Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Излизане извън тялото  (Прочетена 7574 пъти)
notlike
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 73


 • Град: Варна
 • Възходът на планетата на идиотите

  « Отговор #30 -: Май 23, 2011, 12:14:21 »

  Навярно не съм най-компетентната личност в тази сфера, чета форума и благодаря за информацията. Моето мнение за такива излизания е твърде отрицателно, ако не знаеш какво правиш. Ако беше детска игра, всеки щеше да го прави. Моят съвет е - ако не го можете в момента (аз поне не го мога), не се опитвайте. Организмът ви е балансиран, правите ли подобни експерименти, разваляте баланса и може да стане ужасно. Когато сте готови, ще можете да го правите.
  Активен

  Зад всяка хвалба се крие завист. Зад всеки упрек се крие добро намерение. Зад всяко хубаво нещо стои интерес, а зад всяка тежка ирония дебна аз и се хиля на идиотщината на тоз' прост народ!
  Таня
  Гост
  « Отговор #31 -: Септември 05, 2011, 23:16:45 »

  Здравейте, чета вашите отговори и мисля, че ще помогнете и на мен .Паниката ми е огромна, става въпрос за следното:
  Като малка, когато се оглеждах в огледалото виждах как от мен излиза един прозрачен образ с изкривена глава.Ако аз се начервя, виждах и червилото върху кривата уста на образа, който излизаше от самата мен, ако се гримирах, виждах грима на същия образ , същото беше и с ресането и т.н.,което явление моментално забравях след отместване от огледалото.
  По късно при случай с починали хора 24 часа преди погребението им аз ги виждах като живи хора и разговарях с тях,това по същия странен начин оставаше някъде на дълбоко в мен, а в главата ми нямаше и капчица спомен с кого съм разговаряла току що, за какво и т.н. и това отшумя.Станах на 16 години, влюбих се, един ден стоях в дома на приятеля си пред огледалото , помислих си на глас обаче , колко е красиво тук и как искам за винаги да остана тук, в този момент чух много неприятен звук, все едно че нещо излиза от главата ми, от самата мен, видях през огледалото как прозрачния човек, който излизаше непрекъснато от мен, вече беше извън тялото ми в цял размер, досущ като моя , излезе през прозореца, обърнах се да го видя без огледало, но не се получи, усетих единствено една хладина, която профуча около мен.Забравих и този момент, както другите явления.Заминахме на далече, след десет години се върнахме да правим ремонт в къщата и да се настаним в нея.Така и се случи, една спокойна нощ седях на двора и видях същото онова същество, което виждах в огледалото, цялото свети като луната, подобно на енергоспестяваща лампа, но по слабо, не толкова ярко, очите му светят като звезди и плаче с истински мокри сълзи.Сълзите му, когато текат вечер светят като огън, дори  когато са паднали от очите, сутрин и през останалото време са вече черни, като някакво мъстило.Когато сме отсъствали от дома за три дни или повече съм намирала в някоя от готовите храни същите сълзи, във фурната, в кухненския шкаф, в хладилника дори, един ден намерих и праскова в найлонов плик, цялата в тези сълзи, прилича на катранена течност, или някакво мъстило и мирише странно.Като на нещо изгоряло, но не точно... не мога да се сетя на какво.Това с прасковата между другото се случи само от сутринта до обяд , след едно наше излизане.Забелязах и друго , в къщата имаме много огледала, включително и мебели с огледала, пред всички от тях виждам сълзите, естествено след някое наше отсъствие, да речем за два  дни, след като се прибера, намирам сълзи пред огледалата, около спалнята, на която спим, в някоя от храните и често и на пода на останалите стаи в къщата.Предполагам се сещате, че няма как да разкажа за това на приятеля си, нито на който и да било, за това Ви ПИТАМ.Възможно ли е това да е моята собствена душа, да е излязла от мен по - рано, или е чужда, която е била в мен?Ако е моята, може ли да е извън мен, а и в тялото ми едновременно?Предполагам , че не.Дали пък не е в следствие на това, че в сънищата си аз виждах собственото си бъдеще?Както и да е , ПАНИКАТА МИ Е ОГРОМНА, за това Ви МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ, ПОМОГНЕТЕ, пишете как да я върна отново в мен, така се чувствам слаба,изморена, болна!
  Активен
  Stan
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 40


 • Град: Велико Търново
 • « Отговор #32 -: Октомври 22, 2011, 18:53:08 »

  Здравейте, чета ......
   пишете как да я върна отново в мен, така се чувствам слаба,изморена, болна!
  Здрасти, Таня,

  Да, възможно е душата да е едновременно в тялото и извън него.
  Занимавала ли се с енергия? Медитация? Някакво духовно учение?
  Разкажи ми повече за това чувство на умора, слабост, болест...

  Ще се наложи да поговорим по-подробно за теб, за да може да ти се помогне да стигнеш до отговорите, които търсиш.

  Очаквам отговора ти.

  Станислав
  Активен
  Violet Lacrimosa
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1


  « Отговор #33 -: Януари 13, 2012, 12:31:50 »

  Здравейте,едва днес открих този сайт и се престраших да пиша.Това е проблем за който не говоря от страх да не ме помислят за шизофреник.Но тук прочетох доста подобни на моите нощни истории които започнаха преди около 20 години.Бих искала да поговоря с някой за това и да разбера какво всъщност ми се случва.Никога не съм чела или интересувала за това едно от страх едно и от срам.Но в последната една година почти не ми се е случвало,та затова реших да се престраша и да науча повече за тия мои изживявания.
  Поздрав!
  Активен
  Incadeptus
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3

  « Отговор #34 -: Септември 14, 2012, 23:56:10 »

  Водачите мили ми хоара,не могат да ви попречат да излезете.Това,че не си излязла е защото част от теб не е искала,макар и подсъзнателно нещо в теб не е искало да излезеш за това.Водачите са после,когато вече си там.Човек е много могъщ,но не бива също така да използва могъществото си на всяка цена и да бърза.Само ще му доайде.Излязох онази нощ без да искам и се радвах.Беше невероятно,не се опитвайте,само ще ви дойде,сигурен съм в това.Мисля,че няма опаснот от това да не се завърнете,защото всеки има щит,който не позволява някое същество да нахлуе в тялото му толкова лесно.А нишката от енергия е толкова силна,че почти нищо не може да я прекъсна.А и да я прекъсне какво,радвайте се,вие няма да изчезнете,ще отидете в по-бодро състояние и в по-добър свят или измерение.
  Активен
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #35 -: Септември 15, 2012, 14:10:21 »

  Бях на 8 години. Прекарвах лятото в България. В първа работническа болница в София ми правиха операция на сливиците с пълна упойка. Защо с пълна, не знам... Може би защото влязох там с връзки.
  Когато ме упоиха, сънувах един сън. Издигнах се към горния десен ъгъл на стаята. Виждах хората, които се бяха навели над мен. След това продължих с огромна скорост и излязох в орбита около земята. Въртях се с краката към нея и усещах, че с всяка обиколка връзката ни отслабва. Ужасно се страхувах, че не мога да се върна. Събудиха ме с шамари. Изпаднах в страшна истерия.
  Този сън го запомних за цял живот.
  Аз съм израснала в такъв върл атеизъм, че изобщо не ми е хрумвало, че това не е сън. Изобщо не бях чувала за преживявания по време на смърт. Чак след 25 години ми хрумна, че тогава съм умирала. Тогава обаче се запитах, защо нямаше посрещане, светлина, доброта. Мисля, че отговора е, че до някои истини е трябвало да стигна по-късно и сама.

  Случвало се е след това да ме упояват. Никога нищо не съм сънувала по време на упойката.

  Та така...
  Активен
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #36 -: Септември 15, 2012, 18:34:02 »

  Много ми се иска да се науча да излизам, когато пожелая.
  Активен
  Страници:  1 2 [3]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Две сестри живеят извън времето в село Ресилово
  Любопитни факти
  delfin 0 1615 Последна<br />публикация Януари 04, 2010, 17:39:18
  от delfin
  Усещане за излизане над тялото. « 1 2 »
  Необичайни преживявания
  Ariam 26 3241 Последна<br />публикация Октомври 07, 2013, 17:56:20
  от Kissing You Good Night
  Излизане от тялото или..?
  Необичайни преживявания
  Иво N_R_G 1 948 Последна<br />публикация Април 05, 2013, 22:13:47
  от Иво N_R_G
  Излизане от своя вътрешен център
  Енергийни учения
  еос 10 959 Последна<br />публикация Август 26, 2013, 20:23:01
  от shining_star
  излизане на душата извън тялото.
  Необичайни преживявания
  PRENSES 0 4775 Последна<br />публикация Ноември 27, 2013, 15:22:19
  от PRENSES

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright