Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Звездни родители  (Прочетена 4617 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 18, 2009, 14:35:55 »


Появата на живот и разум на планета от типа на Земята е зависима както от процесите в системата, от която е част, така и от по-глобалните закони и промени в галактиката. Енергиите на проявения живот и разум се движат както от центъра към периферията (Големият взрив), така и в обратната посока, обогатени с преработените информация и субстанции.

В глобален аспект всичкипразумни същества, разпръснати из вселената с милиарди галактики, милиони планети и проявени светове, са зведни роднини на човека. Той е твърде млад и далечен техен потомък. Много по-близки са му съществата от няколко съзвездия, които през третото хилядолетие могат да станат достъпни за хомо космикус, разумният вид от Земята.

...

Най-силни и древни са влиянието на културата и постиженията на расата, живяла преди милиони земни години на двойка звезди в съзвездието Сириус. Първите човешки същества са тяхно дело. Сътворени са чрез технология, комбинация от методи ин витро и генно инженерство. Това е била първичната черна раса. Първият сътворен индивид е бил създаден така, че да е способен да се самовъзпроизвежда след определен еволюционен срок. Според човешките представи той е бил по-скоро жена, така че първият човек не е Адам, а мсечовешката майка, съществото, наречено от извънземните му родители Гея. По-късно на негово име нарекли и планетата Гея.

Поради проблеми от морално естество част от участниците в заселването на планетата решили да не предприемат нови намеси в разумния вид и да го оставят да се адаптира към условията на първичната планета. Другото крило сред астронавтите от Сириус настоявало да се продължи експериментът и да се види дали човекът може да се възпроизведе и да се пригоди към еволюиращата Земя. Спорът бил отнесен до галактическата общност. Тогава в човешката еволюция се намесила расата от съзвездието Орион.

Черният двуполов човек в първия си еволюционен цикъл бил изправен пред сериозни изпитания. Трябвало да живее на планета, разтърсвана от земетръси, изрегвания на вулкани, гигантски наводнения и резки температурни и климатични аномалии. Оказало се, че индивидът трудно може да възпроизведе сам себе си в условията на първичния релеф. Расата от съзвездието Орион подпомогнала човешката еволюция като от първия човек мъж-жена отделила субстанцията с женската енергия. По изкуствен път тя била съединена със заряда на мъжката енергия, синтезирала най-доброто от разума на индивида от съзвездието Орион. Прецизните анализи трябвало да съобразят тялото, сетивата и органите за възпроизводство с условията на Земята. Обособили се дма индивида с различен пол и ин и ян енергии.

Съществата от Орион и Сириус вече имали горчив опит от израждане на расите, които в стремежа към съвършенство от много поколения се размножавали чрез клониране или ин-витро. Потомството им не ставало по-здраво, нито по-съвършено. Расата от Орион е родителят на първия мъжки индивид, когото познаваме като библейския Адам, но той е второто човешко същество след Гея, която по-късно в притчите става Ева (живот). Първото потомство на първата човешка двойка, сътворена "по образ и подобие Божие" било от близнаци. За да се избегнат кръвосмешенията и израждането на патамството, звездните родители от Сириус А и Сириус Б и от Орион създали още 6 женски и 6 мъжки същества - ядрото на новата земна раса. Първичните човешки двойки станали 7. Заселени са в Африка, когато континентът е бил свързан с Азия. Това са родоначалниците на човечеството.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 18, 2009, 14:37:03 »

В друг район от територията на Земята същества от съзвездието Плеяди сътворили човека от типа на жълтата хуманоидна раса, която трябвало да се адаптира към условията в земите на днешния Китай, Монголия, Тибет и части от сегашна Индия.
За да се създаде възможност за естествен подбор и еволюция на разума и на расата, които се окажат най-адаптивни и пригодени за земния живот, още една резвита космическа раса, идваща от съзвездието Голяма мечка, получила право да сътвори индивиди, които да станат начало на нов човешки клон. Нейните потомци са древните атланти, вавилонци и египтяни.

Същества от мъдра извънземна цивилизация оставила свои потомци в територии на планетата, които били подходящи, за да се раждат и адаптират към планетата. Долетели от съзвездието Андромеда. За техни деца се смятат червенокожите жители на древно Мексико, Перу, Чили, Америка, Австралия.

Коренът на бялата раса идва от звездните родители, свързани със съзвездието Пегас, което преди милиони звездни години е било убежище на стара и мъдра раса от първичния свят на сътворението.

Когато от основните човешки раси започнали да се раждат нормални и здрави потомци, извънземните им родители според галактическото споразумение ги оставят на собствената им еволюция. Периодично планетата е посещавана от извънземни мисии с наблюдатели на еволюцията. В критични ситуации и глобални заплахи за живота и разума човечеството винаги е имало подкрепата и любовта на своите звездни родители.
Това е далечната история на възникване на човешкие род. Всяко цивилизация ще я допълва с нова информация и открития от недрата на Земята. Така мозайката от липсващи частици ще става по-ясна и по-подредена, за да се превърне в откровение за миналото.

Универсалният закон на всемира за уравновесяване на действието чрез противодействие се проявява и при заселването на Слънчевата система и нейните тела. В системата от 9 видими планети със сателити се движи по специална орбита още едно, засега невидимо тяло. То е свързано с проявата на живота и модификациите на разума в Слънчевата система. Може да се оприличи на звезден родилен дом за разумни същества, които после да поемат към своите планети.

Появата на живота и разума е свързана със съзнателно действие и избора на Логоса - Творец - Създател. В минимоделите на сътворението на първичните типове човешки индивиди звездните му родители също са направили избор. Постарали се да създадат минивселена от материя и духовна субстанция. С този акт са поели своята отговорност и са се включили в цикличната кармична верига от еволюция и инволюция. Звездните родители на човека са искали той да бъде близък до тях, но и различен, за да оцелее в другата среда на планетата дом за новата раса.

Нина Ничева - "Карма и еволюция"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юни 18, 2009, 15:42:47 »

Човешката цивилизация познава 4 кръвни групи - 0, А, Б и АБ, всяка с подгрупи от резус фактор положителен или отрицателен (RH+ и RH-). Полярността се проявява и при субстанцията на живота, която поддържа биологичното тяло. Кръвната група се онаследява. Тя е един от документите за човешката самоличност, по която се откриват болестите на тялото, черти от характера, темперамента и заложбите на индивида.

При несъвместимост на кръвните групи настъпва взрив в биологичната система на човека, което понякога води и до прекъсване на жизнените функции. Опасни са последиците и при създаване на потомство от майки с RH-.

Кръвната група е и знак за принадлежността на човешките същества към 4-те основни първични раси в зората на сътворението на живота и разума на Земята. Както днес детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители (тест за бащинство), така някога пришълците от звездите са оставили на своите потомци загадката на различната кръвна група.


НУЛЕВА ГРУПА

Ако сте 0+, това означава, че сте потомци на първичната раса-създател на разумния вид на Земята. Тя е от най-древните обитатели на Вселената. Нейни представители са долетели от съзвездието Плеяди преди милиарди земни години. Кръвна група 0+, е универсален дарител, защото е пригодена да подхранва живота. За да се запазят уникалните съставки и матрици на молекулите на кръвните клетки, хората с тази кръвна група могат да приемат кръвен серум само от донор със същата група.

Отрицателният RH при тази кръвна група е първична мутация. Тя е продукт на непозволени смесвания между първите потомци на човешките същества. Кръвосмешението между хора от един генетичен клон (общи биологични родители и близки роднини по права линия) променя паметта на ДНК, в която е закодирана забрана за комбинации от сходни гени и клетки. Те се израждат, създаденото непозволено потомство има дефекти и не е годно за нормално възпроизводство. Всеки човек като биологична идентичност носи в ДНК личен код, който го прави различен и неповторим, дори и да има близнак - огледален физически образ. Този код присъства и в неговите кръвни клетки и придава специфични характеристики на организма и на кръвта му.

КРЪВНА ГРУПА А

Носят я потомците на съществата от планетата Сириус А. Те са били восокоразвита в технологично отношение раса, която вече е предусещала изчерпването на модела на развитие. Проявявали са се и мутации в популациите на планетата от двойната звездна система. Земните хора с кръвна група А+ са податливи на имунни заболявания. По-често са уязвими от ракови изменения. Имат проблеми с вътрешните органи и кръвта.

Групи А- е мутация, породена от проблемите с аклиматизацията към условията на Земята и някои генни експерименти за подобряване в човешкото тяло.

КРЪВНА ГРУПА Б

Това е знакът на създателите на човешката раса от обитателите на Сириус Б. За тази планета и древните й пратеници на Земята, пазят информация някои африкански племена. Хората с кръвна група Б+ са податливи на заболявания на нервната система и скелета. Най-често са поразявани от болестите на Паркинсон, Алцхаймер или Бюргер.

Ако сте с такава кръвна група е добре да работите над емоциите и да се разтоварвате от нервното напрежение, защото то влияе  и на кръвта - паметта на тялото. Препоръчва се движение, тренировки на тялото, ума и паметта.

RH- е знак, че някога прарасата - родител е претърпяла мутация. Не е била спазена дозировката, поради което моделът Б- кодира повишено внимание към физическото тяло. То трябва да се тренира и да се пази от травми и злополуки. Податливо е на кръвни заболявания (левкемия), кръвта трудно се съсирва, по-чести са ипфекциите по кръвен път (хепатит, СПИН).

КРЪВНА ГРУПА АБ

Рядко срещана група. Носителите й с RN+ са от генната и духовната матрица - верига на поколението, създадено от родените на Земята човеци и извънземни напреднали цивилизации (Орион, първична вселена, Голяма и Малка мечка и други части на всемира).

Експериментът е бил позволен след като човешкият род е проявил агресивност и склонност към унищожение. Това са потомците на Адам и Ева от библейската притча. Групата АБ- за космическото досие на духа носи информация, че някога прародителите са били последователи на космическите недоволници, водени от Луцифер. Хората с тази кръвна група и комбинация имат бурен житейски път. Често са силно алергични. Сред тях най-много има случаи на физическа и умствена инвалидност или лудост.
Картината за всеки конкретен човек се усложнява, когато се прибавят индивидуалните и груповите кармични влияния, както и духовният опит на индивида.

Духът в своята еволюция е способен да коригира несъвършенствата на физическата обвивка, която приема като тяло на Земята.

Кръвните клетки са разумни и помнещи. Те могат да реагират на мисълта и да се прегрорамират, ако човек има постоянство и воля. Това е реална възможност за живот, в който програмата на жизнените функции не е обременена кармично или от съзнателен избор на дефектно и проблемно тяло. Повечето от болестите на тялото са отглас от проблеми на психично ниво или на неправилна реакция спрямо външните и вътрешните условия - начин на живот и хранене, работа, нагласа на мислене.

Кръвта, еликсирът на живота на тялото, се влияе и от кръвопреливането от донор. Когато се ражда нов живот, в него е кодирано количеството и качеството на тази важна течност. Кръвната група и допълнителният елемент (RH+ или -) са атрибут при моделирането на тялото, избрано от духа.

Чрез въплътяване в тяло от плът и кръв човешките същества пазят спомена за космическата си идентичност. Кръвната група е винаги една и съща в поредицата от прераждания, но има варианти на избола на RH+ или RH-. Така се правят опити да се уравновесят мутациите, а и да се трупа опит, чрез който да се върви напред.

Лекарски екипи вече работят над създаването на изкуствена кръв - универсален серум на живота. Тя ще е от типа 0+, защото се приема от всички останали групи в животозастрашаващи ситуации.

Предстоят нови медицински открития за предназначението на кръвта и свойствата на кръвните клетки, чиято удивитерна памет носи огромна информация. По нея може да се възстанови самоличността на човека и принадлежността му като разумен вид. Може би ще станем свидетели на това в близките няколко десетилетия.


Източник:

Нина Ничева - "Карма и еволюция"
Активен
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юни 19, 2009, 12:13:27 »

  Много интересна статия, браво. Хубаво е да се знаят такива подробности. А Вие колеги с каква кръвна група сте, на мен ми се пада да нося във вените си 0+? Наследство от майка ми.  Готин
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Юни 19, 2009, 15:29:01 »

  А1+
  Активен
  omnia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


  Omnia ab Uno

  « Отговор #5 -: Юни 21, 2009, 06:09:54 »

  А1+ от майака ми също. Баща ме е 0+ . Брак между Сириус Алфа и Плеяди. Ухилен
  Активен

  Обичай "противника" си преди и след битката, а по време на нея му разкажи с всяко свое движение за Бога в теб.
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 30, 2009, 23:05:55 »

  От в-к "Стандарт"


  ЗОДИИТЕ НА КРЪВТА  Кръвта вода не става, е казал народът. Едва в началото на ХХ век австрийският учен Карл Ландштайнер и чешкият лекар Ян Янски установиха, че хората имат различия в свойствата на кръвнитe проби. Изучавайки групите, учените обаче са подминали нещо много важно, течността във вените носи астрална информация за човека. За много лечители и магове днес е вън от съмнение, че личността, характерът, здравето и цялото ни бъдеще по някакъв божествен начин са свързани именно с кръвната ни група.

  Пръв Масахито Наоми разбули тайната на кръвта в книгата си: "Вие сте такива, каквато е вашата кръвна група". Днес, преди да си кажат името, японците изстрелват към събеседника си - "Аз съм I група - ентусиаст, лидер, II - трудолюбив и прилежен, III - творческа личност, и IV - организатор с нестандартно мислене".

  В духовен план първата - нулева, е мелодична, втората А - хармонична, В е ритмична, а последната, четвъртата - АВ, се определя като сложна. За всяка от тях са характерни някои вкоренени черти, които несъмнено предопределят житейския и кармичен път на човека. "Информацията, заложена в плазмата и телцата, се предава от поколение на поколение още от сътворението. Ако знаете коя от четирите кръвни групи сте, ще получите информация за себе си, дори по-точна от нумерологичното или хороскопско врачуване", казват специалистите. В Германия преди време се появи нова услуга намирането на любим според кръвната група. Хората с нулева се определят като целеустремени, идеалисти, но ревниви, завистливи и освен това натрапчиви любовници. Принадлежащите към А са нестандартни, В - самостоятелни, а АВ - рационални и злопаметни.  

  Извън всички тълкувания може би йогите са най-точни, казвайки, че човека е роден, за да бъде щастлив. Неслучайно най-безгрижната кръвна група - нулевата, е и най-древна. Тя е текла във вените още на неандерталците и кроманьонците, а днес определя съзнанието и битието на съвременните бохеми. След това Адам и Ева напуснали Райската градина и така се появили втората (А) и трета (В) при представителите на племената, заселили се в Европа и Азия. Накрая от смесването на първите три е дошла четвъртата, най-младата кръвна група - АВ. Тя е най-универсална, принадлежи на богочовеци с безброй таланти, с модерни фобии и характер, менящ настроението си като времето на Олимп.  
  « Последна редакция: Юни 30, 2009, 23:08:25 от delfin » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #7 -: Юни 30, 2009, 23:11:40 »

  НУЛЕВА КРЪВНА ГРУПА  Вечно щастливи, с най-добре адаптиран темперамент към житейските обстоятелства нулевите вятър ги вее на бяла кобила. Тези хора са първа писта за мутресите, защото обичат да печелят парите и да ги харчат с размах. Техният девиз - всичко, което лети, се яде, идва от времето на кроманьонците, чийто представители са. Най-древната кръвна група усвоява изключително лесно всяка мръвка и се наслаждава на живота без угризения. Справя се страхотно с контактите и комуникацията. Дълбоко вкорененият оптимизъм кара представителите на нулевата група да вярват, че съдбата винаги е с тях. С такъв бензин във вените не е за учудване, че най-голям брой стават политици и журналисти. Другите професии са търговия, право, политика, кино и телевизия.

  Общественият живот, особено на шумни и публични места, са тяхната вита среда, докато провинцията и самотата ги изпълват със скука и униние. Най-силното оръжие на нулевите е общуването, а най-достойната им черта е, че никога не се крият зад подчинени и шефове. Тяхната приспособимост е за възхищение, но понякога ги превръща в ловки закононарушители. В здравословен план животът на педал води хората с нулева кръвна група до проблеми с нервите, стомаха и бъбреците. За щастие те са резистентни към инфаркти и имат шанса да живеят поне сто години.  Природата е снабдила 0 с всичко необходимо, за да бъде техният брак успешен и интересен. Стараят се винаги да запазват топли и приятелски отношения с партньора, дори ако възникнат проблеми. Те са спонтанни, могат да решат, че трябва да отидат на театър 10 минути преди започването на спектакъла, или да замислят кратко пътешествие за събота и неделя едва в петък вечер. Всекидневието ги отегчава и това се проявява най-силно в леглото. Нуждаят се от изненади - секс в неочаквани места, в необичайно време.


  КРЪВНА ГРУПА А


  Хората от група А притежават най-чувствителния и сантиментален, най-творческия потенциал. За разлика от 0 предпочитат да стоят зад кулисите и да дърпат конците, отколкото да се излагат на светлината на прожекторите. Те съзнателно се стремят да избягват острите ъгли във взаимоотношенията и въпреки това постоянно имат усещането, че лошо се вписват в обкръжението. Оттук идват персоналните оплаквания от рода на "никой не ме разбира".

  За да работят нормално, хората с А във вените имат нужда от ред, логика и подход. Ако им се струва, че в работата няма ясно определена система, те ще я създадат. Областите, в които се изисква моментна реакция и гъвкаво мислене, не са за тях. Защото А постоянно нервничи по повод финансите например. Шубе ги е да натиснат копчето на калкулатора, камо ли на банкомата. В професионален план те са идеални за съдия, адвокат, дипломат или лекар. Най-силното им оръжие е интуицията. Понякога физическите и психическите им реакции са забавени, поради което те не могат да работят в кризисна обстановка, да играят хазарт или на борсата.
  Хората от II кръвна група прекрасно работят в солидни организации и много добре се вписват в служебната йерархия. Защото те действат на принципа - всяка жаба да си знае гьола - предпочитат не да ръководят, а да получат точни инструкции. Което се отнася и за секса. Не са особено сексуални, макар че са готови стриктно да изпълняват задълженията към партньорите си. Колкото повече напредват сексуалните контакти с такъв човек обаче, толкова повече креватната гимнастика с него влиза в коловоза на отегчението и рутината. Така че не само в службата, но и в леглото те имат нужда от шеф, който да им казва коя партия как да свирят.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #8 -: Юни 30, 2009, 23:14:55 »

  КРЪВНА ГРУПА В  Третата кръвна група - В притежава най-стабилния темперамент. Представителите й са родени организатори, рационални, дисциплинирани и прагматични. Те умеят и обичат да работят с уреди, машини и други сложни системи. И получават истинско удоволствие, когато всичко е в синхрон. Понякога тази педантичност може да граничи с фанатизъм. "Бетите" могат да бъдат наречени и единаци - но не по природа, а поради вътрешното им нежелание да попаднат под влияние на другите. "В" просто не обичат да работят в екип и предпочитат да отговарят само за своите действия.

  Хората от тази кръвна група следват пътя на съдбата си, директно атакуват проблемите и може би заради това в очите на околните племето на "бетите" изглежда брутално, нетактично и егоцентрично. Зад тази биоенергийна група обаче се крият прозорливи хора, които обичат реда и мразят импрвизациите. Следвайки своят ритъм, те приемат без проблеми йерархията, властта, дори повтаряемостта и еднообразието, защото не притежават усет към адаптацията и дипломацията.

  В професионален план представителите на третата кръвна група са тесни специалисти, орисани да бъдат успешни в областта на технологията, биологията, фармацията, електрониката, инженерните науки, както и във финансите и бизнеса. И в изкуствата, но по-скоро онези, изискващите някаква техническа парадигма - скулптура, балет, живопис. Ако В се занимават с инвестиции, те предпочитат да си имат работа с нещо съществено и стабилно - например недвижими имоти. Не се доверяват много-много на акции и борсови машинации. Иначе са чувствени натури, надеждни приятели и колеги. И в работата, и в секса имат доста високи изисквания и към себе си, и към околните. Зад спокойната им натура и невъзмутимо поведение се крие една чувствителна, крехка, сладоледена душа. Могат да ви се сторят хладни, но когато иде реч за любов, техните чувства могат да се развият бурно и неудържимо.
  КРЪВНА ГРУПА АВ


  АВ е най-интригуващата и рядка кръвна група, защото тя е обeдинила в себе си всички възможности, дарби и таланти na останалите. Тази странна смес обаче избива на горещ темперамент. Нейните притежатели са едновременно сдържани и общителни, скромни и пробивни, замислени и дръзки. Присъщо им е да се занимават със систематизиране като А, упорити са като В и общителни като нулевите. Но многото дини под една мишница естествено създават проблеми, тъй като е много трудно да се избере коя е най-зряла. Оттук и перманентно чувство у алфабетите за лична и професионална неудовлетвореност, тревога и песимизъм. В този смисъл никак не е случайно, че тази кръвна група сменя местоработата си като носни кърпички. За щастие динамичната й контектура процъфтява във всички области - физика, химия, инженерство, агрономство, екологията, медицината. АВ се отличава и с творчески наклонности. Сложният им натюрел ги прави прекрасни художници и артисти. Привлича ги всичко неизследвано, непонятно и мистично. Много хора от т. нар. група IV могат да бъдат срещнати сред гадателки и пророци. От тях се получават прекрасни религиозни лидери. Според изследванията кръвта върху Торинската плащаница - платното, в което се смята, че е било увито мъртвото тяло на Исус Христос - е именно AB.

  Потомците на Исус не обичат самотата, а изолацията ги изкарва извън релси. Душевните им рани обаче зарастват удивително бързо. В любовта те могат да бъдат и шампанско, и коктейл "Молотов"! АВ умеят да се настройват към чувствата на партньора и по някакъв свръхестествен начин да ги разбират. Темпераментът на АВ прави живота с тях непредсказуем. От една страна, хората, подвластни на тази кръвна група, се стремят в дома им всичко да е гладко и спокойно. В същото време обаче смятат, че свободата и известно количество време извън семейството съществено може да освежи и разшири отношенията, което може да стане причина за семеен конфликт.  Любомир Старидолски - от в-к "Стандарт"
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Юли 02, 2009, 02:02:19 »

   Аз съм 0+ най-добрата Намигване не знам дали знаете,но повечето болести,които са неличими от типа на СПИН нулевата положителна група не ги лови. В най-лошия случай,ако това стане,те са само разпространители на болеста,но при хора с тази кръвна група болеста не се развива. Повечето регистрирани случаи на "мутирало" ДНК е при хора с 0+. Също така това е и единственната група,която може да дарява кръв за кръвоприливане за всички останали групи,но ако на човек с тази група му се наложи кръвопреливане,то организма приема само 0+
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Юли 02, 2009, 11:12:19 »

     Ухилен 0+  Ухилен 0+  Ухилен 0+ Ухилен
  Активен
  lotus
  Гост
  « Отговор #11 -: Юли 02, 2009, 11:12:23 »

  И аз, и аз и благодаря за поста  Усмивчица
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Юли 02, 2009, 11:13:43 »

  Супер събрахме се само нули Ухилен
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #13 -: Юли 02, 2009, 22:21:16 »

  Има и А1 няколко.
  Активен
  chitta
  Гост
  « Отговор #14 -: Април 04, 2010, 11:22:58 »

  Е, да, ала аз съм АБ+, както и брат ми Усмивчица
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Децата ни са уморени от ужасни родители
  За родителите
  Странник 13 2179 Последна<br />публикация Август 24, 2013, 15:59:07
  от Ru Alfa
  Приемни родители
  За родителите
  Турист 0 909 Последна<br />публикация Септември 24, 2011, 22:53:03
  от Турист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright