Herowar
Неактивен
Публикации: 23
|
 |
« -: Април 20, 2010, 02:44:56 » |
|
От около час една мелодия не ми напуска главата и реших да я напиша  Ето какво излезе от цялата работа за този един час - http://www.box.net/shared/e9kdmn41gi Докато я пишех изведнъж ми хрумна и името "Продължавай напред"  Посвещавам тази композиция (която има да се завършва между другото и в скоро време ще чуете и пълния й вариянт) на форум, тъй като четейки неща тук ме вдъхновиха да напиша това  Надявам се да ви хареса 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Spirit
Гост
|
 |
« Отговор #1 -: Април 20, 2010, 09:08:44 » |
|
Браво, Herowar, много ми хареса. Не знам дали си аматьор или не, но ако си, изобщо не ти личи. Името също си отива с песента. Продължавай в същия дух 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pluton
|
 |
« Отговор #2 -: Април 20, 2010, 09:16:45 » |
|
Това определено успокоява... Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gayatri
|
 |
« Отговор #3 -: Април 20, 2010, 11:02:55 » |
|
От около час една мелодия не ми напуска главата и реших да я напиша  Ето какво излезе от цялата работа за този един час - http://www.box.net/shared/e9kdmn41gi Докато я пишех изведнъж ми хрумна и името "Продължавай напред"  Посвещавам тази композиция (която има да се завършва между другото и в скоро време ще чуете и пълния й вариянт) на форум, тъй като четейки неща тук ме вдъхновиха да напиша това  Надявам се да ви хареса  Алекс, разкошна музика си сътворил. Браво. Искам да ти споделя, че мелодията е заредена с толкова позитивен заряд, че ме накара да се усмихна в това мрачно време. Освен това напоследък ми е доста криво, но слушайки твоята музика някак си се почувствах много комфортно; започнаха да нахлуват както хубави спомени, така и позитивни картини в главата ми.  Продължавай.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Аэ съм
|
 |
« Отговор #4 -: Април 20, 2010, 14:02:40 » |
|
Хей,хироуор би ли ми казал програмата,с която правиш такава музика.
Междуругото браво-хубава е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ssacrifice
|
 |
« Отговор #5 -: Април 20, 2010, 15:37:27 » |
|
Много ми хареса, благодаря !
|
|
|
Активен
|
Горчива Истина няма. Тя е най-сладкото нещо. Да кажете грешките на хората, това не е Истина. Да кажете Доброто на един човек, да!
|
|
|
Herowar
Неактивен
Публикации: 23
|
 |
« Отговор #6 -: Април 20, 2010, 15:45:50 » |
|
И аз ви благодаря на всички  Аз това се опитвам да постигам с музиката си, да радвам хората и да нося настроение  (или поне тази която правя за удоволствие) rabeno - програмата се казва FL Studio 9 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
giti
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: Април 20, 2010, 17:21:53 » |
|
Страхотно! Върха си! Вдъхнових се за текст към музиката, ако нямаш против да се намеся... Ама ти си виновен с тази разчувстваща мелодия  
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Special_boy
|
 |
« Отговор #9 -: Април 20, 2010, 17:29:25 » |
|
Много е готино! Ще може ли да ми пратиш настройките на пианото или да ми кажеш от къде си ги намерил. Мерси предварително. 
|
|
« Последна редакция: Април 20, 2010, 17:51:38 от Special_boy »
|
Активен
|
Знам,че мога!
|
|
|
Еруин
|
 |
« Отговор #10 -: Април 20, 2010, 17:48:51 » |
|
|
|
|
Активен
|
I told you That we could fly 'Cause we all have wings But some of us don't know why
|
|
|
giti
Гост
|
 |
« Отговор #11 -: Април 20, 2010, 17:53:44 » |
|
Мислиш си, че живота е само миг Мислиш си, че си сам....неразбран Мислиш си, че гласът ти е просто вик във пустинята- самота разпилян
Искаш ти, да промениш Света Искаш ти, да бъдеш промяната Искаш, да си облян в красота в мечти... в дела... с любовта да даряваш това
припев: Продължавай напред! Самотата е просто измама Продължавай напред! В мечтите не сме само двама Продължавай напред! Твоето дело и другиго грабва Продължавай напред! И нека Светлина те огрява!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gayatri
|
 |
« Отговор #12 -: Април 20, 2010, 18:28:27 » |
|
Gi, много хубав текст.  С красивата музика на Herowar и прекрасния текст на Ги, ще се получи страхотна песен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ra-ra
|
 |
« Отговор #13 -: Април 20, 2010, 19:30:56 » |
|
|
|
|
Активен
|
Прасчо: Как се пише любов? Пух: Тя не се пише, тя се чувства..
|
|
|
Marticha
|
 |
« Отговор #14 -: Април 21, 2010, 14:49:41 » |
|
|
|
|
Активен