Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4] 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световната конспирация!  (Прочетена 6977 пъти)
sanguinary
Гост
« Отговор #45 -: Октомври 13, 2010, 23:55:26 »

В САЩ и в повечето страни по света, има наличие на “паричен монопол”. Аз съм “свободен” да спечеля колкото си искам “пари”, но ще ми бъде платено само в банкноти на Федералния Резерв (частна банка собственост на световните конспиратори). По никой начин, дори да искам, не може да ми бъде платено в златни сертификати или някаква друга форма на “пари”. Този паричен монопол е единствено в ръцете на малък брой частни стокови банки и тези банки са притежание на най-богатите фамилии в света – Ротшилд, Рокфелер, Дюпон, Морган… и техните марионетки. Техният план е евентуално да контролират 100% от всички капитални ресурси в света а оттам да контролират и живота на всеки един чрез достъпността (и недостъпността) на стоки и услуги (Налагане на т.нар. "Нов световен ред", където на всички ни е отредено място на слуги на самоизбралият се “елит”). Един независим източник на богатство (устройство за безплатна енергия) в ръцете на всеки човек по света би съсипало техните планове за световна доминация, завинаги. А защо това е истина не е трудно да видим.
И така, най-богатите фамилии и централните банкови институции са първите, които работят по отлагане достъпността на безплатната енергия до обществото. Мотивацията им е въображаемото “божествено право да владеят”, алчност и ненаситната жажда за контрол върху всичко, освен себе си. Оръжието, което досега са използвали за това отлагане включва заплаха, “експерти” провокатори, изкупуване и погребване на технологии, убийства и опити за убийства на откривателите, смазване на личността, палеж и широк набор от финансови стимули и демотивация на възможните поддръжници. Те също подкрепят широкото приемане на научната теория, че безплатната енергия е невъзможна (законите на термодинамиката).
Цитат на: Dez
Що се отнася до Хитлер и войната, не Хитлер започва войната,а Полша. Поляците, подтиквани от свещенници избиват 56 000, германски граждани и тогава Хитлер едва ли не е принуден да започне война.
Ето тук, най-кратко и ясно, е обяснено за ВСВ. Спрете да налучквате.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #46 -: Октомври 14, 2010, 09:36:58 »

Да,Хитлер се интересувал от Шамбала и е провеждал експедиции до Тибет в търсенето на свещенния камък Шантамани.Много от неговите технологии,за жалост недовършени,са разработени именно по идея на Шамбалайски технологии.
Той е правел експедиции в търсене на потъналата Атлантида,за да открие потъналите и технологии и да ги използва.
Не ми се вярва Хитлер да е бил пионка,защото все пак той е правел планове да разруши Северна Америка като ги бомбандира с бомби Фритз-Екс.Руските катюши също са създадени в Нацистка Германия.Както и първият реактивен самолет и първият обект напуснал земната гравитация.
Имали са и база за ядрено оръжия на Антарктида,разрушена през 1953 година.

Представи си,Хитлер е бил създал и цяла организация занимаваща се с окултното-Анеербе.
Смята се,че е притежавал Копието на съдбата,тъй като според приятеля му Аугуст Кубичек,Хитлер бил запленен от Копието когато го открил в двореца на Хабсбургите.След това Хитлер(когато е вече фюрер) анексира Австрия и съвсем легално пренася ценностите на Хабсбургите във Германия,където остават до края на ВСВ,когато пък са иззети от американците.


Относно кивота-някои смятат,че е в Етиопия,понеже само там има култ към кивота-цяла религия е основана върху култа към него.
Другото предположение е,че Кивота се намира под Великата джамия,но никой не дава да се копае там,тъй като арабите заплашват с война всеки,който посмее да копае!

Лично според мен,има две версии.Или има повече от един кивот(да не забравяме,че през 80-те години руските тайни служби са иззели огромен саркофаг до едно родопско село и местните твърдяха,че имало легенди,че тук е бил закопан Кивота,дали от рицари или не,не се знаело),или слуха за кивота под Джамията е лъжлив и създаден с цел да се предизвикат още конфликти.
От друга страна,ученият,който е открил етиопския култ към Кивота,сам описва пътуването си,като твърди,че от предполагаемия храм на Соломон е тръгнал към Египет,където намерил руини на необичаен еврейски храм.Както е известно древните евреи не са строили храмове извън собствените си земи.А в легендата за Кивота се говори,че специално за него било изработено скривалище извън еврейските земи,в Египет.
Оттам следите водят,учения,до Етиопия,където той се среща с пазителите на Кивота и те му казват,че Той предизвиквал главоболие,обриви,сърцебиене,изгаряния,рак и т.н.
Още в началото на 20 век пък Никола Тесла изказал мнение,че Кивота е огромен кондензатор.Така,относно пък Ноевия ковчег...и той не е единствен.Винаги ма аналог,що се отнася до свещенни артефакти.И копието на Лонгин не е единствено,говори се,че Чингиз Хан също е придежавал особено копие,Атила пък е имал особен меч...и т.н.След като толкова много се знае за тези "управляващи" защо никой не ги разобличава?Безразличие?Та то е толкова лошо,колкото и вършенето на грях!!!
 Усмивчица

Активен
Dez
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 34


 • Град: град Мездра
 • « Отговор #47 -: Октомври 14, 2010, 12:58:56 »

  sanguinary, с цялото ми уважение, но аз не налучквам. Не иска мда влизам в спорове, за това, но Полша предприема военни действия срещу Германия още през юли 1939. Има страшно много сведения, как полша и изобщо евреите по света, публикуват статии или правят изказвания. Например Daily Express, който е един от най-продаваните вестници във Англия (или поне е бил) на 24 март 1933 година публикува: "Еврейството обявява война на Германия". Съдейки по датата, е доста преди официалното започване на войната.

  Искам само да отбележа още нещо интересно. Американската "Юниън Банк" в голяма степен финансира и подпомага издигането на Адолф (Шикългрубер ) Хитлер, но и пере нацистки пари. В крайна сметка, корпорацията затваря врати, заради подпомагане на врага, но интересното е,че шефът на корпорацията бил именно Прескот Буш, дядо и баща на предишните Бушовци.  Ухилен Да, не само Хитлер е искал да срине Америка (други все още го искат)
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #48 -: Октомври 14, 2010, 13:03:33 »

  Дез,какво чакаме тогава? Усмивчица
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #49 -: Октомври 14, 2010, 13:41:00 »

  Не само американските банки.
  ".... Като познавач на банковите машинации в родината си, Жан Зиглер ни прави свидетели на чудовищната колаборация на швейцарските финансови «гноми» с Хитлер. Без швейцарските банки Втората световна война би приключила много бързо и милиони хора биха останали живи. Но швейцарските банки безскрупулно предоставят стотици милиарди франка на Хитлер  за закупуването на необходимите му стратегически суровини от световните пазари и доставят оборудване за германските лагери на смъртта. В замяна на това фашистките институции и нацистки величия влагат в Швейцария заграбените от тях богатства. Цитираните доклади на американските тайни служби разкриват активното сътрудничество на швейцарските банки, на търговците с произведения на изкуството, на бижутерите, доверителните дружества, бизнес-адвокатите и пр. при укриването и «изпирането» на ограбеното от нацистите злато от икономиката и частни лица в окупираните от тях страни, включително и на златото, изтръгнато от зъбите на убитите жертви на холокоста. Астрономическите печалби от тези операции катапултират Швейцария след Втората световна война в ранга на световна сила на финансовите пазари."

  Рабено, сега разбираш ли, че схемата е далеч по сложна, а всичко това е повече от нередно! Холокост може да не е имало в тези мащаби и в тази ужесточеност, която "рекламират", но убити е имало и то предостатъчно. Не приемам нито една информация за чиста монета, но да нарека Хитлер "добър" и да оправдая нещастието на всички засегнати страни и мъката на всички семейства на загиналите и мизерията им...все едно да оправдая османците, че са ни поробили за 5 века... Зад почти всичко на този свят стоят парите и по-точно жаждата на някого за пари... Абсолютно съм съгласна с всичко, което Горгито ти беше казала преди няколко поста, даже може би процентите на земните богатства, които са в 1% от населението са много повече от 70. В същата тази книга "“Империята на злото” и последния кръстоносен поход" (не съм я чела, но знам за какво става въпрос вътре) се разказва и как се крадат пари от помощи за бедните страни като Африка, точно от този процент от хора. Не знам на вас колко справедливо ви се струва всичко това, че да подкрепяте пионките на тези хора...

  Незнам, вече си мисля, че е безсмислено да ти обяснявам..то и много други са се отказали...аз разбирам, че е бил умен и способен и има качества, но зад всичко това стои ужасен сценарии, който продължава и до днес...няма справедливост, няма добрина, няма милосърдие, няма любов....няма какво да му харесвам на Хитлер. За мен той е бил болен от омраза...как е възможно този човек да бъде кумир на човек, който търси правда...

  И до ден днешен болната му идеология се разпространява и ежедневно има побоища над "различни".

  Не ги ща тия кумири, че и живота бих си дала в битка срещу тях и които и да е други подстрикаващи неравенство, дискриминация и изобщо каквато и да е друга форма на несправедливост.

  Активен
  Dez
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


 • Град: град Мездра
 • « Отговор #50 -: Октомври 14, 2010, 13:46:14 »

  Ами тя Америка, вече е на ръба. Петрола свършва, Федералния резерв фалира, Управляващия я елите започва все по често да грешии и отделните ложи и организации започват да заговорничат една срещу друга и в стремежа си за власт се саморазрушават. Американския народ взе да се пробужда и вижда истината. Опитите за нов свтовен ред пропадат все повече и повече. Незнам защо, но смея да кажа, че според мен Обама ще е последния президент на Америка.

  Разбира се нямам нищо против самата държава. Американците са подтиквани да вяврат, че са най-великата нация, смятат, че си имат статуята на свободата(а тя няма нищо общо със свобода), а дори не обръщат внимание на масонския символ върху нея, или поне до сега не го правеха....

  А дали не се отплеснах?  Ухилен Мисълта ми е: разклати основата и пирамидата ще падне. Основата е народа... а той доста се клати. Още малко остава...
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #51 -: Октомври 14, 2010, 13:51:02 »

  Основата е народа... а той доста се клати.

  Още, още трябва Усмивчица Но ми напълниха сърцето, когато нахлуха в банките в САЩ!
  Активен
  Orion
  Търсеща истината..
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 113


 • Град: Варна
 • Отказвам да играя ИГРАТА..

  http://facebook.com/Scarl
  « Отговор #52 -: Януари 28, 2012, 21:26:51 »

  Прилагам няколко линка по тази тема..Целта е..да се замислим..
  http://sanovnik.bg/n4-22481-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8
  http://www.razkritia.com/27119/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82/
  http://teosfera.narod.ru/linkskonspiraci.html
  Много бих се радвала, да "чуя" вашето мнение Усмивчица
  Активен

  All the world's a stage, and all the men and women merely players..
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #53 -: Януари 30, 2012, 22:49:07 »


  На 5-ти Февруари Хилъри Клинтън ще посети София. Нищо особено, биха казали много. Ще поздрави новоизбраният президент на Р.Б., Росен Плевнелиев биха казали медиите. Всъщност, каква е истинската причина?

  Много хора чуват нашумялата напоследък новина за едно ембарго на петрол от Иран заради ядрената им политика. Мас-медиите твърдят, че Иран възнамерява да създаде атомна бомба и по този начин оправдават въпросната резолюция. Дали Иран наистина възнамрерява да създаде атомна бомба не е от значение в тази статия, нека се върнем пак към България.

  В последния един месец по Българските медии не се чу за създаването на над 200 Американски лазарети и болници в Грузия, една инвестиция за 560 милиона долара. Също така не се чу, че две от 11-те самолетоносачи на САЩ пътуват към персийският залив, придружени от над 60 военни кораба на Английското правителство. Над 60.000 военнослужещи от Ирак бяха преместени в Израел преди 14 дни.

  Кръгът около Иран се затваря, и международните сили се готвят за война. Всичко до тук е “чудесно”, нормалният гражданин би си помислил, че процедурата ще е същата като с Афганистан и Ирак. Поредната война в Близкия Изток – нали сме свикнали вече, нищо ново под слънцето.

  Чжан Чжао Чжун

  Разликата този път е позицията на Китай и Русия. Една новина, която разтърси независимата преса по света но не беше отразена в България бе изказването на Чжан Чжао Чжун, генерал-майор на Китайската армия. В интервю за NDTV каза че „Китай няма да се поколебае да защити Иран, дори в случай на Трета световна война.“ В отговор на това твърдение Обама разпореди да се засили военното присъствие на САЩ в Австралия, Южна Корея, Малайзия и Индонезия. Само през Януари 2012 бяха разположени над 90.000 войници и военна техника. Сами виждате как се затваря кръга и около Китай.

  Би било редно на този етап на статията да кажем, че сценария за една евентуална война срещу Иран е същия както на времето с Ирак. И както тогава, така и сега – доказателства за производство на оръжия за масово унищожение няма. Както нямше в Ирак, така няма и в Иран – Дори световната организация за атомна регулация официално потвърждава, че Иран няма физическата както и финансовата възможност да произведе атомна бомба в следващите 15 години.

  Всички бяхме свидетели миналата година на така наречените “Пролетни Революции” в Либия, Бахрейн, Египет и няколко други държави. Вече почват да излизат доказателства, че те са били спонсорирани и организирани от служители на ЦРУ, Мосад, МИ-5 както и от други регионални тайни служби. Сирия е последната преграда по пътя към Иран.

  Най-лесния начин да контролираш едно общество е чрез страх – и точно това се случва от години. Разликата този път е, че Русия и Китай остро се противопоставят на една военна намеса в Сирия, както и Иран. Според редица анализатори нещата още Февруари биха могли да ескалират. На манипулираното общество им трябва много малко, за да подкрепят една военна намеса на правителствата им и точно това се очаква да се случи много скоро. Един така наречен “false flag attack” – познат от Виетнам, Никарагуа, Корея – много войни почнаха с инсценирана атака на САЩ.

  Но нека се върнем пак към нашата родина, България шкембето и луканката. Сигурно помните дебата за ракетния щит, на който България за сега (за разлика от Румъния) се противопостави, но остави вратичката отворена. Този дебат сякаш се изпари от медииното пространство в България – но не и по света. Ракетния щит се очаква да бъде готов до няколко месеца, а Русия заяви преди 3 седмици че ако това стане ще насочат балистичните си (ядрени) ракети към Европа както и че ще направят контра-щит обхващащ Русия, Китай и няколко бивши съветски републики. Ако България (след Румъния и Полша) стане част от този Американски щит, позволявайки поставянето на част от системите му на Българска територия то България се превръща в цел не само за Иран а и за Русия – а тя е много наясно, че този така наречен щит може да се използва и за първи удар. Добре дошли в ерата на една нова студена война.

  Втората точка на Хилари Клинтън ще бъде обсъждането на евентуален въздушен коридор за една евентуална атака срещу Иран, ако силите на ООН не подкрепят военна интервенция срещу мюсюманската държава. НАТО вече не играе никаква роля, след като Турция (член на НАТО) вчера съобщи, че няма да позволи използването на въздушния си коридор за една атака срещу Иран. От геополитическа гледна точка северо-западна България би била много ценна за затварянето на кръга около Иран. След като Грузия ще поеме ранените на север както по-нагоре в статията съобщих, България ще бъде главно използвана за складиране на амуниции, техника и резервни войски. Важно е също да се съобщи, че Америкакнския сенат миналата година одобри използването на ядрено оръжие “за превентивен удар, срещу всяка нация заплашваща националната сигурност на САЩ”. Дали скоро няма да видим ядрени оръжия в България?

  Тази нова студена война, за която масовите медии не само в България но и в цял свят не съобщават много скоро би могла да екалира. И както винаги нормалните граждани ще бъдат жертвите, защото те докато си хапваха луканка и пиеха ракия гледайки поредната “важна новина” в Български ефир в света се случиха неща, за които никой не им съобщи.

  Източници: Международни новини на редица агенции/вестници/сайтове публикувани ежедневно на http://rickrozoff.wordpress.com/


  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #54 -: Януари 31, 2012, 13:11:46 »

  Следене на комуникации против тероризъм,следене в защита на корпоративни интереси -законът ACTA  -
  всичко тръгва от САЩ-фабриката за илюзии,мечти,агресия,войни и виновници за световната финансова криза която в основата си е липса на доверие в бизнеса.
  И отново си имаме финансова криза и поредната война.
  Русия и Китай успешно могат да се противопоставят на САЩ-поне този път ще ядат здраво пердах янките.
  Преди известно време Русия позиционира в космоса собствена GPS система което е заявка за независими комуникации и позициониране.
  Мисля че ако има конфликт той ще се изрази само в превантивни удари по технологични цели в космоса преди всичко-както е известно над 90% от технологиите им зависят пряко от GPS... там е и най-слабото им място...затова и те прокараха политиката -Космосът за мирни цели.
  Но все още си мисля че не са изчерпани политическите и икономическите методи за война между нациите.
  Ако Китай в момента пусне в обръщение валутния си резерв в долари -2 трилиона долара - в световен мащаб ще сме свидетели на безумно обезценяване на зелените хартийки поради простия факт че в скорошната криза която бе предизвикана от САЩ - янките просто си напечатаха още хартийки,гласуваха си закон за това и първи излязоха от кризата.
  Но Европа пострада сериозно и все още това е текущ проблем... тук затягаме коланите все повече.
  Ако допуснем че има превантивен конфликт на технологично ниво и янките ядат дървото...това ще е огромен удар по тяхното име и репутация.
  Неизбежно ще се отрази и на имиджа им в световен мащаб и след това може да се очаква и главоломен спад на долара което може да ги докара и до фалит.
  Изброените вероятни сценарии ще възпрат САЩ според мен.
  Само се надявам наистина Русия,Китай и други страни най-накрая да застанат на мястото си и да изхвърлят янките от играта един път завинаги.
  « Последна редакция: Януари 31, 2012, 14:02:20 от Странник » Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Orion
  Търсеща истината..
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 113


 • Град: Варна
 • Отказвам да играя ИГРАТА..

  http://facebook.com/Scarl
  « Отговор #55 -: Януари 31, 2012, 16:19:13 »

  Четейки темата видях как много "виждащи" хора се събираха на едно място, идвайки от всякъде..
  Активен

  All the world's a stage, and all the men and women merely players..
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #56 -: Януари 31, 2012, 18:57:26 »

  Да, чуват се и такива неща. А някъде има посочени и причините

  http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1840-2011-12-31-13-57-11.html

  Това са едни от предполагаемите причини. Но нали е тема за световната конспирация.

  От друга страна неотдавна ми попадна едно интервю на Долорес Кенън, която споменава разделянето на реалностите. Това, което се случва в момента. В коя реалност сме си зависи от висшето аз и работата, която трябва да свършим. Все пак мисля, че можем да закотвяме съзнанието си в по-позитивни новини. А за останалото, "ще се случи каквото трябва".
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #57 -: Януари 31, 2012, 19:22:07 »

  Цитат
  От друга страна неотдавна ми попадна едно интервю на Долорес Кенън, която споменава разделянето на реалностите. Това, което се случва в момента. В коя реалност сме си зависи от висшето аз и работата, която трябва да свършим. Все пак мисля, че можем да закотвяме съзнанието си в по-позитивни новини. А за останалото, "ще се случи каквото трябва".

    Уважавам мисълта ти, но си мисля, че много от днешните "духовни водачи" и "философи" са наистина невероятни манипулатори. Имам предвид това за хубавите реалности и лесната печалба е голяма заблуда, според мен. АКо се вглъбим в дребните неща и детайли, лишавайки глобалните, световните промени от внимание ще изпаднем в един процес на постоянна адаптация към променящите се фактори - към днешния свят, бъдещия свят и т.н. - да се адаптираме постоянно и да очакваме великите неща да се случат от само себе си, примирявайки се със злините, толерайки ги, е отличителна черта на "ню ейдж" ученията, които са...сбиротък...
  Активен
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #58 -: Февруари 01, 2012, 11:35:10 »

    Уважавам мисълта ти, но си мисля, че много от днешните "духовни водачи" и "философи" са наистина невероятни манипулатори. Имам предвид това за хубавите реалности и лесната печалба е голяма заблуда, според мен. АКо се вглъбим в дребните неща и детайли, лишавайки глобалните, световните промени от внимание ще изпаднем в един процес на постоянна адаптация към променящите се фактори - към днешния свят, бъдещия свят и т.н. - да се адаптираме постоянно и да очакваме великите неща да се случат от само себе си, примирявайки се със злините, толерайки ги, е отличителна черта на "ню ейдж" ученията, които са...сбиротък...  Друго имах предвид. Да се изолираме от глобалната картина е трудно и не е необходимо. Но е необходимо да сме внимателни към това, как поднасяме новините. Под закотвяне в положителното имам предвид да свалим до минимум емоционалната окраска, която отразява нашата позиция, спрямо "новината". Така ще намалим влиянието ни върху възприемането на информацията от другите. От моите бледи литературни опити съм научила, че не е важно какво се е случило, а как е било разказано.
  Също не знам каква е твоята позиция, но аз се дразня от рапортуването на лоши новини, без подкана за разрешаването на проблема или споделяне на идея, или предоставяне на стъпки за решаването на проблема.
  В случая, конкретно новината за подготвяната война, не знам кое би било добро и подходящо решение. Само думи не стигат. Излъчването на негативни емоции само налива вода в "лошата" мелничка. Медитацията за световен мир глобално вероятно ще осветли малко глобалната атмосфера, но едва ли ще е ефективно, ако действително войната е планирана и подготвяна отдавна. Виж директната работа с конкретни хора би могла да има ефект. Мисля, че точно този подход е избран от всички тези инкарниращи се в момента индигота. Конкретна работа в микромащаб, но с ефекта на доминото. Или както беше във филма "Предай нататък". За това и моят избор е да се старая да отвеждам негативните емоции от хората около мен, които прочитайки статия като тази горе, започват да излъчват страх или гняв.

  Не, Аэ съм, нямам предвид да толерираме злините. По скоро да разбираме необходимостта те да съществуват. Вярвам, че ако наистина искахме нещата да стоят по друг начин, те щяха вече да са други. Имам предвид, виж колко хора започват от мъничкото и вдигат революции. Цялата човешка история е пълна с примери за такива хора. Но после, след промяната, пак се връща стария модел на мислене и поведение. Защо? Защото е необходим. Защото тези, които са вдигнали революцията имат нужда от промяна, но не са готови да я поддържат . Не са готови за нея. Не са готови да я защитават. 2000 години , много смърт и две световни войни бяха необходими, за да започнем да разбираме Христос.

  И това е само от физическата страна на въпроса. Не физическата и правото на свободен избор сигурно можем да обсъждаме също дълго.
  Активен
  elinikar
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 221


  « Отговор #59 -: Февруари 01, 2012, 12:45:59 »


  Също не знам каква е твоята позиция, но аз се дразня от рапортуването на лоши новини, без подкана за разрешаването на проблема или споделяне на идея, или предоставяне на стъпки за решаването на проблема.


   
  В случая, конкретно новината за подготвяната война, не знам кое би било добро и подходящо решение. Само думи не стигат. Излъчването на негативни емоции само налива вода в "лошата" мелничка. Медитацията за световен мир глобално вероятно ще осветли малко глобалната атмосфера, но едва ли ще е ефективно, ако действително войната е планирана и подготвяна отдавна. Виж директната работа с конкретни хора би могла да има ефект. Мисля, че точно този подход е избран от всички тези инкарниращи се в момента индигота. 
  Мислех да не се намесвам в тази тема,защото не смятам политиката за силна моя страна и не се осмелявам да давам мнение по горната статия.

  Искам само да подкрепя хората с буден ум,чийто "антени" улавят някои неща и предават на останалите.Не бих казала,че това е рапортуване на лоша новина,а насочване на вниманието на мислещите към дадена тема.Решението или предложението за решение на проблем не може да искаме да бъде дадено веднага,то все пак може да възникне в процес на обсъждане.

  Не приемам и не трансформирам статията като негативна емоция,тя просто е повод да се замислиме и сами да управляваме емоциите си.

  Напълно съм съгласна с теб,относно предложението за глобална медитация за световен мир.Но това ще се постигне,когато повече хора бъдат мотивирани да го направят.А как ще се постигне тази мотивация,ако няма хора,които да насочват мисълта на останалите...,като все пак всеки трябва да чува своят вътрешен глас преди да се потдава на някакво убеждение.

   
  Активен

  Ако от омразата можеш да се защитиш,от любовта неможеш!Затова любовта,насочена към земното,убива по-бързо от омразата...
  Страници:  1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Световната революция непоказана по телевизията
  Видео клипове
  The One 4 1103 Последна<br />публикация Ноември 24, 2011, 17:09:36
  от yyy

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright