Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 16   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Цели на осъзнатия човек  (Прочетена 23017 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 13, 2009, 00:55:21 »

  Първите представители на генерация от изключително способни и надарени хора се появяват преди около сто години. Бум от раждания на "индигови" деца се наблюдава през 70-те години на ХХ век, а днес те вече са на възраст, която им позволява да поемат своята роля на наставници, лидери и реформатори на човечеството. "Кристалните" деца започват да се раждат около 2000 година. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от "Закона на единството". Индиговите хора са по-стара генерация и сега се проявяват най-вече във възрастовия диапазон от 7 до 35 години. Със своя астрален "детектор на лъжата" те безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Индиговите личности са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля. Тъй като тяхната колективна цел е да съборят стария световен ред, те са по-войнствени и енергични от по-късната генерация на кристалните деца. Те са тук, за да разрушат или реформират правителствените, образователни и законодателни системи, които възпрепятстват обединението на човечеството. За да осъществят своите намерения, те се нуждаят от изключителна непоколебимост и завладяваща решителност.  • Да обичат безусловно всички и всичко, за да върнат любовта на Земята.
  • Чрез високата си енергийна честота да дадат шанс на човечеството и планетата също да усилят трептенето си.
  • Да превърнат търпимостта в основна норма на земното съжителстване.
  • Да проявят медиумните си способности, за да започне човечеството отново да приема медиумите за нормални хора.
  • Да внушават, че всяко нещо следва да е подчинено на доброто и да служи на човека и обществото.
  • Да разкрият на човечеството, че съществуват духовни семейства*
  • Да помогнат на своите родители да възстановят връзката си със собствената си духовност.
  • Да помогнат на човечеството да се откаже от остарелите си убеждения и представи.
  • Да донесат на планетата нови методи за лечение.
  • Да убедят хората да поемат отговорност за всичко, което се случва в живота им.
  • Да научат човечеството, че материята следва мисълта, което означава, че ние сами създаваме нашия свят и затова можем всекидневно да то променяме.
  • Да свържат наново хората с техния висш Аз и по този начин - с интуицията им.
  « Последна редакция: Юни 27, 2009, 02:51:12 от 11WOLF11 » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Юни 16, 2009, 03:32:04 »

  Не зная точно дали съм индиго, но от както мога да се осъзнавам все съм някак си особена. На 38 г. съм, може да ви се вижда голяма възраст (не ме притеснява да си кажа годините и не ме е притеснявало никога, въпреки убеждението, че не се казвали годините, отживелици според мен, а и просто преструвки), но сякаш съм и на 16 г. още непораснала, и на милиарди. Нямам някакви конкретни запомнящи се постоянни преживявания, но си имам своите усещания и в повечето случаи, когато не се доверя на интуицията си и оставя да ме убедят в нещо друго, извън нея, съжалявам после.

  Раждането ми има "ангелски" характер. Майка ми е мислела да ме маха, защото съм трето дете, но постоянно е сънувала един и същи сън, в който една ръка на бяла стена изписва със златни букви: "Не го махай" и решила да ме остави. По-късно това ми го повтаряха и нейни приятелки. Бяхме си големи дружки с нея. Тя почина, когато бях на 13 г., но връзката с нея си остана, тя си ме пазеше и закриляше, усещах я тази връзка постоянно, (и сега я има) не като срещи на сън, а просто усет за постоянно присъствие на част от нейната енергия. Тя беше много духовен човек за мен, според това, което сега си давам сметка от позицията на отминалите години.

  Другото което е при мен е, че имам освен тази закрила и сякаш постоянно "ангелска" или "Божия", не знам (няма нищо общо с извънземни, контактьорства и тем подобни неща). Не съм с отворени сетива от такйв характер. Просто какъвто съм си заплес при ходене и каране на колело, а и в други ситуации, като пресичане на шосе, то досега, ако не е тази закрила да съм си отишла от този свят много пъти. Явно не ми е дошло още времето, въпреки, че ми се иска да си отида у Дома, този Дом, където ми е създадена Душата, без значение какво измерение е. Може би сливане с Единното, какво ли е чувството да си единен с Всичко и същевременно да си отделна индивидуалност.

  Доста мога да си разсъждавам на такива теми, но стига толкова.

  Благодаря ви за топлия прием.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Юни 16, 2009, 10:44:42 »

  delfin, ако искаш обърни внимание на темата с Теста за индиго личности. Там може да получиш по-обстоен и достоверен отговор дали си ИНДИГО. И не забравяй, че чистото индиго се подпомага от "нормални" хора с индигов "калъв". Това са хора които носят по-голямата част от индиго характеристиките и тяната цел е да подпомагат индигото в своята борба и проправяне на път за кристалните деца.
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #3 -: Юни 16, 2009, 13:22:09 »

  Терминът "индиго" е знак за качество и няма никакво значение на колко години е индивидът, затова смятам за грешка използването на определението "възрастно". Дали си се родил през 60-те години или през 90-те качествата, притежавани от хората-индиго са едни и същи.
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Юни 16, 2009, 13:39:09 »

  Качествата са даденост, които могат да се развиват, но и да закърняват. Затова се прави това възрастово разделение, за да може още в ранна възраст детето индиго да се хване и развива качествата си, а не както се случва да се води по психолози и да се тъпче с химия и в резултат да имаме едно смачкано психически деформирано индиго, което не знае мястото си в живота.
  Активен
  valenta 51
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1


 • Град: софия
 • Аз съм индиго!

  « Отговор #5 -: Юни 28, 2009, 14:44:03 »

  Всичко това по горе съм аз.Моята същност и душа.Дали намерих себеподобните?Отдавна ги търся.А днес дойде и отговора какво съм,защо съм особена и различна от другите.Защо непрекъснато търся чистата любов и безкористното общуване.Защо не мога да се привържа към материални неща?Защо се чувствам единна с природата,космоса,безкрая.Откакто имам самосъзнание,знам че не съм от тук и търся моя свят.И още много......
  Активен

  :-)))))))))))))))))))))
  giti
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 28, 2009, 17:02:44 »

  Дали намерих себеподобните?
  Да,да,да НАМЕРИ ГИ Усмивчица Добре дошла и от мене. Много се радвам,че малко ,по малко почнахме да се събираме. Мисля.че това изключително важно -първо за нашето лично развитие,а от там и за мисията ни. Защото.... Как да си полезен на Света,ако ти самия не си полезен за себе си,разкъсван от чувства на самота и неразбиране.?!?
  Активен
  omnia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


  Omnia ab Uno

  « Отговор #7 -: Юни 29, 2009, 06:30:51 »

  Добре дошла valenta 51
  Всички имаме проблеми с общуването и се чувстваме неразбрани, но се надяваме, че като си говорим тук може и да измислим нещо...
  « Последна редакция: Юли 09, 2009, 04:16:25 от omnia » Активен

  Обичай "противника" си преди и след битката, а по време на нея му разкажи с всяко свое движение за Бога в теб.
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Юни 29, 2009, 11:35:00 »

  Приветствам те с добре дошла valenta 51, дано наистина си намерила мястото си и заедно да продължим към промените на света.
  Активен
  ~Izida~
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6


  « Отговор #9 -: Юли 02, 2009, 22:39:55 »

  От постовете на повечето новодошли усещам някаква удоволетвореност, че са намерили пътя.
  Присаединявам се и аз!
  Активен
  sena
  Гост
  « Отговор #10 -: Юли 10, 2009, 19:25:19 »

  Zdraveite, predpolagam, che sum indigo. Na 36 godini sum. Vinagi sum imala osobeni prejivjavania, no sled kato minah purvoto nivo na reiki, sled kato poluchih opredeleni vizioni, zapochnah da cheta za indigo. Mozete li da mi pratite poveche materiali? Blagodarja predvaritelno na vsichki, koito se otzovat.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #11 -: Юли 10, 2009, 21:13:14 »

  sena,защо си мислиш,че имаме материал,който не сме побликували тук? Мисля,че има достатъчно материал тук във форума. Ще те помоля,ако имаш възможност да пишеш на български език в бъдеще,а не на шлокавица.!
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #12 -: Юли 11, 2009, 00:41:03 »

  И аз благодаря за "уважението" да пишеш на шлокавица при условие,че имаш достъп до кирилица. Не се заяждам, а само показвам,че всичко е въпрос на гледна точка. Може би,ако беше прочела първо форума,щеше да знаеш,че не се радваме особенно на този вид драсканици. И все пак добре си ни дошла! Приятен уикенд и ползотворна почивка, и на тебе!


  П.п. Сравнително доста по-топло те приветствах в сравнение с останалите драскачи. Нищо лично-просто този вид писане ми действа,като червено на бик Плезещ се
  « Последна редакция: Юли 11, 2009, 00:43:25 от giti » Активен
  sena
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


  « Отговор #13 -: Юли 11, 2009, 09:42:20 »

  Аз усетих, че реакцията ти е първосигнална, и честно казано не я разбирам. Но знам, че не е недобронамерена, така че няма проблем. Аз лично мога да чета и пиша на всичко и не ми прави впечатление кой как пише, а какво пише. Естествено, след като правилата на форума са такива, трябва да се спазват, нали?
  Между другото, видях творбите ти в една от темите. Много са хубави.
  П.С. Недей да се дразниш от някакви драсканици, или кой как пише. Не го приемай като съвет, въпреки, че съм по-възрастна , възрастта няма значение. Просто не се заслужава да хабиш енергия за това. Желая ти всичко най-хубаво!!! Усмивчица
  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #14 -: Юли 11, 2009, 10:29:28 »

  valenta51  , izida   , sena ,

        Добре дошли и от мене , нищо че и аз съм от скоро тук сигурна съм че ще ви хареса ! Ще има много теми за разговори , много въпроси и много отговори ще намираме защото сме заедно !
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 16   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright