Народен лечител Народен лечител - Варна
Лечителят е на мнение, че операцията не е единственото решение на някои заболявания
Психотерапевт Галя Йосифова - Психотерапевт
Психотерапевт за проблеми със семейството, брака, децата, работата, личния живот и др.
Послания Посланията на СаЛуСа
Посланията на СаЛуСа чрез Майк Куинси относно великият преход!
Слънчево хранене Слънчево хранене
Манек вече осма година се храни само и единствено със слънчева светлина.
Алайе, Плеяди Съобщение от Плеядите
Посланията на Алайе от съзвездието Плеяди, в тях се говори за прехода!
Запознанства Да се запознаем
Тук е мястото където потребителите на форума представят себе си.

Среща на форума във Варна на 25-ти Септември 2010г. | Среща в София на 14 Септември 2010г.

Среща в Амстердам 22-24 октомври 2010г.

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8
Принтирай
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ЦЕЛИ НА ВЪЗРАСТНОТО ИНДИГО  (Прочетена 10157 пъти)
AMAZING
Неактивен Неактивен

Публикации: 898

Единствения урок е да обичаме себе си!

S
Профил WWW Ел. поща
« Отговор #90 -: Февруари 05, 2010, 17:45:08 »

Добре дошла и от мен.
Привличаме отговорите от себе си към себе си,защото нищо друго освен нас не съществува.
ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО!!!
 Веселяк Веселяк Веселяк Още ми е смешно,от предпоследния ми пост.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 17:59:42 от AMAZING » Активен

Никоя пътека назад към Дома не е по-добра от която и да било друга.
incorrigi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Профил WWW
« Отговор #91 -: Февруари 06, 2010, 14:14:31 »

Ухилен incorrigi имам 240 до момента поста, явно изпускаш доста голяма част, а не бих искал да цитирам никовете на колегите които са от мъжки пол, но общо със сигурност си изпуснал около 3000 поста. Ухилен
[/quote

Моите извинения 11WOLF11, не съм толкова свободен, а явно не са на едно място понеже този раздел го прочетох. Нали това е смисъла на форума да се пише, пита и отговаря, т.н.
Активен

На Земята има много извънземни, по-малко от 1% от тях са опасни за хората. NeObiknoveni.com
Icko
Гост
« Отговор #92 -: Февруари 06, 2010, 16:10:20 »

Ние сме едно в Цялото, а Цялото е във всичко останало. Да обединиш всичко в едно е лесно, но да откриеш всичко онова, което обединяваш, дали е толкова лесно?
Активен
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 248

• Град: София

• Профил
    « Отговор #93 -: Февруари 08, 2010, 23:42:21 »

Ухилен incorrigi имам 240 до момента поста, явно изпускаш доста голяма част, а не бих искал да цитирам никовете на колегите които са от мъжки пол, но общо със сигурност си изпуснал около 3000 поста. Ухилен
    [/quote

Моите извинения 11WOLF11, не съм толкова свободен, а явно не са на едно място понеже този раздел го прочетох. Нали това е смисъла на форума да се пише, пита и отговаря, т.н.

Това incorrigi беше опит за хумористична закачка, затова и ти бях пуснал и усмивчици, но карай........!
    Активен
    incorrigi
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Профил WWW
    « Отговор #94 -: Февруари 12, 2010, 10:15:53 »

[/quote

Това incorrigi беше опит за хумористична закачка, затова и ти бях пуснал и усмивчици, но карай........!
    Няма нищо, чета когато мога, където мога, жив и здрав, благодаря пак 11WOLF11!
    Активен

На Земята има много извънземни, по-малко от 1% от тях са опасни за хората. NeObiknoveni.com
    bistra4e
    *
    Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил Ел. поща
    « Отговор #95 -: Февруари 13, 2010, 00:24:32 »

Здравейте на всички.
    Винаги съм се чувствала по-различна от другите. На 14 години съм. И винаги когато се опитвам да поговоря с някого за това как се чувствам никой не ме разбира. И днес когато разбрах за индиготата, веднага осъзнах , че съм една от тях. Мислите ми винаги са били насочени към идеята за по-добър свят. И сякаш винаги съм имала чувството , че съм тук с някаква определена цел , по-важна от моите чувства и желания. И знаете ли , колкото и да ми се иска да помогна на хората , имащи нуждата , не мога да се справя сама. Аз лично съм готова да гладувам и да дам последните си джобни на по-нуждаещите се. Моля ви всички , които сте съгласни да ми пишете и искате като мен да помогнете с нещо за промяната на света пишете на скайп : bistra4e. Имам нужда да си поговоря с някой , защото имам чувството , че никой не ме разбира .  Безмълвие Усмивчица Мисли Слънце
    Активен
    Goldy
    *
    Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
    « Отговор #96 -: Февруари 22, 2010, 15:57:52 »

http://www.youtube.com/watch?v=xBEasAiazP8&feature=player_embedded

Виждали  ли  сте  това.  Познахте  ли  се. Аз  лично  откакто  го  гледах  се  чувствам някак  си просветлена. Вначалото  беше  шок.  Логиката  и  разума  ми  не  искаха  да  го приемат. Но  някъде  дълбоко  в  себе  си  знаех  че  е  истина. И сега се  чувствам  добре.  Дано  да  ви  помогне  и  на  вас.
    Активен
    7dc
    Гост
    « Отговор #97 -: Февруари 22, 2010, 18:22:00 »

Здравей, Goldy! Благодаря за клипчето!

Активен
    lessus
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 192

• Град: Някъде из Тракийската Низина (зависи от деня)
  • Виолетовото в цветовия спектър прецежда Светлината

Профил Ел. поща
    « Отговор #98 -: Февруари 26, 2010, 16:18:48 »

... Са равни на целите на всеки човек . Затова трябва да се помага , нещата не идват от самосебе си ... хубавото е че има предпоставка.
    Това че децата които се раждат , вече са предпоставени да бъдат свободни , силни и можещи не значи че всичко ще се нареди просто така, без да правим нищо. Духовният аспект е важен,най-важен ! Можем да помагаме със сила ,мисъл ,всичко дава отражение ... и виждаме резултати (Бавно но стават ).
    НО Сега ще намеся и обществото , и в частност миналото на държавата ни (само да дам пример ,нищо повече,не мисля че всичко се гради на политика ,а просто нрави) .
    Та бавно сега нещата почват да се подреждат . Да си спомним, повечето,понеже говорим за възрастни  (аз лично малко хванах, но помня) какво беше преди време , преди да се родят сегашните тинейджъри (които ще са по-способни ,ако им дадем основата които ние сме нямали).Те ще дойдат тук без знанието (надявам се) какво е това .
    Още помня сивите хора (в интререс на истината , преди да изпадна в заблуждения , защото съм бил достатъчно малък за да бъда промиван(което стана в детската градина (Благодаря  Плезещ се ) може и да съм виждал някакъв спектър на нещо ... и беше сиво и мътно ! Помня това благодарение на фактра че съм на точната възраст . По възрстните тук са били осъзнати вече в обстановката , а по-младите не са били тук.
     Помним забраните, създаваният тогава ред (не знам все още "Клас стани ! Клас МИРНО !!!" дали същестува все още ... така се е постигал контролът досега . Чрез Стаха ...

Просто ние сега трябва да променим тези неща , това възпитание .
    Децата са си деца ,това че се раждат силни е прекрасно , нека просто да им помогнем , а не да ги плевим . Това че се раждат така и виждат света ,какъвто е правен досега ги кара да се "бунтуват" .
    И трябва да се погрижим нещата да станат по плавния начин . Да възприемем друго виждане към тях . Не със забрани , с фалшив морал , а да им помогнем. Също така ще е грешка да вдигнем ръце и да кажем "Еее!  Затъпяване Свободия! Ами да се оправят тогава , няма да си цапаме ръцете !"  
    Не е и нужно да ги третираме като нещо различно- феномен , а да се радваме на възможносттаи да действаме Намигване
    Вярвам че ще успеем!  
    Извинявям се за използваните клишета  Купон ,но надявам се мислъта е ясна
    Активен

Отразената светлина не топли ...
    Инил
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
    « Отговор #99 -: Февруари 26, 2010, 18:30:49 »

Децата ясно ни казват с бунтарското си  поведение - 'Едно говорите, друго вършите, а трето мислите-какво искате всъщност?' Плезещ се

Много е важно да не ги вкарваме в рамки, клишета. Определено в първите години е добре родителите, майките да покажем кое е добро и кое-лошо. Да им дадем обич и да ги насочим в пътя, който ги тегли.  Пътя, избран от сърцето им.

Активен

AMAZING
    Неактивен Неактивен

Публикации: 898

Единствения урок е да обичаме себе си!

S
    Профил WWW Ел. поща
    « Отговор #100 -: Февруари 26, 2010, 19:10:35 »

Цитат
    Децата ясно ни казват с бунтарското си  поведение - 'Едно говорите, друго вършите, а трето мислите-какво искате всъщност?
    Когато бях по-малък точно това казвах на възрастните всеки ден.Към нем валяха заповеди не прави така или иначе а те правеха точно това,че и повече.
    Според мен ние учим доста погрешни неща дори и в училище.
    Вместо да учим като първи предмет "Как да учим"да разбечем как действа мозъка ни,как помним по лесно,и кое ни помага да помним по дълго,ние учим направо чужд език.Но това е за друга тема.
    Относно децата те могат да се развиват от самосебе си стига да не им пречим.Но ние точно това правим още от първия ден след като се родят и след това продължаваме да им насаждаме наши грешни представи за живота.Колко пъти съм виждал "Майки"или "Бащи" да казват "Айде щом не слушаш ще има шамари",това е представа за един Бог който осъжда и има нужда от нещо за да е добър и да обича или "Аз колко пъти ще ти повтарям на тебе бе момченце" и след това БОЙ ЯКО,без преди това и най-малко обяснение ЗАЩО.
    А преди това си правят мохабет в който осъждат някой и си прекарват толкова интересно,а детето иска да им каже нещо обаче те се дразнят от собственото си дете,не му обращат внимание сипят го с заплахи и накрая когато не издаржат избухват и то се чуди какво е станало от каде тая агресия.
    Колко родитела са прочели книжка или материал на тема как да възпитаме детето си,но то не е само това ние трябва да даваме най вече собствен пример защото малките слънца са като индигота,те копират всички,ако искаме разбира се детето ни да расте по наш образ и подобие.
    Е в крайна сметка е много просто,нека бъдем такива каквито искаме  да станат те като пораснат.
    Това са много прости неща,но много трудни за постигане.Нека не се залъгваме или пък само се съгласяваме с тях и толкова.
    Знанието без приложението му е МЪРТВО.

Активен

Никоя пътека назад към Дома не е по-добра от която и да било друга.
    lessus
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 192

• Град: Някъде из Тракийската Низина (зависи от деня)
  • Виолетовото в цветовия спектър прецежда Светлината

Профил Ел. поща
    « Отговор #101 -: Февруари 26, 2010, 21:09:02 »

Цитат
    Е в крайна сметка е много просто,нека бъдем такива каквито искаме  да станат те като пораснат.
    Това са много прости неща,но много трудни за постигане.Нека не се залъгваме или пък само се съгласяваме с тях и толкова.
    Знанието без приложението му е МЪРТВО.

Това е целта Намигване
    « Последна редакция: Февруари 27, 2010, 03:03:39 от lessus » Активен

Отразената светлина не топли ...
    dana2012
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
    « Отговор #102 -: Март 14, 2010, 11:30:20 »

Знаете ли от много години работя с малки деца- от 1 до 3 г  и винаги те са имали точен критерий за нещата - за добро и лошо- винаги са познавали кои хора ги обичат и кой не ги обича, затова и ИИсус ни призовава да запазим ДЕТЕТО В себе си, явно с времето тази чувствителност и искреност се маскира , но тя никога не изчезва. Така, че аз вярвам в доброто в човека и именно това е новото време ние да махнем маските и да бъдем онези чисти деца, каквито сме всъщност, новото време е времето на Истината и Любовта, което е и истинското име на Бог, чиито Творение сме и ние
    Активен
    Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
    Неактивен Неактивен

Публикации: 370

• Град: СОФИЯ

• Профил
    « Отговор #103 -: Март 14, 2010, 11:59:19 »

Знаете ли от много години работя с малки деца- от 1 до 3 г  и винаги те са имали точен критерий за нещата - за добро и лошо- винаги са познавали кои хора ги обичат и кой не ги обича, затова и ИИсус ни призовава да запазим ДЕТЕТО В себе си, явно с времето тази чувствителност и искреност се маскира , но тя никога не изчезва. Така, че аз вярвам в доброто в човека и именно това е новото време ние да махнем маските и да бъдем онези чисти деца, каквито сме всъщност, новото време е времето на Истината и Любовта, което е и истинското име на Бог, чиито Творение сме и ние

Браво! Точно така смятам и аз - само че хората просто се взимат прекалено насериозно и забравят важното ....Аз затова на 30 изглеждам като на 23 -защото не се взимам никога прекалено насериозно и се смея на глас когато ми е смешно :0)
    Активен

There's no such thing as myself since I am constantly changing. Me
    सहायक और Sandalfon के समर्थक
    Гита
    Неактивен Неактивен

Публикации: 1471

Живот без любов - това е смърт!

Профил
    « Отговор #104 -: Март 14, 2010, 12:51:43 »

Аз пък се вземам на сериозно, защото всяко действие, постъпка и мисъл са важни. И живота ми е бил изпълнен със страдания... Но почти на 30 съм, а още ми искат лична карта, когато си купувам вино Плезещ се
    Дана с какви деца работите? Доколкото разбрах от вас самата сте безработна и само с книгите си се занимавате...
    Активен

Обичам всички,които ме обичат, дори и думата ОБИЧАМ да сричат. Обичам и тези, които ме мразят.
    ОТ ОМРАЗАТА СИ САМИ ДА СЕ ПАЗЯТ!
    Be the change you wish to see in the world!
    Страници: 1 ... 5 6 [7] 8
    Принтирай
    Отиди на:  

Не позволявайте да загубите темпото на вашият собствен път на развитие с онези, които биха ви отклонили като създават хаос на Земята. Игнорирайте техните действия и думи, пораждащи страх и така ще ги лишите от вашата енергия!
    Мануална терапия | Имоти Варна | Психотерапевт | Рецепти