Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Домовете в астрологичната карта и тяхното значение.  (Прочетена 2341 пъти)
До
Гост
« -: Април 30, 2010, 01:18:06 »

   Домовете във всеки хороскоп представляват областите от земния живот или зоните  в световния опит.В зависимост от това кой знак е бил изгряващ на хоризонта  в момента на раждане ще бъде оцветена дейността на всеки дом от Зодиака от зодиакалния знак в него.Т.е.знакът, който попада в първи дом, определя положението на знаците в останалите домове.

    *
       1 Дом. Определя основната ориентация към всичко от земния живот, представата на вас и на околните за самия вас.Това е асцедентът в хороскопа, който фокусира енергията на цялата звездна карта.Асцедентът определя мирогледа ви и влияе върху всичко, което виждате и правите.
    *
       2 Дом.Това  е домът на финансите.Оттук личи вашето отношение към парите и материалното изобщо.Той сочи също и основните източници и начини на подобряване на финансовото състояние.Този дом описва ценностната ви система, връзките и авоарите ви.
    *
       3 Дом.Това е домът на ежедневието.С него са свързани кратките пътувания, общуването и транспортът.Отнася се до ежедневните проблеми, братя, сестри, роднини, съседи, средата около вас.Тук са включени също така средствата за предаване на информация, език, писма и др.
    *
       4 Дом.Домът, който описва дома ви и живота там, родителите, детството. Показва средата, от която произхождате.Той символизира вашия настоящ дом, отразява нуждата ви от личен живот и оттегляне на света, показвайки за каква обстановка мечтаете.
    *
       5 Дом.Това е домът на страстта и ухажването и на проявата на талантите ви.Тук са и удоволствията, любовните връзки, развлеченията, забавите, творчеството, децата.Този дом е свързан и с развитието на вашия личен живот и със способността ви да изразявате чувствата си и да се наслаждавате на любовта.
    *
       6 Дом.Това е домът на работата.Тук са задачите, които трябва да свършите и проблемите, които трябва да преодолявате.Това е и домът на здравето и описва някои от вероятните проблеми, свързани с вашето здраве.Този дом разкрива способността на индивида да се наслади на плодовете на усилията си.
    *
       7 Дом.Това е домът на брака, съюзите и съдружията.Той символизира променливото его, явните сблъсъци с обществото.Домът разкрива партньорът ви и условията за съдружие според вас.Той разкрива способността ви да преминете от ухажване в брак и особено това, което търсите в другите.
    *
       8 Дом.Това е домът на дълбоките лични проблеми, сексът като форма на взаимно отдаване и общуване.Този дом е свързан и с данъците, наследствата и финансите на другите, както и със смъртта, естествен зъвършек на всички етапи на живота.
    *
       9 Дом.Това е домът на извисения интелект, на философията и религията,на моралните ценности.Той определя религиозните вярвания,етичните възгледи.Чрез този дом се разкриват и научните познания, които ще овладявате и далечните пътеществия, които ще правите.
    *
       10 Дом.Това е домът на кариерата, честта и престижа.Той бележи кулминацията на житейския опит и посочва най-високата точка,до която може да достигнете.Този дом описва също и родителите ви, шефовете, както и отношението ви към властта по принцип както и положението ви в обществото.
    *
       11 Дом.Това е домът на приятелството.Той описва поведението ви като личност, възгледите ви за обществото, надеждите и желанията ви за по-добър живот.Той посочва също в какви групи, организации и клубове ще членувате, какви приятелства ще завързвате и какво ще търсите от приятелите си.Този дом рисува и стремежа на индивида към свобода и оригиналност.
    *
       12 Дом. Това е домът на усамотението, тайнствената мъдрост и самовглъбяването.Той посочва тайните ни врагове, мислите и чувствата , от които ще бягаме

  Източник

Активен
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #1 -: Април 30, 2010, 16:21:07 »

  Благодаря за прекрасната тема! Сега ако успея да отворя и astro.com... Но не ми се получава... Явно още не е дошъл моментът и/или съм прекалено любопитна!
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright