният магьосник гледа с пусти, скучаещи очи, в които се случва мигновено да пламне пронизително ярък огън, щом само почувства приближаването на предмета на неговия интерес.

Въпреки разпространеното мнение черните магове най-често не са с тъмни, а със сими или избеляло сини очи.

Хората, които се обръщат за помощ към черния маг, тгрябва да знаят, че ефектът от неговата дейност ще бъде бърз, но нетраен. Нещо повече! Клиентът в скоро време може да загуби всичко и дори душата си. Ако жена моли да задържи или върне любим мъж с магия, то тя ще го получи, но лишен от жизненост и с подтисната воля и личност. Съвместният живот на двамата ще бъде нещастен.

проблемът на черния мат се състои в това, че опитвайки да въздейства на хора, събития и явления с помощта на сили, които не са му по възможностите, трябва да отстранява и почиства страничните ефекти, които възникват от действията му. А това той не го умее.

Това не е по силите на никого, защото, веднъж нарушен, балансът на природата винаги оставя следи. Защото страничните ефекти възникват на принципа на компенсацията и действат независимо от човешката воля. Това зависи от кармата и може да се прояви в съвсем друга сфера от живота на клиента.

Например му потръгва в бизнеса, благодарение на направена магия, но внезапно възникват неочаквани проблеми със здравето, в семейството и т.н. Тази проблематика е напълно чужда на черния маг. Без да се замисли, той, например, ще се заеме да направи богат човек, който не би трябвало да бъде такъв по своята карма. След известна време неизбежна възниква страничният ефект, който е компенсация за нарушаване законите на кармата.

Работата на черния магьосник се отличава със стремежа да потисне, да подчини личността на клиента, защото, както вече споменахме, той черпи силите си от нея.

Макар че класически черни магьосници живеят и практикуват в сянка, тоталитарните секти често използват за работа с големи групи хора техните най-ефективни методи. Много от тези секти са типичен пример за използване прийомите на черната магия в нейния най-агресивен вариант. Те са удивитерно конкретни и плитки по замисъл. Той е ясен - пари и неограничена власт върху максимален брой хора. Много от последователите им не могат да изчистят мозъка си от умело натрапените идеи и схеми в съзнанието. От друга страна, за такъв вид манипулация не се изискват кой знае какви качества. Достатъчно е да са налице елементарни знания по редица магически практики, да се познават принципите на сугестията и колективно несъзнаваното и да са подръка необходимите психотропни средства. В работата с жени черният магьосник нерядко използва чисто сексуални похвати. Той умее да прелъстява както плътски, така и астрално - по време на сън или чрез хипноза. По време на полов акт човек е максимално открит енергетично, а това е много необходимо на мага, за да се зареди с чужда енергия.

През Средновековието се е смятало, че такава соития (съвкупление) с инкуби (мъжки духове) и сукуби (женски духове) обезсилва и поврежда необратимо безсмъртната човешка душа.

Интересна подробност е, че в общия брой на практикуващите черна магия се срещат значително повече мъже, отколкото жени. Най-вероятно това се дължи на обстоятелството, че черният маг не може да създаде пълноценно семейство. И дори нещо повече - черните магове много рядко имат деца. Това е още едно доказателство за тежките последствия от професията на злото.

Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 19, 2009, 23:07:24 »

БЯЛА МАГИЯ


Главното различие между бялата и черната магия се крие в това, че бялата магия никога не се заема с решаването на такива глобални проблеми като "пълна промяна на собствената съдба". Тя дава само помощ в трудни ситуации. Това означава, че намесата няма да наруши естествения ход на събитията. Защото всеки проблем може да да се окаже както резултат от уроки - т.е. въздействие на нечия зла воля, което трябва да се неутрализира, така и изпитание, необходимо за духомното развитие, изпратено от Висшите сили.

Бялата магия отстранява привнесеното зло, помага да се разреши проблемът, с който човекът трябва да се справи самостоятелно. Черната магия се намесва в естествения ход на съдбата, противопоставя се на Висшата воля, с всякакви средства отстранява препятствията.

Белият цвят се асоциира с чистота и невинност. Белите магове лекуват, прогонват злите духове, помагат за добрите дела и избавят от негативни мисли. Те по-скоро оказват помощ на човека да открие скритите и неподозирани сили в себе си, отколкото да си играят с хода на събитията.

Трябва да отбележим, че един от най-важните аспекти на бялата магия е защитата на аурата от лоши влияния.

...


Учените и традиционалистите вероятно биха се изсмели на идеята за човешката аура или енергийното тяло. Според тази теория на бялата магия то излъчва определено съчетание на цветове. Липсата или дисхармонията на някой от тях говори за нарушение във физическото или душевното здраве. Магьосниците и лечителите по цял свят от векове наред са доказали влиянието на цветовете и най-вече на светлината. Те твърдят, че тяхната сила произтича от астралното, или етерно, равнище и че изкуството им се състои в това да знаеш как да насочваш навън и през тялото потока астрална светлина. За да разберем какъв е точният принцип на бялата магия, трябва да признаем като начало магическите модели на съответствия между чомека, природата и Космоса.

Лекуването чрез цветовете не е нещо ново. Още в древноегипетските градове е имало храмове на светлината и цветовете, използвани за лечебни цели.

Съвременни ентусиасти твърдят, че със светлината и цветовете може да се постигне съвършено здраве и да се лекуват и най-тежките болести.

В книгата си "Седемте принципа на лекуване с цветове" (1971) д-р Роланд Хънт препоръчва техники за вдишване на определени цветове, за къпане в тях или за поглъщането им с определени храни и напитки. Както д-р Килнър 60 год. по-рано, д-р Хънт смята, че всяка болест може да бъде диагностицирана по състоянието и цветовете на етерната аура около човешката тяло. Неговото лечение включва използването на метали, дишане, специален хранителен режим и излагане на светлина.

Хънт заявява, че червеното излъчване може да се поглъща от желязото, жълтото - от златото, зеленото - от медта, и синьото - от калая.

Дали е възможна цветовете наистина да лекуват? Доказано е, че определени техни съчетания могат да имат силна влияние върху психиката и емоционалното здраве. А както е известно, психиката и силата на духа са в основата на лечението на всяка болест.

Някои казват, че първопричината за всяко заболяване са собствените ни лоши мисли.

...

Какво символизира бялата магия на подсъзнателно ниво? Не е ли тя силата на човешката личност да внушава и заразява с добро и да показва как всеки от нас  може да намери пътя към него.

Невинаги са нужни ритуали или специални подготовки. Всяка искрена и положителна мисъл чрез силата на волята може да се превърне в бяла магия.


Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юни 20, 2009, 09:02:16 »

Не е добре да се занимаваш с магии, нито с бяла, нито с черна, защото си създаваш много неприятни предпоставки и тежки последици за самия теб. И изобщо магията не е път към никакво израстване, а по-скоро към деградация. Добре е да се знаят понятията за магията и същността й, но не и да се практикува.

Всичко е вид знание. За мен лично като цяло няма магия, а само степени на знание, едни които са ни познати и други степени, които не познаваме все още.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Юни 20, 2009, 09:20:40 »

С проф. Връбка Орбецова, предс. на Сдружението за алтернативна медицина, разговаря Мира Радева

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВРАЧКИ!
  
 

     Българинът лудна по екстрасенси и ясновидци. Обезверени и отчаяни хора обсаждат приемните им с надежда да разберат какво бъдеще ги очаква. На опашките вече често се забелязват и политици.
     - Наближават избори, проф. Орбецова, някои лидери на партии вече търсят услугите на гадатели да им предскажат резултатите от тях.
     - Това показва пълна неувереност! Защото ако един човек, особено лидер на партия, не може сам да си изгради стратегия и после да я анализира доколко е правилна, той е загубен.
     - Но като кандидат-депутат във Великото народно събрание и вие навремето прогнозирахте собствения си изборен резултат?
     - Да. И го познах до втория знак след десетичната точка. Само че никога не съм прогнозирала кой ще гласува за мен.
     - Като един от най-големите ни специалисти по окултни науки никога не сте отричали предсказанията за бъдещето.
     - Аз и сега не ги отричам. Просто съветвам политиците да не се доверяват на разни псевдоясновидци, врачки и магьосници. Такива шарлатани напоследък се навъдиха с хиляди. Медийното ни пространство се превърна в една абсолютна вакханлия. По-добре е партийните дейци да отидат при хората, да разговарят с тях и най-важното да бъдат искрени, а не да ги лъжат. Животът на българина никак не е лек и той има нужда от човещина.
     - Затова е луднал по врачки и баячки?
     - Спомням си още преди петнадесетина години бях при леля Ванга. Пред къщата й чакаха да ги приеме от предната нощ повече от сто възрастни и деца. Тя ме попита: “Какво ще кажеш за тези хора, чедо?” Отвърнах, че е безкрайна мъката човешка.
     Нестабилността в бита на българина, неувереността му в утрешния ден вече напълно го дестабилизираха и нормално е той да търси опора на други места. За да повярва поне малко в бъдещето си, да намери утеха или да се случи някакво чудо.
     - Истински ясновидци има ли у нас?
     - Разбира се, че има. Ние сме народ, много надарен с хора, които притежават изострена сетивност, долавят информационни сигнали от Космоса.
     - Как да разберем кои са истинските гледачи?
     - Във всеки човек е дълбоко заложен механизъм, който му позволява да улавя изпреварваща събитията информация. По този начин той се пази и предотвратява бедствието, а не върви след него. Иначе нямаше да оцелеем. Няма човек на този свят, който поне веднъж в живота си да не е доловил такава информация.
     - Как става това?
     - Обикновено на границата между съня и бодърстването, по време на сън, при стресови ситуации като катастрофи и травми в областта на главата.Тази свръхчувствителност обаче е по-изразена само при някои хора. Те имат способността директно да улавят космическата информация за управление на мисълта, която е една от най-силните енергии.
     - И виждат бъдещето?
     - Да. Екстрасенсите са онези хора, които са генетично предразположени да улавят информационни сигнали извън нашите сетива. Моцарт, например, е улавял музиката и моментално я е записвал. Затова не бива да се учудваме, че са съществували и съществуват Нострадамус, най-великият гадател на всички времена, Тамара Глоба, че има Ванга, нашата пророчица, която целият свят познава.
     - Имате ли доказателство за сбъднато пророческо предсказание ?
     - Да. Бях при Стефка Златкова от Велико Търново. Двете си говорехме, когато изведнъж лицето й се зачерви. Тя стана и каза: “Страшна трагедия, хора ще загинат в голяма река!” Само ден след това се удавиха в река Лим българските дечица.
     - Леля Ванга познала и всичко за трите брака на именитата певица Стефка Саботинова.
     - Леля Ванга беше велика. Но има и други, които с много висока степен на достоверност предсказват бъдещето. Например, Стоян Марков от Сливен. Феномени са Момера Пенчева, Стефка Димитрова от Пловдив, народният лечител Илко Казанджиев, който за жалост загина при катастрофа.
     - Не можа ли да я предотврати, като е ясновидка? А и нищо не споменахте за Вера Кочовска.
     - Преди тридесет години тя ми направи изключително впечатление.
     Тъкмо се беше върнала от СССР, където я бяха обявили за ясновидка №1, и много се гордееше. Но за първи път ще си позволя да кажа нещо за Вера. Тя се увлече от това признание. Аз обаче си помислих - ще прегориш, защото много се раздаваш. Така и стана. Двете с леля Ванга погълнаха толкова много човешки проблеми и болка, че защитните им механизми прегоряха.
     - Мозъкът на всеки може да се претовари!
     - Но вече разполагаме с компютри, те ни спасяват.
     - Вярвате ли в магии?
     - Магии има. Магическото е заложено в основата на живота ни. В Африка, например, специалисти-екзорсисти правят най-страшната вуду-магия. Мисля, че и в България я има. Какво е магията ли? Става дума за т. нар. психотронно въздействие върху психиката на човека. Тоест тя представлява силно вклиняване на някаква мисъл, нещо като компютърен вирус в биологичната ни машина.
     Нима не съществува магия на словото, на музиката, на светлината и картините? Тя открива сетивата на човека за нови възприятия и усещания. Жалкото обаче е, че и в тази дейност 90% е шарлатания. Уважавам лечителите и ясновидците, но вече много недобросъвестни спекулират с хора, които са в стрес или в психическо неблагополучие.
     - Как се вклинява мисъл и се омагьосва непознат човек?
     - Е, не може! Затова хората да не се плашат от магиите. Спецовете по тях са обучени как да вграждат мисли в човека срещу тях. Но когато самозванци го правят върху лабилни хора и им вграждат отрицателна мисъл, могат да ги поболеят. Т. нар. магьосници всъщност целят да преодолеят естествената информационна енергозащита на човека и да отворят информационните му канали. За жалост, българинът вярва повече на такива, отколкото на сериозни лекари и психолози.
     - Вихри се доходоносен бизнес, така ли?
     - Естествено! От много години се опитваме да сложим бариера пред шарлатаните. Не зная дали изобщо някога ще се отървем напълно от тях.
     - Е, как да се опазим от мошениците?
     - С повече вяра в себе си. Трябва да познаваме слабите си места, т. нар. ахилесова пета. А не да казваме: “Ела, вълчо, изяж ме!”
     Създадена е специална комисия още по времето на бившия здравен министър проф. Гайдарски, която се готви да въведе европейския подход към тези люде и да сложи ред в изявите им.
     - Признавате ли качествата на врачките по кабелните телевизии?
     - Това е едно вредно шоу! Чрез поправка на Закона за здравето искаме всички, които се смятат за ясновидци, лечители и др., да минат задължително през проверка на качествата. Има методи за това! Ще изготвим общонационален регистър на екстрасенсите. Идеята е да се забрани всякаква рекламна дейност, която заблуждава хората и ги кара да вярват в непроверени неща. В цял свят се работи усилено в тази област, тя е една от най-перспективните и авангардни теории на науката. Светът вече започна да мисли по-разкрепостено, появи се и литература, която ни открехна много тайни вратички в познанието, в което навлезе информация от древни времена.
     - Какво ще кажете на хората, склонни да се доверяват на всякакви гадатели?
     - Да се пазят чрез собствените си защитни сили, като опознаят себе си и разберат къде е слабото им място. В никакъв случай да не го слагат на показ и да не хленчат непрекъснато. Защото то е входната врата, използвана за внедряване на лоши мисли. Казваме им черни магии.

http://www.trud.bg/Default.asp?statid=131275&rubr=0&izd=2&fsize=&swidth=800&tr=1&im=03&id=15&iy=2009
Активен
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #4 -: Февруари 06, 2011, 18:35:52 »

  В една друга тема Azrael казва:

  А  раздразнението ми премесено с магията ми дават шанс  и възможност да си залича миналото тотално.Да си изчистя кармата и да си потъна спокойно в окултизма и това което искам.На практика пристрастеността ми към магията и постояните идеи за ритуали биха ме изчистили.

  Не е ли странна идеята, че заниманията с магия могат да помогнат на човек да изчисти кармата си и да се развива духовно?
  Активен
  Azrael
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 32


 • Град: Varna
 • « Отговор #5 -: Февруари 09, 2011, 05:20:27 »

  По отношение на цитата от Прошка и Отмъщение и горе изложеното ще коментирам надявам се да стане максимално ясно и разбрано.

  Първо да кажа че пиша в демоничния час между 3 и 5 сутринта часа на падането на Сатаната в пустинята!

  Магия означава влияние върху дадена ситуация с цел промяна към по добро или стабилизиране.За 2 години се начетох на магии  предостатъчно но има още много да чета!

  Целта на темата прошка и отмъщение бе да видя как възприемате отмъщението като начин за чистене на карма.Както и искам да ви кажа че няма разлика между Ангелския ритуал за прошка в книгата Общуване с архангел Габриел-който се състои в къпане и викане кълнене изливане на чувствата към този който ти е сторил зло посредством визуален образ.В хаос магията това изливане на чувства става посредством снимка и каквото имаш си му го казваш.Това в хаоса се нарича червен гнозис и може да се каже че е доста опасно.
  На практика аз се изчиствам но на човека към когото имам неприязън може да му се случи какво ли не.Нима няма да е така и при ангелския ритуал за прошка с архангел Габриел.В основата ритуала за прошка и ритуала за отмъщение са еднакви!-Изливане на чувства!

  Колкото до казаното по горе не правете нито бяла нито черна магия ще ви се върне.Тук става дума за равновесието че смехът се връща плача и т.н. Има магии основани на принципа отказвам се от нещо получавам нещо.Пример отказвам се от късмета в игрите си но получавам кола на 7-8 години.Така аз  няма вече да имам никакъв късмет във игрите но пък ще имам кола! Колкото до магьосника дали може да се познае не съм много на  това мнение.

  Също така по дефиниция Маг и Магьосник имат разлика
  Маг-занимава се с божественото и е над природата
  Магьосник-впуска се директно със воля

  Аз бих се дефинирал като сив понеже от тази година вече съм си казал че ще почна Некрономикон  Кървава Магия Вампиризъм посвещение в тези неща посвещение и знание за душата.Вампиризъм е извличане на енергия то защо да е само от хора!? Има една медитация в която за енергиен вампиризъм визуализираш как исъхва дърво като извличаш енергия от него.
  Некромантската ми  медитация се състои в неподвижност примесена с визуализация на моите разлагащи се тъкани тяхното втечняване и сливане със смъртта-тук си избирам архангел Азраел,Танатерос различно може и друг а след като приключа с визуализация на разлагащото ми се тяло после правя обратното визуализирам как си въстановявам тъканите!Така се заземявам сега аз съм само на неподвижност бях понапреднал но спрях заради проблемите на наште от една магия!

  Черната магия не била трайна-наште имаха вода от мъртвец в това съм сигурен.Разделиха се баща ми 6 месеца  пи какво ли не и му правих какво ли не.Майка ми бе в тежко психично състояние че и аз.Накрая направих магията "Мълнията" на архангел Уриел и баща ми се прибра след 60 дена приблизително а се уговориха с мама за март месец  тая година а той се прибра на 11 януари неочаквано!В интерес на истината тая магия щеше да е трайна ако не бях си ровил книгите.Дадох съвет на Пуфи с тая магия ако не се лъжа тя питаше за разваляне на магия.

  Магията има различни раздели.Черната си е демони основно но там ако се влезе по надълбоко става опасно и ако някой си мисли че някой дяволопоклонник не може изгори жестоко се лъже.Колкото по навътре влизаш толкова повече се задълбаваш!Аз също тая година смятам да се посветя във ранговете на демоните и йерархията им.Демоните пазят тайните Божии така е!Те командват във войнствата си и легиони от ангели а има и добродушни демони.Някой демони са в конфликт като Сатан и Молох.Вещерския шабат през средновековието се свързва с Лилит женския демон на секса и разврата чиято  сестра е Нахема покровителката на вещиците!Само да кажа откъс от инвокацията на Лилит аз открадвам мъжете ви аз правя секс със тях беше нещо оргиастично.Билките при тея черни вещерски шабати водят до халюцинации макар че според мен секса им с демони е бил реален спомени за студена сперма кървави жертвоприношения и така нататък.За повече информация-Учение и ритуал на Вишата магия от Елифас Леви.
  Колкото до Инкубус и Сукубус те ти дават теоритично познание за секса и сладострастието.Това го знам от сигурен източник.Демоните не поемали обещания-стига да си платиш добре няма проблеми.Трябва да ги храниш със твоя кръв-глупост.Може 200-300 грама кърваво месо примерно.Като цяло демоничното въздействие е лошо имайки предвид Антон Лавей и Алистър Кроули.Факт е че бащата на Антон Лавай е бил протестански свещеник, а за Алистър Кроули имам спомен че имаше тежко дество ,не съм много сигурен но майка му май беше проститутка  също така се е разкарвал през ноща по барове и проститутки което го прави малоизвестен сред членовете на Херметичния Орден на Златната Зора.Наема Самюел Лидъл Макгрегър Мадърз да преведе Гоетия първата книга от Малкия Ключ на Соломон книгата свързана с призоваването на демони.После разработва своя Гоетия понеже някой от демоните имат по 2 печата в неговата всеки има само един.В последствие Кроули и Мадърз започват дела по между си за авторски права над Гоетия.Кроули отива в Америка където създава -Ордена на Тамплиерите от Ориента(Ordo Templi Orientes).Издал е  книгата на закона която аз имам на бг в компютъра и че почна да чета.Издал е и книгата на Хор имаше и доста други добри книги.Занимавал се и с кабала и доста други.Като цяло черната магия за всеки сатанист е различна защото всеки сатанист си е сам за себе си ,някой слевят Лавей други Кроули.
  Няма нищо общо между квартален сатанист и посветен в черната магия.Друго за черната магия не знам какво да кажа.Демоните правят добри и лоши неща.Хубаво е ако се занимава човек с демони да ги сменя и да се върти около по безобидните не като примерно Елигос който може да те направи крадец!Или Лилит която по правило е по добре да се призовава от жена.В черната магия трябва да си доста смел демоните обикновено изпитват магьосника и понякога могат да разбият защитния магически кръг.Демона помощник е хубав но до едно време храниш го с кърваво месо и ти изпълнява поръчки но е пристряващо пак и се обръща срещу теб накрая.Ако някой иска призовава демони Агарес,Сир,Андромалиус,Данталион са по обикновени.Колкото до това един от вишите ритуали в черната магия Инвокация на Белиал знам че трябва да си доста напреднал самия ритуал може да ти докара какво ли не още преди Белиал да дойде.В гоетия по сила са Белиал,Белет,Асмодеус,Гаап и после другите.

  Бялата магия си е както при мен в основата Ангели.Божественото чистото.Красивата любов и чистия и страстен секс нямащи нищо общо с перверзии оргии кръв.Бялата магия чрез печатите на съотетния ангели  и тяхното инвокиране развиваш различни неща
  Габриел-интуиция,пророчество
  Метатрон-интелект
  Михаел-смелост
  Камаел-смелост
  Саммаел-смелост.Архангел Саммаел не е Сатаната често е бъркан!
  Анаел,Ханиел-любов
  Уриел-пророчество връзка с природата
  При бялата магия докат си медитирах си бях добре,чакри спокойствие,ти се изповядваш на ангела той ти дава съвети нещата лека полека потръгват.Ти вземаш от неговата сила и той те усеща вече.Имате изградена връзка!Сигурен се чувстваш той те защитава.
  С пентакъла на Сахиел преди време за пари добре ми беше тъпо е че спрях да го правя.Сега ца матурите ще си правя със Рафаел пентакъл.Макар да имам все краен бал  към 5.10 матурите ще ми смъкнат оценката 4 месеца нищо не съм бутал.При бялата чагия няма опасност да полудееш,умреш,откачиш,халюцинираши какво ли още не.

  Та  колкото до сивата като цяло ще се определя като човек който може да каже и е изпитвал че магията има пряко действие върху него.Хаос магията е най обективна и най млада но тя е смес от другите.Основното божество е Ерис-богинята на хаоса но  това не трябва да се приема буквално че щом някой е хаос магьосник иска все хаос.Той смесва на практика системи.Основния символ тук е осмолючната звезда и противоложностите-Смърт-Секс,Омраза-Любов,Тъга-Смях и така нататък.Към магия се пристрастяваш лесно искаш нещо пробваш и си затъваш.Тук основата на Хаос магията е психонавтиката-експериментите.Откриването на истината че Нищо не е вярно и че всичко е позволено.Основния дискордиански ритуал,Малкия Прогонващ Ритуал на Пентаграмата който всъщност е основан на реална еврейска молитва както и другите ритуали на хексаграмата и кулите които  не ги знам те пазят от психични действия и магия но само донякъде.Със дискордианския ритуал и МПРП съм си добре.Но преди време когато правих само МПРП мога да кажа че се пристрастих-една седмица не го правих и ме боля глава.Оправих се де.Само донякъде могат да те предпазят тея ритуали защото има много силни магии.Като цяло на този който се прави лошата магия-примерно ако ми правят на мен е хубаво да имат кръв,кожа,косми,полов секрет,може да ми подлеят водата както беше с наште подлята вода,най накрая е снимката и визуалния образ.Най разпространено е че ти трябва винаги снимка на жертвата защото най лесно се намира.Вече ако си изградиш здрава защита ти помага никой не може те барне освен ако не е от твоя ранг.
  Във хаоса както казах Нищо не е вярно и Всичко е позволено.
  Нито една система не е напълно вярна но и във магията която правиш всичко е позволено тоест най често в хаоса се използват образи герои от фентъзи книги фантастика.Тук в Хаоса Волята е основна Аз мога,аз съб борбен,аз съм волев.Най големите грешници са най големите светци и е така!

  Колкото до връщането от магията която сме правили-тук става дума че ако аз направя някоя магия за любов на момиче след време аз ще стана зависим от нея в началото аз имам влияние но после и двамата го ядем.Когато сме заедно не се понасяме,когато сме разделени искаме да сме заедно.Една от най популярните магии с менструалния цикъл на жените поробва мъжа.Прави го неин роб той може да прави секс само с нея да се възбужда само от нея.Но и тя му става роб понякога тая магие се прави с материална цел -той трябвай да се влюби в мен и аз ще имам покрив.Може жената да е поробила мъжа но тя става роб на материалното!В магията трябва да намерш баланса не е лесно както всичко друго.

  Мога да кажа че в себе си освен светли черти имам и черти на черен магьосник-жажда за окултни знания,богатство,власт,сила,егоизъм по скоро не бих казал по скоро  съм 50 на 50 его свръхсъзнание.В хаос магията най добрата реплика беше че всички пътища водят до един изход от аскетизма  през бялата черната магия  и така нататък.

  Тук трябва да отбележа че и обикновените медитации с чакрите също донякъде предпазват от магия.Сега ще чета и книгите на Ошо в компютъра ми на български.Събира ми се много но трябва.

  Друго засега не се сещам освен че днес между 16часа и 17и30 се прецаках да спа  а сега е 4 и 20 сутрин а от 7и45 ми почва първия час.
  Активен

  Нищо вярно всичко позволено!Слава Ерис всички почести Дискордия!
  Azrael
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 32


 • Град: Varna
 • « Отговор #6 -: Февруари 09, 2011, 05:44:34 »

  Забравих само да уточня по подробно за жертвоприношенията сега се сетих.
  Те играят важна роля във всяка магия-черна,бяла,вуду и т.н.

  Чрез жертвата ти поднасяш дар на съответното божество
  В черната магия черна котка също така рога от козли и т.н

  В бялата магия -кръвен курбан
  заколването на агне курбана за  здраве
  да не забравяме че Авраам също е принасял жертви на Йехова и то точни от животни

  Във вудуто тук жертвоприношението най ме изкефи честно ви казвам
  Тук в зависимост от духа като жертвоприношение може да се иска да пушите пури с мирис на ванилия,да пренесете в жертва сорт африкански картофи,червено вино и шоколадови бонбони,торти сладки и анимационни филми,до кърваво жертвоприношение на кокошки и вече по тежки неща от кокошка.Всяко едно от тея неща за вудуто е вярно-някои духове са деца,други демони,трети жени,четвърти са от ранга на Дракула-отиват към вампиризъм проклятие и така нататък.Вудуто има доста подразделения и не е африканска магия а е афрокарибска.Заражда се основно при негрите роби които е важно да се отбележи виждат еднаквост във съдбата на техните добри духове бели духове и християнските светци.Във вудуто не Вие избирате Боговете а Те Вас.Ако не си изпълните обещанието към някой вуду дух ще стане много  лош.За това е хубаво жепртвоприношението да се разбере за дадения дух чрез таро или махало.Не е лъжа че във Бразилия,Куба,Маями Бийч повечето наркокланове всъщност  знака им е печат на ВудуДух.Даже има случай които са тежки от вудуто свързани точно с магьосниците на наркоклановете но няма да задълбавам защото наистина това което написах стига.А и тук има  непълнолети че даже и малолетни деца.
  Иначе инвокациите във вудуто са на конгоански развален идпански.И като цяло Конго Нигерия Юар може да се каже че имат доста вуду.
  Вуду не е магия а Религия!

  Иначе като цяло един съвет за късмет-Всеки ден тоест всяка сутрин хвърляйте сол зад лявото си рамо!Носи късмет!Изпитва се успешно вече трета година подред!

  Вече лягам!
  Активен

  Нищо вярно всичко позволено!Слава Ерис всички почести Дискордия!
  Bad_Wolf
  Павката
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5


 • Град: Варна
 • « Отговор #7 -: Февруари 09, 2011, 20:51:45 »

  Аз, отскоро започнах да се интересувам от магии. Преди не вярвах в такива неща, но вече май не е така.Постовете на Delfin ме наплашиха малко да не се занимавам с такива работи, а постовете на Azrael обратното. Имам някои въпроси: Щом всичко което правиш ти се връща това значи ли, че ако правя добро, ще ми се връща добро?Или пък ако направя магия на себе си, а не на някой друг тогава как ще ми се върне ?От къде се намира достоверна информация за тези неща, защото търсих по сайтовете и в повечето пише само глупости ? За Azrael:,,Нищо не е вярно, всичко е позволено,,...това от къде ми звучи познато...аа да от Assassin's creed навярно ти не си го използвал от там нали ?Смятам да тръна по пътя на сивия, че той е май е най-добрия...на черния не ми се замесва с разни демони и тем подобни, на белия пък не ми се занимава с демони и тем подобни които са против белите :д ,а и винаги когато е имало спор или въобще е имало две страни аз приемам третата и не приемам страната на никой.
  Активен

  Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #8 -: Февруари 09, 2011, 23:16:56 »

  Най-достоверната информация е от лични наблюдения.

  Ако човек прави добро от сърце без да мисли за своята бъдеща изгода, това добро пак идва към него след време умножено.. Но ако целта е просто да направи добро, понеже след време ще се радва, тогава не му се връща, защото е действал егоистично. В това съм сигурна.

  Като направиш магия на себе си, значи се променяш по някакъв начин, което променя донякъде и света около теб (в повечето случаи). Значи пак може да ти се върне магията, която си направил на себе си, ако тя влияе и на част от света.. може би, не съм сигурна, но ми се струва логично.. Згреших
  « Последна редакция: Февруари 09, 2011, 23:27:07 от Ихра » Активен
  Azrael
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 32


 • Град: Varna
 • « Отговор #9 -: Февруари 10, 2011, 20:36:56 »

  В интерес на истината целта на магията е да промени дадена част от средата ти безпаричие,болест или друго но като цяло това е най често.

  Нищо вярно всичко позволено-това е мотото на хаос магията ако някой иска хаос книгите на български от нета се теглят

  Вече за това което Ихра каза така е  и бялата и черната се връщат като цяло в текстове се среща  че  освен на себе си магьосникът трябва да  направи магия за добро това беше най вече при черните-пример да даде някаква задача на демон който демона да изпълнява и след магията!Това ми изглежда невъзможно.

  Колкото до сивия ти ще отидеш към ангелите с леко отклонение към черната магия.

  Аи един съвет ако някой се занимава с магия
  1-Първо доста теория после практика
  2-медитациите една седмица се правят една не щото лимките почват те шибат и то доста здраво
  3-ЛиберМММ е доста добре като за начало!
  4-Защитни Ритуали -МПРП и Дискордианския отварящ ритуал но имайки предвид че съм правил и двете най доброто е една седмица практика  една не
  5-При практиката трябва да се намери най точния ритуал.Понякога не става от първия път винаги се иска време само не трябва човек да се отказва.Импровизираните написани ритуали също помагат.


  Активен

  Нищо вярно всичко позволено!Слава Ерис всички почести Дискордия!
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Място за красиви неща на всякаква тема « 1 2 »
  Обща тематика
  bars_i 17 1948 Последна<br />публикация Януари 02, 2011, 19:22:13
  от bars_i
  Овладяването на Любовта - Дон Мигел Руиз
  Книги
  DArkAngel 13 2878 Последна<br />публикация Ноември 22, 2010, 16:38:52
  от DArkAngel
  Силна енергия от главата ми. « 1 2 »
  Моите сънища
  prikazka 29 3331 Последна<br />публикация Април 27, 2011, 20:31:52
  от sunsea
  Моята идея за нов живот! « 1 2 »
  Послания
  i.am.eternal 16 1758 Последна<br />публикация Март 25, 2011, 12:13:56
  от Чиста енергия
  Избрани цитати от Учителя за Шестата раса и бъдещето
  Езотерика
  johny 4 2677 Последна<br />публикация Януари 18, 2011, 16:40:17
  от Аэ съм

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright