... Са равни на целите на всеки човек . Затова трябва да се помага , нещата не идват от самосебе си ... хубавото е че има предпоставка.

Това че децата които се раждат , вече са предпоставени да бъдат свободни , силни и можещи не значи че всичко ще се нареди просто така, без да правим нищо. Духовният аспект е важен,най-важен ! Можем да помагаме със сила ,мисъл ,всичко дава отражение ... и виждаме резултати (Бавно но стават ).
НО Сега ще намеся и обществото , и в частност миналото на държавата ни (само да дам пример ,нищо повече,не мисля че всичко се гради на политика ,а просто нрави) .
Та бавно сега нещата почват да се подреждат . Да си спомним, повечето,понеже говорим за възрастни (аз лично малко хванах, но помня) какво беше преди време , преди да се родят сегашните тинейджъри (които ще са по-способни ,ако им дадем основата които ние сме нямали).Те ще дойдат тук без знанието (надявам се) какво е това .
Още помня сивите хора (в интререс на истината , преди да изпадна в заблуждения , защото съм бил достатъчно малък за да бъда промиван(което стана в детската градина (Благодаря

) може и да съм виждал някакъв спектър на нещо ... и беше сиво и мътно ! Помня това благодарение на фактра че съм на точната възраст . По възрстните тук са били осъзнати вече в обстановката , а по-младите не са били тук.
Помним забраните, създаваният тогава ред (не знам все още "Клас стани ! Клас МИРНО !!!" дали същестува все още ... така се е постигал контролът досега . Чрез Стаха ...
Просто ние сега трябва да променим тези неща , това възпитание .
Децата са си деца ,това че се раждат силни е прекрасно , нека просто да им помогнем , а не да ги плевим . Това че се раждат така и виждат света ,какъвто е правен досега ги кара да се "бунтуват" .
И трябва да се погрижим нещата да станат по плавния начин . Да възприемем друго виждане към тях . Не със забрани , с фалшив морал , а да им помогнем. Също така ще е грешка да вдигнем ръце и да кажем "Еее!

Свободия! Ами да се оправят тогава , няма да си цапаме ръцете !"
Не е и нужно да ги третираме като нещо различно- феномен , а да се радваме на възможносттаи да действаме
Вярвам че ще успеем!

Извинявям се за използваните клишета

,но надявам се мислъта е ясна